Pokaż pełną wersje : Konflikt:)
Z tego co przeczytalem takie topici wielkie jak sa na Nebuli beda zamykane, a maja powstawac nowe, mniejsze. Z tego wzgledu proponuje przeniesc pogawedke na temat ostatniego konfliktu(celowo nie nazywam tego wojna, bynajmniej narazie) do tego topicu, a o kazdym innym watku zakladac rowniez nowe tematy.
Pozdrawiam.
Pieczarek
15-05-2007, 16:32
nvm (Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej $vboptions[postminchars] znaków.)
Kornelotia
16-05-2007, 20:30
Ale co tu wydłużać ;) wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja.... AA vs VU za to że Hino~ zaatakował nieudanie team na POI'a, dawne Ordo wlogowywuje się tylko po to, aby kogoś uwalić.... Miałem już takie zdrzenie z Shargasem ;*. Jesteśmy na hydrach z kumplami... Za chwilę wlogowywuje się obok mnie Shargas i widszę napis :P
oO
You lose .....
Czyli wszystko w normie xD, jeżeli ludzie się nie narzucają to nie mają problemów :P a jak ktoś jest... dobra nieważne ;) Mam jeszcze jedno pytanie do starych wyjadaczy... Gdzie jest owner od Sir'master Sorcerer'a? :P razem z nim ubiłem Snorgregera :P pozdrowienia
Oj nasz kozaczek z forum padl :<
May 17 2007, 11:12:04 CEST Killed at Level 110 by Tana Max
i nikt nie padl... a tak mowil ze fragger zawsze padnie po zabiciu...
"Uwazam uwazam, ale przeciez jak dajesz mi miesiac to moze ujawnij nick swego main chara. Lubie wiedziec z kim mam doczynienia."
Jestes bardzo bystry xD Naprawde nie wiesz z kim masz doczynienia ? .. Pewnie polowa nebuli wie kto to a tys sie urwał z choinki czy co ? :d .. Myslisz ze tylko na nebuli Najciekawszymi , Zaje*istymi i wyj*banymi w kosmos ktorych warto znac sa tylko h lvle przez to ze wbili w 4+ na jednym charze 100 lvl + ? .. Oswiadczam Ci ze nie .. _/ Pieczar .. i teraz ci pozostaje glowkowac kto to jest albo popytac sie ludzi poprosto na tibi w thais albo gdzies tam ;o
Kornelotia
17-05-2007, 17:14
oi pieczarku nie przejmuj się :P Temat teraz przejął Webi (aka Air~, aka Vius) :* 3:3? Xe'rien najlepiej fragujesz xD
Pieczarek
17-05-2007, 18:06
Celandia
May 16 2007, 18:36:00 CEST Died at Level 191 by a demon skeleton
O ile wiem to ten ded nie był z głodu tylko ktos mu w tym pomogl (i nie był to ds :) )
Tak!
Pomogl w tym jego modem ;/ Kick ;(
kierowca_smieciarki
17-05-2007, 19:31
Dobre, a ja myślałem ze w Olecku nie ma modemów! Może dostał bana na internet :D Ale jeszcze 9 ownerów zostało.
Oj nasz kozaczek z forum padl :<
May 17 2007, 11:12:04 CEST Killed at Level 110 by Tana Max
i nikt nie padl... a tak mowil ze fragger zawsze padnie po zabiciu...
i jak cieszysz sie ?? :D bo ja jakos sie tym nie przejmuje :)
Prawda jest taka, ze po prostu sobie fragujecie od czasu do czasu. Vu jak chce to expi gdzie chce, w nocy byliscie all zalogowal sie artas i arctic to od rauz all log ałty...
Co z teog ze cih zabijecie jak raz dwa lvle odrobia:) I moga sobie zarobic kaske.
Co do sir mastera to jest arthas z tego co sie orientuje, bynajmniej byl jak artas mial 40 lvl :) bo wtedy ejszcze malo wiele sporo z nim gadalem.
Co do tego, ze przejalem temat. Chodiz o to ze maja byc male watki na temat poszczegolnych wydarzen, skonczy sie ten konflik skonczy sie temat proste:) Kazyd moze zalozyc.
zaponialem dodac xD tylko wiesz moze i padlem 12 razy ale ? ale nie tak jak wasz pro mastah evul bos gildi nie lamie sie po dedzie czy cos i umiem odrobic :D
TheDwarf
18-05-2007, 00:13
zaponialem dodac xD tylko wiesz moze i padlem 12 razy ale ? ale nie tak jak wasz pro mastah evul bos gildi nie lamie sie po dedzie czy cos i umiem odrobic :D
a redeo sie zalamal? gral dalej, po kazdej glebie. odrabianie, odrabianiem 600k na blessy to juz nie taki prosty problem (co gorsza ta suma bedzie ciagle rosla).
Sir'master Sorcerer to Arthas.
Xe'rien? Bijcie go ile chcecie, bijcie wszystkich i liczcie sobie jako fragi XD, Tana a kiedy zamienisz swoje slowa w czyn i zacznie sie prawdziwa walka? Bo juz kilka razy mowiles ze sie zdziwimy, jakos czekamy, czekamy i sie doczekac niemozemy.
Pieczarek
19-05-2007, 18:14
Silver Chan
May 19 2007, 11:19:53 CEST Died at Level 140 by a plaguesmith
Hespios
May 19 2007, 11:19:50 CEST Died at Level 133 by a hellfire fighter
Royal Paulo
May 19 2007, 10:01:07 CEST Died at Level 89 by a hellfire fighter
Maledrus
May 19 2007, 12:56:48 CEST Died at Level 144 by a hellfire fighter
Archer of Fear
May 19 2007, 16:41:19 CEST Died at Level 133 by a destroyer
Celandia
May 19 2007, 16:54:21 CEST Killed at Level 190 by Morrderca
and by Lord Arcticus
Kornelotia
19-05-2007, 18:15
May 19 2007, 16:54:21 CEST Killed at Level 190 by Morrderca and by Lord Arcticus... Miss? czy może następny konflikt ?!
May 19 2007, 16:54:21 CEST Killed at Level 190 by Morrderca and by Lord Arcticus... Miss? czy może następny konflikt ?!
Mass ue przy wybijaniu poi
a tak w temacie POI done gz ;p
poldek_p
20-05-2007, 21:52
Ciekawa rzecz dlaczego silver wstąpił do argentum ?
Kornelotia
21-05-2007, 16:16
Silver nie doszedł do AA, tylko odszedł z VU... Masak ma nowego ownera? +600k expa dziś zaliczył.... Heiks powrócił do gry? oO
Masa gra ponoć teraz nie jaki Przemek, ktoś z rl VU.
Masą nie gra jakiś tam Przemek tylko Szymon (jeden z ownerów Silvera)
Sonik'ex
23-05-2007, 22:27
czy wy tez nieumiecie sie zalogowac kuuuuuuuuuu......rwa?X( X( X( X(
Kornelotia
24-05-2007, 19:22
@up
Co ten twój post wnosi? :P
A tak btw. Cabolts padł, Thor Eter także.... Ciekawe za co:P za to że są ex-memberami Ordo?
za nic ;d za to ze zaplacili
pamietajcie tylko frajer placi jak dla mnie ;] tyle osob im zaplacilo i co z tego maja ? :D
// Mr. Xelimo
Sid Domestos
27-05-2007, 00:47
Morrderca
May 25 2007, 23:20:06 CEST Killed at Level 137 by Castor Greey
Hmm, ktos powie, co sie stalo?
Kapitan Chrupek
27-05-2007, 03:18
Morrderca
May 25 2007, 23:20:06 CEST Killed at Level 137 by Castor Greey
Hmm, ktos powie, co sie stalo?
hahahahha powie ze missclick, ale tak naprawde chcial sie zemscic :D
and by Lord Arcticus
ostro fraguja ...xD
Sid Domestos
27-05-2007, 11:47
hahahahha powie ze missclick, ale tak naprawde chcial sie zemscic :D
Tak RP zrobil missa i zabil MS'a -.-
and by Lord Arcticus
ostro fraguja ...xD
O.o czyzby rozlam w VU? A moze poprostu hack? No ciekawie sie zaczyna robic na Nebuli ;d
O.o czyzby rozlam w VU? A moze poprostu hack? No ciekawie sie zaczyna robic na Nebuli ;d
aff.. to było czyszczenie PoI z Ue.
Pieczarek
27-05-2007, 13:36
Nie ma zadnego rozłamu. Po prostu chlopaki nie umieją uzywac cip bota.
Zuku dostal w pysk, tak na fazke : )
Zuku dostal w pysk, tak na fazke : )
No jasne , Ty jestes po prostu zalosny: /
Wykorzystales to ze Zuko aka Morrderca Byl pijany , nie wiedzial co robi i go zabiles! To jest zalosne zabic kolege z guildi.
Btw na fazke to dzis prawie padles:(
nebulanoob
27-05-2007, 23:52
Wykorzystales to ze Zuko aka Morrderca Byl pijany , nie wiedzial co robi i go zabiles zalosne zabic kolege z guildi.
Nawet jesli zabil mnie bo chcial sie odegrac za dawne czasy to nie mam mu tego za zle. I prosze mi nie wmawiac ze nie wiedzialem co robie poprostu sie bawilismy i tak wyszlo nikt nie placze o jakies 100k czy tam 800k expa bo to tylko gra u jest to do odrobienia w jeden dzień i nie mów ze castor wykorzystal to ze bylem pijany bo nie bylem az tak pijany zeby nie wiedziec co robic.
Jest nudno to sie bawimy proste kasa jest lvl-e sa wojny nie ma wiec...
Narazie jest :
Morrderca vs Castor~ 1:1
Morrderca vs Celanida 1:0
Morrderca vs Hinogoos 1:0
wiec wygrywam xD
Pieczarek
27-05-2007, 23:55
Nawet jesli zabil mnie bo chcial sie odegrac za dawne czasy to nie mam mu tego za zle. I prosze mi nie wmawiac ze nie wiedzialem co robie poprostu sie bawilismy i tak wyszlo nikt nie placze o jakies 100k czy tam 800k expa bo to tylko gra u jest to do odrobienia w jeden dzień i nie mów ze castor wykorzystal to ze bylem pijany bo nie bylem az tak pijany zeby nie wiedziec co robic.
Jest nudno to sie bawimy proste kasa jest lvl-e sa wojny nie ma wiec...
Narazie jest :
Morrderca vs Castor~ 1:1
Morrderca vs Celanida 1:0
Morrderca vs Hinogoos 1:0
wiec wygrywam xD
Hehehe. I to jest prawidłowe wg mnie podejscie do sprawy :).
Strzez sie zuczek bo Sunze expi i Cie zabije i bedziesz plakal =,( NIEE PYLYZY HILFE!!
@Sunze
No, prawie. PRAWIE!!
Niepodniecaj sie, bo wy padacie ciagle i jakos na forum o tym niepiszecie. -.-'
Tylko jakies flupie posty koniec war SUNZE 2 LEFELE WBIL OMG!!! MASTAH HAIL!!!
Wykorzystales to ze Zuko aka Morrderca Byl pijany , nie wiedzial co robi i go zabiles! To jest zalosne zabic kolege z guildi.
nie cytuje sie postow, ktore sa bezposrednio nad twoim
Zalosne zabic kolege z gildii ale z tego co pamietam jeszcze niedawno sie miedyz soba na ank klepaliscie
:D
Strzez sie zuczek bo Sunze expi i Cie zabije i bedziesz plakal =,( NIEE PYLYZY HILFE!!
@Sunze
No, prawie. PRAWIE!!
Niepodniecaj sie, bo wy padacie ciagle i jakos na forum o tym niepiszecie. -.-'
Tylko jakies flupie posty koniec war SUNZE 2 LEFELE WBIL OMG!!! MASTAH HAIL!!!
Widze ze nowe slowo wynalazles albo jestes poprostu anoalfabeta co nie uczeszcza do szkoly.
Btw. jak padam nie pisze glupich postów tak jak Ty niedawno na Tibia.com
Castor jest opcja edytuj do takich rzeczy jak literowki:d wracajcie do tematu a nie sie niepotrzebnie klocicie :)
Sunze , Redeo , Jakub Druid , Izaew , Macius De'down , Xe'rien , Xaiev Polegli w imprezie jaka urzadzili Sunze i Redeo:P
to Tylko Gra liczy sie Tylko dobra zabawa :D
Tiaaa robcie wiecej imprez.
Bedzie, bedzie wiecej napewno xDDDD
TheDwarf
28-05-2007, 20:48
next time, wezcie mnie na imprezke zrobimy grilla i usmazymy na nim cialko castora :D
Lord Arcticus vs. Macius de'Down 1-0 ?
xDDDDDDDDD
tan "konflikt" jest już i tak przegrany, czekać tylko, aż ktoś poczuje za dużo władzy.
Może papa Xaemus ?
