PDA

Pokaż pełną wersje : Jesteś zadowolony z wojny ?

Trai'ler
15-05-2007, 22:34
Prosze głosować , jestem ciekawy co sądzą inni ' iridijczycy ' , na temat wojny , o jej przebiegu i wyniku , zresztą nie wiadomo jak to jest i jak będzie , ponieważ część się wypłaciła , część ma zamiar się wypłacić i ogólnie jest BAJZEL ; )

Prosze komentować swój wybór.

Banditos
15-05-2007, 23:03
Zagłosowałem ofc..Nie

Werekxd
15-05-2007, 23:33
A musze byc szczerzy? :<<<<< Chociaz to dla mnie i tak nie zaskoczenie, ale tak, jestem zadowolony. W ostatniej wojnie chcialem, zebyscie wygrali jednak to wy spowodowaliscie, ze tak nie jest. TAK, jestem zadowolony.

WONSZ
15-05-2007, 23:33
Ofc TAK, ponieważ ścierwo 'polaczkowate' wkońcu sobie nie pogra, bo wypłacą się na ile? tydzien? dwa? i potem znowu w pizde ahahahhahahaa

WONSZ I TAK WAS FSZYSKICH POKONSA

/Phoenix

Trai'ler
15-05-2007, 23:42
Ofc TAK, ponieważ ścierwo 'polaczkowate' wkońcu sobie nie pogra, bo wypłacą się na ile? tydzien? dwa? i potem znowu w pizde ahahahhahahaa

WONSZ I TAK WAS FSZYSKICH POKONSA

/Phoenix

A musze byc szczerzy? :<<<<< Chociaz to dla mnie i tak nie zaskoczenie, ale tak, jestem zadowolony. W ostatniej wojnie chcialem, zebyscie wygrali jednak to wy spowodowaliscie, ze tak nie jest. TAK, jestem zadowolony.

wiecie co o was mysle <3

vast mowisz ' scierwo polaczkowe' , wiem o kogo chodzi , ale np. jak wyglada moja sytuacja ... otoz tak jestem polakiem - szwedzi mnie za to napewno nie polubią ... pleców u swe nie mam , wiec z gory jestem skazany na przegrana , i co teraz mam robic ; > ?

Bandzioch
16-05-2007, 12:07
:confused: NIE, nie jestem! Błagam nie walczcie z nimi wiecej, bo robicie polakom wiecej problemów niz przynosicie korzysci. Narobiliscie kolejny raz nadziei...
Tyle z tej waszej "wojny" jeśli mozna to nazwać wojną...

Neztas
16-05-2007, 16:33
Prosze głosować , jestem ciekawy co sądzą inni ' iridijczycy ' , na temat wojny , o jej przebiegu i wyniku , zresztą nie wiadomo jak to jest i jak będzie , ponieważ część się wypłaciła , część ma zamiar się wypłacić i ogólnie jest BAJZEL ; )

u mnie wszystko w jak największym porządku :)

Kiełek
16-05-2007, 18:51
Ehhh... no dobra, nej.

Trai'ler
16-05-2007, 19:44
expiłem podczas gdy oni marzyli sobie o wygraniu wojny ;) wszyscy takie kozaki na forum tylko heh

gdzie dwóch sie bije , nezstas z BYDGOSZCZY wygrywa :D
tak sie zapytam ciebie co slychac na szwederku , bo dawno nie bylem :o

No i kieruje pytanie do wszystkich ... Za czym głosowaliście , bo głosy idą łeb w łeb , tylko ja i inni chcieli by wiedzieć , kto jakie ma zdanie ; )

pzdr

Kornelotia
16-05-2007, 21:07
Tak, gdyż pokazali tym brzytkim SWE (ironia dla niekumatych), że Polak "czasem" potrafi :P ta akcja na Ank to och, ach i uch i jeszcze by długo o tym pisać, ale reszta... xD Nez~ teraz mondry... w sumie ma w czym się mądrować ;] Rispekt dla Ciebie za trafną deczyję... Ale powiedz sumienie Cię nie ruszało?

maddie
17-05-2007, 09:19
tylko mala uwaga,
przebieg a wynik wojny to dwie rozne rzeczy, nie nalezy ich laczyc.

Thoris...
17-05-2007, 20:03
Głosowałem na: Nie. Uzasadnienie? Perfekcyjne pierwsze pierdolniecie. Potem myślałem, że choc troche wykaża ludzie zaangazowania i na równie wysokim poziomie będą sie starac coś zdziałać. Niestety. Ktos mnie tam poinformował wiekszość gra juz na Pandorii. Nie brałem udziału w tej wojnie wiec nie bedę krytykował, ale jak można zawieść ludzi (choćby takich jak Li'su). Tych co mimo "dobrego " ustawienia na serwie, chcieli pomóc. To tyle co do wojny...

