zaloguj się

Pokaż pełną wersje : MDW na goromie z blokerem

skun__
13-05-2007, 12:24
Witam

Kolejny film MDW na demonach na goromie, tylko tym razem z blokerem

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=80586vhq3jggsb6q

:baby:

mEEEh
13-05-2007, 12:36
11:27 Madridos Lux [4]: to ja twuj kolega ze studjow

>.<

@Topic
Film bardziej nudny niż pozostałe ...

sir rafski
13-05-2007, 12:47
Co w tym podniecającego że jakiś 320 lvl bije demony na no-pvp..

NUDA

Etoric
13-05-2007, 12:52

NUDA

nudą na pewno nie jest bicie guardów na 80 levelu, podczas gdy się gra w piłke z kolegami na boisku; )

Caruel
13-05-2007, 12:56
Wogóle Tibia jest nudna

Ktoś kiedyś napisał
high level = no real life ...

Spójrzcie za okno Taka piękna pogoda a wy przed tymi komputerami tylko siedzicie x.x szkoda gadać

Ja tam wole sobie iść na jakieś lody czy coś w tym stylu niż siedzieć tylko przed tym monitorem...

A co do filmu to żadna rewelacja ;] ehh.

skun__
13-05-2007, 13:00
Szczerze mówiąc głównie chodziło mi o wiadomości które do niego dochodzą.

off

A u mnie pogoda jest okropna, taka deszczowa i zimno jest ;(

Thebill
13-05-2007, 13:02
Ale przeciez to jest film dla fanow Mateusza, takich jak np fani Billa z tokio hotel. Oni beda podniecac sie wszystkim co zwiazane z ich idolem ;)

Caruel
13-05-2007, 13:05
@2x up

taa na początku ktoś napisał do niego " Gdzie jesteś dragonku?" to miałem ochote walnąć głową o biurko xD

A u mnie dziś słoneczko dogrzewa xD i wogóle jest pięknie xD
aż szkoda w domu siedzieć xD
heh

;)

Aurii
13-05-2007, 13:09
mdw musial dostac dozywatnia darmowa wersje tego tibiacam TV

nuda

ASHAli
13-05-2007, 13:10
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: baby:

Kadafi
13-05-2007, 13:23
Jak on bije 600+k/h to wcale tak długo nie musi grać... więc h lvl wcale nie = no real life

ciacho2oo7
13-05-2007, 13:25
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: baby:

też tak myśle..

@offtop
gorąco, słonecznie, zaraz na mecz :p

@topic
to coś nowego ? -.-

Shokei
13-05-2007, 13:28
MDW to raczej nie jest no-life. Idzie na tą gorome robi około 700k/h i w 5h ma tyle co ja w miesiąc. ;s

vns.rlz
13-05-2007, 14:47
nudą na pewno nie jest bicie guardów na 80 levelu, podczas gdy się gra w piłke z kolegami na boisku; )

lol kazdy to wie ze na no pvp WCZESNIEJ CZY PUZNIEJ CI SIE ZNUDZI.
I taka jest prawda wiem to bo tez gralem na no pvp i potem sie znudzilo i brakowalo pk i adrenalinki :P

damtob
13-05-2007, 14:59
I taka jest prawda wiem to bo tez gralem na no pvp i potem sie znudzilo i brakowalo pk i adrenalinki :P

Niezrozumiałeś? jemu chodziło o to że gość jezdzi na bocie =)

A co do filmu to nawet nawet iponujace sd za 1400~, A co do samego Mateusz to niejestem jego fanem ani przeciwnikiem niezazdroszcze mu niczego gra? niech gra i zdobywa lvle GL Mat

Etoric
13-05-2007, 15:07

jak ci brakuje adrenalinki to idz do thais, na północną brame i odejdz od kompa i poczekaj 15 minut aż ktoś ciebie przeluruje do WW [;
później; )

Robert Lublin
13-05-2007, 17:03
Wogóle Tibia jest nudna

Ja tam wole sobie iść na jakieś lody czy coś w tym stylu niż siedzieć tylko przed tym monitorem...

Pogoda na loda co nie? :D

W sumie tibia jest nudna ale ma coś w sobie co wciąga... w sumie nie gram juz rok ale pograł bym znowu ale szkoda mi troche czasu... xX

A co do filmu to nie zdziwił bym sie jakby Matius Dragomił Spory wbił jako pierwszy w tibi 400lvl zanim ktokolwiek oprócz niego miał by 300... -.-
Afff teraz tibia to tylko PG, 4-3 lata temu jakoś przyjmniej mi sie grało w tibie niz teraz chodz było mnij mijsc do expinia/explorowania ale jakoś nikt nie był az tak nastawiony na PG i tibia miała jakis klimat a teraz to h**nia z grzybnią... ;l

Granteon
13-05-2007, 17:08
Wogóle Tibia jest nudna

Ktoś kiedyś napisał
high level = no real life ...