Kapitan Chrupek
29-05-2007, 00:11
next time, wezcie mnie na imprezke zrobimy grilla i usmazymy na nim cialko castora :D
Musicie miec duuuuzego grilla .... btw. sunze next time wiecej mwalli radze :D chcesz kupic bp? pucka :DahahauhUAHauhUAHUA
Uszolotek
29-05-2007, 17:44
Musicie miec duuuuzego grilla .... btw. sunze next time wiecej mwalli radze :D chcesz kupic bp? pucka :DahahauhUAHauhUAHUA
Bez pucki bo bedzie przypal z psami :)
KMWTW ;p
Fajnie ze PRAWIE zabiliscie Castora ale to pozniej padliscie nie on. :)
@Sunze
Spójrz na siebie "anoalfabeto".
:D
Kapitan Chrupek
30-05-2007, 10:36
Witam wszystkich sorry za offtopa ale nie oplaca sie mi zakladac nowego tematu bo szkoda spamowac xD
Jestem bardzo zainteresowany gra na Nebuli dlatego wiec oferuje World Trade czyli Ja dam 20 knighta na Arcani skille 60/60 plus jakies eq (do uzgodnienia) za chara na nebuli najlepiej gdyby byl to sorc lub moge kupic Postac do 60k (kasa jest na swiecie Arcania ale jak ktos bedzie zainteresowany nawet kasa na nebuli i bedzie miec postac na zamiane to postaram sie wymienic moja kase z Arcani na kase z Nebuli i wtedy spokojnie sie wymienimy:)
Troche namieszalem ale z grubsza wiadomo o co chodzi :)
Pisac na gg 4405935 nawet jak bede niedostepny
Nie radze inwestowac w nebule.... jeszcze sie na tym przejedziesz :)
Popieram zdanie mojego przedmowcy XDDD
Moze zostan sobie na tej arcani , albo jakbys juz chcial zmieniac na serio serva to bym proponowal:
- Thorie (wojna polsko szwedzka (szwedzi gora \o/ .. i w niedziele dopiero tam wbito poraz pierwszy 150 lvl) albo
- Obsidie .. wspomoz w wojnie Vanum ktorzy tez walcza przeciwko szwedami (vanum to jest stara z nebuli i dosyc dobra gildia co mozemy zobaczyc we fragach na obsidi) albo
- Galane .. Tam szwedzi raczej gora i po wojnie "how we livin" z kims tam podobno zniklo praktycznie PA ) .. podobno bo ja juz tam nie gram ale moj rl mi mowil ktory ma 100+ lvl .. nicku nie zdradze ;d
Nebule kazdy odradza z wielu zgledow .. nie chodzi mi tu o vure , sfoqsa , friide , xaemusa no i silver chana .. ale o reszte viribus ktorzy po wygranej wojnie wiekszosc sie wykozaczyla
A i jesli chcesz miec duze skile i mlvl radzil bym patrzyc co awans na tibia com i highscores , bo jesli przegonisz ktoregos z panow z olecka to bedzie (paj or dija) no sory .. tutaj bedzie naodwrot (dija end paj)
Przykladem jednym z wielu jest post Kazia (maledrusa) 145 ek ? .. ze cala jakas gildia 40+ lvli hunted bo ktos mu wziol loota co podobno jest bzdura a jesli nie umie z lootem sie bujac to lepiej niech tego nie robi :d
Po wygranej wojnie pelno ludzi ktorzy byli za vu zaczelo lizac d*py coniektorym z vu co jest dla mnie szczerze zalosne (szukac sobie qmpli przez gre jedynie dla tego ze maja h lvl a nie patrzec czy sa fajni itp)
Pelno mieli honor i odeszli z nebuli posprzedawali chara pkuja i respekt .. nie liza dupy i wogole ..
Ja juz dawno z nebuli odeszlem , potem przestalem grac i nadal nie gram .. teraz tylko nauka , przejsc do nastepnej klasy XD a wakacje i wolny czas ? .. wakacje to wakacje .. nie mam zamiaru spedzic nad jakas pikselowa gierka XD
Wole isc na piwko z qmplami itp . :d Logowac sie tylko loguje zeby pogadac ze starymi qmplami a bylo ich troche , i naprawde byli spoko chociaz mieli tam te 30+ lvle ..
BO LVL SIE NIE LICZY TYLKO I NIE MOZNA POSADZAC KOGOS TYLKO PO GRZE
HAIL REAL LIFE _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
Sid Domestos
30-05-2007, 18:22
Arthas of nebula
May 30 2007, 16:06:52 CEST Killed at Level 186 by Redeo
GZ ;]
Pieczarek
30-05-2007, 18:23
Arthas of nebula
May 30 2007, 16:06:52 CEST Killed at Level 186 by Redeo:baby:
Edit: sory ale jak pisalem nie bylo jeszcze posta up
Kapitan Chrupek
30-05-2007, 21:11
Arthas of nebula
May 30 2007, 16:06:52 CEST Killed at Level 186 by Redeo:baby:
Edit: sory ale jak pisalem nie bylo jeszcze posta up
LOL!!!! HUAHAUHAUHAHUHU moze ktos opowie jak to sie stało... hahahaha gz redeo ale i tak Cie nie lubie Bo Mi aleutiane podrywasz -.-
Na demoni go zabili Masa i Rede, Arthas niemial szans mial aola :P
Ze tak zapytam: Co to demonia? Jakis nowy exp place?
Jak zwał tak zwał VU to wasz koniec zblirza się wielkimi krokami ;]
Umarł król niech żyje król.
Nie moge sie doczekac ;]
Podniecacie sie jednym fragiem jakbyście wybili 90% gildii.
1 frag na tydzien? Gz
Ownujeciiieeeeee :cup:
Nie moge sie doczekac ;]
Podniecacie sie jednym fragiem jakbyście wybili 90% gildii.
1 frag na tydzien? Gz
Ownujeciiieeeeee :cup:
Sama sie podniecasz, to po 1
to jest widziane oczami Nebuli, a nie naszymi, to po 2
padl, fajnie, ale to nie my sie podniecamy, to po 3
no i ostatnie, po 4, balismy sie tylko czy oni zdaza, jezlei olejecie tane i polecicie dalej, nei olaliscie i za to wam dziekuje
papa
TheDwarf
31-05-2007, 01:56
@Finix
Byłyby dwa w tym tygodniu, ale miales ssa i utamke B)
A teraz stany emocjonalne arthasa w rl i jego teksty dzisiejszego dnia:
16.00 - Arthas lootuje Skull Staffa :D
16.02 - Arthas lootuje G-arma 8o
16.05 - Zaczynaja go bic masa i redeo X(
16.07 - Arthas poznaje templa ;(
HEHEHEH WIEM ZE NIE BYLO SMIESZNE, CHCIALEM ZROBIC ZART NA POZIOMIE CASTORA HEEHEHEHEHEH.
A tak btw. castorek pisze sie "demonie" nie "demoni", szkoda ze ortografia nie idzie ci tak jak strzelanie do swoich (patrz: morrderca).
ok ide spac naraB)
HEEHEHHEEHHEEHEHHEHEEHEHEHHEHEEHHEEH Ales doj*bal Joke HEEHEHEEHEHHEEHHEEHEHEEHEHHE xD
Gz fraga na Arthasie .. widac ze potraficie sie zebrac zeby ubic najwyzsze lvle na nebuli .. Cos jak na furorze z myster taifunem
Tak wiec gl w wojnie i screeny albo filmiki plx xd
Ciekawe jak to bedzie jak Olecko zostanie wywalone z serva ;o
Gdzies byl topic ze olecko jest najlepszym miastem grajacym w tibie i ze ownuja kazdy serv na ktorym graja .. Udowodnijcie ze tak nie jest .. W sumie i tak juz udowodniliscie wiele , ze umiecie grac w tibie ;)
HEEHEHHEEHHEEHEHHEHEEHEHEHHEHEEHHEEH Ales doj*bal Joke HEEHEHEEHEHHEEHHEEHEHEEHEHHE xD
Gz fraga na Arthasie .. widac ze potraficie sie zebrac zeby ubic najwyzsze lvle na nebuli .. Cos jak na furorze z myster taifunem
Tak wiec gl w wojnie i screeny albo filmiki plx xd
Ciekawe jak to bedzie jak Olecko zostanie wywalone z serva ;o
Gdzies byl topic ze olecko jest najlepszym miastem grajacym w tibie i ze ownuja kazdy serv na ktorym graja .. Udowodnijcie ze tak nie jest .. W sumie i tak juz udowodniliscie wiele , ze umiecie grac w tibie ;)
Narazie udowodnili tyle, ze z kazdego srva ich wywalaja vide Aldora,Danubia
1, 2 a nawet 10 fragow to i tak nic, skoro my expimy, wy padacie i nie expicie.
Mam nadzieje ze teraz to sie zmieni, ze zbierzecie caly syf nebuli, Phyrki, Ordo i chuj wie kogo jeszcze chcecie i to gowno zamieni sie w prawdziwa wojne.
Do zobaczenia na polu walki.
Hans
Vintermage
31-05-2007, 16:27
1)Ogólnie to całe VU bez T~NG nie było by wstanie wygrać wojny z Ordo.
2)Ja bym moim 23 drutem poprowadził lepiej tą gildie niż masa taka jest prawda.
3)A obecny "konflikt" też zakończy sie tym ze VU "wygra" jeżeli to będzie można nazwać zwycięstwem tylko dlatego ,że redeo oddał masie "władze" w gildii.
I nie jest ważne kto nim gra to jest poprostu tak "znobiony" char ,że gdzie sie nie pojawi to all sd będą leciały w niego ,przez co wynik poszczególnych walk będzie korzystny dla VU.
A podsumowując to co napisałem to przebieg tej wojny ułoży się jak zwykle no chyba ,że jakimś cudem Xaem~ dołączył by się do FG i to on jedyny był by w stanie coś zmienić ,ponieważ uważam ,że na obecną chwile jest on najmądrzejszym graczem na nebuli i tylko on mógł by pomóc FG na wojnie.;)
Maksym a co ty chcesz ze mna ustalac open battle ? .. Niby czym ja ci pojde ? :D .. hah chyba ze na otsie to juz inna sprawa ;) "całe ścierwo" , .. scierwo to se mow na wasze chary ..
W moim poprzednim poscie pod koniec oczywiscie chodzilo "Udowodnijcie ze tak nie jest .. W sumie i tak juz udowodniliscie wiele , ze umiecie grac w tibie" to oczywiscie o Family Guys .
1)Ogólnie to całe VU bez T~NG nie było by wstanie wygrać wojny z Ordo.
2)Ja bym moim 23 drutem poprowadził lepiej tą gildie niż masa taka jest prawda.
3)A obecny "konflikt" też zakończy sie tym ze VU "wygra" jeżeli to będzie można nazwać zwycięstwem tylko dlatego ,że redeo oddał masie "władze" w gildii.
I nie jest ważne kto nim gra to jest poprostu tak "znobiony" char ,że gdzie sie nie pojawi to all sd będą leciały w niego ,przez co wynik poszczególnych walk będzie korzystny dla VU.
A podsumowując to co napisałem to przebieg tej wojny ułoży się jak zwykle no chyba ,że jakimś cudem Xaem~ dołączył by się do FG i to on jedyny był by w stanie coś zmienić ,ponieważ uważam ,że na obecną chwile jest on najmądrzejszym graczem na nebuli i tylko on mógł by pomóc FG na wojnie.;)
Jezeli nie wiesz jak to wygladalo od srodka to prosze ciebie nie komentuj.
Sid Domestos
31-05-2007, 18:40
Estana
Guild membership: Primus Inter Pares of theSapere Aude
May 30 2007, 16:20:42 CEST Killed at Level 117 by Castor Greey
and by Finix
O.o jeszcze dojdzie do tego, ze Vura i Xaemus~ beda walczyc przeciwko VU. Ojj ciekawie sie robi na Nebuli ;d
Vintermage
31-05-2007, 21:18
Słuchaj Webi.
Po pierwsze gram na tym serwie dłużej niż ty to jedno a po drugie nie gadasz tak naprawdę z 23 drutem bo to ,że teraz to jest mój main char to inna sprawa.
Wiele osób patrząc na to co robicie z tym serwem sprzedało chary ,a ja byłem jednym z nich i wcale tej decyzji nie żałuje bo co mi z tego ,że teraz bym walczył
przeciwko VU lub z nimi jak ta cała wojna to jedno wielkie GÓWNO!
Zjeba... "zepsuliście" ten serwer przez swoje zachcianki odnośnie władzy i skończy sie na tym ,że na Nebuli będzie rządził manhattan bo przez ich snake ataki zanim się obejrzycie będziecie na rooku.
Przez waszą chciwość i fałszywą walkę o jak wy to nazywacie Honor!
OMFG next "missclick" czy macie za dużo władzy i myślicie, że dacie rade każdemu bo macie 2 największych lvl w gildii
Vintermage
31-05-2007, 22:56
No proszę jak sie FG zawzięło nawet 40 lvle padają :>
Chłopaki wzięli sprawy w swoje ręce ;)
Na tą chwilę dość niespodziewanie 8:8 O.o Gz!:D
O taaaaak 8:8 :)
Dodajac 3x Xe'rien i 2x nasi rl'e
To wasza sprawa ze przekrecacie fakty.Widac lubicie oszukiwac samych siebie :D
I wy sie nie podniecacie ?? xD
Kapitan Chrupek
01-06-2007, 01:26
O taaaaak 8:8 :)
Dodajac 3x Xe'rien i 2x nasi rl'e
To wasza sprawa ze przekrecacie fakty.Widac lubicie oszukiwac samych siebie :D
I wy sie nie podniecacie ?? xD
Xe'rien był w VU ujebali go to poszedl xD -.- a co do rl to nie wiem pogadam z moim informatorem to napisze AHUAHUAHUAUA
Archer of Fear Guild membership: For Better Nebula a ten co tez sie boi paśc? xD
Xe'rien nigdy nie byl w VU.
