PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna na Obsidii

Enverox
16-05-2007, 13:49
W związku z zamknięciem tematu "Obsidia", chciałbym otworzyc nowy, w którym będą rozstrzygane problemy wojny itp. itd. B)

Misterio
16-05-2007, 15:33
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=129412 < Ten topic był chyba szybciej :S

Pyro Aris
16-05-2007, 22:28
to teraz niech kazdy zalozy ,temat o wojnie na obsidii ,bedize weselej -.-

a w tym artykule na hunted.pl to najbardziej rozsmieszyl mnie text "prawdziwe" statystyki ,a co to moje nie sa prawdze ,tylko dlatego ,ze nie licza od wtedy kiedy polacy zaczeli wygrywac ?

tak mnie w*****aja ci redaktorzy ,ze czasem wydaje mi sie ,ze to jakies 30 lvle

Misterio
16-05-2007, 23:40
Ci redaktorzy to mają 30lvlu w rozumie chyba ;d piszą kóra głupoty idioci co przyszli na początku wojny na serv ;]

Pyro Aris
17-05-2007, 01:06
o Strong Mens sie poloczylo z Vanum ,bedzie ciekawiej ,moze tym razem sie uda wywalic ng

Luppy
18-05-2007, 08:20
Traz jak narazie wszystko ucichło o członkowie L.s poszli sobię expić :)

Nedomanus
19-05-2007, 09:55
długie te battles ostatnimi czasy :P nawet nie ma co o cama pytac bo pewnie "kobyły" same

Taer
19-05-2007, 16:18
Ogolnego tematu w ktorym mozna gadac nie ma wiec napisze tu

@Suv

Jak ta wojne wygramy to cie wlasnorecznie UPIERDOLE. Nie zaleznie od tego czy ja wygramy czy nie, nie dam Ci zyc tu durny boterze, nie zdziw sie jak dostaniesz head shota <hugs> ; **

Misterio
19-05-2007, 16:21
Ekhmmm... znowu Suv ; (

Taer
19-05-2007, 16:59
Ekhmmm... znowu Suv ; (

To jest taki pierd~ forum fajter, durny polacks (nie poruszajcie znow tematu polackow), nie mowie o jego biernosci co do tej wojny, baibai

.:Boixos:.
19-05-2007, 17:24
Taer ich nie przekonasz bo po masz sie w*****ac ;d
mieli chlopcy kiedys stycznosc z hlvlem wiec jest on dla nich swietoscia ^^

Misterio
20-05-2007, 00:10
@Taer & Boixos
Widzicie, że chłopak się teraz nie loguje wogule ;] więc dajcie mu looz ;] Potem go dojebiecie jak świnie :D

Taer
20-05-2007, 01:46
@Taer & Boixos
Widzicie, że chłopak się teraz nie loguje wogule ;] więc dajcie mu looz ;] Potem go dojebiecie jak świnie :D

Dzis mial czelnosc zalogowac sie, potem zlapal 15min pz. Chlopak (dzieciak) sie wyrobil, gratki gratki.

Xao
20-05-2007, 02:24
@edit
Pomylily mi sie tematy. :P

axio90
20-05-2007, 10:28
Tear lubisz popierd*loc lubisz :D
ale tylko to mozesz bo wojne juz przegraliscie i juz o tym dobrze wiecie :baby:
Tina Greer tez o tym dobrze wie i grzecznie prosi o payment.
Tak jak powiedzialem ja bede dalej huntowal gsy na pohu gdy ciebie juz tu dawno nie bedzie geju 8o
Suva nie zaluje bo to taki sam palant jak ty wiec pozabijajcie sie.

Sliwka
20-05-2007, 12:36
Tak jak powiedzialem ja bede dalej huntowal gsy na pohu gdy ciebie juz tu dawno nie bedzie geju 8o

Kretyn powrocił... koniec nudy na forum 8o :D :D

marttin89
20-05-2007, 16:01

Zal mi ciebie, jaki ty jestes zjebany, czytasz te posty i nic z nich nie rozumiesz, przekrecasz wszystko, lecz sie -.-

po pierwsze wojna nadal trwa i jej nie przegralismy,

po drugie tina nie prosil o zaden payment i tylko mial problem z memym, ktory powiedzial, ze za free go nie pusci

po trzecie ty bedziesz huntowal gsy na pohu, bo masz tam blisko do pz i bedziesz s*******al co 15 mins do swiatyni

po czwarte nie wypowiadaj sie na temat suva i innych, bo nie masz odwagi dac swojego nicku

po piate przestan wyzywac innych, bo jak juz poznamy twoj nick to nie bedziesz taki cwaniak...

