Pokaż pełną wersje : Morgaroth, Refugia !
Valariazz
16-05-2007, 09:59
Kręci Dzitzy [210MS]
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24581
@Down
Filmik na tibicams czyli wiadomo ze .rec prawda? Jezeli nie wiesz to cii ^^
Dragon96
16-05-2007, 10:14
Coś mi tu śmierdzi :D. Mógłby ktoś przeskanować:;)?
@tylko żartowałem ^^
michalll
16-05-2007, 10:18
Ładnie ;) Bloker troche mały level jak na Morga, ale się udało :p A ten loot ;)
Sebcio :)
16-05-2007, 10:27
09:22 Ksen [146]: cracka jeszcze zrobie
09:22 Ksen [146]: na ng
:S ? To juz nawet wciskanie f4 jest za trudne :< ?
hahaha :D te stawianie m walli mnie troszke dobilo :) ale tak to good / gz
btw @up: hmm robiles w ostatnim czasie jakies wmv ?:D bo naprawde Ci to good wychodzi a dawno tu nie zagladalem :) k,cu
owntibia.exe
16-05-2007, 12:56
09:22 Ksen [146]: cracka jeszcze zrobie
09:22 Ksen [146]: na ng
:S ? To juz nawet wciskanie f4 jest za trudne :< ?
Pewnie będzie znowu bocić na dlair edron.
@filmik
Fajny młotek =)
16-05-2007, 13:47
Fajny mlotek ? pff to jest jedna z brzydszych broni w tibii :S nie dosc ze jest niewyrazny to jeszcze malenki jak mlotek do wbijania gwozdzi, zobacz takiego gs'a lub avengera po tym widac ze to duze, a TH taki maly malusienki
pozatym era ksena i dzitza na refugi dawno sie skonczyla a ludzie nadal im dupy liza... nie sajuz nawet h lvlami i graja jak im sie zechce. mimo to nadal nikt nie potrafi sie im sprzeciwic. Strach przed munblejds ? Pfff muahahahhaha, proste i logiczne ze choch jest najsilniejsze i moony moga im naskoczyc ^^ A nadal choch zostaje psem moonow do strzelania m walli i siochania ksena podczas gdy dzitzy lootuje i dzieli sie tylko z ksenem :)
!~Gangsta~!
16-05-2007, 15:28
Fajny mlotek ? pff to jest jedna z brzydszych broni w tibii :S nie dosc ze jest niewyrazny to jeszcze malenki jak mlotek do wbijania gwozdzi, zobacz takiego gs'a lub avengera po tym widac ze to duze, a TH taki maly malusienki
pozatym era ksena i dzitza na refugi dawno sie skonczyla a ludzie nadal im dupy liza... nie sajuz nawet h lvlami i graja jak im sie zechce. mimo to nadal nikt nie potrafi sie im sprzeciwic. Strach przed munblejds ? Pfff muahahahhaha, proste i logiczne ze choch jest najsilniejsze i moony moga im naskoczyc ^^ A nadal choch zostaje psem moonow do strzelania m walli i siochania ksena podczas gdy dzitzy lootuje i dzieli sie tylko z ksenem :)
Mhm, moze i nie jest piekny, ale zalicza sie do rzadkich itemow. ;)
Dzitz nie jest h lvl? Aha fajnie. I moze nie ma nikt takiej potrzeby sie sprzeciwiac? Nie wiem jak Ty, ale wiekszosc ludzi chyba sie nie kloci dla sportu.
Kto z ChoCh leczyl Ksena?
heh ja nie pomagalem ani ubic ani leczyc wiec nie mam co sie pchac do loota, ale mysle ze to jest zdeczka niewporzadku jak mlotek zostanie w obrebie 2 osob/gildi, wkoncu poszla tam cala ekipa i kazdy kto sie przyczynil do ubicia bestii tak samo na niego zasluguje, na harmoni byla loteria, sa sposoby aby sie podzielic. Po takich akcjach latwo stracic zaufanie
Pozatym mysle ze powinnismy podziekowac Chullakowi ktory jako jedyny przez caly czas siochal blokera.