"Xe'rien byl w VU" smiech na sali, skad masz takie informacje ?
Kapitan Chrupek
01-06-2007, 14:05
ogólnie to wy wszyscy jestescie pojebani i taka jest prawda ;)
A Xe'rien sam tej postaci nie zrobił taka jest prawda ;S
ogólnie to piszesz 2 posty pod soba a to ze Xe'rien nie zrobil sam tej postaci to kazdy wie ;o a CO z archerem:P
Vintermage
01-06-2007, 14:14
Pisze dwa posty ,żeby było czytelnie i ,żeby wszyscy zrozumieli.
Słuchaj Webi.
Po pierwsze gram na tym serwie dłużej niż ty to jedno a po drugie nie gadasz tak naprawdę z 23 drutem bo to ,że teraz to jest mój main char to inna sprawa.
Wiele osób patrząc na to co robicie z tym serwem sprzedało chary ,a ja byłem jednym z nich i wcale tej decyzji nie żałuje bo co mi z tego ,że teraz bym walczył
przeciwko VU lub z nimi jak ta cała wojna to jedno wielkie GÓWNO!
Zjeba... "zepsuliście" ten serwer przez swoje zachcianki odnośnie władzy i skończy sie na tym ,że na Nebuli będzie rządził manhattan bo przez ich snake ataki zanim się obejrzycie będziecie na rooku.
Przez waszą chciwość i fałszywą walkę o jak wy to nazywacie Honor!
Nie oceniam ludzi po lvlach, co z teog ze grales kims jak nie masz wystarczajaco wiele odwagi zeby go ujawnic, a co do ostatniej wojny to juz sie wypowiedzialem i odsylam do tamteog topicu
Finix no nie wiem czy sie podniecamy tym ze zabijamy waszych rl i dodajemy do fragów.
Pamietam jak byla wojna ordo vs vu tez dodawaliscie fragi ludzi, ktorych nikt z nas nie znal albo nie byli mieszani w wojne.
Wiec wyjdz ... ---> tam sa drzwi idz poszukaj i wyjdz.
A co do waszego pvp to teraz wychodzi kto nie umie grac bez bota;)
Nawet takiego 87 msa jak ja nie potrafiliscie zlozyc a bylo was 6 z tego co pamietam.
Taaa , dodawalismy jasnee :P
Za to wy pokazujecie jakie to wy macie PvP , mam w du*ie to ze teraz nie padles , nadejdzie jeszcze czas na Ciebie :D.
A odnosnie tamtejszej akcji , na wszystkich forach pochwaliles sie ze zdolales nam uciec? Rozumiem zebys solo zajebal chociaz 1 osobnika z naszej gildii XD
Vintermage
02-06-2007, 16:28
No i proszę teraz nie mówcie ,że nie ostrzegałem i tak będzie z całym FG dopóki
masa będzie tam rządził.Na razie pada tylko on więc to dla nikogo krzywdzące nie jest ale zobaczymy za tydzień jaki będzie stan wojny.
*Masakratus:
Jun 01 2007, 18:14:28 CEST Killed at Level 154 by Lord Arcticus
and by Celandia
Troche informacji dla forum slayerów
Czytam ten wątek od jakiegoś czasu. Widząc posty osób, które nie mają ani troche pojęcia o obecnej sytuacji robi mi się niedobrze. Moge was zapewnić drodzy forum slayerzy, że 80% informacji, o których jest tu mowa jest nieprawdziwa. Sam będąc na kilku wojnach i porównując informacje z autopsji lub z pierwszego źródła, z tymi czytanymi na forum widziałem ogormny rozrzut faktów. Zarazem zwracam się z prośbą do znawców: NIE BYŁEŚ, NIE WIDZIAŁEŚ, NIE PIERDOL! Większość postów, to przypuszczenia i fakty podobne do informacji publikowanych w gazecie o tym samym tytule (Gazeta fakt dla niekumatych). Osobiście nie udzielam się w tym temacie, ponieważ nie mam rzetelnych informacji.
Z drugiej strony nie widze sensu w wyzywaniu, obrzucaniu się nawzajem gównem, tylko chciałbym zobaczyć tu merytoryczną wymianę zdań bez bluzgów.
To pisałem ja J.
Vintermage
02-06-2007, 18:29
1)Jeżeli mówisz do mnie to:
Przecież widzę na tbc ze masa zrobił "bach" i ma lvl mniej no to napisałem co myślę.
2)Jeżeli nie mówisz do mnie to cię popieram.
3)A ci co się wyzywają to popadali nawzajem z rąk własnych słuchając porad 8 lvli typu "Stań pod depo włóż do ręki blanka i wpisz exevo gran mas vis wtedy dostaniesz niekończącego sie sd'ka" lub mają straszne kompleksy i myślą ,że Tibia to rl życie ,choć może dla niektórych to naprawdę RL.
4)PO czwarte ,ostatnie nazwa servera powinna zostać zmieniona z "Nebula" na "NoobBula".
P.S
Zrób ładny filmik na youtube z tej wojny :>
P.S
Zrób ładny filmik na youtube z tej wojny :>
A co szykuje sie jakas?
co do zdania Jacka, popiera mw 100%, idzcie an dwor i polykajcie troche swwiezego powietrza - napewno pomoze w co niektorzych przypadkach.
Masa zostal wydymany bez mydla, sa ludzie i frajerzy.
Pozatym typ jest smienszny ze swoimi tekstami 'mam znajomego gma i pobanuje cale vu'. To tylko gra i szkoda waszych nerwow na pisanie durnych postow i moich na czytanie tego, zaluje, ze wogole tu zagladnelem. everythink. bye
Taaa , dodawalismy jasnee :P
Za to wy pokazujecie jakie to wy macie PvP , mam w du*ie to ze teraz nie padles , nadejdzie jeszcze czas na Ciebie :D.
A odnosnie tamtejszej akcji , na wszystkich forach pochwaliles sie ze zdolales nam uciec? Rozumiem zebys solo zajebal chociaz 1 osobnika z naszej gildii XD
No nie wiem kozaku z Olecka albo z Texasu, Walkerem nigdy nie bedziesz bo nie wiem co za noob wali 4 ue pod dp widzac ze koles jest na ssa.
Uszolotek
03-06-2007, 19:36
@August
Moglbys podniesc poziom swojej wypowiedzi ? Bo jak narazie jest zalosny ... i nic nie wniosl do tematu.
Co do konfliktu to SW znowu pokazalo swoja walecznosc i ze sa nic nie warci :) i zycze im z calego serca aby jak najszybciej wylecieli z tego serva.
@Adikeen aka Calh'dick
Mi raczej nie zabraknie na mf a czy to nie wam brakuje pieniedzy? Oszczedzajcie mf i ss'y i siedzcie w pz tam gdzie wasze miejsce.
Czy to juz koniec "konfliktu"? Jesli tak to szkoda ;( A jeszcze kilka dni temu byliscie pewniejsi siebie niz my :)
Pieczarek
03-06-2007, 21:08
AA probuje zrobic taka propagande jaka robili VU na poczatku wojny z Ordo, ale VU ma wszystko w dupie :D. I tak powinno być :P.
@Adikeen aka Calh'dick
Mi raczej nie zabraknie na mf a czy to nie wam brakuje pieniedzy? Oszczedzajcie mf i ss'y i siedzcie w pz tam gdzie wasze miejsce.
Czy to juz koniec "konfliktu"? Jesli tak to szkoda ;( A jeszcze kilka dni temu byliscie pewniejsi siebie niz my :)
mfów jak narazie nam nie brakuje, arthas zostawil nam ponad 100bp:)
ale no powiedz mi co bylo ci z tego ze walnales 4 ue pod dp i jeszcze sprzatnales jakiegos nooba na mort hura, jakby tam stalo z 6 albo wiecej noobów tez bys walil ue?
Po drugie naucz sie pisac/czytac jezeli widzisz gdzies w moim nicku "dick"
TheDwarf
03-06-2007, 23:14
Co do konfliktu to SW znowu pokazalo swoja walecznosc i ze sa nic nie warci i zycze im z calego serca aby jak najszybciej wylecieli z tego serva.
Weiven~ do nas dolaczyl, reszta nie wiem na co liczy... w koncu to tylko oni zostali do sprzatniecia.
Uszolotek
03-06-2007, 23:23
No mi chodzi wlasnie o osoby ktore sa teraz w SW ...
A co do Nebuli to Vilir padl za nic Jun 03 2007, 21:33:21 CEST Killed at Level 97 by Jakub Druid
and by Mebistofeles bo czy mozna nazwac powodem ze padlo sie za to ze zabilo sie pkera ?
Ehhhh jak patrze na dawne tematy jak kazdy pragnal wygranej VU a teraz placza wielce pokrzywdzeni ze syf na servie to *****ca mnie bierze ...
Jakby wyggralo Ordo tez by bylo PA. Tak jest na kazdym servie, mamy wladze i korzystamy z tego, wywalczylismy to sobie. "lepiej być panem w piekle, niz sluga w niebie"
Lipek_Aldix
04-06-2007, 10:04
gratulacje dla tych co po 3 miesiacach sie zoorientowali ze ordo to jednak dobre bylo i trzeba bylo pomoc ;]
z calego serca zycze wam teraz chlopaki zebyscie wyjebali Sw z serva bo to co ci pseudo gracze robia to zal.... z takim nastawieniem to na non-pvp zapraszamy ;]
aha, i gdyby ktos chcial zobaczyc jak to by bylo jak by ordo rzadzilo to zapraszam na obsidie, tam juz mamy server ;]
TheDwarf
04-06-2007, 11:10
gratulacje dla tych co po 3 miesiacach sie zoorientowali ze ordo to jednak dobre bylo i trzeba bylo pomoc ;]
z calego serca zycze wam teraz chlopaki zebyscie wyjebali Sw z serva bo to co ci pseudo gracze robia to zal.... z takim nastawieniem to na non-pvp zapraszamy ;]
aha, i gdyby ktos chcial zobaczyc jak to by bylo jak by ordo rzadzilo to zapraszam na obsidie, tam juz mamy server ;]
Jezeli chodzi o nas, to 3 miesiace temu mielismy 50-60 levele.
lol, przeciez ten serwer nie jest wasz, nie zdobyliscie go sami, i koniec koncow jest to tylko mala czesc ordo.
Lipek,
No nie wiem... jakbyscie mieli takie nastawienie na walke na nebuli jak na obsidii to bysmy nie przegrali tej wojny... A po drugie jakbys nie widzial to VU nie wnikalo pod czas wojny w to czy maja szpiega czy nie, dopiero po wygranej wojnie go szukali.
Lipek_Aldix
04-06-2007, 17:13
fakt faktem jestesmy teraz o 1 wojne madrzejsi i nie popelniamy tych samych bledow wiec na obsidii wyglada to troche inaczej.
@webi
jest to mala czesc odro ale prawdziwego ordo, sa to ludzie ktorzy zawsze byli na tsie i trzymali sie razem...
Rollin on the floor laughing
@Hidek
Jesli chodzi o 50-60 lvle to takie lvl jak najbardziej biora udzial w wojnach -.-'
Moze powiesz ze gupoty gadam bo tamci mieli wtedy okolo 130 lvle
Lecz na thori 40 lvle nawet byli w wojnie przeciwko 140~ lvlem i calkiem dobrze im szlo fragowanie , tak wiec nie mowcie ze jak nie masz lvla to nic nie zrobisz , liczy tylko sie chec dobrej gry i wogole a nie siedzenie w pz i pisanie bzdetow na forach :P
@Lipek WEBI moze i to nie ich serv ale tez o niego walczyli ;] Ogladalem screeny i powiem ze dosc ciekawe akcje byly .. Wiedza ze NG wiekszosc to nooby jadacy na botach (nooby w sesie jesli chodzi o gre , bo niektorzy myla strasznie pojecia) przecierz juz tyle servow opuscili i taki mannow czy tam dorpaz to se moze .. gl na obsidi ;p
@ Webi .. oj najbardziej aktywnymi w wojnie to wlasnie byl , Lipek , Pyro , Gridlok , Masa (bartek) , Wickanina (szymek) , Shargas , Xendosa , Shaelion , no i w malym stopniu Earth i Tert (no bo co taki knight se moze :d ) ( no i oczywiscie moi rle ) no i w sumie to tyle .. Jak dla mnie to oni stanowili Ordo
A ty to tyle robiles ze siedziales w pz .. widze ze po wojnie duzo sie forumslayerow porobilo i potrafia przewidzic co by bylo jakby sie sluchali i wierzyli sobie .. A by b ylo tyle co nic , bo wy zapewne dalej byscie byli potezni tylko szkoda ze tylko w depo
no to by bylo na tyle ;d
Szymon, bartek, xendosa?
