Pokaż pełną wersje : Jesteś zadowolony z wojny ?
Trai'ler
15-05-2007, 22:34
Prosze głosować , jestem ciekawy co sądzą inni ' iridijczycy ' , na temat wojny , o jej przebiegu i wyniku , zresztą nie wiadomo jak to jest i jak będzie , ponieważ część się wypłaciła , część ma zamiar się wypłacić i ogólnie jest BAJZEL ; )
Prosze komentować swój wybór.
Banditos
15-05-2007, 23:03
Zagłosowałem ofc..Nie
A musze byc szczerzy? :<<<<< Chociaz to dla mnie i tak nie zaskoczenie, ale tak, jestem zadowolony. W ostatniej wojnie chcialem, zebyscie wygrali jednak to wy spowodowaliscie, ze tak nie jest. TAK, jestem zadowolony.
Ofc TAK, ponieważ ścierwo 'polaczkowate' wkońcu sobie nie pogra, bo wypłacą się na ile? tydzien? dwa? i potem znowu w pizde ahahahhahahaa
WONSZ I TAK WAS FSZYSKICH POKONSA
/Phoenix
Trai'ler
15-05-2007, 23:42
Ofc TAK, ponieważ ścierwo 'polaczkowate' wkońcu sobie nie pogra, bo wypłacą się na ile? tydzien? dwa? i potem znowu w pizde ahahahhahahaa
WONSZ I TAK WAS FSZYSKICH POKONSA
/Phoenix
A musze byc szczerzy? :<<<<< Chociaz to dla mnie i tak nie zaskoczenie, ale tak, jestem zadowolony. W ostatniej wojnie chcialem, zebyscie wygrali jednak to wy spowodowaliscie, ze tak nie jest. TAK, jestem zadowolony.
wiecie co o was mysle <3
vast mowisz ' scierwo polaczkowe' , wiem o kogo chodzi , ale np. jak wyglada moja sytuacja ... otoz tak jestem polakiem - szwedzi mnie za to napewno nie polubią ... pleców u swe nie mam , wiec z gory jestem skazany na przegrana , i co teraz mam robic ; > ?
Bandzioch
16-05-2007, 12:07
:confused: NIE, nie jestem! Błagam nie walczcie z nimi wiecej, bo robicie polakom wiecej problemów niz przynosicie korzysci. Narobiliscie kolejny raz nadziei...
Tyle z tej waszej "wojny" jeśli mozna to nazwać wojną...
Prosze głosować , jestem ciekawy co sądzą inni ' iridijczycy ' , na temat wojny , o jej przebiegu i wyniku , zresztą nie wiadomo jak to jest i jak będzie , ponieważ część się wypłaciła , część ma zamiar się wypłacić i ogólnie jest BAJZEL ; )
u mnie wszystko w jak największym porządku :)
Trai'ler
16-05-2007, 19:44
expiłem podczas gdy oni marzyli sobie o wygraniu wojny ;) wszyscy takie kozaki na forum tylko heh
gdzie dwóch sie bije , nezstas z BYDGOSZCZY wygrywa :D
tak sie zapytam ciebie co slychac na szwederku , bo dawno nie bylem :o
No i kieruje pytanie do wszystkich ... Za czym głosowaliście , bo głosy idą łeb w łeb , tylko ja i inni chcieli by wiedzieć , kto jakie ma zdanie ; )
pzdr
Kornelotia
16-05-2007, 21:07
Tak, gdyż pokazali tym brzytkim SWE (ironia dla niekumatych), że Polak "czasem" potrafi :P ta akcja na Ank to och, ach i uch i jeszcze by długo o tym pisać, ale reszta... xD Nez~ teraz mondry... w sumie ma w czym się mądrować ;] Rispekt dla Ciebie za trafną deczyję... Ale powiedz sumienie Cię nie ruszało?
tylko mala uwaga,
przebieg a wynik wojny to dwie rozne rzeczy, nie nalezy ich laczyc.
Thoris...
17-05-2007, 20:03
Głosowałem na: Nie. Uzasadnienie? Perfekcyjne pierwsze pierdolniecie. Potem myślałem, że choc troche wykaża ludzie zaangazowania i na równie wysokim poziomie będą sie starac coś zdziałać. Niestety. Ktos mnie tam poinformował wiekszość gra juz na Pandorii. Nie brałem udziału w tej wojnie wiec nie bedę krytykował, ale jak można zawieść ludzi (choćby takich jak Li'su). Tych co mimo "dobrego " ustawienia na serwie, chcieli pomóc. To tyle co do wojny...
