zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 14.05.07 Aldora War 9 - 0 dla CO

LaRrYxX
14-05-2007, 19:57
http://www.rogepost.com/n/2061784195

Tak jak w temacie
Ping Pong Team Got Own3d :P
Roger chyba Odbywał Drzemke :D

a Tutaj macie kilka filmikow o pojednyczych Fragach od Vu'Xiu : )

http://www.unbase.com/n/0538175081 - Diego Montegro

http://www.unbase.com/n/1831444678 - Rootwailer

http://www.unbase.com/n/6945965120 - Vetheran

Enjoy :)

Vacek
14-05-2007, 20:17
pwnage :D:DD

Vuxiu
14-05-2007, 21:03
it was pleasure~ xD

Blaaaa
14-05-2007, 21:42
No No nieźle poszaleliście szczególnie Erfelur i Lord Fighterr

A wizak padł jak totalny noob co on myśli że 192 palek jest nie zniszczalny i se może włazic wszedzie tam gdzie chce ... tak sie dac zrobic -.-

Native16
14-05-2007, 21:56
i huj pierdolone CO.....

Do BOju EM

Lavanor
14-05-2007, 22:10
Szybka odpowiedz :Ooo

tibiaplayer
14-05-2007, 22:15
21:09 Elril [109]: marcin??

ta... marcin to ktory z ownerow? :>

ps. fragi nemtora na 90rp~ gdzie nemtor wybiega i naciska hotkey to pall lezy sa conajmniej smieszne. tylko nie mowic frag to frag etc... ;-x

ps2. "ladna open'ka... haha wybiegacie i uciekacie sie skampic na 1sqm przy mostku, jak ktos wbiega to m wall za plecy. Tak to 10latki sie na ots'ach bawia :-x" text kumpla, bardzo mi sie podoba x)

Ankel
14-05-2007, 22:38

ps. fragi nemtora na 90rp~ gdzie nemtor wybiega i naciska hotkey to pall lezy sa conajmniej smieszne. tylko nie mowic frag to frag etc... ;-x

ps2. ladna open'ka... haha wybiegacie i uciekacie sie skampic na 1sqm przy mostku, jak ktos wbiega to m wall za plecy. Tak to 10latki sie na ots'ach bawia :-x

No Marcin bo tak sie nazywa owner.A co mial zrobic patrzec sie jak biegnie?Wypierdolil UE i koles sie polozyl po co ma sie "gimnastykowac",co do walki my nie bylismy w ogle przygotowani do walki,to oni zrobili mass loga ale wyszlo jak wyszlo 9:0 dla nas i jak uwazasz ze tak dziesieciolatki robia,to spojrz na EM co oni robia jak zabija pojedyncza osobe,chowaja sie gdzies.

Neevald
14-05-2007, 22:55
OwniZoR!;D _/
Btw. mogliscie juz dac Dex'derr'owi te 2 bp manasow ,a nie zalujecie 2,2k dla member-a ;))

PR0ST0.

Pan Kracy
14-05-2007, 23:15
haha CO the power Agrhhhhhhhh wkońu padł największy frajer wizak ;] ładnie im dupe skopaliście i czekam aż Ith~ zmieni staty na tibia.com :) Hail CO

haha dobry typo jesteś nie wiesz jak jest to się nie odzywaj ciekawe który Owner u Ciebie ma takie imie. Pozdro Grundik ;]

Fejkowiec
14-05-2007, 23:24
22:09 Elril [109]: marcin??

Nie plx marcin bedzie gral wieczorem : (( <account sharing sucks>

Drugi owner sie wkurzy, ze erfelur wbil rsa...

Filmik fajny :) CO ich zmiotlo, ladne fragi ;) :)

morthifer
14-05-2007, 23:25
ladnie ladnie

@hepufepe - najwiekszy kretyn jakiego w zyciu widzialem
twoje tematy na tibia.com sa poprostu boskie, jak em uzywa 'niedozwolonych' technik, to jest wszystko pieknie, ale jak CO zrobi to samo
to juz jest wielki placz : d

Nespiss
14-05-2007, 23:31
Ładnie :] - grałem kiedyś przez "chwilę" na aldorce...

