Pokaż pełną wersje : 135 ms wrl
nebulanoob
15-05-2007, 21:35
Taki Filmik z Nebuli znalazlem... !!!
http://rapidshare.com/files/31486327/135wrl.rec.html
http://www.rogepost.com/n/0654566906 <<rehost
Scanner results
Scan taken on 15 May 2007 19:20:09 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
filmik czysty ! warto obejzec;]
hehe ja to bym sie bal z takim eq chodzic bez aola ^^
hunt jak hunt, nic nadzwyczajnego...
z takim eq bez aola faktycznie troche strach chodzic, ale jak ktos ma normalnego neta i ze tak powiem wie ze nie padnie to czemu nie ;>
tylko nie wiem po co temu komus BS, bezsensu... lepiej wanda nosic, z jego skillem to nawet tych snakow co sa po drodze na hita nie wezmie a z wanda owszem ;]
fajnie ale ja to zabijam 75 elite
tylko nie wiem po co temu komus BS, bezsensu... lepiej wanda nosic, z jego skillem to nawet tych snakow co sa po drodze na hita nie wezmie a z wanda owszem ;]
Mi sie wydaje po to zeby miec wiecej defa i obrywac mniejsze hity
@ up
Noi ci sie bardzo dobrze wydaje
@Garo
Zmien ty ten podpis z wlatcami móch bo ja juz nie moge patrzec na to scierwo.
SOUTH PARK 4EVER!!
@up
lol, przeciez hity najpierw leca na shield, potem na armor, defa broni sie do shielda nie dodaje, def broni liczy sie tylko w przypadku kiedy nie nosi sie tarczy... widze jest wiecej osob myslacych inaczej na ten temat... smutne jak niewiedza niektorych potrafi byc duza...
@up
lol, przeciez hity najpierw leca na shield, potem na armor, defa broni sie do shielda nie dodaje, def broni liczy sie tylko w przypadku kiedy nie nosi sie tarczy... widze jest wiecej osob myslacych inaczej na ten temat... smutne jak niewiedza niektorych potrafi byc duza...
A skad Ty takie magiczne i niepotwierdzone teorie wytrzasnales? Z forum Amery i posta EO? No to Ci musze powiedziec ze jestes w bledzie o_O
Smutne jak ktos mysli, ze zjadl wszystkie rozumy :\
RomdiMon
16-05-2007, 20:01
o ja niemoge jakbym niemial eq takih itemkow bym niezakladal ;D
Dukos ma racje... sprawdzilismy z kumplami i w ave duzo miejsze i rzadsze hity wpadaja niz np w sovie i mmsie
A skad Ty takie magiczne i niepotwierdzone teorie wytrzasnales? Z forum Amery i posta EO? No to Ci musze powiedziec ze jestes w bledzie o_O
Smutne jak ktos mysli, ze zjadl wszystkie rozumy :\
Sam jesteś w błędzie :baby:
IceMaster :)
17-05-2007, 09:52
o ja niemoge jakbym niemial eq takih itemkow bym niezakladal ;D
więc jeżeli miałbyś (rare?) seta nigdy bys go nie zalozyl bo bal bys sie ze go stracisz wiec po co expisz jak sie boisz ze padniesz po co grasz w ogole czlowieku?-.^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.