16-05-2007, 15:37
Poszli calym teamem kazdy mial swoj udzial, kazdy pojedynycz sd sie liczyl bo inaczej trwalo by to dluzej i ksena moglo by zdmuchnac :] To czemu loot dostanie tylko dzitzy i ksen :> ? niech zrobia loterie tak jak na hibernie z czapka ferumbrasa. Checie byc fair ? Badzcie fair
Akcja z M Wallami rozbraja...
Zasłaniaja Morgorotha żeby sd nie dochodziły...
Loot ładny.
Gratz dla blokera!
Nygga789
16-05-2007, 15:50
sorry nie che byc nie mily ale ten typo co m walle stawial jaksi tepy byl oni mu pokazali gdzie ma stawioac a on tak postawil ze lalo blokera 5 demonow i morgaroth a m wallami zablokowal shooterow ....
up
nie gratz dla blokera tylko sioherow ze 3-4 go siohalo
Mandegorion_91
16-05-2007, 15:58
Dobra Randall najlepiej by było zebys sklejił wary...
bo to ze sie nawbijasz na Moonów to z tego powodu ze Naction sie rozpada ?? ze jest najbardziej noobnowska gildia na refugi ? ;>
zapewne zazdroscisz monom ze oni sie umieja zgrac...
@topic filmik dobry ;D
Harmonian90
16-05-2007, 16:06
Dzitzy i Ksen zachowali sie troche nie fair wobec reszty bo wzieli tylko dla siebie hammera powinni zrobic Looterie jak np na harmoni z "ferumbras hat"
Problemaker
16-05-2007, 16:15
No no no , o ile sie nie myle to 4 lootniety ** w Tibii?
GZ dla Ksena, szkoda ze wtedy eboola wcisnelo w glebe, moze mieli bysmy 2x ** xD?
Silver Kay
16-05-2007, 16:19
ale loot o kurwa ;ooooooooooooooooooooo
Jeden z knightów zachował sie trzeźwo odciągając Demony od blokera chodź i tak z powrotem sie rzuciły.
Ogólnie długo sie nie męczyli,gz loota:cup:
nic tylko pozazdroscic :) Gz :)
16-05-2007, 17:18
Naction sie nie rozpada tylko zostalo rozwiazane :* :)
A tak czy siak dzitzy i ksen wykazali sie pazerstwem na lot, czyli tym co zwykle.
"Co jest twoje to jest moje, a co moje to nie ruszaj!"
-.-
Ciekawy jestem jak wy byście podzielili loota... btw. 0.005 sec później i bym ja miał młotek xD! (ale of course bym się podzielił z Radkiem : ) )
Ta Ty byś sie qwa podzielił ... idź stąd ... i fsy sellnij xD
Randall mam w d.u.p.i.e twoje zdanie :p
Nie gram bo osiagnolem juz wszystko... moja era juz minala ale osiagnolem juz wsytarczajaco duzo zeby sie zapisac w histori serva.
Przedewszystkim bylem jednym z zalozycieli Moonow.
1 gracz z lvl 125 na refugi
1 i 2 zbloczylem Orsha (104) (109)
1 zbloczylem Morgaroth (146)
1 team Ani (103)
1 team hota (91-96)
1 team DH (105)
1 team Poi (145)
1 TH na servie
nie mowie tez o innych rarkach czy miejszych osiagnieciach
wiec jezeli osiagneles w tibi tyle co ja mozesz zwrocic mi uwage w innym przypadku stul ....
Ahh... zapomialem dodac ze ty Randall tez chyba byles kiedys w moonblades ale wyleciales a potem z takich odrzutkow zrobiliscie sobie Naction ehh zal...
- brawo -
Wiedziałem że tak będzie xdd
Hmm, powiem szczerze ze widzialem lepszy filmy z ownów morharotha.