Psychotata
15-05-2007, 00:27
ladnie ladnie

twoje tematy na tibia.com sa poprostu boskie, jak em uzywa 'niedozwolonych' technik, to jest wszystko pieknie, ale jak CO zrobi to samo

Co za lom po 1. to sie pisze Hupefupe. Po 2. sam pewnie nie rozumiesz co on na tibia.com pisze. Po 3. chcesz go zdenerwowac. Po 4. sam nie wiesz co piszesz.

Neevald
15-05-2007, 00:59
Sorry 4 double post.

Gesior
15-05-2007, 02:17
Czy wrogowie CO to ownerzy gosci z Duskinnes? Normalnie ta sama technika. Najpierw się zbiorą, zaatakują, a potem padają w durnym trapie.
@noob
Jak to "nielegalna"/"niedozwolona"/"noobska" technika? Technika taka, że wygrali, a wygranych się nie sądzi -.-
Jak będą rządzili serverem to nikt już nie bedzie wspominał o tym jak walczyli. Kazda technika jest dobra, zeby wygrac. Dziela konto? Uzywaja bota (inne gildie na wojnach, nie oni)? Jak im to wychodzi to gratulacje!
"my bedziemy dzielnie walczyc >uczciwie<, a oni noobkies cheatery i sharerzy, co z tego, ze nie potrafimy dowiesc, ze ktorys z nich dzieli konto, ale my jestesmy dobrzy, a oni źli! Bedziemy dzielnie ginac i miec hunt4ever, a nie wygrywac 'nieuczciwie'"
Mam juz dosc takich gosci co sie wypowiadaja na temat "bycia dobrym" itp., a sami nic nie robia. Jak tak wszyscy botuja to ich zlapcie, zgloscie do GM i zbanujcie. Jak wszyscy jestescie tacy wspaniali gracze to czemu jeszcze tutorami nie jestescie? Potem senior i juz mozesz pozbywac sie wszystkich 'zlych graczy'.
Poprostu wymiatanie. Duzo fragow na noob charach, ale tak to jest jak sie walczy z kims kto nie potrafi zoorganizowac akcji tylko nooby z miasta wzywa do pomocy.

Vuxiu
15-05-2007, 05:00
Czy wrogowie CO to ownerzy gosci z Duskinnes? Normalnie ta sama technika. Najpierw się zbiorą, zaatakują, a potem padają w durnym trapie.
@noob
Jak to "nielegalna"/"niedozwolona"/"noobska" technika? Technika taka, że wygrali, a wygranych się nie sądzi -.-
Jak będą rządzili serverem to nikt już nie bedzie wspominał o tym jak walczyli. Kazda technika jest dobra, zeby wygrac. Dziela konto? Uzywaja bota (inne gildie na wojnach, nie oni)? Jak im to wychodzi to gratulacje!
"my bedziemy dzielnie walczyc >uczciwie<, a oni noobkies cheatery i sharerzy, co z tego, ze nie potrafimy dowiesc, ze ktorys z nich dzieli konto, ale my jestesmy dobrzy, a oni źli! Bedziemy dzielnie ginac i miec hunt4ever, a nie wygrywac 'nieuczciwie'"
Mam juz dosc takich gosci co sie wypowiadaja na temat "bycia dobrym" itp., a sami nic nie robia. Jak tak wszyscy botuja to ich zlapcie, zgloscie do GM i zbanujcie. Jak wszyscy jestescie tacy wspaniali gracze to czemu jeszcze tutorami nie jestescie? Potem senior i juz mozesz pozbywac sie wszystkich 'zlych graczy'.
Poprostu wymiatanie. Duzo fragow na noob charach, ale tak to jest jak sie walczy z kims kto nie potrafi zoorganizowac akcji tylko nooby z miasta wzywa do pomocy.

nie kurwa. em uzywa wszystkich mozliwych "sztuczek" a co sobie radzi bez teog i wygrywea. na wszystkich filmach widac kto uzywa bota a kto nie, kto pinguje a kto jest pingowany. wygrac z takim przeciwnikem to jest cos, komus tibia do glowy pop rostu udezra zbytnio.

