Pokaż pełną wersje : Aldora War 13.05.07 Nemtor Died
http://rapidshare.com/files/31151767/erfelur2.rec.html
http://www.unbase.com/n/1658176048
Pozdrawiamy Rogera Sunrise'a
i Mówimy mu żeby S*******ał na swoją Mythere...
I teraz mi powiedzcie jaka tu Sprawiedliwosc ? :)
Pusiek1111
14-05-2007, 09:23
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
08:15 Nemtor has left the party.
Omfg ten filmik pokazuje jakie ma nemtor pvp B) szczerze... padł jak noob :D 8o
Native16
14-05-2007, 09:26
Hehe Niech Em dalej ownuje :D
a co do tego: 08:18 Deenland [109]: exevo gran mas vis -Noobostwo...
Tak Szczerze to Wydaje mi sie ze to byl piNg lub laaag ale dobrze ze padl :D
08:21 Darkk'cut [122]: rozjebie
08:21 Darkk'cut [122]: tego
08:21 Darkk'cut [122]: kolesia
08:21 Darkk'cut [122]: ci pingoje
08:21 Darkk'cut [122]: Roger Sunrise
PoZdro Dla Niego :D
Spodziewałem się czegoś więcej od CO ..
A co do Nemtora to zgadzam się z kolegą u góry ping lub lag ;]
Nie padł jak noob tylko pan Roger Sunrise go zpingował ( ze masz takiego laga ze nic nie mozesz zrobic a gra wokol ciebie sie toczy )
zachowal sie jak by byl w czasie erekcji nie mial szans...
Mi sie wydaje ze dostal poprostu spama paralyze ;]
morthifer
14-05-2007, 11:22
ej, a czemu em walczy chociaz, zapierali ze ze nigdy niewyjda na open battle ? :<
i czemu wala takie combosy
Native16
14-05-2007, 12:49
Mi sie wydaje ze dostal poprostu spama paralyze ;]
lol dobry joke... paralyze dostal 1x
spingowany... w dodatku te combosy od em.. jak nie na bocie to nie wiem...
"Na wojnie i w miłości wszystko dozwolone" także ... ;]]
14:54 Tea Ilu [13]: ALL CO NOOBS ARE ALL CHICKENS 1 OF THEM DIE AND THEY PZ CAMP, SHAME ON YOU BITCHES
I mial racje ;p
Na 100% spingowany. Gdy juz praktycznie EM otoczylo go koles przestal pingowac jednak juz wtedy nemtor nie mogl NIC ale to juz nic zrobic, byl jzu chwile atakowany. Szczerze - zal dla EM nie dla CO. W szczegolnosci ze wielu z nich uzywa "z Nemtor".
Nicole Sunrise
14-05-2007, 16:58
Darkk'cut - stul pyszczek, Zachowujesz sie jakbys zycia na real nie mial i za Tibie zabil wlasna matke ;>, wiesz jak wyglada slonce? Spotkamy sie to Ci pokaze ;>
Fightert17
14-05-2007, 17:01
Jakis ziomek spingowal go na ventrillo i sie poskładał...
spingowany... w dodatku te combosy od em.. jak nie na bocie to nie wiem...
na dupie nie na bocie, czy wy juz kvrwa nie wierzycie w dobre zgranie? 3 lata na ventrilo robią swoje - hupe
Ten film pokazuje jak wiele traci CO bez Nemtora:) Nemtor padł i wszyscy w długą..
Fifti_elo
14-05-2007, 17:26
Nie wiem czy sciagac filmik.
Warto?:D
Doombanor
14-05-2007, 17:27
Jakos dziwnie chodzil skokami jeszcze kolo tych m wali a pozniej to juz w miejscu stal wiec raczej cos z polaczeniem.