Nie popisali sie m wallami :p ale chociaż bloker nie padł 8o
Ostatnio coś sporo jest tych bossów , oby tak dalej :cup:
hehe. dzięki randall za pozytywny komentarz.
chciałem podziękować całej ekipie za zgranie. sprawa z mwallami nie jest naszą winą, jak zwykle mieliśmy nieproszonego gościa który starał się jak najbardziej utrudnić zabicie morga. dziękuję Hellpike, ChoCh i całej reszcie. podzięki dla Chullaka - spisałeś się na medal! co do th jeszcze nie wiemy co z nim zrobimy.
btw. myślę, że obecnie polskie gildie na refugii żyją w dobrych stosunkach, jeśli nawet nie w sojuszu.
signed, dzitzy
murarz89
16-05-2007, 21:18
Nie gram bo osiagnolem juz wszystko... moja era juz minala ale osiagnolem juz wsytarczajaco duzo zeby sie zapisac w histori serva.
1 team Ani (103)
1 team hota (91-96)
1 team DH (105)
1 team Poi (145)
1 TH na servie
wiec jezeli osiagneles w tibi tyle co ja mozesz zwrocic mi uwage w innym przypadku stul ....
Ahh... zapomialem dodac ze ty Randall tez chyba byles kiedys w moonblades ale wyleciales a potem z takich odrzutkow zrobiliscie sobie Naction ehh zal...
Pochwal sie dziewczynie takimi osiagniecialmi xD
Wedlug mnie powinno byc losowanie a nie byc lasym na itema bo kazdy odegral jakas role (bloker-ty sioherzy shooterzy i ci co stawiali m walle xD)
nawet na harmoni bylo losowanie czapki (choc sam wtedy uwazalem ze powinna pojsc do mdw wtedy by sie wyroznial lvlem i addonem) i dostala chyba jakas babka cos okolo ~117 sorc (moge sie z lvl troszke mylic :)
@EDIT
up
nie wiedzialem ze to nie wasza wina z tymi m wallami tylko kogos innego wiec za to zwracam honor
Nodions Zash
16-05-2007, 21:28
@ up.. człowieku a od czego jest to forum jak nie do tego..
murarz89
16-05-2007, 22:05
To z tym chwaleniem pisalem tak jakby w formie zartu a nie zeby go obrazic czy cos dlatego wstawilem "xD" ale i tak moj post ogolnie opieral sie nad nie rozlosowaniem thunder hammera gdzie w wiekszosci swiatow/teamow by tak zrobili :)
młoteczek ownuje
troche znoobili niektórzy ale co tam
Draggy_Slayer
17-05-2007, 01:06
oczywiscie kto moze sie czepiac?
randall :)
gratz ksen zblokowania :)
dziekuje calemu hellpike (a raczej 4 nabom z najwiekszym nabem chullakiem na czele :P) ze na mnie poczekali :D <jejeje>:D
a co do th :) to mam nadzieje ze chociaz na 1 dzionek trafi do ciulka do domku zbeym mogl sobie ladnego skrina zrobic:D
HIHOHAHO
17-05-2007, 01:46
oczywiscie kto moze sie czepiac?
randall :)
gratz ksen zblokowania :)
dziekuje calemu hellpike (a raczej 4 nabom z najwiekszym nabem chullakiem na czele :P) ze na mnie poczekali :D <jejeje>:D
a co do th :) to mam nadzieje ze chociaz na 1 dzionek trafi do ciulka do domku zbeym mogl sobie ladnego skrina zrobic:D
wiec tak - z mojej strony....................
#
to zero GZ dla moon ( dzitz oraz ksen) - ksen mial farta ( dobre sio dzeki Hellpike , a dzitz solo to se mogl . - walnac 3 SD
Z moon byly tak na prawde 2-4 osoby a reszta to Helpike i CoCh - moon tylko zgarneala lota - i sugeruje ze too moon ubilo ( guzik prawda ) - moon ro tylko legenada i przywlaszczanie
z polskich gildi na serio licza sie na refugi Helpike i CHoCH.
