Pokaż pełną wersje : Ceny Domków
Witam!
Mam zamiar kupić sobie domek w Ankrahmun od kolegi. Ma on 28 SQM, jest blisko głównej bramy. I teraz mam pytanie. Czy istnieje jakaś regułka na wycene domków? Bo nie mam bladego pojęcia, czy 50k za taki domek to nie przesada.
zalezy... za 28 sqm to nie jest tak strasznie drogo, aczkolwiek troche przecenione... zależy również od tego jak stary jest serwer. jeśli starszy to cena jest bardzo wysoka, a jak nowszy to niska.
@down
pomyłka oczywiście, miało być odwrotnie :D
zalezy... za 28 sqm to nie jest tak strasznie drogo, aczkolwiek troche przecenione... zależy również od tego jak stary jest serwer. jeśli starszy to cena jest bardzo niska, a jak nowszy to wysoka.
AHAHAAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Antica - najstarszy server a za 28sqm zaplacilbys tam ponad 200k napewno. Na nowym serverze ten domek nie bedzie jeszcze zajety :)
W przypadku domów nie ma reguły "starszy świat, tańsze ceny". Jak wiadomo na starych światach gra ogromna ilość osób. Większość z nich ma spore poziomy a co za tym idzie ich portfele są napakowane. Tak więc dużo osób chce kupić dom i są gotowi za to słono zapłacić. Na Securze ceny niektórych domów sięgają 1kk.
Serwer to Luminera. Kupić tą chatke? :>
--Cienius--
14-05-2007, 19:22
Jak masz kaski w brod to kupuj ;d
Serwer to Luminera. Kupić tą chatke? :>
od tego sa koledzy w grze, ktorzy znaja sie na cenach, forum handel twojego swiata itp :P
elfo.del.bien
15-05-2007, 16:39
moim zdaniem nie kupuj... szkoda kasy i znajdz cos wolnego
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.