Pokaż pełną wersje : Hero hunt
Moj krótki hero huncik, ubilem moze z 5-6 hero ale jak ktos chce niech obejzy :)
Link:
http://www.***********.com/574347776.html
w miejsce ***** s p e e d y s h a r e
jak ktos woli
http://www.rogepost.com/n/5664869762
Mexikano
15-05-2007, 16:42
hero max wallo ci 170 to spokojnie mugbys sie sio co 2 hity i bylo by mniejsze waste wedlug mnie ;p
twoja kasa, twoj problem xD
hero max wallo ci 170 to spokojnie mugbys sie sio co 2 hity i bylo by mniejsze waste wedlug mnie ;p
twoja kasa, twoj problem xD
wiem wlasnie jak juz sobie obejrzałem na spokojnie to widze ze moge spokojnie bez utamo lac, wieczorkiem znow pojde moze lepszy loot i resp bedzie
Egzekutorrr
15-05-2007, 16:55
Wedlug mnie to Ty jestes noobem, ale to tylko moje zdanie..
Mexikano
15-05-2007, 16:55
to wrzuc filmik na forum lub wysli link na pm :D
ja bylem swoim ed na 50 lev na bk i latwo szlo i wiekszy zarobek ;/ ale dlugi resp ;/
A wedlug mnie ty nabijasz posty a za pare dni dasz keylogera
@up
to chyba byles z blokerem
A według mnie to jesteś :baby: bo nie potrafisz się wypowiedzieć...
Jeśli chodzi o filmik to trochę za długi :) Wystarczyło nakręcić 2 Hero i już każdy wiedziałby jak je ubijasz :)
wiem wlasnie jak juz sobie obejrzałem na spokojnie to widze ze moge spokojnie bez utamo lac, wieczorkiem znow pojde moze lepszy loot i resp bedzie
Wydaje mi się że lepiej byś zrobił gdybyś poszedł z jakimś ms albo ed na double.
Większa frajda, bo bijecie w 2:)
Oczywiście powinieneś używać exura gran, w ostateczności vita jak się zagapisz.
ogólnie hero hunt w 2 to super zabawa:P
Drahonio
Mexikano
16-05-2007, 08:10
@up to chyba byles z blokerem
bez tylko ze ja mam sio i latwiej sie leczyc ;p
ale hero to mozna solowac spokojnie 50 lev :D ale wtedy waste dosyc duze
Jest pare mozliwosci co do ciebie
a) nie widziales filmu
b) to byl ots ;s
c) ew nabijasz posty aby dac potem keylosa
d) ubiles jednego i miales wieeelkiego farta
Mexikano
16-05-2007, 15:24
ja juz swojego ed sprzedalem ale znalazlem filmik jak 55 ed spokojnie expi na bk
na tibicams zeby nie bylo ze jestem haker
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23138
:D ed mozna spokojnie isc juz na 50 :D a i pamietaj hero jest slabsze od bk :evul:
No ladnie:) mogles bez utamki:P
btw. pisales ze bedziesz szedl na quary. Czy mogl bys tez film nakrecic razem z dojsciem i expeniem tam? PLx:)
No ladnie:) mogles bez utamki:P
btw. pisales ze bedziesz szedl na quary. Czy mogl bys tez film nakrecic razem z dojsciem i expeniem tam? PLx:)
mialem isc ale pojawily sie problemy ktore niestety wynikly po moim poscie :(
lycha_ziom
16-05-2007, 22:42
napisze Ci pare rade mam nadzieje ,ze sie przydadza.
proponuje Ci isc na 3x hero znajduje ono sie nizej po prawej stronie,wez ze soba 10-20 life ringów ,ktore kupisz na edron oraz z 5 bp manasow na 1 resp oraz dojscie i wyjscie ,kup z 300 eggów.Bij hero bez utamo z morta a bierz exura sio od 300-350hp hero wiecej nie walnie ,ustawiaj sie z nim miedzy stolami aby sie nie ruszal wtedy masz looz ,czasem bedziesz na red hp ale raczej nie padniesz.
z 10 life ringow posiedzisz 200 min czyli 3h i 20 min (mam 2 z matmy wiec jezeli sie pomylilem to wybaczcie,wole przedmioty humanistyczne) w tym czasie na 100% spadna jakies c legi lub arm ,szmatki lub jakis inny fajny loocik z ktorego Ci sie zwroci i proponuje lepsze eq.
Jezeli jutro bede ma hero nagram filmik i wysle tutaj lub na PM Ci.
Native16
17-05-2007, 14:05
no na bank filmu nie widzial ... bo on tez jest druid jakbys nie zauwarzyl.....
Co do filmu Fajny tylko bardzo dlugi resp :D
Ajajaj Bez utamki mniejsze Waste było by.
:P:P Pozdro
Pan Kracy
17-05-2007, 14:47
jest resp hero gdzie można solować bez waste tylko trzeba wiedzieć gdzie 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Ok. Ale jak kiedys beidzesz szedl na quardy to nakreci filmik:) albo woogle mozesz nakrecac filmiki zawsze gdzies idziesz, dasz filmik na forum jak ktos niebeidze chcial ogladnac to nieogladnie, ale niekotrym moze sie przydac;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.