Skoro pisze na forumto publicznie prosze o " zwrot wspolnej wlasnosci "
wiecej ni ide na akcje z moon i z kaninenem
kto chce to prosze bardzo - piszcie zazalenia
PLIX PVP
Draggy_Slayer
17-05-2007, 02:00
@up
no i masz racje ze powinno byc losowanie ale z 2 storny majac taki rar mozna ich zrozumiec, ja sie tam loota nie upominam bo bylem tam po to zeby obejrzec/pomoc jesli bylaby potrzeba (ale potrzeby nie bylo :) )
ale wcale nie bylbym nieszczesliwy gdyby zrobili losowanie sposrod osob ktore tam byly tzn :
Ksen (Moonblade)
Dzitzy (Moonblade)
Daniello Prime (Moonblade)
Hannah Dratanian (Moonblade)
Canqu (ChoCh)
Ra'hirr (ChoCh)
Magic Madchen (ChoCh)
Setris (ChoCh)
Lord Arhorn (ChoCh)
Grzesiek Magus (ChoCh)
Xalarma (ChoCh)
Zdzihu Wielki (Hellpike)
Dark leech (Hellpike)
Keltor Piro (Hellpike)
Lord Dragon Slayer (Hellpike)
Chullak (Hellpike)
Magsonn (Nightmare Souls)
Rezo the Druid (Underground Warriors)
Fresh Master (Fraternal of Faith)
Szu Do'urden (Mayaheine)
Phoenix Haro (Phoenix Legion)
to byla ekipa ktora byla tamtego dnia na goromie
(orginalnie napisane przez Lord Arhorn na forum tibia.com)
ale co zrobi z tym ditz (bo ksen z tego co widze narazie ma malo do powiedzenia w sprawie tego th) to jego sprawa :D
HIHOHAHO
17-05-2007, 02:19
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Phoenix haro to souland ( kaninen i spula ), wiec tego smiecia nie licz ( tak na marginesie - on przyszedl przeszkadac i zabrac loota z dedow
@ Magic Madchen
po 1 co zrobiles w tym kierunku zeby morg padl ? strzeliles z sd 2x ? i to wszystko
po 2 najwiecej zrobil Dzitzy w tym kierunku : zebral team... caly... zlurowal morga... podbiegl jak najszybciej zeby souland nie zakosil loota....
po 3 bardzo duza odwaga sie okazal chullak ktory stal do konca zeby mnie siochac
po 4 powiem wam jedno najlepiej jak by tego th nie bylo jak by nic nie polecialo wtedy kur*a nie bylo by klutni ani nic kazdy by zyl w zgodzie taka prawda .... kazdy leci na loota jak widac... no nie kazdy ale wiekszosc...
Pozdrawiam
wiec tak - z mojej strony....................
#
to zero GZ dla moon ( dzitz oraz ksen) - ksen mial farta ( dobre sio dzeki Hellpike , a dzitz solo to se mogl . - walnac 3 SD
Z moon byly tak na prawde 2-4 osoby a reszta to Helpike i CoCh - moon tylko zgarneala lota - i sugeruje ze too moon ubilo ( guzik prawda ) - moon ro tylko legenada i przywlaszczanie
z polskich gildi na serio licza sie na refugi Helpike i CHoCH.
Skoro pisze na forumto publicznie prosze o " zwrot wspolnej wlasnosci "
wiecej ni ide na akcje z moon i z kaninenem
kto chce to prosze bardzo - piszcie zazalenia
PLIX PVP
Ty zbierałes ekipe? - nie
Ty dzwoniłeś po ludziach żeby przyszli? - nie
Ty lootowales? - nie
Ty lurowales - nie
Ty ustalałeś taktykę? - nie
Ty blokowales - nie
więc o co Ci chodzi? czy ja powiedziałem coś złego o ChoCh czy Hellpike? - nie. Wiadomo, jesteś najlepszy mens, - jesteś! naprawdę!!! wszyscy o tym wiemy ale zachowaj to dla siebie. i siedz sobie dalej po 300h online na miech, naprawdę mnie to nie obchodzi!!! tak samo jak Twoje zdanie w tej chwili. przed zabiciem morga jakoś nic nie mówiłeś.
jeszcze skomentuje wypowiedź randalla o tym, że gram od czasu do czasu. - gram tyle ile moge, to ze moj internet, ew. sprawy w życiu prywatnym mi na to nie pozwalają to już chyba moja sprawa?
