Pokaż pełną wersje : Konto Mateusza Dragona Wielkiego - Nie dajcie się nabrać !
Witam wszystkich.. Jakiś czas temu przeglądałem Allegro.. A to co zobaczyłem rozbawiło nie do łez .. Konto Mateusza Dragona Wielkiego .. noob plx ?! 8o
W imieniu iż nasz Polak jest najlepszym graczem Postaram się aby dziecko które wystawia na Allegro nie swoje konto Dostało Bana na Swoje konto oraz Jakąś karę grzywny .. Proszę tylko o przekazanie tego Tematu Mateuszowi który niech napisze mi na PW żebym miał pewność że to nie on wystawił konto.. Oto link :
http://www.allegro.pl/item195309965_321lvl_nick_mateusz_dragon_wielki_ha rmonia_okazja_.html
Postaram się, aby to dziecko dostało to co powinno czyli BANA na Allegro i karę które wyznaczy samo Allegro.. Proszę tylko jeszcze o potwierdzenie Mateusza w związku tej sprawy Pozdrawiam Speed_ ;]
semiliren
13-05-2007, 19:57
Czego to ludzie nie wymysla ;) ...
Astral55
13-05-2007, 20:03
szkoda ze to naprawde nie mdw, kupilbym i zrookowal do 1lvl
Sami widzicie ... Ehh .. Noobki się klonują Trolle również.. żal.pl !
Po jakiego chuja uzywasz czerwonej czcionki?
O nie!! Bede plakal!! Nasz pan i wladca mateusz dragon wielki zostal obrazony!!
Ta zniewaga krwi wymaga. Dzwonmy do GROMu i na policje!!
rzycze milem licytacji(:!!!!
Rotfl :) :) :)
Nacpany_Wlodek
13-05-2007, 20:16
Już nie najśmieszniejsze są błędy w "ofercie" i to, że jest wogóle nieprzygotowana, ale to że juz 3 ludzi chce kupić tego "chara" xd
@up
Oni nie chcą kupić "chara", tylko zlitować się nad noobem, który wpadł na ten pomysł i dać mu parę groszy.
Astral55
13-05-2007, 20:20
Opcje transportu
Przesyłka pocztowa (list polecony/paczka)
mateusz smok big w paczce?
paffelek
13-05-2007, 20:21
Mam do sprzedania 321lvl na harmoni ma eq:magic plate armor , golden legs, demon helmet, mms, soft boots, boh , arcanic stafa , steel boots, 200cc , arbalest , ma domq 71sqm w venore kolo depo w domek warty jest 500k jest w najlepszejk gildi na serverze ma takze 2 bp crown armorow i legow , i 1 bp knight armorow i legow rzycze milem licytacji(:!!!!
hahahahahahhahahahhahaha rotfl do potęgi xxx+e! nie moge hahahhaa to mnie roz****ło! xD
pozdro dla tego idioty :* xD
szymon287
13-05-2007, 20:23
HAHAHAHAHA, dobre xD
Proszę tylko jeszcze o potwierdzenie Mateusza w związku tej sprawy Pozdrawiam Speed_ ;]
Skomentuje to tak:
. . .
/\up .. cosik siedzę w prawie i nie można wystawiać nie swojej postaci.. Wiem że to nie Mateusz wystawił ale wolę być pewnym.. Aby zgłosić niezliczony dowód do Allegro .. Pozdrawiam All ..
nie no ci polacy.... czego to ludzie nie wymysla -.- jeszcze jego ortografia. ahh...
"domek warty jest 500k jest w najlepszejk gildi na serverze ma takze 2 bp crown armorow i legow , i 1 bp knight armorow i legow" zal...
kondom69
13-05-2007, 20:55
;D
oni licytują tylko po to aby wystawić mu negatywa ;P
@
Jego domek jest warto 100x 500k^^
widziałem na zdjęciu 3 bp ^^
Cygan Slejter
13-05-2007, 21:18
o ja cie kupie sobie MDW łau!!
lol?
tylko Polak jest w stanie takie coś wymyslic:confused: :confused:
no co ty mistrzu, ty jesteś lepszy..moge ci buty wylizać
plx fry item!!111
:confused:
wiecie ten kto wygra aukcje teoretycznie moze domagac sie tego konta .... :)
a zobaczcie sobie inne postaci na sprzedaz to zobaczycie ze to prowokacja
PS : To ja napisalem kilka dni temu :P
Kwadratowe Koło
13-05-2007, 21:40
A autor może się wstydzić, bo sam kupuje/sprzedaje postacie na allegro!! Mamy dowód!!!
HAahhhahaahahhahah zajebiste noobek sie popisał a cena jest zajebista tanie to rzeczy nie są
nock keciron
13-05-2007, 21:53
Dwie inne aukcje tego osobnika:
http://www.allegro.pl/item195327013_sprzedam_gm_na_honerze.html
http://www.allegro.pl/item195306213_suuuper_postac_tibia_eternia.html
^^
@edit:
Proszę tylko o przekazanie tego Tematu Mateuszowi który niech napisze mi na PW żebym miał pewność że to nie on wystawił konto..
