PDA

Pokaż pełną wersje : Challenge of Champions

Koper of Drawno
14-05-2007, 23:13
Witam ! Jest to moj nowy i chyba najlepszy fake poniewaz duzo czasi w niego wlozylem i oczekuje zrozumienia :P Jest wiele ciekawych efektow i outfitow ktorymi chce przyciagnac wasza uwage ^^ No wiec nie bede tyle biadolil tylko dam fake ^^

Prolog:

http://img253.imageshack.us/img253/7471/scena1to2.png

http://img253.imageshack.us/img253/3920/scena2jp0.png

http://img253.imageshack.us/img253/2854/scena3mt0.png

http://img253.imageshack.us/img253/1690/scena4ie1.png

http://img253.imageshack.us/img253/2514/scena5cx5.png

http://img253.imageshack.us/img253/5220/scena6pv0.png

http://img481.imageshack.us/img481/5208/scena7xk2.png

No i to by bylo tyle w prologu ^^ A teraz komentowac ! Bo sie obraze :P

@down
To nie ryby tylko wynuzajace sie istoty wodne ^^

Special THX dla kwasa za grafiki :P (postacie ^^)

SiR_DragO
14-05-2007, 23:17
fajne sporo efektów graficznych ;]
bardzo fajne te ryby w wodzie :P
ale według mnie przesada z efektami troche ;]
ps. First jaajajaja xD
ps2. zmieniam zdanie lepiej jak jest wiele efektów :P

_Omega_
14-05-2007, 23:29
Graficznie dobrze, fajna trawa na 3 obrazku i niektore outfity. Troche efektow, ktore nie szpeca calosci. Wszystko dobrze posklejane...
No coz, nie dam oceny bo to prolog.

Shuki
14-05-2007, 23:38
No szczerze mówiąc to komentuje, bo nie mam co robić, bo prawie wszystkie obrazki widziałem i powiedziałem co dobrze, a co źle. Prologu nie oceniam i czekam na więcej. Mile mnie zaskakujesz efektami. ;)

P.S. Widze, że przydały ci się niektóre rzeczy... ; )

Rayza
14-05-2007, 23:50
Bardzo Fajne:D
Super grafika i wszystko XD
*/10
Super fake
.....
*=Prolog!!

Heidar
15-05-2007, 00:17
NARESZCIE coś godnego poziomem tego forum, bo ostatnio pełno syfu jest. Dla mnie jest to ocena celująca i najwyższa. 10/10, ale jak wiemy to dopiero prolog, a więc Koprze nie spoczywaj na laurach...

Kaniek
15-05-2007, 01:10
Mmmm... pokemonie to żeś mnie zaskoczył :D.
10/10

Virusmaxi
15-05-2007, 07:15
Mówiłem na gygy, do tego prolog więc nie oceniam.
Fajnie się zapowiada, ale te oczy na drzewach tragiczne.

Zeberek
15-05-2007, 08:53
Zapowiada sie ladny fake pod wzgledem grafiki :) z prologu wywnioskowalem ze bedzie jakis turniej tak? no mam nadzieje ze nie tylko sam turniej bo to juz stary pomysl(Sh,F i O :Turniej wymiarow) wiec narazie fabula troche lezy...ostatnio pamietam chyba sam robilem fake z turniejem...ale w sumie to tylko prolog a nawet jesli fabula lezy to grafika ja nadrabia

Nie nie rekrutuje. Była rekrutacja i o ile mi się wydaje to tylko dla ELITY, do której wyraźnie się nie zaliczasz...

A ty to sie niby zaliczasz? -.-

Yuno Skumi
15-05-2007, 09:38
Pod względem graficznym bardzo fajne z tego co wywnioskowałem z prologu to będzie to turniej w którym biorą udział:elementale wody,duchy lasu(enty?),elfy i ludzie prolog nie oceniam.