Zacznijcie wojne na servie i po sprawie. Kto wygra bierze loota ...
17-05-2007, 11:20
@ksen
w dupie mam to co osiagnales w tych pixelach jesli to dla ciebe wielkie osiagniecie to gratuluje! w moon nigdy nie bylem i nigdy nie chcialem byc takze nie pierdol ze wylecialem :) pozatym naction nie bylo zlozone z wyrzutkow ,,|,, a co "strzeliles 2 sd" A jesli by nie strzelil ? Skoro wszyscy co strzelali sa tacy nie wazni to po co ich braliscie? trzeba bylo we 2 go ubic o0 Kazdy sd w marga byl wazny bo sekunde pozniej moglby cie zdmuchnac... 146 ek pff nawet by sie starac nie musial
@dzitzy
mi nie chodzi o to ze nie jestes 999999999h online, tylko o to ze pojawiacie sie przy waznych sytuacjach i chcecie wszystko dla siebie >.> bylbys fair ? podzielibys lub zrobil loterie. dlaczego nie zrobisz ? bo ku*wa jak patrzysz na ten TH to slinotoku dostajesz a jakbys go stracil to bys z tydzien glowa w sciane napi*rdalal. ine jest tak ? zrob loterie :]
@rooo
pewnie ze m wallami sie nie popisali -.- uzywanie m walli wchodzi chyba w zakres skilla pvp ^^ jak widac marnie marnie
HIHOHAHO
17-05-2007, 12:06
To co sie stalo , to ze sie udalo..... to wszystko dzieki wspolnemu wysilkowi.
wyglaszanie tez w stylu " to moon ubilo" to nic innego jak nieuczciwa propaganda - TAK nie bylo . Morgo padl bo kazdy kto tam byl probowal go wykoleic.
O co mi chodzi ? - o to ze mam wrazenie ze tu "ktos" cos sobie przywlaszcza
Dzitzy - ty mnie nie "zwerbowales" do tej akcji , nigdy by ci sie to nie udalo , poszedlem bo mi kolega z gildi przemowil do rozumu. Kiedy na GC nastapilo "ogolne poruszenie " ja napisalem " Canqu na cholere sie pchasz -po wszystkim nikt ci nawet nie podziekuje nawet za to ze przyniosles manasy " i za to dostalem zjebke od canqu.
Kiedy domnie napisales bylem w trakcie zakupow - odpisalem ze probuje gdzies kupic manasy bo NPC w carlin zablokowany przez noob chary - na pytanie " czyli idziesz ? " nic nie odpisalem - nadal czekalem na rozwoj sytuacji - patrzalem na to co sie dzieje w gildi.
poszedlem tam bo gildia szla - i niestety ale moje przeczucia sie potwierdzily
" kopali wszyscy ale chwale przypisuje sobie ten w najladniejszym dresie "
Draggy_Slayer
17-05-2007, 13:55
21:24 xxx [xxx]: nie bede gdzies lecial
21:24 xxx [xxx]: ku chwale przedmiotu w domku szu :d
widac sie sprawdzilo:) i autor tego mial racje :)
tzn moze nie do konca bo u ditza lezy:)
Dark Lord Markus
17-05-2007, 14:09
1 team Ani (103)
1 team hota (91-96)
1 team DH (105)
1 team Poi (145)
1 TH na servie
WOW powah evul...
ja zabiłem rata na 100 lvlu i sie nie chwale...
to może wszystki rarki na servie powinny byc twoje za to, że jesteś taki zajebisty?
ja nie osiągnełem tyle co ty ale moge powiedziec, że jesteś idiotą haha i nikt mi tego nie zabroni
GZ ZABICIA MoRgArOtHa
Problemaker
17-05-2007, 14:50
Nie będe sie mieszał w to tylko Moon plx, nie wymyslajcie takich historyjek jak z orsheem, ze np bylo napisane ze dzitz lurnal go (sry dzitzy jesli bylo napisane inaczej), lurnal go pheonix loire (90ed) lub "ksen dzielnie zucil sie aby odbic orshaa (nie chce zebyscie to wzieli za jakas aluzje) ale ksen wtedy przesunal sie ledwo pare kratek w strone orshaa.
