Pokaż pełną wersje : Mi'chael Fast Hand
Fast Hand w wykonaniu Mi'chaela :)
http://rapidshare.com/files/30594526/fast_hand_sarvi.rec.html
Moze nie jest to super psjonujace, ale czemu nie zamiescic?
Nie spoilowac itemkow!
Najlepsze jest jak rzucaja itemki na srodek, on zabiera i w tej samej sec
w tym iejscu gora parceli i innych smieci:D
@up
Tak fake w tibicam...
Czego jeszcze?!
GZ wypowiedzi...
A filmik fajny :D
Ohh.. niesamowite. Super zabawa, gosc powinien na jakies mistrzostwa w starcrafta jechac lub CSa, a nie sie w tibii wyglupiac przerzucajac 2 itemy na sekunde i gadajac naraz! Toż to prawdziwy wymiatacz.. ciekawe jaki bocik, bo kto chce grac w fast hand? boterzy.. TibiaNG? BLackd Proxy?
Mnie tez tak chcial wkrecic 'boski boter 15 sorc co wyrobi 40 ED', ale widac spotkał złego przeciwnika. NG i blackd moga sie schowac przy tym czego ja uzywam ;)
6-9 itemow na sekunde.. to jest tempo jakiego nowe bociki nie wytrzymuja :)
Knight armor dla mnie, a 'boski boter' nic nie ma :)
Teraz wszyscy szukaja opcji do fasthand w super rozbudowanych botach z milionem opcji, moj program ma 35 KB :)
Oczywiscie nie dam go nikomu, ani nie gram sam w fasthand. Ja tylko robie porzadek z dziecmi neo :>
Ostatnio spotkalem goscia ktory gra w tibie 2 tygodnie, ma 9 lvl, a ze nie potrafi grac to.. rozsyla linki do keyloggera, zeby zarobic.. tego teraz sie uczysz w tibii. Skad sciagnac bota/keylogger i jak ich uzywac. Tyle, ze najlepsze boty i programy nie sa dostepne na stronkach 'znanych producentow' tylko na forach dla programistow :)
NIE PODAM ŻADNYCH LINKÓW/NAZW/NIE WYŚLE NIKOMU PROGRAMÓW. Ja się pozbywam boterów (jako tutor/gracz), a nie ucze nowych.
@UP
W 'fake' nie chodzi o to, że jakąś magiczną metodą stworzyłeś film. Tylko o to, że ten drugi gość był podstawiony i specjalnie przegrywał.
Jak dla mnie to ten knight był za bogaty. Ma jakiegoś drugiego chara 100+ na tym servie czy poprostu lubi interesy z sebleg'iem na Allegro? Cały zestaw super EQ razem z SoVem na sobie, a w torbie którą otwierał też jakieś niezłe EQ było (DSM, ...).
@up
Tak fake w tibicam...
Czego jeszcze?!
normalnie...moze ci to wytlumacze:
wpadaja na pomysl 2 ziomki aby ludzi w chuja robic, ze niby graja w fast handa.
przychodza do ab i zaczyna sie zabawa...jak zobaczylem to siano to odrazu wiedzialem ze fake. zastanawiajace jest to ze autor filmu ma Sarvi'ego w vipach
Wg mnie fake.
Nygga789
15-05-2007, 12:30
po pierwsze jak bym ja w fast hand wygral 150k i demon shielda to juz bym skonczyl grac bo by mi wystarczylo a on oddal te 150k po drugie jak ja bym starcil demon shielda i 150k to bym sie chyba zalamal :P
po pierwsze jak bym ja w fast hand wygral 150k i demon shielda to juz bym skonczyl grac bo by mi wystarczylo a on oddal te 150k po drugie jak ja bym starcil demon shielda i 150k to bym sie chyba zalamal :P
Tia... Powieś się teraz od razu, żeby zaoszczędzić sobie doznać jak stracisz tak ogromną ilość wirtualnych badziewi i kasy :faceoff:
@In$i
a wpadles na to, ze on go ma w vip bo sa razem w Homicidium?