Spójrzcie za okno Taka piękna pogoda a wy przed tymi komputerami tylko siedzicie x.x szkoda gadać

A co do filmu to żadna rewelacja ;] ehh.

Nareszcie jakiś normalny człowiek na tym forum...

Vatone
13-05-2007, 17:50
@up
popieram ;]
co do filmu:
16:43 Bloody'Scream [1]: jaki musze miec level zebys sie do mnie odezwal?
zal.pl
nuda, 320 ed klepie demki z blokerem a Wy sie jaracie...eh...

@offtop
u mnie słoneczko ale lapa w gipsie -.-

Caruel
13-05-2007, 17:58
@up i 2x up

No a ja widzę że chyba nie jestem sam xDD

@3x up

No u mnie dziś jest pięknie 20 stopni i słoneczko ;D Tak więc jazda na jakieś lody + piwko może xDD heh ;]

Zapraszam chętnych xDD

lol ;]]

Garo
13-05-2007, 18:10
Tibia przechodzi ewolucje i ciągle się zmienia nie liczcie że zawsze będzie tak jak parę lat temu ...

Anis
13-05-2007, 18:20
O boze znowu on z ta Goroma... wiecej tych filmow niebede ogladac... nuda w chuj.

EtaMama
13-05-2007, 19:42
koolejny keylogger?

Gelt
13-05-2007, 19:45
@up

Nie, nie kolejny keylogger -.-" Już mam dość takich wypowiedzi...

@Caruel
Od kiedy miesza się lody w piwem?o_0 Muszę chyba spróbować, ale wątpię, że mi zasmakuje xD

@topic

Nuuuda... 3 raz to samo... Po kij on w ogóle bierze blokera?;> Zresztą, mógłby zapodać jakieś PoI czy coś... Byle nie ta Goroma ;/

Real life roX ;]

Lukaszek13
13-05-2007, 19:47
MDW to raczej nie jest no-life. Idzie na tą gorome robi około 700k/h i w 5h ma tyle co ja w miesiąc. ;s

Bardzo dobrze to napisałes, kazdy z was mu zazdrości taka prawda. On ma rl-life, gra wtedy kiedy mu sie chce, a chce mu sie praktycznie codziennie, gdy ma czas więc gra przez te 6 h i robi tyle expa co wy w miesiąc... taka cała prawda, umie grac i jest wporzadku.

szymon287
13-05-2007, 20:19

A jak by bil demki na swiecie pvp, widzialbys jakas roznice?-.-

Bardzo dobrze to napisałes, kazdy z was mu zazdrości taka prawda. On ma rl-life, gra wtedy kiedy mu sie chce, a chce mu sie praktycznie codziennie, gdy ma czas więc gra przez te 6 h i robi tyle expa co wy w miesiąc... taka cała prawda, umie grac i jest wporzadku.

OWN3D!!!!!!!!1111
Kolejna wypowiedz 13latka...
btw. Zdanie na czerwono mnie dobilo Xd

Freezy Eddie
13-05-2007, 20:39
A jak otworzyć plik formatu CAM?
EDIT: Dobra, już wiem, sorki za offa.

sir rafski
13-05-2007, 21:01
@szymon287

Wogóle no-pvp to NUDA...
Taką postać można by było wyśmienicie wykorzystywać w wojnie a tak to tylko demony i demony... Ciągle to samo.. 0 akcji.

Jednym słowem no-pvp SUX!

Daroox
13-05-2007, 21:04

to czemu grasz na rooku?

Harmonian90
13-05-2007, 23:16
@topic

Nuuuda... 3 raz to samo... Po kij on w ogóle bierze blokera?;> Zresztą, mógłby zapodać jakieś PoI czy coś... Byle nie ta Goroma ;/

Real life roX ;]

Czy ty jestes az takim debilem zeby skumac dlaczego nagral ten filmik????
Jak tak to spoko juz ci mowie. MDW nagral ten filmik ( z blokiem) zeby pokazac wam pro playersom, ktore niewidzialy innych terenow poza depo(carlin) ze jest w stanie zrobic 650k/h. Bez bloka by mu sie to nie udalo.

pozdrawiam RL lajfow ktorzy campia po 20h/7 forum.tibia.pl zeby napisac jakis post o ktorym g*wno wiedza.

Hail Rize Sun

Garo
13-05-2007, 23:46
@szymon287

Wogóle no-pvp to NUDA...
Taką postać można by było wyśmienicie wykorzystywać w wojnie a tak to tylko demony i demony... Ciągle to samo.. 0 akcji.

Jednym słowem no-pvp SUX!

Zacznij od tego ze jak by Harmonia była pvp nie wbił by 300lvl pewnie było by coś jak z Taifen expil expil wojna i dupa postać na śmietnik .. chociaż nie można tak z góry mówić bo jego gildia to tam konkretne lvl są co za tym idzie nieziemska siła ognia ;)