Pokaż pełną wersje : WOJNA Bloodz-Perfect
Bloodz [30]:[12]Perfect
Fragi zdobyte przez Bloodz
Connley
May 14 2007, 18:32:12 CEST Killed at Level 78 by Samtoz and by Xa'xara
Spartibus
May 14 2007, 18:32:16 CEST Killed at Level 116 by Matorosa Spit and by Voldren
May 18 2007, 02:43:54 CEST Killed at Level 115 by Leathal Bex and by Vaarberg
Dempah Darkshape
May 10 2007, 17:06:38 CEST Killed at Level 122 by Xa'xara
May 14 2007, 18:15:20 CEST Killed at Level 121 by Aureon Ravenloft and by Neuzz
May 17 2007, 21:21:27 CEST Killed at Level 120 by Vaarberg
May 18 2007, 02:55:55 CEST Killed at Level 119 by Arnax Xane and by Knight Volrath
Grus Atlar
May 14 2007, 18:32:04 CEST Killed at Level 112 by Voldren and by Elverius Deathwind
Bilarn
May 11 2007, 15:38:28 CEST Killed at Level 69 by Leathal Bex
Gutesco
May 11 2007, 15:39:18 CEST Killed at Level 101 by Vaarberg
May 14 2007, 18:27:55 CEST Killed at Level 101 by Vaarberg and by Rah Vook
May 17 2007, 21:26:51 CEST Killed at Level 100 by Vaarberg
Kama'ra
May 11 2007, 15:46:24 CEST Killed at Level 123 by Vaarberg and by Persianality
May 17 2007, 21:49:12 CEST Killed at Level 122 by Samtoz and by Zmookie
Bladiew
May 11 2007, 15:42:56 CEST Killed at Level 87 by Wladimix Wzyciek
May 14 2007, 18:32:28 CEST Killed at Level 87 by Mundy La'Core and by Voldren
Kamil'ek
May 14 2007, 18:10:25 CEST Killed at Level 120 by Voldren and by Leathal Bex
May 18 2007, 02:52:23 CEST Killed at Level 118 by Samtoz and by Elverius Deathwind
Mymuss
May 14 2007, 18:20:48 CEST Killed at Level 61 by Voldren
Sophina
May 11 2007, 15:34:02 CEST Killed at Level 114 by Wladimix Wzyciek and by Vaarberg
May 14 2007, 18:32:18 CEST Killed at Level 113 by Samtoz
and by Aureon Ravenloft
Lokasuk Lovir
May 11 2007, 15:41:41 CEST Killed at Level 69 by Leathal Bex
Xarotto
May 14 2007, 18:32:25 CEST Killed at Level 67 by Thas Vook and by Samtoz
May 17 2007, 21:22:54 CEST Killed at Level 65 by Zmookie and by Leathal Bex
Bergita
May 11 2007, 15:39:41 CEST Killed at Level 75 by Vaarberg
Kululu
May 17 2007, 21:26:13 CEST Killed at Level 68 by Samtoz
Evisar
Cavalorm
May 17 2007, 21:49:32 CEST Killed at Level 98 by Vaarberg and by Leathal Bex
Siiola
May 18 2007, 02:35:15 CEST Killed at Level 92 by Arnax Xane and by Thas Vook
Arcane Eternus
May 18 2007, 02:30:08 CEST Killed at Level 49 by Zmookie
Fragi zdobyte przez Perfect
Leathal bex
May 10 2007, 17:11:27 CEST Killed at Level 142 by Spartibus and by Bladiew
May 10 2007, 17:07:06 CEST Killed at Level 143 by Gutesco and by Sophina