Szymon w czasie wojny juz nie gral w tibie, bartek mial studia takze bywal rzadko ale bywal, xendosa pracowal. Nie wiem skad masz takie informacje, ale jezeli nie wiesz jak bylo naprawde to lepiej zostaw te informacje dla siebie znaim zrobi sie z tego wielka plotka:) A co do tego jak ja bylem aktywny to ja juz wiem i mi to wystarczy:)
Vintermage
04-06-2007, 22:40
Dobra ale ogólnie to w******** "wkurzony" kapiszon też swoje zrobił ,zródła swoje ma ,noobem nie jest (jeśli chodzi o grę bo niektórzy pojęcia mylą).
Wogóle to Congratz All i idzcie na open battle to będe loota zbierał.
Pzdr
TheDwarf
04-06-2007, 23:14
Jesli chodzi o 50-60 lvle to takie lvl jak najbardziej biora udzial w wojnach -.-'
Chyba jako zywe mwalle (choc i tak te 'rune version' stoja dluzej bo 20 sekund).
Siła razenia jest porownywalna do sily razenia runicznego mwalla :D
Moze powiesz ze gupoty gadam bo tamci mieli wtedy okolo 130 lvle
Dokladnie, o to chodzi. Zalozmy ze mialem podczas poprzedniej wojny 900 hp, wiec padam na combo 3 sd'erów, w0w.
RP na takim lvlu mane ma zjechana na 4 SD i zostaja 2 SD na zabicie.
MS na takim lvlu ma zjechana mane w kilka sekund w zaleznosci od liczby sd'erów, a zabic go na HP to juz sami wiemy, ze nie jest problem.
Lecz na thori 40 lvle nawet byli w wojnie przeciwko 140~ lvlem i calkiem dobrze im szlo fragowanie , tak wiec nie mowcie ze jak nie masz lvla to nic nie zrobisz ,
Przeciez tutaj na otwartej przestrzeni to taki arthas by solo pozbijal tych twoich 'wojownikow z 40 lvlami', a nawet jezeli sie zabunkruja to i tak kilku ms'ów z VU zabije ich wszystkich zanim oni jednemu z nich polowe many zjada.
liczy tylko sie chec dobrej gry i wogole a nie siedzenie w pz i pisanie bzdetow na forach
Jezeli sugerujesz ze pisze bzdety na forach, to zapewniam Cie ze wiem 3 x wiecej od Ciebie.
Jezeli sugerujesz ze moja gildia (family guys), nie ma checi do dobrej gry to sie takze mylisz - mamy strasznego pecha + minimalne bledy techniczne dzieki ktorym VU nabija fragi.
@Lipek WEBI moze i to nie ich serv ale tez o niego walczyli ;] Ogladalem screeny i powiem ze dosc ciekawe akcje byly .. Wiedza ze NG wiekszosc to nooby jadacy na botach (nooby w sesie jesli chodzi o gre , bo niektorzy myla strasznie pojecia) przecierz juz tyle servow opuscili i taki mannow czy tam dorpaz to se moze .. gl na obsidi ;p
Jezeli NG to nooby, to ja chce byc noobem. Probujesz mowic, ze mannow jest noobem bo go wyrzucili z 2 serverów (Aldora/Arcania)? Co do botow to w dzisiejszych czasach trudno o server bez gildii, ktora uzywa bota :(
900 hp to niby dla ciebie jest malo ? xD .. lolz .. wiesz na ue arthas ma exhauset .. no chyba ze arthas nie ma to inna rozmowa .. bo wiesz .. duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi
"RP na takim lvlu mane ma zjechana na 4 SD i zostaja 2 SD na zabicie"
no bo jak rp biega na mana shieldzie to tak jest .. nie po to ma combo exura vita + uh zeby sie pier*olic za przeproszeniem z utamka ..
MS .. przecierz ma duzo many i wytrzyma w miare dlugo jak na dany lvl .. bo SSA , zaklada roh i biega manasujac sie .. a zawsze podczas wojny przydadza sie shooterzy drugiej lini .. ktos tam zajety h lvlem czy cos , ty stajesz w drugiej lini i pakujesz z sd .. proste
Nie sugeruje nic ze twoja gildia nie ma checi itp. pokarz mi czy cos takiego napisalem to wtedy pogadamy ;]
o arcani zapomnialem .. mialem na mysli kyre wtedy kiedy ja gralem tam z moimi qmplami .. no to z 3 servow polecial .. Ty chcesz byc takim noobem jak mannow ? nie warto .. mam nadzieje ze vanum i rodzinka evo'hawka znow pograza NG w rozpaczy XDDD
Uszolotek
05-06-2007, 00:03
@TheDwarf
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ? A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem :)
Co do NG to masz porownanie w takim sensie jakbys teraz zabral calemu VU boty i kazal im isc na opena ... dostali byl w dupe jak zloto.
W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami.
Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo.
@Webi
To ze Szymon nie gral na wojnie zgodze sie ale zamiast niego byl Studnia co do Masy takze i ty pokazales swoja aktywnosc na liscie gleb Masakratusa oprocz bodajze ostatniej akcji na Edron gdzie padlo 3/4 Asesino.
Xendosa pomimo pracy walczyl i gral w wojnie wiec nie rozumiem twojego komentarza.
PS. Nie chce wyciagac brudow z przeszlosci bo nie mam sensu ale niestety komentarze niejakiego Pana Webiego zmuszaja mnie do tego.
Tyle w tym temacie z mojej strony i wedlug mnie nie ma sensu dalej tego ciagnac. Bylo minelo :)
Pozdro
TheDwarf
05-06-2007, 01:12
900 hp to niby dla ciebie jest malo ? xD .. lolz .. wiesz na ue arthas ma exhauset .. no chyba ze arthas nie ma to inna rozmowa ..
Specjalnie dla Ciebie raz jeszcze wlaczylem filmik jak VU biło Karbida na ank i moge Ci wkleic dosc istotna czesc tego co tam ujrzałem:
23:43 Arthas of nebula [185]: exevo gran mas vis
23:43 You lose 830 hitpoints due to an attack by Arthas of nebula.
Do tego dodajmy 1-2 bursty czy przypadkowy bolt od kogos innego i z 900 hp robi ci sie nagle 0 :(
duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi
Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac :D)
A co do SSA to taki 50-60 lv to by non-stop musial miec zalozony SSA, w skutek czego po 1 bitwie nie byłoby SSA (przypominam, ze ciezko je kupic).
no bo jak rp biega na mana shieldzie to tak jest .. nie po to ma combo exura vita + uh zeby sie pier*olic za przeproszeniem z utamka ..
I myslisz ze wyleczysz sie jezeli bedzie Cie biło 3 MS'ów z VU? 1 SD, ty sie leczysz, masz exhausta 0.9s, kolejne 2 SD i sobie dalej vite spamujesz..... w templu :D
MS .. przecierz ma duzo many i wytrzyma w miare dlugo jak na dany lvl ..
60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje.
bo SSA , zaklada roh i biega manasujac sie ..
Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow.
Po 2 taki 60 MS bez time ringa (bo z RoH-em :D), zostanie dogoniony przez 130-190 MS'a z wrogiej gildii w kilka sekund.
a zawsze podczas wojny przydadza sie shooterzy drugiej lini .. ktos tam zajety h lvlem czy cos , ty stajesz w drugiej lini i pakujesz z sd .. proste
Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii".
Nie sugeruje nic ze twoja gildia nie ma checi itp. pokarz mi czy cos takiego napisalem to wtedy pogadamy ;]
Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz?
o arcani zapomnialem .. mialem na mysli kyre wtedy kiedy ja gralem tam z moimi qmplami .. no to z 3 servow polecial .. Ty chcesz byc takim noobem jak mannow ? nie warto .. mam nadzieje ze vanum i rodzinka evo'hawka znow pograza NG w rozpaczy XDDD
Nie mieszaj NG z Kyry, z NG z Obsidii, po prostu czesc NG z Arcanii poszla tu, czesc tam.
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ?
Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge.
A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
Opcji jest wiele - pingi, przypadkowo trafil ostatnie SD... Rly no idea.
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem
Teraz Ty przeczytaj ze zrozumieniem i dojdz do wniosku ze ja nei napisalem ze on to sugeruje (w razie dalszych problemow - slownik j. polskiego i slowo "jeżeli").
W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami.
Owszem, nie sa noobami - nic takiego nie napisalem.
Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo.
Gdyby Webi na Masie walczyl przeciwko 40 lvlom podejrzewam, ze mimo wszystko by ich skosil.
@TheDwarf
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ? A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem :)
Co do NG to masz porownanie w takim sensie jakbys teraz zabral calemu VU boty i kazal im isc na opena ... dostali byl w dupe jak zloto.
@Webi
To ze Szymon nie gral na wojnie zgodze sie ale zamiast niego byl Studnia co do Masy takze i ty pokazales swoja aktywnosc na liscie gleb Masakratusa oprocz bodajze ostatniej akcji na Edron gdzie padlo 3/4 Asesino.
Xendosa pomimo pracy walczyl i gral w wojnie wiec nie rozumiem twojego komentarza.
PS. Nie chce wyciagac brudow z przeszlosci bo nie mam sensu ale niestety komentarze niejakiego Pana Webiego zmuszaja mnie do tego.
Tyle w tym temacie z mojej strony i wedlug mnie nie ma sensu dalej tego ciagnac. Bylo minelo :)
Pozdro
Gwoli wyjasnienia, Masakratusem zginalem tylko raz, przy pierwszym sneaku na edron, przez tego trapa rpzechodizl sharg i pyro a oni po prosut czekali 3h na mnie, reszte zalatwili inni ownerzy. Co do xendosy chodizlo mi o to, ze po prosut nie byl tym najaktywniejszym.
A co do mojego bycia na Masie i nie koszenia nikogo. Z tego co pamietam(moge sie mylic) do momentu, az sie nie zaangazowalem w viusa nie bylo zadnych openow tylko same sneaki ze strony VU, ktore byly na tyle dobrze przygotowane
ze nie dalo sie za wiele zrobic(btw, po kazydm ich ataku musielismy sie peirw zebrac co mniej wiecej zajmowalo tyle czasu, ze oni juz sie wylogowali), jedna akcja, w ktorej moglismy co nieco zrobic to bylo na vdl, jednak rownie umiejetnie sie vu schowalo i nie bylo sensu ryzykowac atakujac ich, bo by wiecej od nas padlo niz od nich. Ze swojej strony zorganizowalem i zmobilizowalem ludzi na jednego sneaka, jednak podczas wyczekiwania wbil sie inny temat na rozmowe i jak krzyknalem zeby sie logowac zostalem obrzucony blotem, ze czemu kazalem sie logowac. Wiecej mimo wszystko sie nie dalo zrobic z osobami, ktore gdy sie zbieralismy na 18 byly o 20, a o 20.30 juz uciekaly te osoby co byly od 18:)
Poza tym uszolotek moze powiesz na jakim charze grales i sie okaze jak wiele ty zrobiles w tej wojnie.
PS. Dwa posty pod rzad, bo albo mi net zacina albo forum laguje i pierw kliknalem quote na swoj post zamiast edit i po czekaniu 15 minut zanim sie wbije konsolka postanowilem juz napisac te dwa posty.
Zyczliwy
05-06-2007, 12:02
Cóż jeżeli chodzi o obecną wojnę to ciężko to w ogolę nazwać wojną. Jest to raczej walka ludzi którzy są hunted i tyle. Nie mają wielkich szans, tym bardziej że nie udało im się namówić SW do dołączenia. Co do wojny VU vs Ordo wydaje mi się, że nie ma już sensu płakać nad rozlanym mlekiem. Ordo nie potrafiło sie zorganizować a poza tym brak było dyscypliny. Myślałem, że Ordo bardziej zaangażuje się w obecny konflikt, ale myliłem sie. Mam nadzieje, że wydarzy sie jeszcze coś ciekawego w tym konflikcie bo jak narazie wieje nudą.
Pan Życzliwy.
Uszolotek
05-06-2007, 14:15
@TheDwarf
Jezeli sugerujesz ze pisze bzdety na forach, to zapewniam Cie ze wiem 3 x wiecej od Ciebie.
Jezeli sugerujesz ze moja gildia (family guys), nie ma checi do dobrej gry to sie takze mylisz - mamy strasznego pecha + minimalne bledy techniczne dzieki ktorym VU nabija fragi.
Czyzbys pisal sam nie wiedzac co piszesz ?
Po drugie to skoro siedzisz na forum i placzesz ze nic nie mozesz zrobic to siedz w pz albo idz juz na inny serv... bo to nic nie da :)
@Webi
Jesli chcesz znac moj nick to PM :) Bo nie chce tutaj ujawniac gdyz moglbym miec male klopoty, poniewaz ciagle gram na Nebuli i jakos sie trzymam ;p
Przy okazji zdziwisz sie jak dziurawe bylo Ordo i jak wszystkie informacje o ich planach uciekaly poza gildie :)
TheDwarf
05-06-2007, 15:17
@uszolotek
A teraz zauwaz tam slowo - "jeżeli".
Jeżeli nie potrafisz go dostrzec, udaj sie do okulisty :D
Odnosnie tego drugiego, to ja nie placze tylko odpieram argumenty ludzi, ktorzy gowno wiedza i maja 8963896348 pomyslow na wygranie wojny... szkoda, ze wszystkie w stylu "wygrac wojne 40 lvlami".