Drakon
15-05-2007, 14:35
Widze tu spory przerost formy nad treścią, widocznie zapominasz że nie tylkografika się liczy, ale fabuła także (i nie wykręcaj si że to prolog, bo to rzadkie usprawiedliwienie)
Jedno mnie tylko wnerwia: Bezczelnie zrzynasz wszystkie prace kwasa, wykorzystująć jego pobłażliwość, bo ten geniusz sie na wszystko zgadza...

Btw.
Musze przyznać że poziom na tom forum jest ostatnio fatalny, nie chodzi mi o fake, a raczej o ludzi, bo byle gówno (nie hodzi mi akurat o ten fake) uważają za superową pracę, tylko dlatego że jest kilka ładnych grafik i sztumskich efektów... Cóż chyba pora opuścić ten dział.

Pozdrawiam i rzycze powodzenia... wszystkim.

Heidar
15-05-2007, 14:54
PS.: Rekrutujesz? :D

Nie nie rekrutuje. Była rekrutacja i o ile mi się wydaje to tylko dla ELITY, do której wyraźnie się nie zaliczasz...

Sezowaty
15-05-2007, 15:36
Ogólnie podobają mi się efekty i grafika też jest dobry ;>
No ale co mogę powiedzieć o fabule ? Na razie nic... Wiem jedynie, że będzie jakiś turniej.

Kraon
15-05-2007, 15:42
Yhm...
Oczy na drzewach wyglądają gorzej niz tragicznie.
Troche za dużo efektow...
Ale mi sie podoba.

Narazie jakies 7/10 ??

DracoR
15-05-2007, 15:55
Zgadzam się z Drakonem! Myślisz, że jak walnąłeś kilka nowych outów, pare efektów i 3 napisy to twój fake będzie Hitem Roku? Brakuje mi tu wątku głównego, bo chyba nie będzie to turniej co wnioskuje po tytule.
A co do tych "istot wodnych" i "oczu na drzewach" to mogłeś robie to rozmazanie darować -,-

Btw. Kiedy jeszce robiłem Treasure of death zastanawiałem się nad tym, czy skończyć, czy nie. Skończyłem tylko dla sprawy moralnej, a nie dla forum. Bo jeśli robie pare idiotycznie amatorskich efektów, a komentarze leca w stylu "Ten fake jest po prostu boski 10/10" to to jest dołujące. Kilka osób (np. Drakon) napisze dobre słowa krytyki i za to im dziękuje, bo wiem co i gdzie robie źle. Ech... Forum zaczyna roić się od takich (za przeproszeniem) noobów, że już szkoda słów.

Oerciak
15-05-2007, 16:11
Grafika nad treścią...
Zobaczymy co z tego wyjdzie,nie mam zdania.
Jedyny z fake'ów na forum który zasługuje na pochwałę(za efekty narazie)
To tylko tyle narazie,później skrobnę coś bardziej długiego.

@edit:
Zauważyłem jak Drakon powie coś al'a "fake jest do dupy(tylko bardziej inteligentnie)" to nagle połowa forum zmienia zdanie i uważa tak jak on.Tak jak było z Avager'em.Ale to tylko moja mała sugestia :P.

Cloy
15-05-2007, 16:52
@up

Pomyslalem identycznie xD

Dark Alphadron
15-05-2007, 17:36
Oj ludzie ludzie... Stoicie za Drakonem jak banda dupolizów, którzy zrobią wszystko, byle tylko mieć choć trochę z nim wspólnego. Nie wszyscy ofc, ale kilka osób (nie będę walił po nickach) owszem, i wkurza mnie to. Trochę mniej niż "sóper fekj 25541456215/10 daj mnie do faka plx bo jest sóper bo som zarombiste efekty!!111", ale wkurza.
Fake jako taki, lekka przesada z efektami, ale ujdzie. Pożyjemy, zobaczymy, poczytamy, ocenimy.

eerion
15-05-2007, 18:22
Widze tu spory przerost formy nad treścią, widocznie zapominasz że nie tylkografika się liczy, ale fabuła także (i nie wykręcaj si że to prolog, bo to rzadkie usprawiedliwienie)
A co ty chcesz w prologu mieć?
Prolog Cyklu także nie mówił wiele.
Mój prolog Enchanted - nowszy tak samo.