May 14 2007, 18:17:32 CEST Killed at Level 140 by Sophina
Vaarberg
May 14 2007, 18:32:12 CEST Killed at Level 115 by Bladiew and by Connley
May 18 2007, 00:28:39 CEST Killed at Level 116 by Spartibus and by Bergita
Aureon Ravenloft
May 10 2007, 17:09:13 CEST Killed at Level 108 by Spartibus
Xa'xara
May 10 2007, 17:09:34 CEST Killed at Level 101 by Spartibus and by Sophina
Matorosa Spit
May 10 2007, 17:20:53 CEST Killed at Level 107 by Grus Atlar and by Gutesco
Elverius Deathwind
May 18 2007, 02:40:21 CEST Killed at Level 72 by Dempah Darkshape
Zmookie
May 18 2007, 02:30:34 CEST Killed at Level 89 by Dempah Darkshape
Evo Xane
May 18 2007, 00:17:17 CEST Killed at Level 94 by Spartibus
Smerkz
May 18 2007, 02:43:35 CEST Killed at Level 79 by Spartibus and by Kamil'ek
Najlepsi zabojcy Perfect
1.Spartibus 6
2.Sophina 4
4.Gutesco 2
4.Bladiew 2
4.Dempah Darkshape 2
Najlepsi zabojcy Bloodz
1.Vaarberg 11
2.Voldren 5
3.Leathal Bex 6
4.Samtoz 5
5.Aureon Ravenloft 2
Wszystko zwiazane tylko i wylacznie z wojna tutaj
Post zarezerwowany na potrzeby statystyk
Bound for Glory
16-05-2007, 18:12
Najlepsi zabojcy? Jakos dziwnie to wyglada ;)
z checia zaczne komentowac ten temat zycze powodzenia ;)
Sam już nie wiem za kim stać murem... teraz to już jeden hoi.
Przydałby się Gniewosz- urodzony strateg i przywódca. :)
Gniewoshh
16-05-2007, 21:15
Saafe chłopaki dają rade bez Gniewoshha. :)
@Edit:
20:14 Vieille Noix [1]: heyhey how war is going without me? ;)
20:14 Elverius Deathwind [71]: It's going fine fine fine :P
Ale Baris to już mnie mniej kocha:
20:15 Vieille Noix [1]: heyhey how war is going without me? ;)
20:15 Vieille Noix [1]: SAAFE!
20:15 Leathal Bex [140]: Less backstabbers
20:15 Leathal Bex [140]: so its ok
Corsolopussy
16-05-2007, 23:43
Przydalby sie kto?...Ten typ jest coraz bardziej zalosny, stacza sie dzien po dniu coraz bardziej...Mysli ze jest kims a jest NIKIM, nic nie pokazal , nic nie pokaze...zwykly frajer ktory sie wozi a dostalby wpierdol od byle plebsa.
PS. NIE UMIE GRAC x)
Lord Dreathan
17-05-2007, 14:35
Bloodz expi a Perfect po bitwie na Edron prawie w ogóle online nie ma.
Gniewoshh
17-05-2007, 15:52
Przydalby sie kto?...Ten typ jest coraz bardziej zalosny, stacza sie dzien po dniu coraz bardziej...Mysli ze jest kims a jest NIKIM, nic nie pokazal , nic nie pokaze...zwykly frajer ktory sie wozi a dostalby wpierdol od byle plebsa.
PS. NIE UMIE GRAC x)
Nie zamierzam zaczynać tego samego od nowa, nędzna prowokacja ;).
Up:
Perfect już zaczyna płacić. Kamil'ek, Kama'ra, Bolti'mer, Slaanesh nie mają takiej opcji, hunted forever.
