Pokaż pełną wersje : Ferumbras Hiberna - 227 Ed recording
Cavanesi
14-05-2007, 17:15
Jak w temacie.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24483
Enjoy.
Gz ubicia :D a, bloker to 1 klasa ;d i juz 2 outfit będzie w tibi ^^
Gz ubicia :D a, bloker to 1 klasa ;d i juz 2 outfit będzie w tibi ^^
Trzeci to bedzie
Valariazz
14-05-2007, 17:32
ano gratz ubicia dla dzielnych maniakoff : d
blitzkrieg
14-05-2007, 17:36
Według mnie Seromontis to najlepszy polak grający w tibie , bo gra na pvp a nie na non pvp jak MDW a teraz jeszcze bendzie się wozić w full mage outficie B)
owntibia.exe
14-05-2007, 17:37
Według mnie Seromontis to najlepszy polak , bo gra na pvp a nie na non pvp jak MDW
Proszę, nie! =/
Sylwia656
14-05-2007, 17:39
Według mnie Seromontis to najlepszy polak grający w tibie , bo gra na pvp a nie na non pvp jak MDW a teraz jeszcze bendzie się wozić w full mage outficie B)
Może i "bendzie" a może i nie ;d
maszter321
14-05-2007, 17:45
nei chce cie zdziwic ale na hibernie ludzie maja "troche" inne zdanie o serku niz myslisz 8o 8o 8o 8o 8o
Jak dla mnie to Ty jesteś nawiększym debilem na tym forum...
Gz ubicia...
Koffam to forum...
blitzkrieg
14-05-2007, 18:05
wedlug mnie gra na non pvp nie ma sensu.A ten pajac gelt czy jak on tam chyba kazdy moze miec swoje zdanie no nie ?? To jest zawarte w konstytucji więc nie sap :baby:
Olorion.
14-05-2007, 18:08
Według mnie Seromontis to najlepszy polak grający w tibie , bo gra na pvp a nie na non pvp jak MDW
podobno na nonpvp exp liczy sie razy 100
Jak dla mnie to Ty jesteś nawiększym debilem na tym forum...
Gz ubicia...
Koffam to forum...
Chyba krótko jesteś na tym foru xD
@film
Niezła ekipa się tego podjęła i całkiem zgrana, nic tylko pogratulować, ale wyskakuje mi debug w 23 min. =/
@Olorion
nie pier.... (nicz?) głupot tylko wracaj na saphirke :P
Kubusiek1
14-05-2007, 18:13
filmik najs i gz ubicia :P
@blitzkrieg
No popatrz jakiś Ty sprytny! W konstytucji! Nie wpadłbym na to... Szkoda, że w konstytucji nie ma zabranianej głupoty i ograniczenia wiekowego na niektórych forach dyskusyjnych... Pajacu.
@SzuyA
Dba się o siebie a nie gra w Tibie, to się ma ;)
@Mozo
Patrz data dołączenia xP
@Topic
No czy taka zgrana? Mnie zdziwiło, że ten kamerzysta tak szybko zwiał z pomieszczenia... Zamiast atakować robił niewiadomo co...
@2xdown
Zauważyłem, że miał 1k many, ale zanim miał te 1k many mógł zacząć atakować demona bijącego z łapy... Nie wiadomo czemu, na początku tylko tała o_0 Na jego lvl-u nie zajęłoby to duzo czasu... I wtedy nie miałby 1k many xP
podobno na nonpvp exp liczy sie razy 100
jak zobaczyłem twój post to odrazu mi humor wrócił; ) Olorion. wannabe
Co do filmu...to ile jest już tych outfitów?
@2Up
Bo mial 1k many i bily go demony?
@Up
3 chyba... Antica, Hiberna, Harmonia
To seromontis moze niedlugo bedzie mial wszystkie addony...
Mógłby ktoś dac rehosta, bo niektórzy <tak jak ja> mają problemy z stronka tibianetwork... chodzi o transfer ~1kb-/sek... więc nawet rapidek może byc ^.^
@SzuyA
Mialem to samo pisac ;p
@Gelt
Zdjecie laski z rl 0o
@topic
Film moze byc,ale dziwie sie ze sa tylko 2 strony tematu (znajac zycie powinno byc w chuj spamow typu: "wow seromon lady ofnet dasz mi ggg?")