No nie wiem z czym porównac rozczarowanie zmarnowania takiej szansy.Ludzie pzrestana w was wierzyc.

PS: To tak jak nie wierza ludzie w Gołote, który miał sie odrodzić jak fenix, a tu masz widziałem walke w Tele expresie (chodzi o ta pierwsza z cyklu "powstania Gołoty")Teraz go każdy traktuje z przymrużeniem oka.

Danthorr
19-05-2007, 15:13
Oczywiście, że jestem zadowolony...

Anton Szandor Lavey - "BIBLIA SZATANA":

Niech będą błogosławieni silni, albowiem do nich należeć będzie ziemia - niech będą przeklęci słabi, albowiem odziedziczą jarzmo!

Niech będą po trzykroć przeklęci słabi, którzy poprzez swoja niepewność są niegodziwi, albowiem będą służyć i cierpieć!

WONSZ
19-05-2007, 15:45
Oczywiście, że jestem zadowolony...

Anton Szandor Lavey - "BIBLIA SZATANA":

Niech będą błogosławieni silni, albowiem do nich należeć będzie ziemia - niech będą przeklęci słabi, albowiem odziedziczą jarzmo!

Niech będą po trzykroć przeklęci słabi, którzy poprzez swoja niepewność są niegodziwi, albowiem będą służyć i cierpieć!

"Gdy ktoś Cię spoliczkuje - rozbij mu drugi policzek"

berger
27-05-2007, 16:43
Nie jestem zadowolony.... I sie wyplacilem.

.Viffarn
27-05-2007, 18:05
o niezle berger powrót :) gl

Madus
27-05-2007, 18:31
Ta cała wojna to jedna wielka ŻENADA! Powiem tylko tyle ze w takim składzie jak Polacy walczą na każdej z ostatnich wojen to NIGDY jej nie wygrają.

~MaDuS

Napier
16-06-2007, 01:23
Hahahahahah "Czy jesteś zadowolony z wojny" <hahahahahaha> <muahhahahahahhahah>. 1sz rzecz żeby coś pokazać trzeba mieć jakie takie pvp i dobre zgranie a nie to co większość h lvl atakować od 20 do 50 lvl <muahahahahahha> najbardziej lubię jak Irydyjskie kozaki grzeją sobie pz. I jeszce pozdro dla pana Danthorra (lizi dupy :***). Wogule się po co koleś odzywasz? Pisz se na tibia.com albo innym forum ze szwedkami , bo ty "Polaczków" nie uznajesz to wypier**
Zapomniałbym , a co do wojny to se mogą w dups** wjeba* taką wojnę. Zatakowali raz i potem grzali ławe. Dobija mnie to nędzne cfaniakowanie a potem siedzenie w dp. Normalnemu człowiekowi zagrać nie dacie tylko "hunted" , a swe dupeczke lizać potrafcie.

Nie będze się z nikim kłócił bo to co napisałem jest prawda , a jak komuś nie odpowiada ma pecha :)

OFC NOPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Massior
16-06-2007, 01:44
Hahahahahah "Czy jesteś zadowolony z wojny" <hahahahahaha> <muahhahahahahhahah>. 1sz rzecz żeby coś pokazać trzeba mieć jakie takie pvp i dobre zgranie a nie to co większość h lvl atakować od 20 do 50 lvl <muahahahahahha> najbardziej lubię jak Irydyjskie kozaki grzeją sobie pz. I jeszce pozdro dla pana Danthorra (lizi dupy :***). Wogule się po co koleś odzywasz? Pisz se na tibia.com albo innym forum ze szwedkami , bo ty "Polaczków" nie uznajesz to wypier**
Zapomniałbym , a co do wojny to se mogą w dups** wjeba* taką wojnę. Zatakowali raz i potem grzali ławe. Dobija mnie to nędzne cfaniakowanie a potem siedzenie w dp. Normalnemu człowiekowi zagrać nie dacie tylko "hunted" , a swe dupeczke lizać potrafcie.

Nie będze się z nikim kłócił bo to co napisałem jest prawda , a jak komuś nie odpowiada ma pecha :)

OFC NOPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi nie odpowiada... Twoj nick mowi sam za siebie :| narkaaaaaaaa <muhahahaha> xDDDDDDDDD

Naro
18-06-2007, 11:42
Dzieki Evu za post na com

-Phoenix-
18-06-2007, 11:47
Dzieki Evu za post na com

Największy napinacz się wypłacił, szkoda :<

Massior
18-06-2007, 12:46
Największy napinacz się wypłacił, szkoda :<

Mimo że rozmawiałem z nim zaledwie kilka razy moge stwierdzić, że jest on bardzo wartościowym człowiekiem który wie czego chce i ma poukładane w głowce :) pozdrooooossss