WCZORAJSZY DZIEN
Bloodz:
Vaarberg
May 18 2007, 00:28:39 CEST Killed at Level 116 by Spartibus
and by Bergita
Evo Xane
May 18 2007, 00:17:17 CEST Killed at Level 94 by Spartibus
Elverius Deathwind
May 18 2007, 02:40:21 CEST Killed at Level 72 by Dempah Darkshape
Zmookie
May 18 2007, 02:30:34 CEST Killed at Level 89 by Dempah Darkshape
Ertu
May 17 2007, 04:45:04 CEST Killed at Level 81 by Gutesco
and by Spartibus
Smerkz
May 18 2007, 02:43:35 CEST Killed at Level 79 by Spartibus
and by Kamil'ek
Perfect:
Gutesco
May 17 2007, 21:26:51 CEST Killed at Level 100 by Vaarberg
Cavalorm
May 17 2007, 21:49:32 CEST Killed at Level 98 by Vaarberg
and by Leathal Bex
Kama'ra
May 17 2007, 21:49:12 CEST Killed at Level 122 by Samtoz
and by Zmookie
Evisar
May 17 2007, 21:27:11 CEST Killed at Level 105 by Vaarberg
and by Leonzi
Spartibus
May 18 2007, 02:43:54 CEST Killed at Level 115 by Leathal Bex
and by Vaarberg
Dempah Darkshape
May 18 2007, 02:55:55 CEST Killed at Level 119 by Arnax Xane
and by Knight Volrath
May 17 2007, 21:21:27 CEST Killed at Level 120 by Vaarberg
Kululu
Xarotto
May 17 2007, 21:22:54 CEST Killed at Level 65 by Zmookie
and by Leathal Bex
Arcane Eternus
May 18 2007, 02:30:08 CEST Killed at Level 49 by Zmookie
Poprawcie mnie jesli zapomnialem o kims ;>
@Corlosopussy, Gniewoshh
Macie cos do siebie to moze byscie to sobie na PW/GG wyjasnili, a nie o sobie k***icie na forum.
@Topic
Oj, widac ze P., oraz Sparta Kingdom lezy, kwiczy i sie nie podniesie. Bloodz od kilkunastu tyg. wyraznie dominuje i nie sadze by to sie kiedykolwiek zmienilo.
PS. [30]:[7] dla Bloodz
@Corlosopussy, Gniewoshh
Macie cos do siebie to moze byscie to sobie na PW/GG wyjasnili, a nie o sobie k***icie na forum.
@Topic
Oj, widac ze P., oraz Sparta Kingdom lezy, kwiczy i sie nie podniesie. Bloodz od kilkunastu tyg. wyraznie dominuje i nie sadze by to sie kiedykolwiek zmienilo.
Bloodz NIGDY nie przegrało wojny.
Bound for Glory
19-05-2007, 09:30
Bloodz NIGDY nie przegrało wojny.
A co z ostatnia z Kamikaze? Twierdzisz ,ze ja wygrali? Nawiasem mowiac wojny trwaja tu od poczatku serwa zmieniaja sie tylko nazwy gildii i ich sklady - wszyscy sa wygranymi i przegranymi ;)
Aaa Gniewosh pierdolisz jak nigdy nie przegrało?. Weź już bez takich, i tak pokazałes sie z takiej strony, ze byle jaki user z thorii po przeczytaniu chociaz 1 twojego posta wie, ze jestes noobem czyt. zal.pl
Ciekawe ile zalozysz jeszcze kont na tibia.pl, ile bedziesz pierdolic glupot i jakie chary sobie przypiszesz... szkoda, ze we Wrocku sie nie spotkalismy bo bys mial takie pvp jakiego twoja nędzna facjata nie widziala. :) mniemam, temu nie chciales sie spotkac bo sie tego bales. btw. Elvenos kiedys Cie dobitnie podsumowal, wiec ja juz sie nie wypowiadam dalej. Ale jednym slowem mam cie dosc gosciu bo taki syf robisz wszedzie, tak kozakujesz, ze to az razi w oczy i irytuje. Kazdy wie, ze i tak jestes pomiotem na thorii [ innych serwerach pewno tez ], wiec prosze Cie S T F U. kthxbye.
@Thoria: piękna sprawa. Teraz już jestem 99,99999% pewien, ze nie opłaca sie tam wracac. Ale z drugiej strony dzieki Thorii wielu dobrych graczy którzy odeszli stwierdziło, ze w Tibii najwazniejsze to zdrowe stosunki miedzy graczami i friendship :) ah.... bona fide.