@koles od 10latkow
wole tych twoich 10 latkow niz ciebie i kolege bo przynajmniej te 10 latki nie padna i zabija wroga a ty co? gowno pizdo

Crafty Pall
15-05-2007, 09:54

ps2. "ladna open'ka... haha wybiegacie i uciekacie sie skampic na 1sqm przy mostku, jak ktos wbiega to m wall za plecy. Tak to 10latki sie na ots'ach bawia :-x" text kumpla, bardzo mi sie podoba x)

Ty chyba jestes niedorozwiniety....my wybieglismy?! Nasi ludzie mieli pzta za zabicie nub charow i EM zrobilo mass loga to poszlismy w bezpieczne miejscua ze napatroczyl sie wizak to stwierdzilismy ze jestesmy w stanie walczyc tam. Wroc na swoj ots chlopcze z expem razy 9999999999999

Gesior
15-05-2007, 10:14
Nie wiem co pingowanie/"używanie sztuczek" ma do uderzania do głowy. Jak potrafią wasze IP zdobyć i was wciagnąc w walke (pz-locka), a potem zpingować to co? Widać więcej potrafią. Jeżdżą na bocie? Znajdzcie słaby punkt bota i wykorzystajcie go ;)
Te boty to tylko zabawki. Wszystkie mają poważne błędy. Wiem, bo w grach FPP też wielu boterów spotykam i jakoś ich pokonuje, tych w tibii tez nietrudno rozpoznac :>
Jakbyscie mieli jakiegos dowodce ktory jest poza bitwa, ale wie co sie dzieje to przeciwnik nie mialby szans.

Vuxiu
15-05-2007, 10:39
Nie wiem co pingowanie/"używanie sztuczek" ma do uderzania do głowy. Jak potrafią wasze IP zdobyć i was wciagnąc w walke (pz-locka), a potem zpingować to co? Widać więcej potrafią. Jeżdżą na bocie? Znajdzcie słaby punkt bota i wykorzystajcie go ;)
Te boty to tylko zabawki. Wszystkie mają poważne błędy. Wiem, bo w grach FPP też wielu boterów spotykam i jakoś ich pokonuje, tych w tibii tez nietrudno rozpoznac :>
Jakbyscie mieli jakiegos dowodce ktory jest poza bitwa, ale wie co sie dzieje to przeciwnik nie mialby szans.

oni nie pinguja naszego ip. a byc dumnym ze ktos ma nowe ferrari bo je ukradl to tez chyba chore byloby, nie? jak wygraja uczciwie to mozna im gratulowac, jak wygraja tak jak wygrywaja ostatnio to tylko politowac sie nad nimi mozna

Nygga789
15-05-2007, 12:18
z tego co ogladam a obejzalem wszystkei filmiki jakie tu podalsicie to polowa tego serva sharuje.. do kazdego kto krecil ktos sie pytal czy to ty czy inny owner

Karolkaa
15-05-2007, 15:18
Bardzo ładna walka xP
EM nie ma szans
HAIL CO <3333333

Gesior
15-05-2007, 15:31
oni nie pinguja naszego ip. a byc dumnym ze ktos ma nowe ferrari bo je ukradl to tez chyba chore byloby, nie? jak wygraja uczciwie to mozna im gratulowac, jak wygraja tak jak wygrywaja ostatnio to tylko politowac sie nad nimi mozna
Nie 'naszego' IP, bo raczej kazdy z was ma wlasne (Neo). Tylko 'wasze', czyli IP paru poszczegolnych osob. Jesli ktos ukradnie Ferrari, bedzie nim jezdzil, a policja go nie moze zgarnac (bo mu tego udowodnic nie bede potrafi) to ja mu gratuluje :)
Jak oni tak botuja to poszukajcie sobie jakiegos GMa ktory by ich po'spec'ował podczas walki i zobaczyl co pisza, jak beda pisali komendy na combo do bota to dlugo na bana niebeda musieli czekac. :)

"na wszystkich filmach widac kto uzywa bota a kto nie, kto pinguje a kto jest pingowany."
O to pingowanie mi chodzilo? Nie 'nasze' IP, bo raczej kazdy

Doombanor
15-05-2007, 15:43
Boty itp itd, nie pochwalam tego ale wszytko dla ludzi.