Musze przyznać że poziom na tom forum jest ostatnio fatalny, nie chodzi mi o fake, a raczej o ludzi, bo byle gówno (nie hodzi mi akurat o ten fake) uważają za superową pracę, tylko dlatego że jest kilka ładnych grafik i sztumskich efektów... Cóż chyba pora opuścić ten dział.
TT niestety także graficznie niewiele prezentuje.
Do zaawansowania w fabułę drugo trułem ci na giegie.
Sama kwestia Noraha wcale zbyt ambitna nie jest - taki super typowy czarny charakter, który z natury jest zły. No i grupka tych dobrych którzy mu pomagają.
Uważasz, że to coś ambitnego?

Zgadzam się z Drakonem! Myślisz, że jak walnąłeś kilka nowych outów, pare efektów i 3 napisy to twój fake będzie Hitem Roku? Brakuje mi tu wątku głównego, bo chyba nie będzie to turniej co wnioskuje po tytule.
Widze, że chciałęś tylko Drakona poprzeć.
Bo niestety - jak chcesz zoabczyć watek główny po prologu, cyz może lepiej mówiąc - wstępie?

Btw. Kiedy jeszce robiłem Treasure of death zastanawiałem się nad tym, czy skończyć, czy nie. Skończyłem tylko dla sprawy moralnej, a nie dla forum. Bo jeśli robie pare idiotycznie amatorskich efektów, a komentarze leca w stylu "Ten fake jest po prostu boski 10/10" to to jest dołujące. Kilka osób (np. Drakon) napisze dobre słowa krytyki i za to im dziękuje, bo wiem co i gdzie robie źle. Ech... Forum zaczyna roić się od takich (za przeproszeniem) noobów, że już szkoda słów.
Cykl zgarnia naprawde wysokie oceny stojąc na średnim/słabym poziomie graficznym
mhm?

Co do twojego treasure of death.
Właśnie przeczytałęm cały od początku

Fabularnie?
Sposób zdobycia kryształów jest co najmniej żałosny.
Zabicie tego bohatera śmierdzi albo bajką, albo filmem akcji/płytkim filmem kategorii "dobro zawsze zwycięży".
No bo czyż nie ma tutaj sytaucji, żę bohater prawie nie ma szans i nagle sprytem zwycięża?
ileż to już takich akcji widziałem.
Do tego masa innych rzeczy - niestety twój fake fabularnie tez nie ejst niczym specjalnie.
więc nie masz co marudzić :P

co do fake - na gg ci pisałem.
Poczekamy zobaczymy.
Efekty jednak zapowiadają się znośnie

.Matrik.
15-05-2007, 18:28
Zapowiada się nawet ciekawie... Zobaczymy jak będzie. A jak zepsujesz wątek minotaurów (moja ulubiona rasa, patrz podpis :P) to się obrażę i dam 1/10 :D

Kolos89
15-05-2007, 21:11
Jeśli chodzi o wypowiedź Drakona (taak, taak! Ja też się zgadzam z każdym jego słowem, poza jednym, "rzycze" ;-), a jeszcze Eerion jak mądrze gadał kurde!! Jego też popieram...blee ) to popieram jego zdanie na temat prac Kwasa, Koper dobrze wiem, że giganty nie są twoje, masz zapewne też dużo jego innych prac, ale skoro Kwaso się zgadza, to looz :).
Fabuła- nawet jak na prolog to dużo tu nie ma, to bardziej zwiastun/trailer, ale liczę na twój "gieniusz" i może zadziwisz ludzi...
Wykonanie, szczerze? Dałeś pare efektów(nawet ładnych), jakieś babolne otoczenie i tyle.
Chciałeś komenta to ci skrąbnałem, mam nadzieję, że pierwsza część wyjdzie za niedłuuuugo...;>. See ya ;-).