Ron_Thoria
19-05-2007, 13:07
@Corlosopussy, Gniewoshh
@Topic
LOL?
od kiilkunastu tyg.? - to wlasnie kamikaze od kilkunastu tyg wygrywalo, niestety backsta~ zaduzo i sie porobilo , wiec jesli nei wiesz to zamknij jape
@up
Ostatnio w ilosci fragow bylo tak: Bloodz>>Kamikaze>>Bloodz
@Raymort
A czy ja mowie, ze przegralo?
A co z ostatnia z Kamikaze? Twierdzisz ,ze ja wygrali? Nawiasem mowiac wojny trwaja tu od poczatku serwa zmieniaja sie tylko nazwy gildii i ich sklady - wszyscy sa wygranymi i przegranymi ;)
Podpisuje sie pod tym.
Aaa Gniewosh pierdolisz jak nigdy nie przegrało?. Weź już bez takich, i tak pokazałes sie z takiej strony, ze byle jaki user z thorii po przeczytaniu chociaz 1 twojego posta wie, ze jestes noobem czyt. zal.pl
Ciekawe ile zalozysz jeszcze kont na tibia.pl, ile bedziesz pierdolic glupot i jakie chary sobie przypiszesz... szkoda, ze we Wrocku sie nie spotkalismy bo bys mial takie pvp jakiego twoja nędzna facjata nie widziala. :) mniemam, temu nie chciales sie spotkac bo sie tego bales. btw. Elvenos kiedys Cie dobitnie podsumowal, wiec ja juz sie nie wypowiadam dalej. Ale jednym slowem mam cie dosc gosciu bo taki syf robisz wszedzie, tak kozakujesz, ze to az razi w oczy i irytuje. Kazdy wie, ze i tak jestes pomiotem na thorii [ innych serwerach pewno tez ], wiec prosze Cie S T F U. kthxbye.
@Thoria: piękna sprawa. Teraz już jestem 99,99999% pewien, ze nie opłaca sie tam wracac. Ale z drugiej strony dzieki Thorii wielu dobrych graczy którzy odeszli stwierdziło, ze w Tibii najwazniejsze to zdrowe stosunki miedzy graczami i friendship :) ah.... bona fide.
Kolejna nędzna prowokacja, aj Kasina, wysil się troche. A co do Bloodz- zawsze robiło sobie przerwe w graniu, ale czy kiedykolwiek płaciły osoby takie jak Baris, Taner, Selim? Chyba tylko w styczniu 2006 pare osób zapłaciło.
LOL?
od kiilkunastu tyg.? - to wlasnie kamikaze od kilkunastu tyg wygrywalo, niestety backsta~ zaduzo i sie porobilo , wiec jesli nei wiesz to zamknij jape
Backstabb? Dennis olał Daffiego więc za to zapłacił. W*****ają mnie osoby które nie wiedzą co to "backstabb". Daffy miał powód do dołączenia się do Bloodz, więc to nie był backstabb. ;)
Użytkownik barrree mówi:
Dempah didnt listen to him
Co nie zmienia faktu, że dwoma spoko osobami na serwerze ciągla pozostają Kalle i Lorens.
Over and out, sorry za to, jeśli trudno się rozczytać. Właśnie wstałem. ^.-
Backstabb? Dennis olał Daffiego więc za to zapłacił. W*****ają mnie osoby które nie wiedzą co to "backstabb". Daffy miał powód do dołączenia się do Bloodz, więc to nie był backstabb. ;)
Zgadzam sie w 100%
Zgadzam sie w 100%
Pierwszy raz odkąd Cie znam! 8o
To może wypada dodać, że ja też nie zrobiłem backstabbu. Taka sama sytuacja jak z Daffiem, tylko ja padłem od Noaka. Nie chciał zapłacić 50 k, więc Newfomana (za bycie w Bloodz, bo miałem jego ip), Wladimix Wzyciek (za zajebanie mnie) i Lucifer Lucius (za bluzganie na mnie on the Vent) padli.