Co do wojny to nie byla walka, tylko egzekucja:evul:
Naprawde ciekawy film

Vuxiu
15-05-2007, 15:49
nie pinguja poszczegolnych osob tylko 1 z punktow przesylu na drodze warmia/mazury - regensburg (prawdopodobnie w olsztynie) i wszyscy ktorzy sie lacza z tibia poprzez ten punkt maja freeeeeze.

gm chociazby byl na batle i widzial bota to nic zrobic nie moze dopoki boterzy sami sie nie przyznaja.

a z tym ferari - nie jestes lepszy od zlodzieja ktory sam na swoje nie zapracuje tylko okradnie kogos kto ciezko na cos pracowal

NinJa
15-05-2007, 16:22
#Gesior
Dziecko, idź lepiej na swojego druta na non pvp ... znalazł się wielki MASTA BLASTA i teraz bawi się w prawienie morałów. Jak Cie napadną dresiki i będzie ich 5, będą mieli jakieś kosy czy coś tam i zrobią Ci "kuku" to też im pogratulujesz bo ku*** policja ich oleje, tak? Wiem że to porównanie nie jest adekwatne do gry, ale patrząc co Ty piszesz to ręce opadają. Człowieku, idź się leczyć bo widze że masz coś nie tak z główką, Jak ktoś gra nieuczciwie to gra nieuczciwie i nic tego nie zmieni, jeżeli ma blacka albo NG który robi za niego wszystko to ma być z siebie dumny? że co, że znalał dobry skrypt i doszedł na kope? Zaraz mi tu napiszesz że ludzie którzy pingują innych zasługują na brawa? wow... do pingowania trzeba tylko łącza dobrego, dalej jest już wszystko jak żółty rozciapciany BANAN.
Hm.. i super GZ bo masz bota FAST HAND który waży 35 KB i jesteś fajny, tępisz noobów!

Michael Jordan
15-05-2007, 21:55
no ostro z nimi pojechali :D chlopaki z EM chyba nie wiedzieli co sie dzieje wczoraj :P a Maly Wizak czy jak to tam sie pisze to chyba byl w szoku jak m wall poszedl za niego i sd bo nie wiem czy sie uhnol ze 2 razy :p

Stefan Wichura
15-05-2007, 23:11
osobiscie nie lubie CO ale to co pokazali na tym battle to poezja xDD

uhm...?? tylko nie rozumiem czemu nagle zaczeli dawac filmy jak wczesniej nie mozna bylo umiszczac niby nemtor nie pozwalal bo nie chcial pokazac kto pomaga w wojnie. a tu nagle zmiana ciekawe...