Bylem wtedy u Mi'chaela w domu jak to robil, znamy sie z rl...
on nie jedzie na bocie, to uczciwy gracz :)
I oddal takze dlatego ze sa w tej samej gildii, takto by se zabral...
I eq ma od kolegi, Zowunany, takto chodzi w slabszym eq
Wlasnie ta torba, ktora otwiera to bylo jego normalne eq
Jego sa g legi i bohy
Ohh.. niesamowite. Super zabawa, gosc powinien na jakies mistrzostwa w starcrafta jechac lub CSa, a nie sie w tibii wyglupiac przerzucajac 2 itemy na sekunde i gadajac naraz! Toż to prawdziwy wymiatacz.. ciekawe jaki bocik, bo kto chce grac w fast hand? boterzy.. TibiaNG? BLackd Proxy?
Mnie tez tak chcial wkrecic 'boski boter 15 sorc co wyrobi 40 ED', ale widac spotkał złego przeciwnika. NG i blackd moga sie schowac przy tym czego ja uzywam ;)
Teraz wszyscy szukaja opcji do fasthand w super rozbudowanych botach z milionem opcji, moj program ma 35 KB :)
Oczywiscie nie dam go nikomu, ani nie gram sam w fasthand. Ja tylko robie porzadek z dziecmi neo :>
Ostatnio spotkalem goscia ktory gra w tibie 2 tygodnie, ma 9 lvl, a ze nie potrafi grac to.. rozsyla linki do keyloggera, zeby zarobic.. tego teraz sie uczysz w tibii. Skad sciagnac bota/keylogger i jak ich uzywac. Tyle, ze najlepsze boty i programy nie sa dostepne na stronkach 'znanych producentow' tylko na forach dla programistow :)
NIE PODAM ŻADNYCH LINKÓW/NAZW/NIE WYŚLE NIKOMU PROGRAMÓW. Ja się pozbywam boterów (jako tutor/gracz), a nie ucze nowych.
@UP
W 'fake' nie chodzi o to, że jakąś magiczną metodą stworzyłeś film. Tylko o to, że ten drugi gość był podstawiony i specjalnie przegrywał.
Jak dla mnie to ten knight był za bogaty. Ma jakiegoś drugiego chara 100+ na tym servie czy poprostu lubi interesy z sebleg'iem na Allegro? Cały zestaw super EQ razem z SoVem na sobie, a w torbie którą otwierał też jakieś niezłe EQ było (DSM, ...).
U.. widze ze jakiegos mastah progamera mielismy zaszczyt goscic ;] super. Cos jeszcze? Kazdy w dupie ma ten twoj super hiper mega extra wyjebany w kosmos bocik ktory i tak jest wyimaginowany dzieciaku ;) po tym jak piszesz widac ze nie masz wiecej niz 16 lat, wychwalasz sie niewiadomo czy zeby ktos ci zazdrosci a ty i tak nie dasz tego programu... idz sie lecz bo to tylko wywoluje smiech a nie zazdrosc. Co do filmiku to tak jak napisal autor tematu, eq nie bylo do konca Mi'chaela, gra byla czysta bez botow itd a rzeczy oddal bo to kumple. Tyle. A ty dzieciaku wyjdz stad bo szkod slow na ciebie. cya
U.. widze ze jakiegos mastah progamera mielismy zaszczyt goscic ;] super. Cos jeszcze? Kazdy w dupie ma ten twoj super hiper mega extra wyjebany w kosmos bocik ktory i tak jest wyimaginowany dzieciaku ;) po tym jak piszesz widac ze nie masz wiecej niz 16 lat, wychwalasz sie niewiadomo czy zeby ktos ci zazdrosci a ty i tak nie dasz tego programu... idz sie lecz bo to tylko wywoluje smiech a nie zazdrosc. Co do filmiku to tak jak napisal autor tematu, eq nie bylo do konca Mi'chaela, gra byla czysta bez botow itd a rzeczy oddal bo to kumple. Tyle. A ty dzieciaku wyjdz stad bo szkod slow na ciebie. cya
A ktos powiedzial, ze ja jestem programista? :)
Powiedzialem, ze najlepsze cheaty znajdziesz na forum dla programistow -.-
Jak byl zaczal dawac linki do botów to bym mial po koncie na tibia.pl idiot :>
Co mam napisac? Piszcie do mnie to wam powysyłam bociki, zebyscie jeszcze wiecej kradli na 8 lvlach tylko, ze tym razem skuteczniej?