Przy okazji zdziwisz sie jak dziurawe bylo Ordo i jak wszystkie informacje o ich planach uciekaly poza gildie
VU nawet bez szpiega mialo was jak na dloni, tak samo jak nas maja, mimo, ze 689236923 razy powtarzalem ze nas maja. Jak? Ludzka głupota, ale szczegolow nie zdradze.
Uszolotek
05-06-2007, 15:45
@TheDwarf
Nie chce dalej polemizowac ale mi chodzilo o to ze wyciagnales z kosmosu watek, ze Driger cos tam zasugerowal czy nie bo nie zasugerowal wiec nie wiem po co ta cala dyskusja ...
PS.1 Co do pomyslow na wygranie wojny owszem jest wiele lecz od tego jest forum zeby kazdy wyrazil swoje zdanie :)
I akurat jest moje takie ze za malo osob z FG sie angazuje w akcje i dlatego kazda sie tak konczy jak sie konczy ...
No ale mam nadzieje ze to sie zmieni.
PS.2 Szczegolow zadnych nie musisz zdradzac bo przeciez kazdy wie jak jest i nie kazdy przeciez potrafi utrzymac jezyka za zebami albo sa rozne wpadki typu pomylenie okienek w tibi ;)
Co do tego ze VU ma was teraz jak na dloni to nie zgadzam sie do konca bo przeciez macie duzo elementow zaskoczenia jakby gleby Celandi i Arthasa.
Pozdrawiam i Zycze powodzenia w wojnie.
Vintermage
05-06-2007, 16:12
To ja wam może podsunę taktykę na nabicie fragów na tym oto forum widoczną dla Vu i Fg.No więc jedziemy.
Taktyka 1)
Zbierasz całą ekipę z gildii najmocniejszych sorców 2 knajów 90+ i ewentualnie ze 2-4 palów z mocnym SD i robisz tak:
Zarządzasz mass loga i loggaut po 5 min.
Następnego dnia tak samo (żeby przeciwnik widział ,że tyle ppl jest online z wrogiej gildii).
A trzeciego dnia jak "wróg" znowu myśli ,że to kolejny mass log dla zabawy lecicie całą gildią w dłuższe dwukratkowe przejście i ustawiacie się 2 knajów potem 2 palków i reszta to sorcowie i czekacie.Gdy wróg się zorientuje już po chwili ,że ten mass log trwa dłużej zapewne zbiera all ppl co są online i dzwoni lub powiadamia w inny sposób resztę ludzi z gildii.Po czym udają się w waszym kierunku.Zapewne najwyższe lvle polecą pierwsze i gdy ktoś znajdzie się w polu widzenia palków 2 m wale za plecy knajci się podsówaja do przodu i w tym momencie macie 18 sec + 2 na powrót do ustawienia na zabicie co w przypadku gdy typa leje 10+ osób w tym 6 msów 120+ zbyt trudne nie jest.
Gdy ofiara padnie wracacie do ustawienia i czekacie na ruch przeciwnika.
Można się wycofać i gdy wróg was goni w pewnym momencie zmienić kierunek i znów za pomocą Mwali kogoś trapnąć.Ta taktyka najlepiej się sprawdza w Cyclopolis nie daleko bramki lvlowej.Wymaga zgrania całego zespołu ,ale wierzcie mi skutkuje i gdy gildią zarządza mądra osoba naprawdę przynosi pożądane efekty.
Podejrzewam, ze proponujesz ta taktyke FG bo VU raczej sie chowac nie musi. To sie zastanow co zrobi jakis najt albo palek na ten sd power i ng bota, ktorymi dysponuje VU na teraz:)
@Uszolotek
Nie bede dociekal twojego nicku jezeli nie chcesz go podac. Po prostu ciagle podajesz bledne informacje, albo na temat aktywnosci ludzi, ktorzy w ogole nie grali, badz tez na temat ilosci moich dedow i akcji na masie. Nastepnym razem uwierzytelnij swoje informacje zanim cokolwiek napiszesz.
A co do tego jak nas VU rozpracowalo to mysle, ze mniej wiecej wiem w jaki sposob to sie dzialo, i uscislajac jest to raczej wiecej niz mniej.
Poza tym jest to topic na temat obecnego konfliktu, a nie starej wojny i dlatego kazdy nastepny offtop bedzie przeze mnie skrzetnie odnotowywany:) w celu prowadzenia rozmowy na temat starej wojny mozna zalozyc osobny topic.
TheDwarf
05-06-2007, 17:46
Odnosnei twojej taktyki to tak:
po 1 skad ja ci wytrzasne 6 msów 120+?
po 2 jak my mamy niby zabic silvera czy maledrusa w 20 sec. (przypominam ze maja uhboty).
po 3 te 90 knajty padna na 4 SD - Celandia, Asanil, Lord Arcticus, Asanil i np. mnie juz nie ma.
po 4 jak zrobia follow i beda szli jeden za drugim to ich nie za mwallujemy
@uszolotek
Nie chce dalej polemizowac ale mi chodzilo o to ze wyciagnales z kosmosu watek, ze Driger cos tam zasugerowal czy nie bo nie zasugerowal wiec nie wiem po co ta cala dyskusja ...
Napisalem 'jezeli', bo nie wiedzialem jak to zinterpretowac. ok - koniec tego tematu.
PS.1 Co do pomyslow na wygranie wojny owszem jest wiele lecz od tego jest forum zeby kazdy wyrazil swoje zdanie
I akurat jest moje takie ze za malo osob z FG sie angazuje w akcje i dlatego kazda sie tak konczy jak sie konczy ...
No ale mam nadzieje ze to sie zmieni.
W akcje angazuje sie wiecej osob niz Ci sie wydaje ;) Choc fakt, faktem jest ich za malo.
PS.2 Szczegolow zadnych nie musisz zdradzac bo przeciez kazdy wie jak jest i nie kazdy przeciez potrafi utrzymac jezyka za zebami albo sa rozne wpadki typu pomylenie okienek w tibi
Nie chodzi o to. Nigdy sie nie domyslisz o co moze chodzic, a ja z przyczyn wiadomych nie moge tego napisac.
Co do tego ze VU ma was teraz jak na dloni to nie zgadzam sie do konca bo przeciez macie duzo elementow zaskoczenia jakby gleby Celandi i Arthasa.
Uwierz mi, ze jakby nas nie mieli to tych gleb byloby wiele wiecej.
Co do wojny Ordo vs Vu:
z tego co pamietam Masę (Bartka) bylo bardzo trudno sciagnac wiec siedzial na nim pyrokar albo webi albo ktos inny, na Wickaninie siedzial Studnia, na Shaelionie - Earth albo Smoq, Xendosa ciagle jadl wiec nie mial jak dojsc do kompa, Shargas byl jak tylko mogl, ale własnie wiekszosc czasu przebywal na tsie.
A reszta, ktora przebywala na tsie prawie calymi dniami to byla ekipa, ktora nic nie mogla zrobic albo sie bala zabic kogos a potem pasc, a byli to:
Pyrokar, Rapter, Lipek, Nabonit, Gridlok, Qerix, Pentagram, Knaak, Ja (ale o tym nikt nie wspomnii... nvm) i moze z 2 osoby wiecej, czyli 9 osob, ktore moglo odmienic losy wojny lecz osoby te baly sie potegi Vu ktore siedzialo na tsie od rana do nocy.
Jezeli ktos ma jakiekolwiek zażalenia do mnie nie komentujcie tego.
Vintermage
05-06-2007, 21:13
[QUOTE=TheDwarf;1466769]Odnosnei twojej taktyki to tak:
po 1 skad ja ci wytrzasne 6 msów 120+?
po 2 jak my mamy niby zabic silvera czy maledrusa w 20 sec. (przypominam ze maja uhboty).
po 3 te 90 knajty padna na 4 SD - Celandia, Asanil, Lord Arcticus, Asanil i np. mnie juz nie ma.
po 4 jak zrobia follow i beda szli jeden za drugim to ich nie za mwallujemy
po 1 Jak już napisałem ta taktyka jest dla FG i dla VU ;> (a Vu dysponuje takimi ms'ami)
po 2 Wystarczy 2x dobre combo bo po 1 na max hp sie nie uhnie ale jeżeli z góry zakładasz ,że się tak nie zgracie to poco walczyć?Każdy ma zabijać i padać na swoją rękę?
po 3 (tak jak bym się chciał przyczepić to asanil po 1 sd będzie miał ex~ napisałeś go 2x) a tak ogólnie to ci knajci nie są koniecznie potrzbni ja tylko chciałem ,żebyś miał wkład w zwycięstwo ;)
po 4 jak będą exivować was to nie będą szli na follow a napisałem ,że po zabiciu jednego typa uciekacie i zawracacie.
@webi
"A co do tego jak nas VU rozpracowalo to mysle, ze mniej wiecej wiem w jaki sposob to sie dzialo, i uscislajac jest to raczej wiecej niz mniej."
Ojej .. ciezko na to wpasc .. poprostu wiekszosc wbila lvl i mysleli ze same postacie za was pograja w wojnie przez to ze wbiliscie h lvle ..
@hidek .. ja cie nie trawie i twojego myslenia XD
"Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii"."
wiesz co to znaczy drugiej lini ? :> .. schodzi na drugi plan i nie wbija sie nikomu w oczy i poprostu strzela dodatkowymi obrazeniami z SD .. a 150+ to zawsze cos (to jest 10 lvli knighta)
Po drugie .. co bys ty chcial .. zeby sork mial 1k+ hp na takich lvlelach czy ki h*j ? .. jak sie umie grac to kazdym lvlem cos zdzialasz -.-' ..
"Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz? " .. masz jakies rozdwojenia jazni , rozkojarzasz sie cos nam .. :p
"Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge." a no nic nie morzesz .. tylko ze na PRAWDZIWYCH WOJNACH zawsze knighty ida na pierwsza linie (i prawidziwych starozytnych wojnach oraz tych tibijskich XD )
knighty lapia w trapa a reszta nawala .. ohh dlugo na tym trzebabylo myslec
"Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac )"
chodzilo mi o might ring .. sory ale nie przesiaduje calymi dniami przed kompem i tibia tylko poto zeby wszystko wiedziec o tej grze albo co sie jak nazywa i co dodaje :( wybacz mistrzu :(
po za tym widze ze starasz sie byc madry to chociaz bys sie domyslil ze sie pomylilem "duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi" czyli ze chodzilo mi o cos zastepczego zamiast ssa
"60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje." ..
zal .. ty myslisz ze taki 60 lvl biegnie na pierwszy odstrzal i solo na wojne .. ? .. na prawdziwych battle to jest ponad 20+ osob po kazdej gildi .. myslisz ze ktos bedziesz patrzyl kto ma najmniejszy lvl i celowal w niego czy co ? .. wtedy nie ma czasu na takie pierdoly .. PO DRUGIE KUUPUJE SIE SSA .. a z UE jak jest pelnoi ludy to wtedy tylko nooby uderzaja tak wiec nie ma o co sie martwic .. ue ue i bedzie to co z celandia na poi ..
"Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow." tak tak vu by sie skupilo cala gildia na 60 lvlu robiac sobie wszyscy exhausta , nie leczac sie tylko ciagle strzelajac i dostajac obrazenia od innych wrogow .. wowowow
Naucz sie cytowac bo jest tak nieczytelnie, ze nawte nie chce mi sie tego czytac. Poza tym chodzilo mi o rzekomego szpiega, ktory byl w naszych szeregach, a nie o podejscie do wojny.
Naucz sie cytowac bo jest tak nieczytelnie, ze nawte nie chce mi sie tego czytac. Poza tym chodzilo mi o rzekomego szpiega, ktory byl w naszych szeregach, a nie o podejscie do wojny.
ozesz ty ;o zacytowalem .. ale jak na zlosc tobie nie bede cytowal ;] ..
"Ze nawet nie chce mi sie tego czytac" .. no to jaki problem ? .. nie czytaj ! .. myslisz ze bede prosil boga czy cos albo ciebie zebys odpisal na moje posty a jak nie odpiszesz to bede plakal ? jak tak myslisz to sie mylisz .. o wielki WEBIuszu ;o
A pochwaliles sie juz calej nebuli jakiego chara kupiles ? :> .. i jak ci tam idzie strzelanie nim w potworki ? do expienia uzywasz bolt czy moze strzal bo chcialbym wiedziec :> .. takim ciekawski gostek jestem
TheDwarf
06-06-2007, 00:06
po 1 Jak już napisałem ta taktyka jest dla FG i dla VU ;> (a Vu dysponuje takimi ms'ami)
Tak, VU zrobi na nas massloga i sie schowie, liczac ze my tam do nich pojdziemy.
po 2 Wystarczy 2x dobre combo bo po 1 na max hp sie nie uhnie ale jeżeli z góry zakładasz ,że się tak nie zgracie to poco walczyć?Każdy ma zabijać i padać na swoją rękę?