Padl lider i cala gildia ucieka z battle?
btw. co do Roger'a
[b]WYPIER.... (UCIEKAJ) NA MYTHERE KRAŚĆ DZI... (PANNO LEKKICH OBYCZAJÓW) PIER.... (aFF :P)
koniec :)
Nicole Sunrise
14-05-2007, 18:13
A co boicie sie? ;<
Jak ladnie poprosicie to rozpatrze wasze prosby :>
Darkk'cut - stul pyszczek, Zachowujesz sie jakbys zycia na real nie mial i za Tibie zabil wlasna matke ;>, wiesz jak wyglada slonce? Spotkamy sie to Ci pokaze ;>
daj adres :) zreszta sam cie znajdzie. a pingowanie to nie sprawa in game tylko irl wiec tak samo kara bedzie
Nicole Sunrise
14-05-2007, 19:28
Nie probojcie mnie wmieszac w wasza wojne na Aldorze :> tyle wam powiem.
Moj adres mnie znajdzie?
P.S. Vuxiu z twoimi wymiarami 180 cm na 50 KG daleko nie zajdziesz, odstaw komputer, wyjdz na "powietrze".
http://i64.photobucket.com/albums/h191/AldoraRealLife/vuxiu.jpg
daj adres :) zreszta sam cie znajdzie. a pingowanie to nie sprawa in game tylko irl wiec tak samo kara bedzie
Nicole Sunrise
14-05-2007, 19:56
Dziennie ma takich lagów okolo 400 osob na server, ale sa tylko nie liczni glupcy tacy jak ty ktorzy obwiniaja innych za w/w lagi/kicki.
Nie padł jak noob tylko pan Roger Sunrise go zpingował ( ze masz takiego laga ze nic nie mozesz zrobic a gra wokol ciebie sie toczy )
xosb_aldora
15-05-2007, 10:02
Widać że Nemtor został spingowany, i co sie dziwić ze reszta gildi zaczeła uciekać do pz skoro połowa Olecka miała freezy ? Widać EM nie radzi sobie w walce fair play co pokazali 14 maja dostając 9:0, a najlepsze sa wasze teksty "padł jak noob" ciekawe co Ty bys zrobił jak bys nie mogł sie ruszyć ? Wypowiadacie sie ze jest noobem a co wy wogole wiecie o Nim i o tym jak gra...ma najwiekszy lvl na Aldorze ? Ma a czy padnie na wojnie to już jego jest sprawa wiec nie wiem po co te głupie teksty...Banda idiotów co najlepszego potworka jakiego widzieli jest guard ... cu
Popieram kolege up ;] zawsze umiecie cos komentowac a niektorzy z was nie mieli nigdy nawet 85lvl najlepiej jest sie smiac z kogos jak dziecko a nawet nie wiecie co sie stalo itd bo nie gracie na tym servie ogladniecie filmik i o.0 padl jak noob -.- :(
heh.... oczywiste jest ze nemtor ma bardzo dobre pvp a to jak padl to juz tylko jego sprawa... nie wiecie co sie dzialo "z drugiej strony" to niech was nie interesuje ktycu
Póki wojna była w miare "uczciwa" (jedni i drudzy combo boty) to miało to jakiś sens, a teraz?
phi, wypad.
KotiConqueror
17-05-2007, 02:31
Lamy z EM tylko pingowac potrafia
zal
Widac ze dostal pinga
A co do tych co pisza 'padl jak noob'
Nawet jakby nie mial pinga to zawsze mozna pasc, a Nemtor juz wiele razy pokazal ze ma dobre pvp. Zal mi was noobki krytykujecie innych, a UE to mozecie na otsie co najwyzej zrobic.
Lamy z EM tylko pingowac potrafia
zal
Widac ze dostal pinga
A co do tych co pisza 'padl jak noob'
Nawet jakby nie mial pinga to zawsze mozna pasc, a Nemtor juz wiele razy pokazal ze ma dobre pvp. Zal mi was noobki krytykujecie innych, a UE to mozecie na otsie co najwyzej zrobic.
np jak zabijali vetherana,diega montegro czy kilku innych, ue,ue,ue,ue,ue,ue,ahhhhh,ahhhhhhh,ahhhhhhh 38x, ue,ue,ue,ue,ue,ue, ahhhhhhhhhhhh 38x < koniec ssa po 2 minutach> ue,ue,ue,ue,ue, kk padl.
nikt nikogo nie pingowal moze mial kicka.