Mógłby ktoś wrzucić na TibiCams?
wrogonastawiony
15-05-2007, 16:01
Tia... Powieś się teraz od razu, żeby zaoszczędzić sobie doznać jak stracisz tak ogromną ilość wirtualnych badziewi i kasy :faceoff:
Jezeli na to ciezko pracowal w pocie czoła toczac loot bagi to co moze jeszcze ma sie cieszyc ze sprzedal taki hajs ? Dziwny jestes.. o.O
Mógłby ktoś wrzucić na TibiCams?
A co boisz sie ze keylogger?
Ze nie mam innych zajec niz kradziez Twojego leather seta?
Ale skoro chcesz...
To prosze bardzo: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24549
@Sasse
Niekiedy zadziwia mnie głupota ludzi siedzących na tym forum.
Tak kurwa boję się o mojego leather seta -_-
A gdybyś się nie domyślił to jest takie coś jak limity na rapidzie i właśnie ja takie coś mam.
@Edit
Oh.. Tak btw. Jakbyś popatrzył w lewo to byś zobaczył napis "Stan: Na Emeryturze"
Czytanie ze zrozumieniem się kłania :)
Sorry, zwracam honor, ja czasem mam takie odruchy :)
A racja na emeryturze...
Jeszcze raz srry za tamto, zapomnialem o tych glupich limitach na rapidzie :)
Mi'chael
16-05-2007, 14:15
Witam, po 1 ja wcale nie prosilem o wrzucenie tego filmiku, dostal go moj kolega ktory to zrobil bez mojej zgody.
po 2 , gra wcale nie byla ustawiana, i to ze go mam w vip to juz ktos powiedzial, jestesmy z tej samej gildii.
po 3, nie pogrązajcie sie pisaniem "bott", masz dowody?, btw, jesli ktos tak sadzi to zamiast wogole cos pisac to odrazu napisz na tibia.com i mnie zraportuj.
Enjoy
@UP
O stary jestes moim idolem. Masz bota ktory potrafi ukrasc k arma od 15 lvla. Jestes prze chuj ;D JA JA JA chce twoj program !!111one
Zal takich ludzi, siedza w depo i 20/24h - "plx play, play fasnt hend" i wyłoży 20gp, do tego bot. Zamiast ten czas spedzic na expieniu (bardziej pożyteczne), albo iść na lody.
nice : > szkoda ze tylu noobów tam bylo ;s
Zal takich ludzi, siedza w depo i 20/24h - "plx play, play fasnt hend" i wyłoży 20gp, do tego bot. Zamiast ten czas spedzic na expieniu (bardziej pożyteczne), albo iść na lody.
O jezuuu.... koles po prostu jestes da best...
GZ wypowiedzi...
naprawde mnie po prostu rozwaliles...
Rownie dobrze mozesz powiedziec mage/knightowi/pallowi
ze bardziej pozyteczne jest robienie skilli/mlvla niz expienie
Mi'chael
20-05-2007, 20:35
a mi zal Twojej matki ze ma kogos tak glupiego w domu jak Ty... btw skad Ty mozesz wiedziec na co ja przeznaczam czas ? i czy ja prosze o gre ? skoncz zanim co kolwiek zaczniesz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.