Pokaż pełną wersje : Lol dedniete potwory w domku gnija -.-
ej no kupilem se sklep w thais, i postanowilem przyciagnac do domku jakies dedniete potwory.
to przyciagnolem draga zdechlego ale swierzy, potem dragon lorda heh jak go ciagnolem to sporo ludzi zamna gonilo :D
noto zaciagnolem i bylem podjarany ze DLa w domku trzymam :D ale nagle sru i zgnil a w domkach przeciez niegnije wiec czemu zgnil?
Gnije...Pewnie widziales draga u kogos ale to byl pojemnik ktorego mozna uzywac jako bp (chyba)
Wiechoss
14-05-2007, 21:30
Pierwsze slysze zeby byl jakis pojemnik podobny do draga
Przypuszczam iż chodziło mu nie tyle o to, że nieżywego dragona nosi się jako plecak, albowiem o to, iż można w nim przechowywać rzeczy.
Niltin Quent
14-05-2007, 21:59
Pamiętam jak kiedyś po huncie dotachaliśmy z bratem dl'a z pod thais to kazordoonu, ale się zawiedliśmy jak zgnił :D . Dobrze, że nic do środka nie wsadziliśmy.
Jak chcesz mieć martwego potworka w domku to musisz znaleźć takiego który normalnie sie martwy respi.
Bo tylko niektore potwory nie gnija ;P Takie nie zabite tylko takie co wystepuja stale ( jako dead ) na respie.
Dokladnie na respach bywaja dragi/ciala ktore nie gnija np w venore d-lair jest smoczek ktory nie gnije :D.
THX to zostalo mi tylko przyciagnac padnietego Draga z dragon lair
zebym ja go tylko dociagna do thais :D
rezydent
15-05-2007, 19:22
na respie draga koło kazoo jest kilka niegnijących zwłok ludzkich, ważą 50oz (szkielet) i 100oz (2 stadium rozkładu) w kazoo jest jakieś poboczne wejście, jest barierka i za nią się respią zwłoki draga (w rogach można wyciągać)
co znaczy "dedniety" :baby:
LomilThol
15-05-2007, 20:08
nieżywy
dead-martwy, zmarły
KrEmAs KAc
15-05-2007, 20:11
No on chyba rozumie co to jest dead to poco mu tłumaczysz?? Fagaro chodziło o "dedniety";)
a moglibyscie napisac gdzie wystepuja respiace sie dedy fire devila i DLa? z gury thx tylko zeby mozna bylo dociagnac je do thais :P
o miejscach respu innych dedow trez mozecie napisac dekuruje chatke dedami zwierzat xD serw secura moze znajdziecie :D
Its no any cialo martwego DL, przynajmniej in place i know. Not all monster got swoje cialo spawnujce sie w pewnym miejscu. Gdyby tak bylo to everyone will have death demons or behemoth in house, a najlepszy jaki widzialem was death dragon.
Ps. widze ze autor pytania lubi mieszac i "spolszczac" slowa wiec odpisalem mu w jego wlasnym stylu. ale chyba polskim nie zorbilem az takich bledow. z "gury" przepraszam za wszystkie.
Sozemego
16-05-2007, 04:18
Its no any cialo martwego DL, przynajmniej in place i know. Not all monster got swoje cialo spawnujce sie w pewnym miejscu. Gdyby tak bylo to everyone will have death demons or behemoth in house, a najlepszy jaki widzialem was death dragon.
Ps. widze ze autor pytania lubi mieszac i "spolszczac" slowa wiec odpisalem mu w jego wlasnym stylu. ale chyba polskim nie zorbilem az takich bledow. z "gury" przepraszam za wszystkie.
Za to w angolu sporo ;p
Wlasnie jestem w trakcie tworzenia prezentacji maturalnej z polskiego. Temat? Jezyk internetu na podstawie for internetowych. Ale bedzie materialu :D
Wszedlem tutaj tylko dlatego, ze "dedniete" pojawilo sie w temacie. Smiech na sali.
tja :D moj angol jest na poziomie "komunikatywnym" czyli ze robie bledy ale sens zdania zostaje. Z gory uprzedzam ze nie mam zadnej dysgrafi, dysortografi czy innej dyskoteki. Poprostu zawsze lepiej sie uczylem matematyki i fizyki.
Sozemego
16-05-2007, 11:44
Spoko :p
Tylko mowie, ze jak widze cos "dednietego" to sam mam ochote sie "zdedowac" xd
RomdiMon
16-05-2007, 19:39
a wie moze ktos czy jest demon co niegnije??
jak tak to prosze podac miejsce gdzie sie respi
sir rafski
16-05-2007, 21:45
@up
Wszystkie potwory gniją
Sorcer_Pips
16-05-2007, 22:04
W kazo jest smoczek który nie gnije, sam go mam u kolegi w domku.
sir rafski
17-05-2007, 09:03
:o
To gdzie się respi ten smok który nie gnije ?
wiem ze jest drag w veno na dragon lair ktory niegnije, jak dziobniesz go nozem do skur to niezdejmiesz skury bo on niegnije nigdy, ciagnolem go az do thais xD
gdzies pod thais sa minosy ktore nignija chcialbym znalesc DLa :D
Niedozwolony
18-05-2007, 17:19
w niektórych domkach nie gniją. A może to sie nie restartują?niewiem8o :confused: :D heh
zobaczice, w kazz ludzie czesto maja rozne dragi w domku i im nie gnije...
poniewaz w kazz jest knajpka gdzie sie respia niegnijace ciala dragow
kazda inne cialo w domku to takze takie cos respiace sie na mapie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.