Norah
15-05-2007, 21:35
Zgadzam się z Drakonem w kwestii outów (Pozdro Kwaso ;))

@Top
Fake nie najgorszy, lecz nie najlepszy... Samymi efektami dużo nie osiągniesz.
Oceny narazie nie dam. Zobaczymy w praniu jak to wyjdzie. Zapowiada się nieźle, tylko ostatnio za dużo mamy turniejów.

@Offtop:
A tak btw, temu w outficie warriora z kitą barbariana to jemu coś wystaje z du... ekhm, wyraże się bardziej naukowo, odbytu czy mi się zdaje?

Poprostu Pitbul
15-05-2007, 22:18
Wg. mnie w tych drzewach to są leśne duchy, ale latające w powietrzu(no pomyślmy, gdyby na tych drzewach byłyby duchy to by nie były nieprzezroczyste, prawda?):).
Grafika - 10/10
Fabuła - 6/10(nic nie mówi)

Razem - 16/20

Albertus
15-05-2007, 22:38
hmm co by tu powiedziec

moze zapowiedziec sie fajnie

dobre efekty moze troszku za duzo , graficzki dobre

nie widzialem zadnych bledow przy sklejaniu bardzo dobze zrobiony prolog

- tajemniczy , bez gadania wedlug mnie to ideal prologu ale jak w odcinkach nie bedzie gadania to ocena spadnie bo to sie tylko prologu tyczy

ocena za calokrztalt

6/10 jak nastepne czesci beda takie jak ta ale wiecej gadania to moja ocena sie podwyzszy do 8,5/10

dalione
15-05-2007, 22:41
eee tam zapowiada sie dobrze :D ale nic nie daje *

*prolog

Misza
15-05-2007, 22:52
Pf, prologu nie oceniam! O!

Efekty zbyt efekciarskie. Przez to nieczytelne i z błędami. Przykład to już eksplozja na pierwszym kadrze - ci magowie 'na dole' nie powinni być zakryci płomieniem, bo w tym [co jest teraz] ułożeniu raczej by go zasłaniali.
I ciekawe, czy w ogóle wiesz, co te twoje elfy mówiły, czy po prostu wstawiłeś kilka 'elfiobrzmiących' słówek? ;) W porządnym świecie fantasy wszystkie obce języki powinny być opracowane, żeby autor używał ich konsekwentnie. (głupio byłoby być przyłapanym użyciu np. 'ashnel' jako 'jabłko', po użyciu w tym samym znaczeniu 'gurishh' pół książki/fejka wcześniej, ew. mieszać sześć różnych gramatyk, bo się nie chciało zerknąć kilka stron wcześniej/pomyśleć nad tym, nieprawdaż?)

Rayza
15-05-2007, 23:59
@UP
Mysza ty rob nexta do sesji[ w8 ty juz go robisz 2tyg -.-]
A ni.....
Fake Kopera Jest Ok i Git ma byc X( :D

Kwaso
16-05-2007, 00:06
Ja pierdziele...ludzie co sie czepiacie...co z tego ze zgodzilem sie na uzyczeniemu moich graf...?? Chcecie ?? To bierzcie i wy... Po huj mają sie marnować ,bo ja i tak nie wroce do fake'ów z pewnych przyczyn. Zgodzilem sie pod warunkiem ze napisze ze są odemnie , co zrobil na koncu posta z fake'em.

Co do fake'a... z prologu wiadomo ze bedzie jakis turniej ...
zwykle narzekałem na zbyt duza ilosc textów w innych fake'ach jednak tu go brakuje co za tym idzie gówno wiem co będzie sie dzialo oO
Coż rób i dawaj pierwszą część to ocenie jak trzeba...do efektów nic nie mam
Smuzenie rox :P no i fajny ten ogien (ostatni)

tyle...
Pozdr0 B)
kurwa nie wiem co ja tu robie >.<

Drakon
16-05-2007, 08:10
@up
Nie chodzi o to że używa twoją grafe w fake, bo ja też kiedyś jedną użyłem.
Tylko że on jest wyjątkowo cwany bo wszędzie ich używa :P
@topic
No dobra, mówiłeś że robisz nowy odcinek, czekam na niego i mam nadzieje że chociaż troche dostosujesz się do uwag jakie ci zostały przedstawione.
Przedewszystkim mniej efektów więcej fabuły, bo niektóe efekty nie wyglądały ciekawie.
@Down
Bardzo zabawne...
A szczególnie twoja niebanalna ortografia...