Bot go po 1szym combie 3 razy uhnie. Nawet jak sie zgramy to go bot wyuha. Nie ma opcji.
po 3 (tak jak bym się chciał przyczepić to asanil po 1 sd będzie miał ex~ napisałeś go 2x) a tak ogólnie to ci knajci nie są koniecznie potrzbni ja tylko chciałem ,żebyś miał wkład w zwycięstwo
Ehhh, za pierwszym razem mial byc arthas :D Bez knightów oni i tak kazdego moga zabic popatrz na ich sile SD.
po 4 jak będą exivować was to nie będą szli na follow a napisałem ,że po zabiciu jednego typa uciekacie i zawracacie.
Jak obczaja gdzie stoimy to beda uwazni, to nie jest zgraja noobow.
wiesz co to znaczy drugiej lini ? :> .. schodzi na drugi plan i nie wbija sie nikomu w oczy i poprostu strzela dodatkowymi obrazeniami z SD .. a 150+ to zawsze cos (to jest 10 lvli knighta)
Dobra, dobra. Wystarczy ze lider combo bota go zauwazy i juz jest pwned.
Po drugie .. co bys ty chcial .. zeby sork mial 1k+ hp na takich lvlelach czy ki h*j ? .. jak sie umie grac to kazdym lvlem cos zdzialasz -.-' ..
Jezeli dla Ciebie "cos zdzialac" to zmarnowac VU unjusta, ewentualnei zdzialac cos na wycieczce po blessy to ok, mozna walczyc na 50-60, ale moim zdaniem to jest bez sensu.
masz jakies rozdwojenia jazni , rozkojarzasz sie cos nam ..
Napisałem tam wyraźnie słowo "jezeli".
a no nic nie morzesz .. tylko ze na PRAWDZIWYCH WOJNACH zawsze knighty ida na pierwsza linie (i prawidziwych starozytnych wojnach oraz tych tibijskich XD )
knighty lapia w trapa a reszta nawala .. ohh dlugo na tym trzebabylo myslec
HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy.
chodzilo mi o might ring .. sory ale nie przesiaduje calymi dniami przed kompem i tibia tylko poto zeby wszystko wiedziec o tej grze albo co sie jak nazywa i co dodaje wybacz mistrzu
po za tym widze ze starasz sie byc madry to chociaz bys sie domyslil ze sie pomylilem "duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi" czyli ze chodzilo mi o cos zastepczego zamiast ssa
Juz mowilem ze zarowno SSA/Might Ringi na duza skale oznaczaja duzo kasy, poza tym ciezko je kupic, wiec ta opcja mocno odchodzi w bok.
zal .. ty myslisz ze taki 60 lvl biegnie na pierwszy odstrzal i solo na wojne .. ? .. na prawdziwych battle to jest ponad 20+ osob po kazdej gildi ..
Nawet jak nie pobiegnie na pierwszy odstrzał to i tak jezeli stanie w zasiegu 3 osob z VU, to ma bardzo ciepło.
myslisz ze ktos bedziesz patrzyl kto ma najmniejszy lvl i celowal w niego czy co ? .. wtedy nie ma czasu na takie pierdoly ..
W kazdej bitwie pierwszym celem sa MSy. Z kilku powodow: MSa najlatwiej zabic, MS moze wyrzadzic najwiecej szkod etc.
PO DRUGIE KUUPUJE SIE SSA .. a z UE jak jest pelnoi ludy to wtedy tylko nooby uderzaja tak wiec nie ma o co sie martwic .. ue ue i bedzie to co z celandia na poi ..
OK GL W KUPOWANIU SSA - malo kto je sprzedaje, a duzo ludzi potrzebuje, wiec jest to jednak problem, a co do tego UE, to wcale nie musi byc pelno ludzi podczas bicia kogos i jezeli reszta gildii ma SSY + utamke, ew. duzo hp mozna spokojnie probowac zabijac.
tak tak vu by sie skupilo cala gildia na 60 lvlu robiac sobie wszyscy exhausta , nie leczac sie tylko ciagle strzelajac i dostajac obrazenia od innych wrogow .. wowowow
Jezeli zaczeli by go gonic i na*******ac to logiczne zeby go zjechali, a jezeli trwalaby walka to po bolcie/burscie od kazdego i tez by tracil SSA.
Ojej .. ciezko na to wpasc .. poprostu wiekszosc wbila lvl i mysleli ze same postacie za was pograja w wojnie przez to ze wbiliscie h lvle ..
Tak, tak. Ty wiesz najlepiej.
@driger
nie cytuj postow bezposrednio nad toba:) a o charze to niebardzo wiem o cyzm mowisz. Vius i owszem sie sprzedal, ale nic nie kupilem i nie kupie bo nie gram w tibie.
@Webi
Sory WEBIuszu ze zacytowalem .. :( wybaczysz ? :( .. a co do chara oboje wiemy .. chyba ze poprostu z nim jedziesz na dwoch ownerow bo akurat pacc zakupiony na tym palku , a jak zagadalem na tego palka to jakos jak sie spytalem .. to ty ******* ? .. jakos dostalem odpowiedz .. ******* juz tu nie gra , sprzedal mi chara , gra teraz na ****** .. Te wykropkowania to owner i swiat .. nie podalem z roznych powodow
@Hidek
"HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy."
Czyli sugerujesz ze masz w gildi noobow ? .. jak sie sprezycie to wezmiecie w trapa .. a z reszta po co ja z toba dyskutuje .. przecierz ty jestes wielki Sir Hidek z Family Guys ktory wie wszystko najlepiej .. moze niedlugo sie dowiem ze wspolpracowales z cipsoftem w robieniu tej gry ? :>
TheDwarf
06-06-2007, 11:58
@Webi
Sory WEBIuszu ze zacytowalem .. :( wybaczysz ? :( .. a co do chara oboje wiemy .. chyba ze poprostu z nim jedziesz na dwoch ownerow bo akurat pacc zakupiony na tym palku , a jak zagadalem na tego palka to jakos jak sie spytalem .. to ty ******* ? .. jakos dostalem odpowiedz .. ******* juz tu nie gra , sprzedal mi chara , gra teraz na ****** .. Te wykropkowania to owner i swiat .. nie podalem z roznych powodow
@Hidek
"HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy."
Czyli sugerujesz ze masz w gildi noobow ? .. jak sie sprezycie to wezmiecie w trapa .. a z reszta po co ja z toba dyskutuje .. przecierz ty jestes wielki Sir Hidek z Family Guys ktory wie wszystko najlepiej .. moze niedlugo sie dowiem ze wspolpracowales z cipsoftem w robieniu tej gry ? :>
Noobow, nie noobow zabic EK'ów na lvlach 80-90 nie jest ŻADNYM problemem jezeli ma sie w gildii takich MS'ów i RP jakich ma Viribus. Co do tego, ze jestem "wielki sir hidek z Family guys" - nie jestem wcale wielki, ale to co tutaj niektorzy ludzie pisza to jest ku%&a niedorzecznosc. Piszecie o jakichs taktykach i sposobach walki, ktorych wykonanie w naszym wypadku jest niemozliwe.
Hidek to powiedz mi...jak wy chcecie wygrac??To nie tamto nie, wiec jak?Dopiero teraz zauwazyles ze co byscie nie zobili to i tak nie macie szans, czy jak?bo nie czaje;>Myslales nad tym co dalej??Czy Redeo powiedzial wam na poczatku jaki ma plan?Bo z tego co piszesz widze, ze to juz jest po wszystkim...A moze wy poprostu czekacie kiedy Celandia i Arthas wbije 200, zeby bylo latwiej ich zabic;>To ze zabiliscie kilku ludzi, ok chwala wam za to no ale z czego tu sie cieszyc:>Zaplanowaliscie akcje wylapaliscie go na respie padl, nic w tym wielkiego i nie ma z czego sie cieszyc, bo to byl dopiero poczatek, i nie nazywaj tego wojna bo jest to poprostu psucie krwi z waszej strony nic wiecej.Mysleliscie na poczatku ze zbierzecie sie w 7 zrobicie gildie dodacie jakis coment do gilgiowego loga o jakis swiatlach, porospisujecie sie na forach, ze walczycie o lepsza Nebule i jacy wy to nie jestecie biedni i wygracie?Moze trzeba bylo poprostu normalnie porozmawiac, a nie zaczynac bezsensowne psucie krwi ;>
Vintermage
06-06-2007, 15:22
Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@).
Hidek napisałeś coś o tym ,że takiego knaja 140+ bot 3x uhnie w czasie waszego combo.Hodziło Ci o to ,że jesteście tak zgrani czy o to ,że ten bot ominie ex~?:D
Moim zdaniem chodzilo o to ze jak bedzie leciec combo w 140+ ek to uhnie sie nie tylko 3x ale i wieciej dzieki opcji "mass uh" ;)
Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@).
Hidek napisałeś coś o tym ,że takiego knaja 140+ bot 3x uhnie w czasie waszego combo.Hodziło Ci o to ,że jesteście tak zgrani czy o to ,że ten bot ominie ex~?:D
mi sie zdaje, ze poprostu niektorzy wiedza ze exaushed na uha jest mniejszy niz na ue i chyba sd rowniez
HAIL PRO ^^
TheDwarf
06-06-2007, 17:40
@smakosz (zakladam ze jsetes memberem vu)
Hidek to powiedz mi...jak wy chcecie wygrac??To nie tamto nie, wiec jak?
Jezeli nie zdeletujecie masy badz tez dolaczy do nas grono chetnych do walki osob, to bedzie mozna dzialac.
Dopiero teraz zauwazyles ze co byscie nie zobili to i tak nie macie szans, czy jak?bo nie czaje;>
Sytuacja 6.maja 07 r. była całkiem inna - liczylismy na duza pomoc ze strony niektorych ludzi, ale wyjebali nas.
Myslales nad tym co dalej??
Teraz pozostaje czekac na nastepna wojne, bo raczej watpie ze mnie tak nagle puscicie wolno.
Czy Redeo powiedzial wam na poczatku jaki ma plan?
Plany i taktyki Redeo byly dobre i ambitne, ale kilka razy sie chlopak przeliczyl. Nie tylko w kwestiach taktycznych na wojnie, ale takze co do niektorych ludzi.
Bo z tego co piszesz widze, ze to juz jest po wszystkim...
Na dzien dzisiejszy jest. Jutro znowu moze zaswieci nad nami slonce :p
To ze zabiliscie kilku ludzi, ok chwala wam za to no ale z czego tu sie cieszyc:>
Z tego ze jestesmy do przodu chociazby od takiego ordo - mimo ze mieli 2x wieksze szanse na papierze to i tak zrobili mniej od nas.
Zaplanowaliscie akcje wylapaliscie go na respie padl, nic w tym wielkiego i nie ma z czego sie cieszyc, bo to byl dopiero poczatek, i nie nazywaj tego wojna bo jest to poprostu psucie krwi z waszej strony nic wiecej.
Ok, moze powinienem to nazwac bunt/rewolucja/powstanie? Co Ty myslisz, ze wy nas z serva wykopujecie, a my nic nie bedziemy robic?
Mysleliscie na poczatku ze zbierzecie sie w 7 zrobicie gildie dodacie jakis coment do gilgiowego loga o jakis swiatlach, porospisujecie sie na forach, ze walczycie o lepsza Nebule i jacy wy to nie jestecie biedni i wygracie?
Ja tam liczylem ze bedzie duzo osob chetnych do walki, ktorym na tej nebuli zalezy - mylilem sie. Ani logo, ani comment gildii, ani propaganda na forum nie maja tu wiekszego znaczenia.
Moze trzeba bylo poprostu normalnie porozmawiac, a nie zaczynac bezsensowne psucie krwi ;>
To juz akurat nie odemnie zalezalo, po prostu gdy przyszedlem do domu uslyszalem na ts: "hidek, wojna jest bilismy hinogoosa!!!". Teraz juz jest troche za pozno na rozmowe o pokoju.
@Vintermage aka Strateg, Dowcipnis i Matematyk
Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@
Ale nam doje%@łeś teraz cała gildia FG nie bedzie spac po nocach* :(
*Żeby zabijać takich ludzi jak Vintermage
Hidek napisałeś coś o tym ,że takiego knaja 140+ bot 3x uhnie w czasie waszego combo.Hodziło Ci o to ,że jesteście tak zgrani czy o to ,że ten bot ominie ex~?
Exhausted na UHa wynosi ok. 0.9 sec, a na SD ok. 2 sec. Pierwszy raz bot go leczy po 0.1 s~ od poczatku naszego combo, potem po 1s, a potem po 1.9s. Wtedy mozemy uderzyc drugie combo z SD.
Vintermage
06-06-2007, 17:56
Nie do końca mi o to chodziło ale nie powiedziałem też ,że knaj będzie leciał pierwszy ,a założę się ,że pierwszy by był arthas albo cela ale możesz tego nie zrozumieć bo to wymaga odpowiedniego ustawienia i zastanów się kogo by Vu exivowało a potem przenieś przemyślenia na papier bądz narysuj sobie to w paincie.
A po drugie to czemu zakładasz ,że pierwszy będzie leciał 140 knaj.Napisałem to dla obu gildii a z tego co się orientuje to nie macie w swoich szeregach takiego lvla/knaja.
A po trzecie to na ch** się rozpisujesz tak na tych forach ,Pierdo**sz głupoty ,że nie macie szans ,że redeo się przeliczył itp.Poco się pchałeś na wojnę jak sam mówisz ,że tam nic nie zrobisz ,nikogo nie trapniesz??