Nestor aka Atavand

Pyro Aris
20-05-2007, 16:16
Tbo wojne juz przegraliscie i juz o tym dobrze wiecie :baby:

czasem przyda sie taki klaun na forum ,zawsze weselej :D

nawet byle jaki noob ,moze stwierdzic ,ze wojny zadna ze stron jeszcze nie przegrala

Taer
20-05-2007, 17:47
Zal mi ciebie, jaki ty jestes zjebany, czytasz te posty i nic z nich nie rozumiesz, przekrecasz wszystko, lecz sie -.-

po pierwsze wojna nadal trwa i jej nie przegralismy,

po drugie tina nie prosil o zaden payment i tylko mial problem z memym, ktory powiedzial, ze za free go nie pusci

po trzecie ty bedziesz huntowal gsy na pohu, bo masz tam blisko do pz i bedziesz s*******al co 15 mins do swiatyni

po czwarte nie wypowiadaj sie na temat suva i innych, bo nie masz odwagi dac swojego nicku

po piate przestan wyzywac innych, bo jak juz poznamy twoj nick to nie bedziesz taki cwaniak...

Nestor aka Atavand

Pyro, ale riposta :D

To jest kolejny forum fajter, ktory mysli, ze ze szwedami bedzie mu dobrze i pieknie : ) Total ignore dla takich ludzi, teraz im lize dupsko ale pozniej moze tego zalowac. Pfff

btw.
Odczasu gdy doszlismy do wojny + turcy, to NG kampi w PZ i przegrywa kazdy open, nawet im sneaki nie wychodza ^^. Ta wojna jeszce troche potrwa o ile nie wiecznie bo nie sadze aby NG sie poddalo tak samo jak LS.
Ide expic elo ;D

Fin'er
20-05-2007, 20:47
Ogolnego tematu w ktorym mozna gadac nie ma wiec napisze tu

@Suv

Jak ta wojne wygramy to cie wlasnorecznie UPIERDOLE. Nie zaleznie od tego czy ja wygramy czy nie, nie dam Ci zyc tu durnyboterze, nie zdziw sie jak dostaniesz head shota <hugs> ; **

Pijak pijakowi mówi że się upija, a tak nie wolno...

@ Boixos

No do jasnej cholery... Czy zawsze każdy musi się zgadzać z Twoim zdaniem ?? Ok, nie lubisz Suv'a i nikt Cię nie zmusi, żebyś zmieniał swój pogląd na tą sprawę, ale nie uważaj wszystkich ludzi, którzy go lubią za jego dupolizów. Daj innym mieć swoje zdanie na dany temat. Ponoć żyjemy w wolnym państwie.

Ps.

Mój nick znacie, zresztą nie będę się ukrywał. Jeżeli kiedykolwiek będziecie mnie chcieli ubić za moje wypowiedzi tutaj to wiedzcie, że nie mam nic przeciwko Vanum czy LS ( mam tam paru dobrych znajomych ), ani nie jestem dupolizem Ng.
Staje tylko w obronie mojego kumpla. Tyle.

Misterio
20-05-2007, 23:46
@Finer
Zajebiscie pozytywny post ;]
Nie uważam Cię za dupoliza ;] Tylko za Suv'em nie przepadam (bynajmniej za jego poglądami)

.:Boixos:.
21-05-2007, 00:07
NIGDY nie ubije nikogo za to ze wyrazil swoje zdanie na forum

Taer
21-05-2007, 00:35

Tez nie, ale Sufik przegial w inny sposob, ojebal mnie na 8k i go zajebie 8x ^^

axio90
21-05-2007, 00:47

Bardzo mnie to cieszy ale wole swoich danych nie podawac :D
bo sie bardzo boje nebula boysow hahahahahahahhaahahha 8o

Tear a panu juz podziekujemy widze ze w cwaniakowaniu i straszneniu przescigasz swojego mistrzunia suva :D
Ale skonczysz na obsidi gorzej od niego, bedzie kopniak jak na nebuli i na nowym serwerze bedziesz pisal ze straciles 90 lev sorka i ze dlatego teraz bedziesz robil pa bo jestes mistrzuniem ktory sie na tym zna :D bo masz friendow z nebuli z ktorymi dla dobrego resona zrobisz wszystko.
Znowu zrobisz 90 lev i znowu kopniak no co za bol.