direx
16-05-2007, 00:34
podobal mi sie

Gesior
16-05-2007, 01:24
#Gesior
Dziecko, idź lepiej na swojego druta na non pvp ... znalazł się wielki MASTA BLASTA i teraz bawi się w prawienie morałów. Jak Cie napadną dresiki i będzie ich 5, będą mieli jakieś kosy czy coś tam i zrobią Ci "kuku" to też im pogratulujesz bo ku*** policja ich oleje, tak? Wiem że to porównanie nie jest adekwatne do gry, ale patrząc co Ty piszesz to ręce opadają. Człowieku, idź się leczyć bo widze że masz coś nie tak z główką, Jak ktoś gra nieuczciwie to gra nieuczciwie i nic tego nie zmieni, jeżeli ma blacka albo NG który robi za niego wszystko to ma być z siebie dumny? że co, że znalał dobry skrypt i doszedł na kope? Zaraz mi tu napiszesz że ludzie którzy pingują innych zasługują na brawa? wow... do pingowania trzeba tylko łącza dobrego, dalej jest już wszystko jak żółty rozciapciany BANAN.
Hm.. i super GZ bo masz bota FAST HAND który waży 35 KB i jesteś fajny, tępisz noobów!
Porównanie do dresów to niezły żart. Czemu wszyscy tak pokazują dresów/gangsterów jako złodziej. To co oni kradną to grosze B)
Dresy nie chcą się bić. Chcą tylko kase, więc dajesz im kase i masz spokój. To takie trudne? :> Teraz sobie opowiadaj o tym jak to tego'i'tamtego pobiły dresy.
Co do PvP to możesz zobaczyć moj film pk na low lvl razem z 'noobami z non-pvp co się mądrzą'. 8,9,9,10 lvl zabijają 27 sorca i 55 knight może nam naskoczyć. Jeden z tych 'pvp' graczy nie potrafi z różdżki zaatakować 8 lvla z odległości 1 pola przez 2 minuty? Podział na tych co potrafią walczyć i nie to nie podział na non-pvp i pvp.
Co do 'nieuczciwie' to co ja pisze? Czym ma być ta nieuczciwość? Nie zgodnie z regulaminem? Może bardziej to wcześniejsze "nielegalne techniki" by pasowało. Namów wszystkich, żeby nie botowali. Jak Ci się uda to potem namów wszystkich ludzi w RL, żeby byli uczciwi. Zawsze znajdzie się ktoś kto zacznie być 'nieuczciwy', bo to się opłaca. Kto pierwszy zacznie kombinować i lepiej ten wygra. :)
Co do "trzeba tylko dobrego łącza". To czemu go nie mają/nie masz? Widać są gorsi jak nie mają. Bo drogie? Niech zarobią. Nie ma pracy dla nieletnich? Bez jaj.. ja mam pare ofert w tygodniu od czasu jak mam 13 lat. Jak potrafisz robić coś dobrze to zawsze jakoś zarobisz. Jak nie potrafisz to.. (tak, znowu) jestes gorszy. Vuxiu ma 19 lat i tłumaczy się jak jakiś 13 latek: "bo oni sa niedobszy hlopcy", bo was jeździli dość długo? bo używali botow? A Ty ile masz lat 'NinJa', że innych od dzieci 'wyzywasz' (bo chyba to chciales osiagnac, nazywajac mnie dzieckiem, jak jestes taki dorosły to chyba już wiesz, że tylko prawdziwe wyzwiska bolą, nazywanie mnie dzieckiem wogóle już mnie od 1-2 lat nie rusza)? 30? 40? Dalej w takim wieku grasz w taką druną gierke?
nie pinguja poszczegolnych osob tylko 1 z punktow przesylu na drodze warmia/mazury - regensburg (prawdopodobnie w olsztynie) i wszyscy ktorzy sie lacza z tibia poprzez ten punkt maja freeeeeze.
gm chociazby byl na batle i widzial bota to nic zrobic nie moze dopoki boterzy sami sie nie przyznaja.
a z tym ferari - nie jestes lepszy od zlodzieja ktory sam na swoje nie zapracuje tylko okradnie kogos kto ciezko na cos pracowal
Nie nakradniesz to nie masz :)
Myslisz, ze taki Bill Gates to geniusz programowania, że zarobił tyle? Nie. Wiedział jak kogo wkręcić, żeby mieć jego programy za grosze, potem sprzedać go 10000x drożej (serio) i policja może mu naskoczyć :>
Jak komuś zwinąć program, przerobić, opatentować i wygrać w sądzie :)
Tak samo jak wszyscy bogacze z rosji.
Ktoś z najbogatszych dorobił się legalnie i 'uczciwie'? Daj jakieś nazwisko :)
To jakiego wy macie dostawce neta i jakie oni mają łącza, że któryś z punktów przesyłu przeciążają 1 gildią? Jak mówisz, że całe mazury odcina to musi tam być z 10gb/s conajmniej (nie wiem ile osob w tych wsiach ma neta).
Jak macie problem z pingiem do niemiec to może przynajmniej servery w polsce dobrze działają? Ja tam mam lagi bez zadnych hackerow, bo neo to gowno. Jak wiekszosc dostawcow internetu w polsce. Co do osób które mogą pingować was, to wystarczy 1 osoba ktora ma dosc kasy na łącze :) Screen od kolegi z domowego łacza (Upload [wysyłanie]- 28.5MB/s - ~235 mb/s):
http://img50.imageshack.us/img50/1025/hiji6.jpg
Tak.. GM bedzie widzial bota i 'musi czekac, az sie boter przyzna' jakos tego nie widze jak GM przychodzi. Gosc na goblinach jezdzi na 52 lvlu, przychodzi GM, mowi 'hi' gosc atakuj goblina, po 10 sec bez odpowiedzi ma bana (i delete :>, bo to trzeci). Wystarczy, ze gosc powie komende do bota i juz ban, a jak zglosisz sie do GM Tyrell (nie oszczedza opcji ban :) ) to pewnie wszyscy co zareagowali na komende SDekiem tez dostana bana ;)