Pozdro ;)
Doombanor
14-05-2007, 20:26
Piekna akcja, 2 do 1 dla pvp.
24 min akcji niezle wyszlo, team bardzo dobry i zgrany.
Knighty mogly wziasc de demony co strzelcow bily na dol sali ale i tak dobrze poszlo.
Do kogos tam up, kamerzysta caly czas walil w feru, i mial 2 dem na klacie.
bardzo fajny filmik postarali sie :)
wow, niedługo będą padać równie często co orsh teraz :PP...Gratz, fajnie wyszło!!!
Kalthar_91
14-05-2007, 22:30
no zgrabnie im to poszlo, zreszta z takim blokerem;p
Tupac666
15-05-2007, 13:03
@blitzkrieg
No popatrz jakiś Ty sprytny! W konstytucji! Nie wpadłbym na to... Szkoda, że w konstytucji nie ma zabranianej głupoty i ograniczenia wiekowego na niektórych forach dyskusyjnych... Pajacu.
@SzuyA
Dba się o siebie a nie gra w Tibie, to się ma ;)
@Mozo
Patrz data dołączenia xP
@Topic
No czy taka zgrana? Mnie zdziwiło, że ten kamerzysta tak szybko zwiał z pomieszczenia... Zamiast atakować robił niewiadomo co...
@2xdown
Zauważyłem, że miał 1k many, ale zanim miał te 1k many mógł zacząć atakować demona bijącego z łapy... Nie wiadomo czemu, na początku tylko tała o_0 Na jego lvl-u nie zajęłoby to duzo czasu... I wtedy nie miałby 1k many xP
Ty pajacu... najpierw piszesz, że nie wpadł byś na to (jako chłopak) a potem piszesz, że dbasz o siebie... chodzi o odwołanie się do twojej foty... jesteś transwestytą? :evul:
Dokładnie tak :) pvp rlz
Alex'Dark
15-05-2007, 16:06
Jeśli chodzi o czapkę to po ubiciu Ferumbrasa zrobiliśmy między sobą loterie kto ją dostanie i wypadło na 121 RP Ayulo, a co z nią zrobi to już jego sprawa.
A tu macie mój filmik, zacząłem przed samym Ferumbrasem.
http://www.speedy share.com/647368521.html
/\ Nie wiem czemu tibia.pl kasuje te linki, podzieliłem link na 2 części. :o
Pozdrawiam
/Alex
Nygga789
15-05-2007, 16:17
ja na miejscu seromontisa nikomu bym jej nie oddal ;p
@Nygga789
Robił to nie tylko on ale także i cała drużyna. Według mnie loteria to dobra rzecz:D
@Tupac666
No spryciarzu, popatrz, jakoś inni rozkminili, po podpisie, iż to nie jest moje zdjęcie, tylko mojej dziewczyny... Jakoś Tobie to nie przyszło do głowy...
@$uki
No proste ^^
@Doombanor
Możliwe, ale pierszwę parenaście sekund nic nie robił. Ciężko tego nie zauważyć, tym bardziej, że strzały z run są teraz bardzo widoczne ;) Zmarnował cenne sekundy.