@vu'xiu ja moge ci adres podac jak bede w polsce.
np jak zabijali vetherana,diega montegro czy kilku innych, ue,ue,ue,ue,ue,ue,ahhhhh,ahhhhhhh,ahhhhhhh 38x, ue,ue,ue,ue,ue,ue, ahhhhhhhhhhhh 38x < koniec ssa po 2 minutach> ue,ue,ue,ue,ue, kk padl.
to powiedz mi prosze super mistrzu pvp, co mieli zrobic w tej sytuacji? vetheran dobrze sie zachowal i tyle. nie mogli wiele zrobic oprocz walenia e-wavow, ktore nie sa latwe do wycelowania w biegajacego ludzia.. boze jaki zal wchodzic na to forum
Nemtor spingowany po raz drugi -.- Kiedyś już tak padł na openie
Pan Kracy
17-05-2007, 13:31
ping. em to nooby nie umią walczyć normalnie tylko wala z bota "z ..." i pinguja widać że placki i tak przegrają ta wojnę mimo że wygrywają war we fragach, wystarczy spojrzeć jak zaś ludzie z CO zaczeli expic np. Masakrowiec, Nemtor jak padł dwa razy za kilka dni miał ponownie 235 i inni
HAIL CO
Omfg ten filmik pokazuje jakie ma nemtor pvp B) szczerze... padł jak noob :D 8o[/QUOTE]
Omfg ten komentarz pokazuje jak Pusiek1111 robi z siebie debila takimi tekstami... piszesz a niewiesz co sie stalo ... nastepnym razem jak bedziesz komentowal czyjes pvp to pokaz film ze swoim pvp na spingowanym kompie...
Prosze ludzie niebadzcie takimi piz*dami zeby myslec ze czlowiek ktory zaslyna na servie pomyslami na wojnach niewiedzial co robic albo jak sie ruszyc...
kthxbye.
no diego padl na 1 hita, vetherana bili z ue bo ssa ma 5 chargow a mogli walnac 7 czy 8 ue tylko sie vethowi udalo zmienic ssa po 1 missnietym ue glooma jak sie obaj ruszyli w przeciwnym kierunku.
ta, nastepnego dnia tez cala warmia miala kicka pod wieczor, akurat jak boby padl. przypadek.
na co mi twoj adres? przeciez TY nie pingujesz
Kornelotia
17-05-2007, 16:56
Nie rozumiem w ogóle jak można myśleć że Nemtor padł jak noob... xD, a jeśli padł? Wszyscy go usprawiedliwiają... Omg kał też zliżcie; może uda się jeszcze głębiej wejść.... Ludzie padł to padł... Jak eli padał, to samo anubiska... wszyscy ryczeli " Hahahaahaah jaki nup" xD po prostu dajcie sobie spokój xD
I nie wy jesteście tutaj od oceniania czy ktoś miał bota czy też nie. czy został spingowany, zkickowany itp. itd. Takie sugestie nic nie wnoszą, bo każdy może napisać: "Oni mają bota, bo strzelili combo... Od czego służą vent i ts?
Zaraz mnie 20 osób zjedzie ;O
/Hail EM !!!
akurat to ze zostal spingowany wnosi duzo, padlby jak imargam od 20 lvla i byloby to samo, nie mogl nic na to poradzic, a walczyc poprzez pingowanie to dno i kilometr mulu. i trzeba o tym wspomniac bo tu polowa expertow stwierdzi ze padl jak nub bo mogl sie ruszyc, nie majac pojecia na czym ping polega
Sebcio :)
17-05-2007, 18:13
kazdy kto sie smieje z tego jak padl nemtor jest totalnym noobem... ping golym okiem widac -.-
Popieram kolege up ;] zawsze umiecie cos komentowac a niektorzy z was nie mieli nigdy nawet 85lvl najlepiej jest sie smiac z kogos jak dziecko a nawet nie wiecie co sie stalo itd bo nie gracie na tym servie ogladniecie filmik i o.0 padl jak noob -.- :(
hahahahah aczemu akurat 85lv?XD bo ty masz 86 ta?XDDDDDddd
Slyszalem ze Nemtor do angli wyjezdza zebysmy go nie pingowali, rotfl
Skoro pingujemy warmie i mazury, to sobie i UK spingujemy, co za problem wkoncu mam te neo 1 mb/sec. Albo lepiej, pojedziemy po calej europie i jibav sobie solo powymiata
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.