owntibia.exe
16-05-2007, 01:52
Sorki że się wtrącę w te kłótnie, ale powiem jedno zdanie.
Nie wiem, dlaczego nazywacie Ping flood attack "pingowaniem"(?).

Vuxiu
16-05-2007, 02:06
@gesior
boze jaki ty glupi jestes omg. popatrz, sa ludzie ktorzy uwazaja ze lepiej jest nie krasc i zarobic mniej a uczciwie. dla mnie tak samo, lepiej walzcyc uczciwie i wygrac wojne niz znizac sie do ich poziomu. to ze ty masz lagi na polskim necie a to jak wyglada postac spingowana to 2 rozne rzeczy. w innym temacie piszesz ze masz bota do fast handa ale nie dasz bo jestes tutorem i walczysz a cheaterami a tu pochwalasz pingowanie i walenie botem. lecz sie

Biedny
16-05-2007, 19:26
nie kurwa. em uzywa wszystkich mozliwych "sztuczek" a co sobie radzi bez teog i wygrywea. na wszystkich filmach widac kto uzywa bota a kto nie, kto pinguje a kto jest pingowany. wygrac z takim przeciwnikem to jest cos, komus tibia do glowy pop rostu udezra zbytnio.

@koles od 10latkow
wole tych twoich 10 latkow niz ciebie i kolege bo przynajmniej te 10 latki nie padna i zabija wroga a ty co? gowno pizdo

POJAAAAAAAAAAAAZDDDDDD

bajerfull
16-05-2007, 19:44
moze ktos dac rehosta bo tam limity przekroczone. np wyslijto.pl lub tibicams...

RomdiMon
16-05-2007, 20:00
hahaa ale fajne filmiki
moze i ja kiedys pogram na servie pvp i bede tak najebywac ludzi ;D

NinJa
16-05-2007, 20:10
#Gesior
swoją drogą mam niezły ubaw jak czytam Twoje "intjelgjentne" reposty.
Pierwsza sprawa to masz na jeden temat 20 różnych zdań, mam wrażenie że Ty tylko potrafisz gadać i się "przechwalać", nic więcej.. już to widzę w rl.