OWNED!
Alanus Lutinum
13-05-2007, 21:58
Nie mogę się doczekać, aż policja wejdzie do jego domu.
Gronkowiec
13-05-2007, 22:04
Eh Ten Świat Schodzi Na PSY:o
A autor może się wstydzić, bo sam kupuje/sprzedaje postacie na allegro!! Mamy dowód!!!
Noob plx ?! Jaki z Ciebie LoL... To że oglądam aukcje na Allegro lub sam sprzedaję tam konta nie znaczy że muszę je kupować.. może Czasami użył byś swojego chyba małego mózgu, aby pomyśleć Co się pisze.. Żal !
TY
Wielkie dzieki, ze mi powiedziales, ze to oszustwo, bo juz chcialem przebic aktualna oferte.
rzycze milem licytacji(:!!!! <----
Jeszcze pisać nie umie xD
[COLOR="green"]http://www.allegro.pl/item195309965_321lvl_nick_mateusz_dragon_wielki_ha rmonia_okazja_.html
[CENTER]Postaram się, aby to dziecko dostało to co powinno czyli BANA na Allegro i karę które wyznaczy samo Allegro.. Proszę tylko jeszcze o potwierdzenie Mateusza w związku tej sprawy Pozdrawiam Speed_ ;]
Ta i niech mdw da nam swoje passy abyśmy byli na 101% pewni że to on pisze.
Takiego debila znajdziesz co drugiego na śmietniku więc nie wiem czym tu się ekscytować, noo ale speed ma racje!! dorwać go, przygwoździć do krzyża i obedrzeć ze skóry za obrażenie wielkiego polaka!
Nie 1-sza głupota na allegro i pewnie nie ostatnia. A co tam może zalicytuje, przydałby mi się bp knajt armoróf...
Vanhelsen
14-05-2007, 00:02
Proszę tylko jeszcze o potwierdzenie Mateusza w związku tej sprawy Pozdrawiam Speed_ ;]
Jako MDW potwierdzam... -.-" A tak ciut bardziej serio po kiego kija ci to potwierdzenie?! Chcesz szpanować w szkole, że MDW się do ciebie odezwał?! Nie wiem czemu, ale na 99% jestem pewny, że MDW nie siedzi na tym forum, a jak już, to się skrzętnie ukrywa, za wiele tutaj nóbstwa...
Po jakiego chuja uzywasz czerwonej czcionki?A co?! Nie wolno?! Znajdź mi pkt regulaminu który tego zabrania...
Wiem że to nie Mateusz wystawił ale wolę być pewnym.. To zdanie jest błędne logicznie, skoro wiesz, to jesteś zarazem tego pewny, A jeśli nie jesteś pewny, to danej rzeczy nie wiesz, tylko uważasz, że tak jest... A wzorując się na regulaminie eBaya - wystawianie postaci/przedmiotów wirtualnych łamie zasady serwisu...
dodam tylko, że żal mi tych ludzi, bo te 3zł/aukcję można by spożytkować 1ooo x lepiej...
Darefiend
14-05-2007, 00:13
Mogę tylko dodać gie zet all adwansów bo nic innego nie opłaca się hehe.
[QUOTE=nock keciron;1429683]Dwie inne aukcje tego osobnika:
http://www.allegro.pl/item195327013_sprzedam_gm_na_honerze.html
http://www.allegro.pl/item195306213_suuuper_postac_tibia_eternia.html
"witam! mam na spezdasz posztac 2lvl!! ropilem jom az tydzien!! prfe kupujce!! bardzo dobra! ma skile 11 na 11!!! jaezt ona na rookfardzie ale niezraszajcie sie pszesz to!! jeste ona zwietna!! bardzo siem oplaca!! SERIO!! cena jaka by mnie interesofwala to ok. 100zl...ale oplaca sie!! takie skile cwiczylem az tydzien!! naprafdę!! blagam was lutsie kupujcief!!!" ;)
Kropka997
14-05-2007, 07:08
niech se ziomek wystawia na allegro xD potem bedzie musial rachunek zaplacic za prowizje:)
Licytuj lub Kup Teraz
Twoja maksymalna oferta
(nie mniej niż: 500 000,00 zł):
zł
Cena Kup Teraz: 1 000 000,00 zł
hahah to jakies 400 zl~
prowizje z ceny placisz dopiero wtedy jak ktos kupi ale i tak stracil okolo 2zl za samo wystawienie aukcji.
(..) W imieniu iż nasz Polak jest najlepszym graczem Postaram się aby dziecko które wystawia na Allegro nie swoje konto Dostało Bana na Swoje konto (..)
W imieniu że niby co ? Konto w tibii mu postarasz się zbanować ? Życzę powodzenia gdyż masz szanse równe zeru, no chyba, że dany osobnik sam się przyzna do wszystkiego przed GMem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.