Zapłać i graj nabij 140 załatw sobie bota tego co ma silver i kaziu i zrób sobie próbę czy przeżyjesz jeżeli będzie cię lało 5/6 msów z Vu (120-130 lvle) bo założę się ,że padł byś w okolicach 15 sec. od postawienia mwala.
TheDwarf
06-06-2007, 18:16
Nie do końca mi o to chodziło ale nie powiedziałem też ,że knaj będzie leciał pierwszy ,a założę się ,że pierwszy by był arthas albo cela ale możesz tego nie zrozumieć bo to wymaga odpowiedniego ustawienia i zastanów się kogo by Vu exivowało a potem przenieś przemyślenia na papier bądz narysuj sobie to w paincie.
I myslisz ze cela i arthas zrobiliby "map-clicka" i biegli na pałe wiedzac ze mozemy tak zrobic? Wierzysz w to? Po 2gie na bitwie gildia raczej sie trzymie razem, tak wiec obojetnie kogoby exivowali low-lvl bylby narazony.
A po drugie to czemu zakładasz ,że pierwszy będzie leciał 140 knaj.Napisałem to dla obu gildii a z tego co się orientuje to nie macie w swoich szeregach takiego lvla/knaja.
LOL - VU sie nie musi chowac i bunkrowac na tej wojnie wiec na pewno im sie ta taktyka nie przyda.
A po trzecie to na ch** się rozpisujesz tak na tych forach ,Pierdo**sz głupoty ,że nie macie szans ,że redeo się przeliczył itp.Poco się pchałeś na wojnę jak sam mówisz ,że tam nic nie zrobisz ,nikogo nie trapniesz??
Robie co moge, byle by ja i moi kumple nie zostali wyjebani z serva - dlatego wlasnie dolaczylem do wojny.
Zapłać i graj nabij 140 załatw sobie bota tego co ma silver i kaziu i zrób sobie próbę czy przeżyjesz jeżeli będzie cię lało 5/6 msów z Vu (120-130 lvle) bo założę się ,że padł byś w okolicach 15 sec. od postawienia mwala.
A teraz zauważ różnicę miedzy MSami naszymi a MSami VU...
@smakosz (zakladam ze jsetes memberem vu)
Jezeli nie zdeletujecie masy badz tez dolaczy do nas grono chetnych do walki osob, to bedzie mozna dzialac.
Sytuacja 6.maja 07 r. była całkiem inna - liczylismy na duza pomoc ze strony niektorych ludzi, ale wyjebali nas.
Teraz pozostaje czekac na nastepna wojne, bo raczej watpie ze mnie tak nagle puscicie wolno.
Plany i taktyki Redeo byly dobre i ambitne, ale kilka razy sie chlopak przeliczyl. Nie tylko w kwestiach taktycznych na wojnie, ale takze co do niektorych ludzi.
Na dzien dzisiejszy jest. Jutro znowu moze zaswieci nad nami slonce :p
Z tego ze jestesmy do przodu chociazby od takiego ordo - mimo ze mieli 2x wieksze szanse na papierze to i tak zrobili mniej od nas.
Ok, moze powinienem to nazwac bunt/rewolucja/powstanie? Co Ty myslisz, ze wy nas z serva wykopujecie, a my nic nie bedziemy robic?
Ja tam liczylem ze bedzie duzo osob chetnych do walki, ktorym na tej nebuli zalezy - mylilem sie. Ani logo, ani comment gildii, ani propaganda na forum nie maja tu wiekszego znaczenia.
To juz akurat nie odemnie zalezalo, po prostu gdy przyszedlem do domu uslyszalem na ts: "hidek, wojna jest bilismy hinogoosa!!!". Teraz juz jest troche za pozno na rozmowe o pokoju.
@Vintermage aka Strateg, Dowcipnis i Matematyk
Ale nam doje%@łeś teraz cała gildia FG nie bedzie spac po nocach* :(
*Żeby zabijać takich ludzi jak Vintermage
Exhausted na UHa wynosi ok. 0.9 sec, a na SD ok. 2 sec. Pierwszy raz bot go leczy po 0.1 s~ od poczatku naszego combo, potem po 1s, a potem po 1.9s. Wtedy mozemy uderzyc drugie combo z SD.
Tak, bylem i jestem od samego poczatku, czlonkiem VU.I jezeli mozesz nie komentuj po zdaniu tylko calosc , tak bedzie latwiej.Piszesz, ze jezeli dolaczy do was grono chetnych wtedy bedziecie walczyc...po pierwsze 'jezeli dolaczy', po 2 'kiedy?' po 3 ,czas nie dziala na wasza korzysc.Co do tego co myslal Redeo...pomyslow zawsze jest wiele i z tego co widze po forach jak niektorzy ludzie pisza kazdy je ma, jednak z ich realizacja jest pozniej problem, poprostu chcial blysnac, poniosly go emocje, a co sie teraz okazuje emocje sa zle i jak widac skutki tego zalosne.Na dzien dzisiejszy jest po wszystkim, jutro 'moze' zaswieci slonce...gorzej jak nie zaswieci;>Jak to nie ma chetnych osob do walki na Nebuli?Popatrz jak jeden z drugim na forum blyszcza, moze Oni;>Wiec po co bylo bic Hinogoosa, nie lepiej wtedy bylo pogadac?
TheDwarf
06-06-2007, 19:20
Tak, bylem i jestem od samego poczatku, czlonkiem VU.I jezeli mozesz nie komentuj po zdaniu tylko calosc , tak bedzie latwiej.Piszesz, ze jezeli dolaczy do was grono chetnych wtedy bedziecie walczyc...po pierwsze 'jezeli dolaczy', po 2 'kiedy?' po 3 ,czas nie dziala na wasza korzysc.Co do tego co myslal Redeo...pomyslow zawsze jest wiele i z tego co widze po forach jak niektorzy ludzie pisza kazdy je ma, jednak z ich realizacja jest pozniej problem, poprostu chcial blysnac, poniosly go emocje, a co sie teraz okazuje emocje sa zle i jak widac skutki tego zalosne.Na dzien dzisiejszy jest po wszystkim, jutro 'moze' zaswieci slonce...gorzej jak nie zaswieci;>Jak to nie ma chetnych osob do walki na Nebuli?Popatrz jak jeden z drugim na forum blyszcza, moze Oni;>Wiec po co bylo bic Hinogoosa, nie lepiej wtedy bylo pogadac?
Jezeli cokolwiek to zmienia, moge komentowac caly tekst. Na dzien dzisiejszy sytuacja nie jest jasna, bardzo mozliwe ze nikt do nas nie dolacza, jednak miesiac temu, kiedy zaczynala sie wojna swoja pomoc obiecalo od groma ludzi. Byly to jednak slowa rzucone na wiatr. To, ze czas dziala na nasza niekorzysc to doskonale wiemy, ale nie wiedza tego niektorzy neutralni, wszyscy dobrze wiemy o jaka gildie tu chodzi, pare osob juz od nich padlo, ale nie kwapia sie dolaczyc do wojny by ratowac swoja sytuacje. Nie wiem, moze czekaja az Cela~ i Art~ wbiją 300 lvl, moze mysla ze teraz bedzie za latwa wojna, to lepiej poczekac. Pomysly Redeo i innych naszych taktykow wcale nie byly złe, czesto brakowało 2 mwallerów lub małych poprawek w taktyce by nie stracić fraga/fragów. Co do zaswiecenia slonca - jezeli nie zaswieci, to jestem prawdopodobnie out of da' serv jak zreszta znaczna czesc Family Guys. Zawsze jednak warto wierzyc ze cos zmieni. To zdanie z ludzmi chetnymi do walki, potraktuje jako zart, bo ci forum slayerzy, niestety umieja tylko wymyslac nowe, wspaniale taktyki, zaczerpniete chyba z ots'a czy klienta tibii 7.1. Co do hinogoosa to powtarzam raz jeszcze, ze gdy wrocilem do domu bylo juz po akcji z hinogoosem, a ze 80% moich kumpli z nebuli to memberzy FG nie mialem wielkiego wyboru - musialem dolaczyc.
Vintermage
06-06-2007, 20:36
Licz się ze słowami to raz ,a jak byście mi dali dojść do słowa o taktyce tej gildii (oczywiście nie mówię ,że chce bo to aż śmieszne :D 23 druid huahua jako taktyk) było by inaczej ,a jeśli chodzi o ots'a to mam jednego fajnego jak chcesz to wbijaj (Haxoria przerobiony clijent 0 botów wersja bodajże 7.6).
Jeżeli nie macie wiary do walki no to sorry ale z takim nastawieniem to możecie walczyć na Harmonii albo Uniterze.
I się tak nie podniecaj tymi drobnymi usterkami w planach waszych taktyków mówię wam chcecie powalczyć to namówcie Xaema do walki po waszej stronie wtedy wygracie tą wojnę lub pozostawicie dobre wrażenie.
TheDwarf
06-06-2007, 20:53
Licz się ze słowami to raz ,a jak byście mi dali dojść do słowa o taktyce tej gildii (oczywiście nie mówię ,że chce bo to aż śmieszne :D 23 druid huahua jako taktyk) było by inaczej ,a jeśli chodzi o ots'a to mam jednego fajnego jak chcesz to wbijaj (Haxoria przerobiony clijent 0 botów wersja bodajże 7.6).
Jeżeli nie macie wiary do walki no to sorry ale z takim nastawieniem to możecie walczyć na Harmonii albo Uniterze.
I się tak nie podniecaj tymi drobnymi usterkami w planach waszych taktyków mówię wam chcecie powalczyć to namówcie Xaema do walki po waszej stronie wtedy wygracie tą wojnę lub pozostawicie dobre wrażenie.
Powiedz mi co bybyło inaczej? Co ty byś takiego fajnego wymyślił. W dzisiejszych czasach niestety liczy sie bardziej level/bot/liczebnosc niż skill, co niestety pozostawia nas daleko w tyle. Wiara do walki opadła, po tym jak zostalismy beznadziejnie wychujani. Dolaczyc do nas mialo ku%#a pół nebuli i wyszło, co wyszło. Odnosnie xaema to nie wiem co on zamierza robic, ale jaki jest pokazal najpierw piszac post "forever loyal to tana max~", a potem olewajac to ze tana leci z servera.
Vintermage
06-06-2007, 22:06
Prawdę mówisz lvl to PRAWIE wszystko odkąd wprowadzono hotkeye na runki ale zwróć uwagę można się było zebrać na arthasa?Można się było zebrać na Celandie?Tak samo można by się było zebrać do walki bo nie fragi się tylko liczą ale chęci i wola zwycięstwa.Zobacz np.Masakratusa podczas pamiętnej bitwy na hills Padł 2x ale wrócił 3 i to się nazywają chęci tylko ,że wtedy miał bardzo głupich towarzyszy do dyspozycji Meleandra widząc przewagę wroga się zbanowała tak samo shaelion i shargas więc co on mógł tam sam zrobić?
Nie popełniajcie tego błędu macie teraz głupiego lidera który po glebie stracił wiarę i się wcale nie loguje.
TheDwarf
06-06-2007, 22:47
Prawdę mówisz lvl to PRAWIE wszystko odkąd wprowadzono hotkeye na runki ale zwróć uwagę można się było zebrać na arthasa?Można się było zebrać na Celandie?Tak samo można by się było zebrać do walki bo nie fragi się tylko liczą ale chęci i wola zwycięstwa.Zobacz np.Masakratusa podczas pamiętnej bitwy na hills Padł 2x ale wrócił 3 i to się nazywają chęci tylko ,że wtedy miał bardzo głupich towarzyszy do dyspozycji Meleandra widząc przewagę wroga się zbanowała tak samo shaelion i shargas więc co on mógł tam sam zrobić?
Nie popełniajcie tego błędu macie teraz głupiego lidera który po glebie stracił wiarę i się wcale nie loguje.
Można było się zebrać na arthasa, celandię, a nawet i innych członków VU. Tylko wez pod uwage ze nic nam to nie da, jezeli fragger padnie po takiej akcji. Chęć i wola zwyciestwa tez byly, ale jezeli akcja nie wyjdzie raz, drugi, trzeci i dziesiaty to morale opadaja - licz sie z tym. Nie mow mi o checiach starego ownera masy, bo po jednej bitwie tak naprawde nie poznasz tych checi - wojna nie trwa jeden dzien, checi musza byc caly czas. Co do lidera to nie wiem czy chodzi Ci o nowego mase czy moze o redeo?
Vintermage
06-06-2007, 22:56
Mase bo redeo nie ma kasy i nie gra tzn nie walczy :<
TheDwarf
06-06-2007, 23:12
masa ma bana, panie poinformowany.
A redeo walczy, tyle, ze bez blessow ;)
JimmNoman
07-06-2007, 01:56
Jak nie wiesz to lepiej sie nie wypowiadaj oks??