Nudne wasze posty sie robia:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Bo nic sie nie dzieje :(
Saaafe już wkrótce. :)
Co nie zmienia faktu, że dwoma spoko osobami na serwerze ciągla pozostają Kalle i Lorens.
^.-
Polemizował bym co do "Lorensa" ; ) Wszyscy wiedzą czemu.
Co do war eeeh miałem nadzieję na chwilę stabilizacji po "mojej" stronie. Ale Thoria to Thoria ... jak nie będzie wojny to nie będzie fun dla obu obozów wieć coś wmyślą może zaczną płacić przeciwnikom za deady aby ci mieli na dalsze działania wojenne ? 8o
Bound for Glory
24-05-2007, 21:44
Nudne wasze posty sie robia:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Twoje sa za to bardzo odkrywcze B)
Polemizował bym co do "Lorensa" ; ) Wszyscy wiedzą czemu.
Co do war eeeh miałem nadzieję na chwilę stabilizacji po "mojej" stronie. Ale Thoria to Thoria ... jak nie będzie wojny to nie będzie fun dla obu obozów wieć coś wmyślą może zaczną płacić przeciwnikom za deady aby ci mieli na dalsze działania wojenne ? 8o
Ja też bym polemizował... :) I Ty wiesz czemu. A jak nie, to pomyśl chwile, co Lorens dla Ciebie uczynił kiedyś.
Ja też bym polemizował... :) I Ty wiesz czemu. A jak nie, to pomyśl chwile, co Lorens dla Ciebie uczynił kiedyś.
Możemy sie sprzeczać znasz tylko relacje jednej strony, będąc w nią ślepo zaparzony jako jedyną prawdziwą to sie nazywa ... zaślepienie ... baa nawet podchodzi pod bezgraniczną miłość 8o dygresja ( uprawiacie sex :D ? ) ale koniec z żartami. Jak już wspomniałem znasz tylko jedną relacje i na jej pdostawie mnie oceniasz. Ale nie to jest przedmiotem sprawy tak lorens dla mnie sporo zrobił i to zapewne usprawiedliwiało, że zabrał efekty mojej 2 letniej gry ? Nie ... nie wydaje mi się, nie ma usprawiedliwienia dla jego zachowania po za głupotą arogancją i pobudkami czysto "moralnymi". Pewnie dalej ma "radochę" z tego jak to mnie wykręcił i jak by się trafiła okazja okradł by mnie znowu po czym zrookował zdelejtował konto i robił by tak do usranej śmierci dowartościowując swoje alter ego.
Pierwszy raz odkąd Cie znam! 8o
Moze dlatego ze czesciowo zmienilem poglady :)
Możemy sie sprzeczać znasz tylko relacje jednej strony, będąc w nią ślepo zaparzony jako jedyną prawdziwą to sie nazywa ... zaślepienie ... baa nawet podchodzi pod bezgraniczną miłość 8o dygresja ( uprawiacie sex :D ? ) ale koniec z żartami. Jak już wspomniałem znasz tylko jedną relacje i na jej pdostawie mnie oceniasz. Ale nie to jest przedmiotem sprawy tak lorens dla mnie sporo zrobił i to zapewne usprawiedliwiało, że zabrał efekty mojej 2 letniej gry ? Nie ... nie wydaje mi się, nie ma usprawiedliwienia dla jego zachowania po za głupotą arogancją i pobudkami czysto "moralnymi". Pewnie dalej ma "radochę" z tego jak to mnie wykręcił i jak by się trafiła okazja okradł by mnie znowu po czym zrookował zdelejtował konto i robił by tak do usranej śmierci dowartościowując swoje alter ego.
