Pokaż pełną wersje : Co Jest!!!!!!!
Ludzie Wiecie może co jest grane z Tibia teraz Bo Lagi mam takie że przegiecie ruszam sie co kratke raz na 3 minuty a na dodatek po 5 takich ruchach wywala mnie z gry plz mówcie jak cos wiecie X( X( X( X( X(
Tedunio
Knight37 :berserk:
Harmonia
Wbilem na Tbia.com patrze a tu: Secura 831. No to sie ucieszylem, ze sie logne. Gdy juz zalogowalem sie (troche to trwalo) nagle taki lag mnie napadl ze ho ho.. Nie wiem co sie dzieje :(
Jakubxxx
28-09-2004, 18:58
Ja tez nie wiem co sie dzieje X( Ale najdziwniejsze jest to ze jak wlacze tibie i sie nie logne jeszcze do gry, to juz mam lagi na kompie. X(
Coś Może Robia Lub NAprawiaja ale powinni nam o tym powiedziec grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tedunio
Knight 37lvl :berserk:
Harmonia
Olorion.
28-09-2004, 19:07
hAHAHAHA to jednak nie moje lacze sie zje... zepsulo ;]
Już myślałem że moje łącze zaszwankowało, a to nie tylko u mnie.. ufff.. mogli by chociaż coś napisać a nie tak bez ostrzeżenia <=\
ja też to mam, ale dziwie się że kolega nie ma, oboje jesteśmy z Harmoni, on "Stasiu Knight", jak go spotkacie to zloorojcie mu Dragona bo już chce je rozwalac na solo :D ( 15 lvl ma )
CIPY przenosili serwery niemieckie (na inny komp? do innej kwatery??) i od tamtej pory tak sie dzieje ........... ciekawe czy to naprawia :/ bo mi pacc kufa szkoda!!!!!!!!!
a ja już chciałem kupić nowe łącze <lol> hehehehheeh bo ostanio mnie zawodzi, ale dobrze że to0 nie moje łącze
czy wy kompletnie nie rozumiecie ze Tibia jest gra ktora w bardzo szybkim tepie rozrasta sie i servery ktore wystarczaly jeszcze z rok temu juz sa za salbe i trzeba przeniesc je na inne servy a to troche potrwa zanim wszystko wroci do normy bo najpierw trzeba ustatkowac ten server i wogule wy chcecie juz cudu..... 0 wyrozumialosci?
$corcerer
28-09-2004, 19:49
Albowiem, zaprawdę powiadam wam, Armageddon bliski jest i zapowiedzią jego będą lagi na serwerach Tibii!!
H@H@H@H@H@H@H@H@!
phoenix(monq)
28-09-2004, 19:51
CIPY mogli wszystko zostawic jak bylo po co te nowe swiaty zanim pzeniesli nie bylo przynajmniej takich lagow ja tam wole bez nowych swiatow :D
Stefan12532
28-09-2004, 21:24
moj kumpel ma lagi tak jak poisujecie i pozbyl sie ich grajac na fullscreen...sprobuj ;)
Na Full Screen to ja zawsze gram ;D
Własnie przedhwila wywaliło mnie z gry grrrrrrrrrr kiedy to sie skończy !!!
JA Chcem grac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tedunio
Knight 37
Harmonia
Dwimenor
29-09-2004, 14:29
Taaaa wczoraj były OGROMNIASTE lagi. Patrze
Harmonia:600. No to spox, zaloguje się. NO więc się zalogowałem(:D), a LAGi były takie że nawet ryb się nie dało łowić.
sir Tifejo
29-09-2004, 14:45
No a ja nie mam w ogole lagow po tym przeprowadzeniu serverow...sam nie wiem czemu:)tylko jak siedza wszyscy z bloku to wiadomo ze net siada:(
Venderer
29-09-2004, 14:51
Też tak mam!!!! X(
Od jakichś czterech dni , nie grałem dłużej niż 5 min.!!!! Te lagi mnie dobijają....
....Mam nadzieje, że wkrótce się to ustatkuje...... :confused: :confused: :confused:
Nie To Juz Przesada I to pie****e Nigram w tibie!!!
Zaczne kiedy skączą sie te lagi!!!
Tedunio
Knight 37
Harmonia
czy wy kompletnie nie rozumiecie ze Tibia jest gra ktora w bardzo szybkim tepie rozrasta sie i servery ktore wystarczaly jeszcze z rok temu juz sa za salbe i trzeba przeniesc je na inne servy a to troche potrwa zanim wszystko wroci do normy bo najpierw trzeba ustatkowac ten server i wogule wy chcecie juz cudu..... 0 wyrozumialosci?
Tylko wiesz, że jest tak, sporo ludzi płaci za możliwość grania, a jak oni takie rzeczy wyczyniają, że nie można grać to chyba powinni kasę zwracać :p, częściowo lagi wynikają z ich pazerności i niekoniecznie są spowowdowane samymi serwerami ale strukturą sięciową Tibii, która najbardziej chyba odczuwa rozrost światów.
Drackmir
29-09-2004, 15:35
Nie jestes pewnien ale niemiecki serwery są gorzej zabezpieczone nim
Amerykańskie i gorzej znosza próby włamań sta te straszliwe lagi.
Makilili
09-10-2004, 22:08
Ja chyba od paru tygodni mam lagi :( nawet kiedy wszystko wyłączyłem. Na początku października planowałem kupić PACCa ale guzik! Grać się nie da i coraz rzadziej grałem :(. Szkoda pieniędzy na ciągłe stanie pod depo. I wcale nie odczuwam poprawy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.