Pokaż pełną wersje : Rozwikłajmy prawde !!!
A wiec dawno juz wiadomo było o filmie w serwisie Youtube... przedstawiajacy tibie jako narkotyk. Kazdy napewno zastanawiał sie kto wystepuje w tym filmie... sam tez sie zastanawialem. Az wreszcie zrobiłem dochodzenie i doszedłem wpierw do światu na jakim graja te tajemnicze osoby-Arcania. Potem zaczełem domyslac sie kto to moze byc...B) po kilkunastu rozmowach z roznymi osobami dowiedziałem sie !!. Zacznijmy wiec od tego ze jeszcze raz podam film zamieszczony w popularnym na całym swiecie serwisie. Pierwszy osobnik który twierdzi ze tibia jest dla zabicia czasu to.... Youffie !!!!!!! co zaskoczeni ??? B) Kolejna osoba ktora wystepuje w tym filmie jest
TO JEST WOVIMUS!!! który wali z rozdzki !!! a jego kolega który wali z axa jest... no jak myslicie?? na poczatku dodam ze jest to jeden z najpotezniejszych knightow na serwerze ARCANIA... dobrze otworzmy kurtyne!! OSOBNIKIEM KTÓRY WALI Z AXA JEST--- Leszczu Dragonbreath !!!!!!!!
Dziekuje i pozdrawiam
dodam jeszcze cos....
WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA!:D
Tanivupo
13-05-2007, 09:00
Omfg.. dobra dobra.. dostaniesz tego Noobla ale nie pisz juz nic wiecej ;|
Amajgad czy to naprawde oni byli w musze ich o autograf poprosic
Diego'Odin
13-05-2007, 12:36
chodzi ci to ten reportaz co w tvn byl?
a może byś pierw przybliżył te twoje dociekania szerloku :)
@Do autora tematu.
Moge Cie dotknąc?
Astral55
13-05-2007, 20:40
@up
ty pedofilu!
Malkowicz
13-05-2007, 20:43
ładny offtop
podoba mi sie :p
A wiec dawno juz wiadomo było o filmie w serwisie Youtube... przedstawiajacy tibie jako narkotyk. Kazdy napewno zastanawiał sie kto wystepuje w tym filmie... sam tez sie zastanawialem. Az wreszcie zrobiłem dochodzenie i doszedłem wpierw do światu na jakim graja te tajemnicze osoby-Arcania. Potem zaczełem domyslac sie kto to moze byc...B) po kilkunastu rozmowach z roznymi osobami dowiedziałem sie !!. Zacznijmy wiec od tego ze jeszcze raz podam film zamieszczony w popularnym na całym swiecie serwisie. Pierwszy osobnik który twierdzi ze tibia jest dla zabicia czasu to.... Youffie !!!!!!! co zaskoczeni ??? B) Kolejna osoba ktora wystepuje w tym filmie jest
TO JEST WOVIMUS!!! który wali z rozdzki !!! a jego kolega który wali z axa jest... no jak myslicie?? na poczatku dodam ze jest to jeden z najpotezniejszych knightow na serwerze ARCANIA... dobrze otworzmy kurtyne!! OSOBNIKIEM KTÓRY WALI Z AXA JEST--- Leszczu Dragonbreath !!!!!!!!
Dziekuje i pozdrawiam
dodam jeszcze cos....
WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA!:D
ja teSZ wale z roSZczki plx
Thuygioshok
15-05-2007, 21:20
Powszechnie wiadomo, że Leszczu to ten koleś co wali z aksa xD
A notop to ten jego kolega co jest druidem i wali z rszczki xD
Witam ponownie przepraszam ze niepisalem.
Tak chodzi mi o ten reportaz TVN o tibia
a co ja pisze nie jest jakims tam zartem tylko prawda najlepiej niech te osoby same to potwierdza:] a co do napisania postu "moge cie dotknac" to ja odpowiadam "pedał?"8o
koles se jaja robi :D
OSOBNIKIEM KTÓRY WALI Z AXA JEST--- Leszczu Dragonbreath !!!!!!!!
nick tego goscia jest chyba za krótki na
"Leszczu Dragonbreath":p
Lechuguitas
16-05-2007, 23:43
eeee no ja wale z aksa bo z ruszczki mi nie wychodzi :(
łahahaha ale debil ! :D
tego goscia co jest druidem i wali z rodzki widzialem jakis czas temu w autobusie łahahah mialem polewe whuj jak go zobaczylem mial na sobie ta sama czapke :D :D :D
ja mieszkam w lodzi wiec to raczej nie wovi :P
co za retard zrobił ten temat :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.