Pokaż pełną wersje : No Fajnie Jest!
Dr.Unknown
28-09-2004, 15:44
Stało sie! Jestem szczęśliwy, jak zaczynałem na forum Grafiki to było po 3-5 tematów na raz, a teraz?? Sami widzicie.
chm....napisałeś to tak, ze nic z tego nie można zrozymieć("nowe przepisy rzadną miarą nic nie dały")
Napisz to jeszcze raz...z czego się cieszysz? Bo narazie rozumiem że jest to związane z forum grafiki, i liczbą tematów :P
Dr.Unknown
28-09-2004, 16:40
chm....napisałeś to tak, ze nic z tego nie można zrozymieć("nowe przepisy rzadną miarą nic nie dały")
Napisz to jeszcze raz...z czego się cieszysz? Bo narazie rozumiem że jest to związane z forum grafiki, i liczbą tematów :P
A co tu jest do nierozumienia? Dzięki paru wybitnym osóbką, np. Khan, to pod forum zyskału(i wciąż zyskuje) popularność!
P.S: Tylko Khan jak to przeczytasz to prosze nie wyjeżdżaj znowu ze skromnościami:), zasłużyłeś sobie na wieczną pamięć na tym forum!
a ja to co? ty..ty..masowy zakładaczu tematów na forum XD..
Ale racjia, to forum prężnie się rozwija(jak grzyby po deszczu :P) i oby tak dalej..ale już napisałem apel..proszę, coś nowego bo mnie już od tego samego głowa boli(chodzi o te stuffy)
Ja naprzykład nie tylko wymyślałem bronie, ale i je rysowałem.. Np. jako jednyny narysowałem ta...chińskie czy japońskie żądło..
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7606
(na końcu jest, o ile pamiętam)
Więc apeluje jeszcze raz..proszę...dajcie coś ciekawszego -.-
Dr.Unknown
28-09-2004, 17:57
[QUOTE=limenu]a ja to co? ty..ty..masowy zakładaczu tematów na forum XD..[QUOTE]
Ja dawno na forum nic nie robiłem, jak już coś robie to dużo! Jeden post nasówa pomysły na następne...
EDIT #1: Ups! coś mi ten cytat nie wyszedł:D:D
no..rzeczywiście nie wyszły :P...a o tych tematach..to nie bierz tego tak do siebię.
licznik postow jako tako "skasowano" wiec nie musicie nabijac, a to ze jestes szczesliwy wyraz w dziale do tego przeznaczonym a nie tutaj, ktos chce sobie poogladac grafiki wchodzi a tu ktos mu offtopa ze jest szczeliwy, przesadyzm.
Dr.Unknown
29-09-2004, 10:18
licznik postow jako tako "skasowano" wiec nie musicie nabijac, a to ze jestes szczesliwy wyraz w dziale do tego przeznaczonym a nie tutaj, ktos chce sobie poogladac grafiki wchodzi a tu ktos mu offtopa ze jest szczeliwy, przesadyzm.
TO JEST NA TEMAT.
@besn
To ze nie ma licznika postów wyklucza jaką kolwiek możliwość nabijania posta.. no, chociaż nadal je liczy to mi zwisa ile ich mam..i nie trzeba juz edytować poraz enty posta, tylko dla tego żeby ktoś nie pisał że sobie nabijasz. Ale pisanie jednego posta pod drugim, bo komuś się nie chce edytować jest głupie.
A to o Dr.Unknown, ze założył 3 tematy to nie było na poważnie.
Wogule o co my się ku..rka kłucimy?
]v[ichal
29-09-2004, 22:09
licznik postów jest...tylko że ukryty..
PostyWszystkich postów: 285 (postów dziennie: 1.47)
Znajdź wszystkie posty napisane przez ]v[ichal
Znajdź wszystkie tematy założone przez ]v[ichal
- moje posty - i jak nie ma?:D
P.S: Tylko Khan jak to przeczytasz to prosze nie wyjeżdżaj znowu ze skromnościami:), zasłużyłeś sobie na wieczną pamięć na tym forum!
ech.. "ja tu tylko sprzątam".
Ja tylko rzuciłem jedno 'wyzwanie'. Dzięki temu otworzyli się inni NAPRAWDE DOBRZY rysownicy jak Shanhaevel czy limenu i mysle ze to w nich i w ich pracach jest przyszlosc.
khan... no, może jestem obawieniem(i to jakim skromnym :D[przegiołem z tym objawieniem, ale miało być śmiesznie]) ale ja, w przeciwnieństwie do innych "objawień"(:P)nie podjołem się wyzwań z prostego powodu. wiedziałem że nie będzie mi się chciało ich robić. Ale racjia, odkąd pojawiły się wyzwania ponownie zaczołem się interesować forum i częściej na nie zaglądać :D....co ja jeszcze chciałem napisać? ach tak...zawsze gdzieś cicho ze swoją małom skromną galeryjką siedziałem.No to jednak dzięki wyzwanią "reaktywowałem" się na forum.
No..co moge jeszcz napisać?
DZIĘKUJE KHAN XD
Shanhaevel
30-09-2004, 16:16
Ajjj, Khan, ty to jednak rządzisz! :) Gdyby nie ty, pewnie nigdy bym nie zaczął rysować itemków. Dzięx!
Dr.Unknown
01-10-2004, 15:48
Ajjj, Khan, ty to jednak rządzisz! :) Gdyby nie ty, pewnie nigdy bym nie zaczął rysować itemków. Dzięx!
Hehehe...Off topic:P, nie no macie racje, a Khan i tak byłeś sławny nawet przed "Wyzwaniami".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.