Nie oceniam, ale przyznaj przynajmniej, że Lorens miał access do Malfuriona i on expił nim do 70 lvla.
A co do samego Lorensa, jest to jedyna osoba, która zrozumiała dlaczego odszedłem od Bloodz i z którą można normalnie porozmawiać na Vent, bo nie powiem, żeby np. Rydwan był inteligentną bestią. Jeden jeszcze taki spoko był, zwany Damerem ;). (teraz mówie tylko o Polakach)
Moze dlatego ze czesciowo zmienilem poglady :)
A to dlaczego, "przestali dawać ciasteczka na ciemnej stronie mocy"? ;)
Nope tibijskie zawsze takie same, w prawdziwym zyciu ;)
Lubie tego dziada*. Go się nie da nie lubić ... jak by to ująć ma urok osobisty ; )
Wiesz najchętniej to bym z nim grał dalej ... chciał bym aby hacka nie było nie z powodu wastu, ale jego osoby. No zawsze może być cofka :D
Co do Rydwana zgodzę się w 100 % jest to podręcznikowy przykład polaka nie wykształconego, który robi nam wizytówkę za oceanem.
Sorry boss.
* Lorens dla nie wtajemniczonych.
Nope tibijskie zawsze takie same, w prawdziwym zyciu ;)
Niech zgadne, stałeś się pokojowym RASTAFARI! :)
Lubie tego dziada*. Go się nie da nie lubić ... jak by to ująć ma urok osobisty ; )
Wiesz najchętniej to bym z nim grał dalej ... chciał bym aby hacka nie było nie z powodu wastu, ale jego osoby. No zawsze może być cofka :D
Co do Rydwana zgodzę się w 100 % jest to podręcznikowy przykład polaka nie wykształconego, który robi nam wizytówkę za oceanem.
Sorry boss.
* Lorens dla nie wtajemniczonych.
Ale wizytówke to nam Juupi za oceanem zrobi, z Masterkilą! BRAAAAP!
sledzilem pare tematow zwiazanych z thoria, mniej lub bardziej uwaznie, i moge z cala pewnoscia powiedziec - gniewko to pizda.
sledzilem pare tematow zwiazanych z thoria, mniej lub bardziej uwaznie, i moge z cala pewnoscia powiedziec - gniewko to pizda.
Tak, to samo twierdze o tobie, dlatego popierałem Jana w hackowaniu ciebie. ;)
Tak, to samo twierdze o tobie, dlatego popierałem Jana w hackowaniu ciebie. ;)
Ewidentnie żałosne ... nikt nie powinien zostać zhackowany a napewno nie Xart :( To, że hackuje 4 fun już jest zupełnie żałosne.
Pyro Aris
27-05-2007, 18:50
zapraszam do wklejania screenow
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=131212
Tiques zalapal hacka czy co?
Tiques zalapal hacka czy co?
A "co sie stao"?
Ktoś tu chyba musi schudnąć. Bynajmniej ja...
@Co do Lorensa: ciekawe jak tam jego SoV, mpa i inne. Chyba zrobie sobie fake w takim Eq i dam sobie na avatar. ^^
@Co do Lorensa: ciekawe jak tam jego SoV, mpa i inne. Chyba zrobie sobie fake w takim Eq i dam sobie na avatar. ^^
Tak Kubusiu, mi by się przydało ;). Tobie także, no bo podczas wyjazdu rodziców codziennie najebauywaueś się z kolegami wódką, to też ma kalorie ;).
Lorens stracił equipments dzięki Twoim kumplom, Khalankowi i Jankowi. Ten pierwszy ukradł moje eq także, ale to przez głupoted Lorensa, który dał mu passy na Vieille'go. ;)
Bodajże 2 bp ssa poszło w pizdu! :/
PEACE!