@Topic
Oprócz Savege (czy jak mu tam) i Sero jakoś nikt nie kwapił się do bloczenia demców ani odciągania ich od shooterów. No, ale najważniejsze, że sie udało ;)
ekipa chodzby z trade wzieta
no ale sie udało :)
Film - słabo widać, no ale gratz ubicia ;]
@Gelt
Ta twoja panna jak M. Manson wygląda ;x
Czy słabo? No powiedzmy, szkoda, że gleby nie było widać xP
No nie? To w niej lubie ^^
Ładnie ładnie tylko szkoda ze nie widac jak pada no dobrze ze nagrywajacy nie padl:)
@gelt: brakuje tylko bladoniebieskiej soczewki i srebrnych nakładek na zęby :P (błagam nie każ jej zakładać czego takiego! xD)
@topic: tak ciutek mało widać ale dobrze że ubili kolejnego ferdka :) Oczywiście przez to że wziął go jakiśtam 121 pallek to niestety znowu marzenei o zobaczeniu newsa o "pierwszym tibijczyku z wszystkimi outfitami" idą w zapomnienie... :P
@up
Wolimy piercing :p ;)
To sero ma wszystkie outfity z wyjątkiem Mage?o_0
pewnie nie ma, ale on i mdw maja bardzo duzo outfitow
dla przykladu u mdw widzialem full outfity : barbarian, citizen(no raczej ma na pewno mimo że nie widziałem :P), nobleman, oriental, summoner, warrior, wizard, assasin - a z pewnością ma także i inne ale ich nie nosi bo tylko je "zaliczył" a nie podobają mu się ;)
Lukasaldo
16-05-2007, 08:32
Apatia ma prawie wszystkie outfity brakuje mu tylko czapki feru ;p
Alex'Dark
16-05-2007, 10:28
Ładnie ale jak nie widac jak pada to jest lipa jedank
Ehhh....wklepiłem link z moim filmem. Zobacz sobie jak pada Ferumbras.
pewnie nie ma, ale on i mdw maja bardzo duzo outfitow
dla przykladu u mdw widzialem full outfity : barbarian, citizen(no raczej ma na pewno mimo że nie widziałem :P), nobleman, oriental, summoner, warrior, wizard, assasin - a z pewnością ma także i inne ale ich nie nosi bo tylko je "zaliczył" a nie podobają mu się ;)
A shaman? A pirate? Full pirata cieżko zdobyć przez te itemy z bossów piratów.
Super ekipa i wogóle szczyt marzeń wielu tibijczyków.
Hibernie gratulujemy Seromontis'a ;] ^^)
@Troche Up
Dla ciebie Seromontis jest najlepszym polakiem ? l0l, bo dla mnie jest najlepszym graczem na świecie. To co że ma 291 level, a Mateusz Dragon Wielki 322. Nie dość, że Seromontis zrobił to na pvp to jeszcze knightem, a Sorce/Druci mogą expić kilka razy szybciej od knighta w czasach różdzek i taniej many.
Olorion.
16-05-2007, 16:40
A shaman? A pirate? Full pirata cieżko zdobyć przez te itemy z bossów piratów.
mozna latwo kupic dud
zobaczcie m wala tego 227 ed ; > x4 O co kaman ? :P Moze ots moze nie nie wiem ;p Jeszcze strzelal z tego m wala.. Smierdzi ten film :)
blitzkrieg
16-05-2007, 17:51
Super ekipa i wogóle szczyt marzeń wielu tibijczyków.
Hibernie gratulujemy Seromontis'a ;] ^^)
@Troche Up
Dla ciebie Seromontis jest najlepszym polakiem ? l0l, bo dla mnie jest najlepszym graczem na świecie. To co że ma 291 level, a Mateusz Dragon Wielki 322. Nie dość, że Seromontis zrobił to na pvp to jeszcze knightem, a Sorce/Druci mogą expić kilka razy szybciej od knighta w czasach różdzek i taniej many.
Popieram ci z non pvp to wdg mnie nic nie mają z gry ale cóż SEROMONTIS ROXXB)
mozna latwo kupic dud
No powiedzmy... Jakoś nieczęsto widzę te outfity na filmach bądź na ssach...
Haha, ale typo padł jak Ferumbras sie przeżucił, ogólnie nice :)
Dardoth11
16-05-2007, 18:47
gratz zabicia ferumbrasa :D
Gniewoshh
16-05-2007, 21:26
Pogratulować im ubicia, trzeci Ferumbras od 7.8 update. :)
1. Antica (Sashra)
2. Harmonia (Achon Elaw)
3. Hiberna (Seromontis)
4. ?
No czekamy na czwartego Ferumbrasa :).
Gratz ubicia
@up
takie małe pytanie masz może film jak na Antice go bili??
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/12695
To chyba to, blokuje Sashra:D
@up
Wolimy piercing :p ;)
To sero ma wszystkie outfity z wyjątkiem Mage?o_0
Nie. Jeden z pierwszych i nie wiem czy jako jedyny ma wszystkie outfity oprocz maga Herganon
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.