@Topic
Dzitzy sellniesz go, czy na wystawke?
Master'Fredo
17-05-2007, 16:33
sprawa z mwallami nie jest naszą winą, jak zwykle mieliśmy nieproszonego gościa który starał się jak najbardziej utrudnić zabicie morga.
to napewno byl magson 8o
nie, to był Souland (phoenix haro)
Pucii say's:
Dzitz jak bys niebyl taki ch** to bys zrobil loterie etc. albo licytacje, [cala kasa z niej bedzie dzielona na osoby ktore byly]
w sumie juz tutaj niegram ale mnie interesuja losy naszych bohaterow -.^... bb to na tyle z mojej strony
Master'Fredo
17-05-2007, 17:13
Pucii say's:
Dzitz jak bys niebyl taki ch** to bys zrobil loterie etc. albo licytacje, [cala kasa z niej bedzie dzielona na osoby ktore byly]
w sumie juz tutaj niegram ale mnie interesuja losy naszych bohaterow -.^... bb to na tyle z mojej strony
BUAHAHA noob plax !! Zal ci dupe sciska widze :D:D ale co sie dziwic -.-
robicie wszystko zeby monsy niemieli hamera :| ale prawda jest taka ze jak by szu bloczyl czy tam lord albo kto kolwiek to i oni by sie nie dzielili :]
ps. Hamer jest u ksen bo to on bloczyl
Sauron'Fanatic
17-05-2007, 17:18
Mam pytanie. Jak sobie mogę obejrzeć ten filmik i inne ? Poradźcie mi bo też chce sobie pooglądać ;p
Mam pytanie. Jak sobie mogę obejrzeć ten filmik i inne ? Poradźcie mi bo też chce sobie pooglądać ;p
Zartujesz Sobie?
Sa poradniki Omigosh
@filmik
Gz ubicia i gz Loota ^^
Nodions Zash
17-05-2007, 17:25
Chwila chwila.. to wszytko nie tak
To NIE MOON puśiciło fame na forach że ubiło morga .. ba że sami to zrobili.. to nie Moon z tego co widzę decyduje.. To wy na swoich GC ubzduraliście to sobie sami.. Gadałem wczoraj z Magusem po popołudniu o całej sprawie.. i co cały dzień u siebie się w tym umacniali że to my... Nie dało się nic na spokojnie.. przemyśleć co i jak.. czy co z tym fantem dalej zrobić.. były tylko oskarżenia.. Czy to był pierwszy morg na ref .. NIE NIE.. Pytanie do Choh kto wtedy miał bloczył sami dobrze wiecie... i udało się .. NIE NIE ... Gdyby wtedy się udało i poleciał TH
wątpie żeby w ogóle przeszła przez myśl dzielenia.. Czy jakby ktoś inny wyciągnął TH.. czy w ogóle by było o czym dyskutować.. nie tylko odrazu było by to już historia...
Sauron'Fanatic
17-05-2007, 17:42
Zartujesz Sobie?
Sa poradniki Omigosh
@filmik
Gz ubicia i gz Loota ^^
Tylko mi jeszcze pokaż gdzie mogę ściągnąć tibie.cam pod najnowszą tibie
niektore slowa wychodza pod wplywem emocji i nie zawsze trzeba brac je powaznie, z wiekiem servera mozliwosci rosna wiec nie nalezy gdybac "co by bylo gdyby", na refugi zdawalo sie ze jest zgrana grupa ktora poradzi sobie z kazdym przeciwnikiem, ale widac zawsze musi byc jakies "ale".