1. najebauywaueś - wow. sęk w tym, że nie powinno Cie obchodzic to co robilem w RL. Nie piłem wódki, a po drugie przy wzroście 180cm waże 65kg więc wiesz... stfuplxgogoaway
2. nazywasz perczyna moim przyjacielem? :), on NIE JEST moim przyjacielem tylko Elvenosa.
3. ojej przykro mi... zrob nowa postac. Posharuj z jakimis kebabami może pod koniec wakacji będzie 50 lvl ^^.
cya bro!.
I ja również. Co do lorensa i jego eq najładniej by wyglądało na bagnie obok jego domku w Veno w miejscu z którego nie da się go wyciągnąć, może by ***** z domku nie wychodził xD
1. najebauywaueś - wow. sęk w tym, że nie powinno Cie obchodzic to co robilem w RL. Nie piłem wódki, a po drugie przy wzroście 180cm waże 65kg więc wiesz... stfuplxgogoaway
2. nazywasz perczyna moim przyjacielem? :), on NIE JEST moim przyjacielem tylko Elvenosa.
3. ojej przykro mi... zrob nowa postac. Posharuj z jakimis kebabami może pod koniec wakacji będzie 50 lvl ^^.
cya bro!.
1. Szkoda, że nie mam już logów z GG ;[ Jak to pisałeś, że byle jakiej wódki nie pijesz :( ojojoj.
2. Tak, z tego co wiem, to on Cię zna :). I Ty go również, głośno było na Vent Pontusa o Tobie gdy ojebali Lorensa i Damera. (I chuj z tym, że oddaliście Damerowi eq o wartości 120 k, wooow. Oddalibyście Sova, to co innego).
3. Nie musze sharować, od czego jest NG? Verlianem wbiłem 50 lvl w równo 30 dni. 3 Listopada 2006- 2 grudnia 2006.
cya sis!
Sir Fuvi
02-06-2007, 21:52
Sorki, że odejde od tematu, ale czy opłaca się zaczynać grę na tym świecie? Te wszystkie wojny itp...
Sorki, że odejde od tematu, ale czy opłaca się zaczynać grę na tym świecie? Te wszystkie wojny itp...
Facc - Nie za duzo smieci, noob pk lamusow biega
Pacc - Mozna
Zależy, czy lubisz PvP i czy lubisz latać po blessy.
Facc - Nie za duzo smieci, noob pk lamusow biega
Pacc - Mozna
FACC- nie można expić, Bloodz and Seventh Stand nabb chars wylogowane są wszędzie.
PACC- I tak Cię Darkshape's dopadną. ;)
Zależy, czy lubisz PvP i czy lubisz latać po blessy.
FACC- nie można expić, Bloodz and Seventh Stand nabb chars wylogowane są wszędzie.
PACC- I tak Cię Darkshape's dopadną. ;)
Oj probowali, probowali, za slabi na blackd :P
Oj probowali, probowali, za slabi na blackd :P
W sumie to fakt, Vieillem bez problemu rozkładałem 2 Darkshapów na raz (tych 30-lvlowych, nie pamiętam nicków, za dużo ich... :p).
Ale trzeba uważać na Nightfrostów, jak mi noob charami combo zrobili, to zeszło mi 1 k many (!!!!!). Padłem ofc, nie zdążyłem się manasować i jeszcze w trapie byłem SIC!
Ale trzeba uważać na Nightfrostów, jak mi noob charami combo zrobili, to zeszło mi 1 k many (!!!!!). Padłem ofc, nie zdążyłem się manasować i jeszcze w trapie byłem SIC!
Po to są stworzone SSA i SD to najlepszy sposób na zredukowanie DMG ewentualnie EXPLO jak jest się w trapie ; )
Po to są stworzone SSA i SD to najlepszy sposób na zredukowanie DMG ewentualnie EXPLO jak jest się w trapie ; )
Tiaaa, 51 elderem to nosze ze sobą bp ssa (których i tak nie nadąże zmieniać, 7-8 osób obok mnie), no i nie mam exhausta, bo cipy tak zrobiły, bym mógł szybko sdsdsd!!!!111oneone
Get a life, Chesio.