Mufad
16-05-2007, 09:53
@up
haha ! lol ;d Ty jak zwykle bez chumoru, poważnie itp. lol ; d
@topic
...
Bez komentarza ?

Dark Alphadron
16-05-2007, 09:58
@up
CHUMORU? Boże... normalnie przez moment mózg mi stanął. Jak można robić AŻ TAKIE błędy?
@2up
Ja też używam jednej z jego grafik, co zresztą sam zauważyłeś. :P
@topic
Rób ten fake! Jutro jak wrócę ze szkoły to robimy Aftera, dziś masz czas na tego, bo wracam późno.

Triplo
19-05-2007, 14:48
10/10 the best!8o

Kolos89
20-05-2007, 00:18
Koper ;>...chyba się śpieszysz...

PwK
20-05-2007, 21:05
Prolog, nie oceniam...

To na 4 rysunku fajne :), nie ma się do czego przyczepić -.-

Ganci.
21-05-2007, 08:14
Prolog (gr. πρόλογος prologos) – wstępna, wyodrębniona część utworu dramatycznego lub narracyjnego, zawierająca relację o faktach poprzedzających zawiązanie akcji; prologiem nazywa się też autorski komentarz poprzedzający utwór.

Informacje pochodza z wikipedia.pl

Po co to napisalem?
Bo ty nie wiesz co to prolog ^.-

Proglog jest po to zeby ludzie wiedzieli o co chodzi, mogli poznac fabule/jej kawalek lub zarys.

Masz szczescie bo prologu nie oceniam -.^

Reszta bez zarzutów ( moze duchy lasu ). Czekam na next

Irwin546
21-05-2007, 08:29
Prolog ma pokazać mniej więcej świat i kawał historii która wydarzyła sie ,,przed" a ty pokazałeś kilka obrazków okraszonych super extra efektami. Na razie nic, oprócz szczególnych newbie nie zauważyłem..
@Newbie

Shuki
21-05-2007, 09:36
O.O To znaczy, że mój prolog jest git...

Btw. Coś długo robisz ten 1 part....

@Oerciak
Jak chcesz next part to mu popraw pałe z chemii. xP

draqo
21-05-2007, 19:58
10/10 super

DraQ

Oerciak
21-05-2007, 20:06
@up:
Nie ma to jak spam,nie?

@topic:
kurde kiedy to wyjdzie,jestem ciekawy :P

Kolos89
22-05-2007, 23:32
KOOOOPER downie...może dasz tą pierwszą część w końcu? ;> Albo napisz, że nie chce ci się robić dalej i po sprawie.

Koper of Drawno
23-05-2007, 00:28
Robie,robie tylko narazie musze wyrobic z jebanymi ocenami bo nie zdam a to oznacza 0 kompa i netu..
@Kolos
Ja mam przestac robic ? Ja nie ty ;) Lepiej rusz ta zasrana dupe i rob gothica bo ci tak w ten kuper(!) najebie ze nie bedziesz mogl siedziec przez 666 dni !

Hadugg
26-05-2007, 13:04
Była rekrutacja i o ile mi się wydaje to tylko dla ELITY, do której wyraźnie się nie zaliczasz...

"Myślą, że są elitą.
On jest zwykłym dupkiem,
ona pospolitą dziwką"

Jakim prawem ty nazywasz kogos elitą? To, że jego fake są lepiej wykonane nie świadczy o nim, tylko o jego umiejętnościach. A tak właśnie zobaczyłem te wielkoludy to se pomyślałem ze są z fake'u Kwasa, ale niewiedziałem czy sam robił.