MUAHAHAHA

Myslales zeby przestac grac w tibie bo to przeciez czysta strata czasu dla ciebie robisz levele na bocie do czego sie zreszta przyznajesz robisz z 90 lev i kopniak z serwera.
Czy to ma sens ? tracisz czas i kase nie rob tego nie graj 8o

Demoli
21-05-2007, 00:48
Suv'a najbardziej nie lubicie 8o

Taer
21-05-2007, 01:23

Tear a panu juz podziekujemy widze ze w cwaniakowaniu i straszneniu przescigasz swojego mistrzunia suva :D
Ale skonczysz na obsidi gorzej od niego, bedzie kopniak jak na nebuli i na nowym serwerze bedziesz pisal ze straciles 90 lev sorka i ze dlatego teraz bedziesz robil pa bo jestes mistrzuniem ktory sie na tym zna :D bo masz friendow z nebuli z ktorymi dla dobrego resona zrobisz wszystko.

MUAHAHAHA

Myslales zeby przestac grac w tibie bo to przeciez czysta strata czasu dla ciebie robisz levele na bocie do czego sie zreszta przyznajesz robisz z 90 lev i kopniak z serwera.

Pozwol mi, ze bede sam decydowac o moim czasie i pozwol, ze sam osadze czy jest on stracony czy nie wiec WY*******AJ odemnie. W jaki sposob trace kase ? Pacc ? Ani jednego nie kupilem za RL kase, wrecz przeciwnie, zarobilem z 900zl na tej grze. Chuj ci do tego czy zrobie 200 lvl na bocie czy nie, wiem jedno ze ty nie osiagniesz niczego ani w tej grze ani w rl wiec powiem jeszcze raz WY*******AJ. Jak narazie to nie ja jestem tym, ktory dostaje kopniaka wiec pozwol ze powtorze kolejny i mam nadzieje ostatni raz (chce aby to do ciebie dotarło bo widze, ze masz zakuty łeb) WY*******AJ.

Over and out
ps. Powiedz mi, kiedy zrobilem Pa na obsidii ?

Fin'er
21-05-2007, 02:30
@ Boixos, Taer, Misterio

Miło mi to słyszeć z Waszych ust :)

Pyro Aris
21-05-2007, 04:14

MUAHAHAHA

chlopie ,czy ty nie widzisz ,ze cie tu nikt nie szanuje/nie lubie cie/nie traktuje powaznie ,wiec po co ty wogole tu piszesz ?

Taer
21-05-2007, 10:28
chlopie ,czy ty nie widzisz ,ze cie tu nikt nie szanuje/nie lubie cie/nie traktuje powaznie ,wiec po co ty wogole tu piszesz ?

Ciebie przynajmniej wszyscy szanuja, lubia i traktuja powaznie : D Ja nie jestem bierny, walcze moronie : **

Asmit
21-05-2007, 11:41
Taer chyba napisales o zlej osobie xD, Pyro mowil to o tym axio007gaybond

Pyro Aris
21-05-2007, 14:03
Ciebie przynajmniej wszyscy szanuja, lubia i traktuja powaznie : D Ja nie jestem bierny, walcze moronie : **

wcale nie twierdze ,ze jestem lubiany itp, ale mysle ,ze jakby ludzie mieliby skazac mnie lub axia na wydalenie z forum ,pewnie wybraliby axia

Taer
21-05-2007, 15:29
wcale nie twierdze ,ze jestem lubiany itp, ale mysle ,ze jakby ludzie mieliby skazac mnie lub axia na wydalenie z forum ,pewnie wybraliby axia

haha mysllem ze to axio pisal nie ty, wybacz : D

Taer
21-05-2007, 15:40
Taer chyba napisales o zlej osobie xD, Pyro mowil to o tym axio007gaybond

a ty sie nie wymadrzaj :P