Tiaaa, 51 elderem to nosze ze sobą bp ssa (których i tak nie nadąże zmieniać, 7-8 osób obok mnie), no i nie mam exhausta, bo cipy tak zrobiły, bym mógł szybko sdsdsd!!!!111oneone
Get a life, Chesio.
Oj ja jakoś dawałem rade będąc w trapie w Veno zakładałem SSA i zabijałem nooby które mnie blokowały trochę wprawy i odpowiedni sensitive wystarczy.
I have a life - Chesio
Get a life Raymont
Pamiętasz jak miło było kiedy Ci sprzedawałem SSA'y ?:)
A co do SSA to Raymort nawet nie wie dokładnie czy na niego działa ff czy nie więc mów doń jeszcze.
Oj ja jakoś dawałem rade będąc w trapie w Veno zakładałem SSA i zabijałem nooby które mnie blokowały trochę wprawy i odpowiedni sensitive wystarczy.
I have a life - Chesio
Get a life Raymont
I have a life, child!
@up:
Zdziwiłbyś się ;).
http://img117.imageshack.us/my.php?image=uo0002jn8.jpg
Bound for Glory
05-06-2007, 22:48
http://img117.imageshack.us/my.php?image=uo0002jn8.jpg
Gratuluje B)
Gratz dla tiquesa od wszystkich noobow z berylia :) XD
Gratz dla tiquesa od wszystkich noobow z berylia :) XD
A ten tera, nie no zartuje gratulacje prawdziwy Xito :)
Witam Was. Chcialbym kontynuowac gre tutaj po dedzie na galanie. Móglby ktos ocenic ten server i czy oplaca sie grac tu ?
Witam Was. Chcialbym kontynuowac gre tutaj po dedzie na galanie. Móglby ktos ocenic ten server i czy oplaca sie grac tu ?
Uzyj mozgu i zobacz 6 poprzednich stron
6 stron nie mowi nieczego o serverze :confused:
6 stron nie mowi nieczego o serverze :confused:
Widocznie masz problemy z czytaniem, odpusc sobie
czytam dobrze tylko chcialem ci powiedziec ze glupie 6 stron na forum nie mowi niczego o serverze <lol>
Bound for Glory
07-06-2007, 13:15
czytam dobrze tylko chcialem ci powiedziec ze glupie 6 stron na forum nie mowi niczego o serverze <lol>
Jak dla Ciebie to nic nie mowi to zajrzyj jeszcze do tematu Hot news from Thoria.
Jeśli dalej nic nie rozumiesz zapraszamy na Thorie potrzebujemy więcej takich ludzii ;)
webkoala
07-06-2007, 16:29
Jeśli dalej nic nie rozumiesz zapraszamy na Thorie potrzebujemy więcej takich ludzii ;)
Wiecej ludzi ktorzy beda placic na 20lvl? :>
Bound for Glory
07-06-2007, 18:18
nie czytalem !!!:p
Nie rob tu nam offtopu - spojrz na nazwe tematu...;)
@Ch1
Nacjonalistyczna Partia Wyzwalaczy Thorii Wraz z Komitetem Wyzwolenia Samych Swoich. Czytaj Bloodz.
Tylko że niestety nie ma już ani Spartibusa, ani Gniewosza, ani Trixtaha i niedlugo wszyscy sie wyzrzna i zbanuja im konta.
Trzeba zyc prawdziwym zyciem.:)
Tylko że niestety nie ma już ani Spartibusa, ani Gniewosza, ani Trixtaha i niedlugo wszyscy sie wyzrzna i zbanuja im konta.
Trzeba zyc prawdziwym zyciem.:)
No ba, Gniewosz wspiera duchowo, Spartibus uwierz, że ciągle gra, a Ahmet'a już naprawde nie ma (chyba-być może gra z Tanerem na Tarobie).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.