Dark Alphadron
26-05-2007, 13:19
@up
Znalazł się inteligent. Myśli, że napisze wierszyk z dwoma bluzgami, to może każdego jechać... Posłuchaj, człowieku, jakbyś uważnie czytał tematy na tym forum, albo przynajmniej jako-tako rozumiał słowo "Elita", tobyś wiedział, czemu kogokolwiek tak nazywa. Ale nie wiesz, więc pozwól, że ci to wytłumaczę:
Na forum jest pewna grupa ludzi, którzy robią dobre fake. Naprawdę dobre, wybijające się ponad resztę. Nie kolejne typu "super-hiper-mega hiroł, z pospolicie dostępnym outfitem, który idzie po idealnie prostej (robionej w OTS ME) drodze i zarzyna jedną ręką potwory, które normalnego człowieka zabiłyby śmiechem". Fake z NAPRAWDĘ dobrą fabułą, własnymi (przynajmniej częściowo) outfitami, dobrą grafiką (pomijamy tu pseudofejkowców używających OTS ME do przyklejenia jednego drzewa na trawie), częściowo zapełnionymi plenerami itp. Naprawdę DOBRE i INNE od wszystkiego, co tu jest. Tych ludzi właśnie nazywamy "Elitą". Dlatego taki np. Turok czy Eerion (o Avagerze nie wspominając, bo większość wie, kto to) są tu poważani, a z ich komentem każdy się liczy. Dlatego on nazywa ludzi Elitą, panie Zwykły Dupek.
@down
No niekoniecznie łatwo. Niewielu jest ludzi, którzy robią DOBRE fake, inne od tego, co tu na forum jest. Nie kolejne "śmieszne" paski, nie kolejne "świetne" super-hiroł fake, nie kolejne wojny orków, minosów, trolli itp. Wbrew temu co widać, większość z tego co jest na forum to wtórne do bólu, żałosne imitacje tego, czym powinien być fake. Popatrz choćby na fake Crystal12 (OTS ME, barbarzyńcy w cylindrach, kolorowe Crown Armory na ścianach itp), wcale daleko nie masz. Co prawda ten fake wcale nie jest totalnym dnem, ale ma dość blisko do osiągnięcia go.

Oerciak
26-05-2007, 13:32
@Dark Alphadron:

Wnioskując z twojej wypowiedzi na tym forum zostać "Fake'owym Elitą" zostać naprawdę łatwo.
Dzisiejszy poziom fale'ów jest naprawdę niski i wielu userów(których nazywam pospolicie dzieciarnią) nazywa siebie Elitą.Np. jedną z osób najbardziej wkurzających mnie na forum jest nie kto inny jak Zeberek.

I ludzie:
Zróbcie coś innego niż Turniej bo jak takie coś widzę to obrzygam monitor od razu!Na początku fake'ów były tylko pojedyńcze sklejki bez efektów.Później ja i Crowal(którego aktualnie nie ma na forum)zaczeliśmy robić wojny orków,później w modę,razem z przyjściem Miszy i Nadrilla,weszły krótkie historyjki humorystyczne.Teraz nagle Turnieje,weźcie zróbcie coś ciekawego,chociaż pod względem fabuły!Ja mam dość ambitny projekt,ale sęk w tym,że nigdy nie chciało mi się go w całości zrobić(miałem 3 podejścia :P)

Shuki
26-05-2007, 13:48
@Oerta
Czy tobie chodzi o turniej X versus Y? Każdy podejrzewa mnie o płytką fabułę ze względu na to, że to "turniej", ale chciałbym zobaczyć wyraz twarzy większości forumowiczów jak turniej w moim fake'u się zazcnie...

Btw. Nie róbmy offtopa, bo nas mody zniszczą...

@Eerion
I tak zostanę przy swoim. Nie robię na siłe, lecz dla przyjemności więc co mi tam. Mimo wszystko będę się starał o najlepsze oceny.

@Alphadron
Masz racje.

