zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rozwikłajmy prawde !!!

gienkos
12-05-2007, 23:23
A wiec dawno juz wiadomo było o filmie w serwisie Youtube... przedstawiajacy tibie jako narkotyk. Kazdy napewno zastanawiał sie kto wystepuje w tym filmie... sam tez sie zastanawialem. Az wreszcie zrobiłem dochodzenie i doszedłem wpierw do światu na jakim graja te tajemnicze osoby-Arcania. Potem zaczełem domyslac sie kto to moze byc...B) po kilkunastu rozmowach z roznymi osobami dowiedziałem sie !!. Zacznijmy wiec od tego ze jeszcze raz podam film zamieszczony w popularnym na całym swiecie serwisie. Pierwszy osobnik który twierdzi ze tibia jest dla zabicia czasu to.... Youffie !!!!!!! co zaskoczeni ??? B) Kolejna osoba ktora wystepuje w tym filmie jest
TO JEST WOVIMUS!!! który wali z rozdzki !!! a jego kolega który wali z axa jest... no jak myslicie?? na poczatku dodam ze jest to jeden z najpotezniejszych knightow na serwerze ARCANIA... dobrze otworzmy kurtyne!! OSOBNIKIEM KTÓRY WALI Z AXA JEST--- Leszczu Dragonbreath !!!!!!!!

Dziekuje i pozdrawiam

dodam jeszcze cos....

WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA!:D

Dewyth
12-05-2007, 23:49
o boże.... ;|

Filush
13-05-2007, 01:14
Sherlock Holmes ..

Tanivupo
13-05-2007, 09:00
Omfg.. dobra dobra.. dostaniesz tego Noobla ale nie pisz juz nic wiecej ;|

Amirez
13-05-2007, 10:09
Amajgad czy to naprawde oni byli w musze ich o autograf poprosic

Diego'Odin
13-05-2007, 12:36
chodzi ci to ten reportaz co w tvn byl?

Vamaxan
13-05-2007, 18:41
a może byś pierw przybliżył te twoje dociekania szerloku :)

Koszyk
13-05-2007, 20:36
@Do autora tematu.
Moge Cie dotknąc?

Astral55
13-05-2007, 20:40
@up

ty pedofilu!

Malkowicz
13-05-2007, 20:43
ładny offtop
podoba mi sie :p

notop
14-05-2007, 08:03
A wiec dawno juz wiadomo było o filmie w serwisie Youtube... przedstawiajacy tibie jako narkotyk. Kazdy napewno zastanawiał sie kto wystepuje w tym filmie... sam tez sie zastanawialem. Az wreszcie zrobiłem dochodzenie i doszedłem wpierw do światu na jakim graja te tajemnicze osoby-Arcania. Potem zaczełem domyslac sie kto to moze byc...B) po kilkunastu rozmowach z roznymi osobami dowiedziałem sie !!. Zacznijmy wiec od tego ze jeszcze raz podam film zamieszczony w popularnym na całym swiecie serwisie. Pierwszy osobnik który twierdzi ze tibia jest dla zabicia czasu to.... Youffie !!!!!!! co zaskoczeni ??? B) Kolejna osoba ktora wystepuje w tym filmie jest
TO JEST WOVIMUS!!! który wali z rozdzki !!! a jego kolega który wali z axa jest... no jak myslicie?? na poczatku dodam ze jest to jeden z najpotezniejszych knightow na serwerze ARCANIA... dobrze otworzmy kurtyne!! OSOBNIKIEM KTÓRY WALI Z AXA JEST--- Leszczu Dragonbreath !!!!!!!!

Dziekuje i pozdrawiam

dodam jeszcze cos....

WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA!:D

ja teSZ wale z roSZczki plx

Thuygioshok
15-05-2007, 21:20
Powszechnie wiadomo, że Leszczu to ten koleś co wali z aksa xD
A notop to ten jego kolega co jest druidem i wali z rszczki xD

gienkos
16-05-2007, 14:34
Witam ponownie przepraszam ze niepisalem.

Tak chodzi mi o ten reportaz TVN o tibia

a co ja pisze nie jest jakims tam zartem tylko prawda najlepiej niech te osoby same to potwierdza:] a co do napisania postu "moge cie dotknac" to ja odpowiadam "pedał?"8o

Frogger
16-05-2007, 19:05
koles se jaja robi :D

OSOBNIKIEM KTÓRY WALI Z AXA JEST--- Leszczu Dragonbreath !!!!!!!!

nick tego goscia jest chyba za krótki na
"Leszczu Dragonbreath":p

Lechuguitas
16-05-2007, 23:43
eeee no ja wale z aksa bo z ruszczki mi nie wychodzi :(

ciango
26-05-2007, 23:26
łahahaha ale debil ! :D
tego goscia co jest druidem i wali z rodzki widzialem jakis czas temu w autobusie łahahah mialem polewe whuj jak go zobaczylem mial na sobie ta sama czapke :D :D :D
ja mieszkam w lodzi wiec to raczej nie wovi :P

Emulsja
12-08-2008, 09:10
co za retard zrobił ten temat :o