Pozatym atmosfera sie nakreca ze wszystkich stron np czytajac posty kto jak sie zasluzyl ;)
Pobijcie sie o te xxx pikseli... Jak macie problem co zrobic z tym mlotkiem to go wyrzuccie do wody ( tylko ta osoba co bedzie go wyrzucac niech film nagra zeby nooby potem nie mowily ze wyrzucil 1gp a nie TH )
@ksen
w dupie mam to co osiagnales w tych pixelach jesli to dla ciebe wielkie osiagniecie to gratuluje! w moon nigdy nie bylem i nigdy nie chcialem byc takze nie pierdol ze wylecialem :) pozatym naction nie bylo zlozone z wyrzutkow ,,|,, a co "strzeliles 2 sd" A jesli by nie strzelil ? Skoro wszyscy co strzelali sa tacy nie wazni to po co ich braliscie? trzeba bylo we 2 go ubic o0 Kazdy sd w marga byl wazny bo sekunde pozniej moglby cie zdmuchnac... 146 ek pff nawet by sie starac nie musial
nie chce nic mowic ale byles w moon chyba ze to nie ten owner co kiedys ...
Nie ma to jak "zawisc , zazdrosc , zamiast starac sie miec wiecej..."
Gratulacje dla wszystkich którzy poszli zdedować dużego czerwonego demona i gratulacje dla posiadającego loot.
Niemożliwym było oczywiście normalne pogratulowanie bez kłótni, bo to przecież Refugia :O
Virgojavier
21-05-2007, 01:57
Randal powiem Ci jedno.... kiedys mialem Cie za normalnego.
Mimo tego ze nasza znajomosc polegala tylko na lizaniu mojej dupy przez Ciebie.
Smiac mi sie chce jak widze co piszesz bo robisz z siebie tylko idiote.
Teraz sa to dla Ciebie pixele? Nigdy nie chciales byc w Moonblades?
Mam Ci przypomniec?
21-05-2007, 02:04
Nigdy ci dupy nie lizalem chcesz przyklad ? przypomniej sobie 1 orsha jak nie poszedlem chociaz powiedziales zebym szedl.
1 nigdy w moon ksen nie bylem a owner sie nie zmienil chyba raczej twoj
2 w moon nie chcialem byc od samego poczatku, raz bylem na imprezce w waszzym gh co nie zanaczy ze chcialem do waszej gildi -.-
3 virgo tez uwazalem cie za sensownego zanim nie zaczales od*******ac na 2 orshu ze chce zajebac loot a potem zasmieciles domek ksena tylko ciekawe ktorego bo kseny sie chyba zmieniaja co jakis czas Oo.
takze mi nie wyskakuj tutaj z moralnosciami bo to ty dojebales i zrobiles fake mojej wypowiedzi
"Spyhu ukradniemy TH ^.^" i wyslales ja ksenowi takze mozesz mnie cmoknac centralnie w odbytnice.
btw. nigdy nie pisalem do galki spyhu i nigdy nie robilem ^.^ tylko ^^ ;] dlatego wtedy spierdoliles akcje. cu
[...]a potem z takich odrzutkow zrobiliscie sobie Naction ehh zal...[...]
Nie zauważyłem tego wcześniej, ale teraz to straciłem dla ciebie szakunec... Nazywasz byłych członków byłego Naction odrzutkami chociaż z większością z nich pewnie nawet nie gadałeś... To jest dopiero żal..
@Randall
Chociaż cię lubie musze stwierdzić, że trochę przesadzasz, chociaż trochę prawdy masz.
nie chce nic mowic ale byles w moon chyba ze to nie ten owner co kiedys ...
true
pozatym jestes bardzo plytki wiecej szacunku do ludzi
21-05-2007, 14:10
Kurwa nie no ludzie bedziecie mi wmawiac ze bylem w moon buhahahaah ? Spyhard byl w moon, widze ze to schorzenie calych mooonblade, najpierw myliliscie error z naction teraz mylicie mnie ze spyhardem -.- pro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.