Na hills to wlasnie meleandra zabil celandie z masa a zbanowal sie razem z shargasem i reszta jak masa juz po raz 2 byl w temple i zostalo nas tam 5 osob
Meleandra/pyrokar/shargas/wickanina i jeszcze ktos tam byl reszta dala x loga albo padla.
tyle dla twojej wiadomosci panie "ja wszystko wiem i bede pisal (pierdoly) na forum"
Co do tematu to FG zostalo wy....ane przez SHADOW bo nabraliscie kilka osob ktore sie ze soba gryza. np sowqu i wizz lowe. Kazdy wie ze oni sie nie lubia.
Heiks wielki kozak tyle sie wypowiadal na kanalach ze bedzie walczyl po maturach (wlasnie to widac).
Za bardzo sie nastawiliscie na pomoc old ordo i to was zgubilo. Kolesie ktorym nie zalezalo na wlasnych charach maja teraz walczyc o wasze??
hahaha loool wrocil?za 3 razem tylko sie zalogowal, pozatym wola walki to nie znaczy po raz 3 isc na pewna smierc, Ty chyba sam nie wiesz o czym piszesz...co to tego, ze mozna sie bylo zebrac na Celadnie i Arthasa...niech sprobuja jeszcze raz...ze mial glupich towarzyszy?jasne ze mial ale sam byl glupi, bo to ze sie wraca poraz drugi i pada nie jest oznaka zadnego bohaterstwa tylko to jaki jest naiwny i jak bardzo dzialaja na niego emocje, z ktorych co teraz ma?Bohaterzy zazwyczaj wygrywaja, a nie przegrywaja.Nawet na tej akcji, na hiils, gdzie mieliscie nas jak na dloni, przegraliscie, a Ci co maja sie za wielkich graczy poprostu dala loga lub wolala wbic bana.Przyznaj koles wreszcie, ze VU bylo lepsze, i nie boje sie stwierdzic ze pod kazdym wzgledem w tej wojnie!!
Vintermage
07-06-2007, 10:38
Nie podniecaj się tak to po pierwsze.
Po drugie to to jednak jest odwaga ,żeby wrócić i nie zostawić swoich towarzyszy ,a po trzecie jeśli mówisz ,że nie wrócił po raz 3 to albo ciebie tam nie było albo jesteś ślepy.A napisałem ,że miał głupich towarzyszy bo jak meleandra chciała się zbanować razem z shaelionem to mimo iż miałem 25 lvl to się wyuchałem.A skoro napisałeś ,że meleandra zabiła cele razem z masą to chyba naprawdę nie mówimy o tej samej bitwie (meleandra stała koło mnie i nawet nie widziała celi więc jak mogła ją zabić).A jeżeli nie wierzysz to Ci zapodam linka z filmiku który sam nakręcałem z tej bitwy i się przekonasz.
Ogólnie to aż żal...
Uszolotek
07-06-2007, 12:04
Nie podniecaj się tak to po pierwsze.
Po drugie to to jednak jest odwaga ,żeby wrócić i nie zostawić swoich towarzyszy ,a po trzecie jeśli mówisz ,że nie wrócił po raz 3 to albo ciebie tam nie było albo jesteś ślepy.A napisałem ,że miał głupich towarzyszy bo jak meleandra chciała się zbanować razem z shaelionem to mimo iż miałem 25 lvl to się wyuchałem.A skoro napisałeś ,że meleandra zabiła cele razem z masą to chyba naprawdę nie mówimy o tej samej bitwie (meleandra stała koło mnie i nawet nie widziała celi więc jak mogła ją zabić).A jeżeli nie wierzysz to Ci zapodam linka z filmiku który sam nakręcałem z tej bitwy i się przekonasz.
Ogólnie to aż żal...
Czyzby to z kad Meleandra mial fraga na Celandi ? Czyzby ci sie jakies fakty pokrecily ? No i co z tego ze sie swoim 25 lvlem wyuhales skoro bila cie jedna czy 2 osoby ...
Po drugie skoncz opowiadac jakies info zaslyszane od kogos lub nie do konca potwierdzone przez osoby ktore walczyly w wojnie ...
Co do bitwy na hills Meleandra zbanowal sie poniewaz to nie on gral wtedy postacia a dal postac komus innemu i powiedzial ze chocby nie wiem co nie dal sie zabic :)
PS. Jakbys nie zauwazyl to Redeo napisal ze bedzie walczyl dopoki nie wyladuje na rooku lecz narazie nie ma funduszy na dalsza walke.
Troche sie naszukalem ale znalazlem wkoncu :
Dec 03 2006, 20:35:48 CET Killed at Level 110 by Masakratus and by Meleandra ( jak wytlumaczysz to ? ;) )
kierowca_smieciarki
07-06-2007, 15:55
Wiecie co nie dziwcie sie SW, ordo, diahma i innym gildia ze wasz nie poprą!
Jesteście skończonymi kretynami. Zero zgrania, przyjmujecie takich ludzi co dawno powinni zostać wyrzuceni z tego serwa albo zostali. Wygrać wojne żeby dalej bylo takie PA albo jeszcze gorsze? Z tego co wiem nikt wam nic nie obiecywał tylko wy na sile chcecie all wciagnać! żal mi takich ludzi. Zajmiscie sie moze pkersami z kazz mianowicie luboczowem i oleckiem!
Cztery slowa do ojca prowadzacego: "Chciales wojny masz wojne."
Kapitan Chrupek
08-06-2007, 14:25
niby zwykła gierka a tyle emocji, straconego czasu, płaczu i gróźb, mogliście tyle innych rzeczy zrobić niż nabijać ze lvle :D Jak tak patrze na mojego kolege co Tu gra to az żal. Siedzi tylko przed tym komputerem drze morde w mikrofon, "wyjdziesz na ośke? - nie bo nie długo robimy akcje ;o" dobra styka xD tyle moich madrości GL HF tylko pamietajcie ze pixele to nie wszystko :)
czyzby wszystko wracalo do normy ?
Arthas of nebula +8,373,156
Celandia +6,064,259
znowu odwalaja PG =)
Zobaczysz co sie bedzie dzialo jak wbija 200 : ) bedzie fun ; )
Uszatek_Jacek
09-06-2007, 17:48
Zobaczysz co sie bedzie dzialo jak wbija 200 : ) bedzie fun ; )
jak wbija 200 to reszta chojrakow typu sw itp ktorzy wojny nigdy nie widzieli bo sie boja o swoje super charaktery dostana po pupie zeby w przyszlosci nie zagrozili vu :)
@august
nie ma to jak narzucić hunta na Unknown Legion za nic, nie?
Y: hunca unknown legion dla zabawy
X: i co all ma hunta ?
Y: zalezy czy zrobili ss listy
@august
hmm... maja wladze ktorej wsumie nikt jak narazie zabardzo nie jest wstanie sie przeciwstawic...mysle ze niemal kazdy z takimi mozliwoscami by tak robil
@edit Niechce nikogo bronic etc poprostu stwierdzam fakt ;)
@august
Ej czemu mowisz ze za nic? Rogi musza byc : ) Elo Mordzuk xD
kierowca_smieciarki
09-06-2007, 23:19
a juz myslalem ze będzie nudno:P tyle ze teraz nie umiejetnosci sie licza tylko boty:(
cała nebula i pierolniete olecko, jak tylko coś to oni pierwsi! Hespios zapomnaileś jak Cie traktowali na furorze?
Uszatek_Jacek
10-06-2007, 00:12
Wiesz dimi niektorzy z obecnego vu nie pamietaja juz czasow phyrexian gdzie odwalali oni podobne pa. Walczyli oni ponoc przeciw ( mowie o hespiosie itp ) pa pamietam te slynne okrzyki na ts ze oni nigdy nie beda tego robic. Zapomnieli dla jakich wartosci walczyli i stali sie tacy sami. Slowa typu jebac phyre bo robia pa itp nie raz byly wymowione przez starych czlonkow rebirth obecnie paru w vu. Teraz moga mowic o sobie takie cos. Poczuli wladze co uderzylo im ostro do glowy.
" mysle ze niemal kazdy z takimi mozliwoscami by tak robil"
otoz za rebirth i jeszce troche vanum trzymano za mordy i mozna bylo spokojnie grac.
Niech dalej czekaja silniejsi gracze i liza im dupala. gdy przyjdzie czas vu ich nie bedzie potrzebowac bo beda stanowili jakies tam zagrozenie i ich wyjebia. Zacznie sie plakanie na forum jakie to vu zle itp ale juz nie bedzie zlituj sie :D
Sowiemu nalezy sie respekt bo w wojnie z phyre bardzo duzo zrobil i szanuje go za to ale jesli obiecuje dla gildi redeo ze dolaczy a po chwili robi walka to porazka :D. Z tego co pamietam sowi gadal kiedys na ts ordo ze nigdy nie dojdzie do wojny z vu bo to jego " friends " i nawet jak go zabija nie bedzie walczyl tylko przestanie grac lul.
NiewiemJakiNickWymyslic
10-06-2007, 11:39
Zobaczymy co bedzie sie dzialo jak juz niebeda mieli z kim grac na serwie..
p sety beda rozdawac??
@august
Mam dla was propozycje xDD
Payment za tydzień gry:
1-8lvl - 100 gp*
8-20lvl - 1k*
20-30lvl - 3k*
30-50lvl - 10k*
50-70lvl - 20k*
70-80lvl - 50k*
80-100lvl - 100k*
100lvl+ - 150k*
jak to nałożycie to szybko uda wam sie dojsc do punktu "Bedziemy mieli siebie xD"
*ceny wyssane z palca :)
@Edit
nie ma tez jak huncic vicke bo nie chciała dać 50 behemot frangów Morrdercy, a może ktoś z was zazdrości jej Soft Butsow?
kierowca_smieciarki
10-06-2007, 16:58
Nudy? co? zabijcie kogos bo wszyscy wam uciekaja :D
Uszatek_Jacek
10-06-2007, 17:29
Bedziemy mieli siebie xD
otoz sie mylisz. Wywalicie prawie wszystkich z serwera. Bedzie fajnie nikt wam nie zagrozi wolne expowiska. Zapomniales tylko o jednej najwazniejszej rzeczy. Otoz wasze braterstwo nie bedzie trwalo wiecznie. Z powodu braku graczy zaczna sie konflikty i klutnie. Z dnia na dzien co raz wieksze. W pewnym momencie powstana 2-3 bloki koalicyjne nie trawiace sie i pragnace zniszczenia drugiego. starzy gracze powroca z chcecia zniszczenia was co odniesie sukces dla jakiejsc strony. Bedzie albo tak albo podobnie.
Powodzenia -.^
@edit
Down hehe dobre ale niestety jest to prawda nie lizesz albo nie znasz nikogo od nich z rl to papa noobula :)
Jest jeszcze jedna opcja, ktora powinna byc brana pod uwage.
Mianowicie, kazdy z nas ma te pare zlotych odlozone na czarna godzine. Otwieramy wiec skarbonki i udajemy sie do pobliskiego sklepu spożywczego typu "żabka" "świnka" czy inny "aldi". Drugim krokiem bedzie zakup masła orzechowego najsmaczniejszy to "nutella" w przypadku mniejszych miejscowosci bedziecie musieli zadowolic sie mniej smacznym. Jak juz zakupy zostana dokonane logujemy do gry i smarujemy nutella, tudzież innym maselkiem dupy wszystkich czlonkow VU a co wazniejsze ich przydupasow. Tak dobrze nasmarowane dupska zaczynamy lizac ruchami ciagłymi wzdłuz rowu. Moze nie jest to czynnosc akurat fajna i bardziej obrzydliwi beda mieli swoje hamulce, wierzcie mi jednak na slowo to jedyna opcja zeby przetrwac na swiecie nebula na ktorym wszyscy gramy dzieki KEPSO.
To mowilem ja Zygmunt.
Edited:
x-x: "Lisek wez kase z kanciapy i lec do zabki po kubek nutelli"
po 10min
Lisek: "nie bylo nutelli!"
x-x: "to dajemy retired az dowioza"
Jako, ze uwazam iz konflikt jako tako sie skonczyl wiec poprosilem o zamkniecie tego tematu.
TheDwarf
10-06-2007, 23:09
Jako, ze uwazam iz konflikt jako tako sie skonczyl wiec poprosilem o zamkniecie tego tematu.
Mały kryzys, zrobie wszystko zeby konflikt dalej trwał.
@zygmunt
No Xaem zes kurwa zacieszyl, na starosc Ci sie chyba humor wyostrza. Poza tym cos Ty sie tak tego Kepsa ucieszyl? Co do bratersta to w sumie to jest tylko gra.
Po update i tak ta gra zamieni sie w simsy, i bedziemy zucac w sibie trabami powietrzynmi etc.
@zygmunt
No Xaem zes kurwa zacieszyl, na starosc Ci sie chyba humor wyostrza. Poza tym cos Ty sie tak tego Kepsa ucieszyl? Co do bratersta to w sumie to jest tylko gra.
Po update i tak ta gra zamieni sie w simsy, i bedziemy zucac w sibie trabami powietrzynmi etc.
Evul Castor ; (
Castor Ty powinienes kupic cala palete nutelli bo z tego co slyszalem to kepso ma duza dupe
TheDwarf
11-06-2007, 00:33
Co do tej nutelli, sad... but true.
Uszatek_Jacek
11-06-2007, 00:44
No co wy dla takich ludzi to tylko wyroby niemieckie z auschwitz birkenau podpisane " tylko dla zydow ".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.