Koper 18:58:31
skasowalo mi sejva
Koper 18:58:37
a juz bylem taaaki zuy

Ale warto czekać.

Cloy
26-05-2007, 13:55
W takim razie zobaczymy czym nas zaskoczysz.

eerion
26-05-2007, 14:53
"Myślą, że są elitą.
On jest zwykłym dupkiem,
ona pospolitą dziwką"
Dał pierwszą linijkę od siebie - resztę skopiował.
Choć może raczej - podmieniłeś jedno słowo?
Bo to się nie trzyma kupy dziecko.

@Dark Alphadron
Dzięki za wyróżnienie, jednak ja się nie chcę uważać i nie chcę być dopisywany do elity.
Już pomijając fakt, że moje fake stoją na graficznie średnim poziomie.
Elita fake'owa, czy jakakolwiek elita to raczej zamknięte towarzystwa.
Które wspiera się nawzajem.
Mi to peirwsze nie pasuje, a do drugiego się nie dopasuje. Oczywiście - ja podrapię ciebie, ty podrapiesz mnie - pomagam sobie z np. Kwasem, Koperem czy innymi graficznie. Ale jak nie podoba mis ie co robią to kopa w dupę i tyle.

Wnioskując z twojej wypowiedzi na tym forum zostać "Fake'owym Elitą" zostać naprawdę łatwo.
Nie.
Gdybym ja miał wypisać ludzi, którzy należą do elity to hmm...
(kolejność przypadkowa)
1. Drakon - fabuła słaba, ale dobrze grafiki robi
2. Kwaso - abrdzo dobry fake'owiec. Grafik boski
3. Avatger - Po prostu :P. Wiadomo dlaczego.
4. KalasantyX - za genialnego fake (1 część była słąbiutka, druga jest genialna)
5. Kwaso - bo dobry jest w te klocki
6. Dark Alphadron - wiadomo.
7. Dejvo (emerytura :P). Genialne fake, idealne sklejenie, idealne odwzorowania tibijskie.
8. Dark Kriss (emerytura). Jestem z pierwszych lepszych fake'owców o ile mnie pamięć nie myli.
9. Turok - tak ogólnie.
10. Glaves - dobre grafiki robi. Fabułą może niespecjalna, ale tak to ok.

Prawdopodobnie kogoś pominąłem, ale nieważne.
Tak czy siak - nie chcę, aby stał się tutaj flame.
Chciałem tylko osobiście pokazać, że gdybym miał uznać jakąś elitę - to ci panowie by tam byli.
Aha i chciałem dodać tylko jedno - Crowala nie wpisałem, bo IMHO jego fake suxxowały kompletnie. A to, że masie się podobało - trudno. Eragon tez sie podoba masie a to śmieć.

@Oerta
Czy tobie chodzi o turniej X versus Y? Każdy podejrzewa mnie o płytką fabułę ze względu na to, że to "turniej", ale chciałbym zobaczyć wyraz twarzy większości forumowiczów jak turniej w moim fake'u się zazcnie...

Sam wątek turnieju jest już strasznie oklepany i niechciany. Nie ważne co się stanie na nim - zawsze masz za to minusa.

Dark Alphadron
26-05-2007, 18:01
@Eerion
Ja? Elita? O.o
Nie (tylko) grafika się liczy. Fabuła z Twoich fake miażdży.
@topic
Koper prawie zrobił next part fake. Ale nie chce mu się dokończyć, bo gra w Fable i nabija sobie punkty zła. Mnie ma w dupie, olewa to, co mówię. Radziłbym wam nie nastawiać się na zbyt szybką premierę.
@down
Szybki jesteś... Reported. Poza tym jeśli masz na myśli "Przygody Kwasa i jego kompanii" to był super hiroł - za to dobrze zrobiony. Co to pseudo-fanów - zawsze tak jest, zawsze tak było. I niestety zawsze będzie, bo ludzie nie mądrzeją. A na dzisiejsze czasy nawet wprost przeciwnie...