No nie wiem z czym porównac rozczarowanie zmarnowania takiej szansy.Ludzie pzrestana w was wierzyc.
PS: To tak jak nie wierza ludzie w Gołote, który miał sie odrodzić jak fenix, a tu masz widziałem walke w Tele expresie (chodzi o ta pierwsza z cyklu "powstania Gołoty")Teraz go każdy traktuje z przymrużeniem oka.
Danthorr
19-05-2007, 15:13
Oczywiście, że jestem zadowolony...
Anton Szandor Lavey - "BIBLIA SZATANA":
Niech będą błogosławieni silni, albowiem do nich należeć będzie ziemia - niech będą przeklęci słabi, albowiem odziedziczą jarzmo!
Niech będą po trzykroć przeklęci słabi, którzy poprzez swoja niepewność są niegodziwi, albowiem będą służyć i cierpieć!
Oczywiście, że jestem zadowolony...
Anton Szandor Lavey - "BIBLIA SZATANA":
Niech będą błogosławieni silni, albowiem do nich należeć będzie ziemia - niech będą przeklęci słabi, albowiem odziedziczą jarzmo!
Niech będą po trzykroć przeklęci słabi, którzy poprzez swoja niepewność są niegodziwi, albowiem będą służyć i cierpieć!
"Gdy ktoś Cię spoliczkuje - rozbij mu drugi policzek"
Nie jestem zadowolony.... I sie wyplacilem.
.Viffarn
27-05-2007, 18:05
o niezle berger powrót :) gl
Ta cała wojna to jedna wielka ŻENADA! Powiem tylko tyle ze w takim składzie jak Polacy walczą na każdej z ostatnich wojen to NIGDY jej nie wygrają.
~MaDuS
Hahahahahah "Czy jesteś zadowolony z wojny" <hahahahahaha> <muahhahahahahhahah>. 1sz rzecz żeby coś pokazać trzeba mieć jakie takie pvp i dobre zgranie a nie to co większość h lvl atakować od 20 do 50 lvl <muahahahahahha> najbardziej lubię jak Irydyjskie kozaki grzeją sobie pz. I jeszce pozdro dla pana Danthorra (lizi dupy :***). Wogule się po co koleś odzywasz? Pisz se na tibia.com albo innym forum ze szwedkami , bo ty "Polaczków" nie uznajesz to wypier**
Zapomniałbym , a co do wojny to se mogą w dups** wjeba* taką wojnę. Zatakowali raz i potem grzali ławe. Dobija mnie to nędzne cfaniakowanie a potem siedzenie w dp. Normalnemu człowiekowi zagrać nie dacie tylko "hunted" , a swe dupeczke lizać potrafcie.
Nie będze się z nikim kłócił bo to co napisałem jest prawda , a jak komuś nie odpowiada ma pecha :)
OFC NOPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahahahahah "Czy jesteś zadowolony z wojny" <hahahahahaha> <muahhahahahahhahah>. 1sz rzecz żeby coś pokazać trzeba mieć jakie takie pvp i dobre zgranie a nie to co większość h lvl atakować od 20 do 50 lvl <muahahahahahha> najbardziej lubię jak Irydyjskie kozaki grzeją sobie pz. I jeszce pozdro dla pana Danthorra (lizi dupy :***). Wogule się po co koleś odzywasz? Pisz se na tibia.com albo innym forum ze szwedkami , bo ty "Polaczków" nie uznajesz to wypier**
Zapomniałbym , a co do wojny to se mogą w dups** wjeba* taką wojnę. Zatakowali raz i potem grzali ławe. Dobija mnie to nędzne cfaniakowanie a potem siedzenie w dp. Normalnemu człowiekowi zagrać nie dacie tylko "hunted" , a swe dupeczke lizać potrafcie.
Nie będze się z nikim kłócił bo to co napisałem jest prawda , a jak komuś nie odpowiada ma pecha :)
OFC NOPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi nie odpowiada... Twoj nick mowi sam za siebie :| narkaaaaaaaa <muhahahaha> xDDDDDDDDD
Dzieki Evu za post na com
-Phoenix-
18-06-2007, 11:47
Dzieki Evu za post na com
Największy napinacz się wypłacił, szkoda :<
Największy napinacz się wypłacił, szkoda :<
Mimo że rozmawiałem z nim zaledwie kilka razy moge stwierdzić, że jest on bardzo wartościowym człowiekiem który wie czego chce i ma poukładane w głowce :) pozdrooooossss
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.