Co do dresików to Ty chyba tylko swojego kolegę Maćka lat 12 widziałeś, wiele ludzi (często ubranych np. w gustowny dresik) jest wręcz uzależnionych od poczucia siły, większości nad ofiarą, a że mają możliwość dodatkowego obłowienia się to już inna sprawa... wiadomo, oddasz może i wszystko ale i tak często dostaniesz jeszcze w mordę tak dla "jaja"."Złe wspomnienia" lub inne tego typu teksty możesz sobie schować pod poduszkę ponieważ poprostu znałem takich kolesi (nie że kumple, ale znajomi) i widziało się różne sytuacje. Jak znasz tylko suche opowieści to opowiadaj je babci.
Co do uczciwości to nie mam zbytniej ochoty znowu się rozpisywać(no cóż, mówi się trudno), przecież Pan zacny Tutor wie wszystko : > Nigdy nie słyszałem to co napisałeś o Bill'u Gates (pewnie i tak jeżeli by tak było nie wiele osób by o tym wiedziało) ale sądze iż Ty tylko wszędzie widzisz "OSZUST, ZŁODZIEJ, CAŁY ŚWIAT TO JEDNEN WIELKI PRZEKRĘT". Heh.. pewnie myślisz albo nawet już masz plan jak zawładnąć światem, za dużo kreskówek, stanowczo za dużo : )

Heh.. mam nadzieję że Twoje spodnie nie były całe białe jak zabiliście 50+ knighta (pewnie knight nie miał uhów/był na afku/był downem).

To na tyle.. już nie będę Ci odpisywał bo pewnie znowu walniesz coś wyssanego z palca 13-latka. cYa ^^

Jiibav
17-05-2007, 04:32
ladnie ladnie

sarkazm dziecko,sarkazm.

@Vu'xiu-nazywanie kogos cipa przez Ciebie jest zupelnie nie na miejscu, sorry stary ale co ty soba reprezentujesz

Jiibav
17-05-2007, 04:36
Bardzo ładna walka xP
EM nie ma szans
HAIL CO <3333333

em nie ma szans, a to 119 fragow to tylko missclicki.

@Vu'xiu-sharowales piechtolota,testowaliscie ng przed wojna,dajesz nam party na ng kiedy chcemy dac loga na WL, przestan udawac uczciwego gracza.

acha na erfelurze prawdopodobnie gral imargam

Vuxiu
17-05-2007, 16:46

@Vu'xiu-sharowales piechtolota,testowaliscie ng przed wojna,dajesz nam party na ng kiedy chcemy dac loga na WL, przestan udawac uczciwego gracza.

nigdy nie expilem piechtolotem bo exp to nie zabawa, przed wojna malo kto slyszal o ng, jedyne co testowane bylo to ts, nigdy w party z em nie bylem poza dhq, zreszta slyszalem ze wy do takiego party wchodzicie, nie udaje, po prostu jestem.

gdzie nazwalem kogos cipa, co soba reprezentuje to moja sprawa, nie widze nic zlego w tym kim jestem

Biedny
17-05-2007, 18:40

jak was to tak boli to mozemy wam codziennie na prv mowic ze wygraliscie wojne i ze jestesmy najwiekszymi pizdami czaisz

ja bym mu dal sharowac mojego lovely piechtolocika! nununu!

skad wy takie info wyjmujecie lollll XDDDDDDDDDDDDDDDdddd

Miszczu
19-05-2007, 08:42
Może ktoś z rehostować Open battle?

Thorinus
19-05-2007, 15:15
Uhahah, nice xD8o

Smoluk
25-05-2007, 15:35
Moze ktos dac Rehosta... ??
Bo mi nie dziala.. :(;(

Ghetti_on_Aldora
25-05-2007, 20:15

^^ jaki Imargam człowieku kto cię tak okrutnie okłamał. Chcesz wiedzieć kto grał? to ci powiem może Kicaj będzie mieć jakieś halo, ze mowie takie rzeczy no ale ;p czego nie robi się dla "kumpli" 8o :baby: więc Erfelurem grał a raczej grała Pani Higienistka z "Włatców móch"

xDDDDDD
8o8o8o8o8o8o:cup::cup::cup:8o8o8o8o8o8o

wantel
27-05-2007, 17:53
niezle wymiataja .pzdr. dla ziomkow

Hupe
29-05-2007, 10:28
Brawo, zdobyliscie nasze ip i udalo wam sie spingowac suchego...zal mi tylko tego waszego kolesia z bestpvp teraz;)

Koles zdobyl nasze ip ale zapomnial ze my mamy tez jego