PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany 4

aragorn uczciwy
16-05-2007, 16:57
Po 1 co za *** nam zamknol temat?:P

po 2 Zoska niezle fraguje(szkoda ze nie polak:()

po 3 dalej jestem za VO z madhaousa to lubie tylko Babolka:P

po 4 mam nadzieje ze VO wygra wojne, ale madhouse bedzie miala najwiecej fragow.. i oby all byly na Dejwidku xD

libner
16-05-2007, 18:04
Ja jestem za Madhosue :P wszytskich kumpli mam w VO ale vo robi pa -.- (hunty za nic etc.)

Poznanski Rycerz
16-05-2007, 18:48
VO to zgraja PA'erow wiec juz tak nie gadajcie. Xeio Garmie z kolei w Madhousie tez jest Rivenn, RUMCIO! VO to posrana gildia, zobaczycie po wygranej wojnie, jelsi ja wygraja, co z wami sie stanie

FajerWarjor
16-05-2007, 18:51
A teraz frajerze Parencikos powiedz czemu huntujesz pewnego 60 najta? o ille wiem nie podales powodu. Nikt ci nie zaplaci do momentu kiedy nie powiesz za co padl na prv w grze. A ze niepowiesz napewno to wiem bo nieprzyznasz sie ze trzeba ci kasy na wojne albo na mf do expienia, to i tak nie dostaniesz zaplaty. taki jestes cwany bedac w vo? jestem calym sercem za hwl i cataclismem :D

Mlecziii
16-05-2007, 18:54
Jak VO wygra to będzie tylko gorzej już teraz trzeba kilku lat żeby galana była jak 1-2 lata temu.

libner
16-05-2007, 19:03
17:55 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
17:56 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware!
17:56 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc!

Co ten komunikat znaczy?:P

Retukss
16-05-2007, 19:12
17:55 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
17:56 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware!
17:56 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc!

Co ten komunikat znaczy?:P

Banshee na pohu :)
i troche syfu

CH1
16-05-2007, 19:35
po co zamkneli temat znowu -.-

........ I tak to samo bedzie B)

Wapivos
16-05-2007, 19:52
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Reflection

No i "trzesi dupa o chara i PG a nie role player" dolaczyl do wojny ;)

Swoja droga szkoda ze ktos inny nie krecil filmiku... Keekz jak do tej pory to raczej nie pchal sie do przodu i za przeproszeniem g*wno widac.
Ciekaw jestem kto za Zosce gra.

aragorn uczciwy
16-05-2007, 20:22
Czy wygra Vo czy Madhouse to jeden ch*j bo i tak bedzie ogromne pa, bo po wojnie kazdy bedzie mial debet^^ Najlepsze czasy, to jak jest wojna, to se przynajmniej low, medium lvle pograja xD

Poznanski Rycerz
16-05-2007, 20:28
Tobbe, gra na zosce, nawet keekz sie do niego tak zwracal na filmie, czasami gral ten co gral na cue cumberze i camuhu.

sliver
16-05-2007, 21:15
Tobbe, gra na zosce, nawet keekz sie do niego tak zwracal na filmie, czasami gral ten co gral na cue cumberze i camuhu.

valiants=albert czy jakos tak? nie nawidzilem tego kolesia.

Sir-Babolek
16-05-2007, 21:29
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Reflection

No i "trzesi dupa o chara i PG a nie role player" dolaczyl do wojny ;)

Swoja droga szkoda ze ktos inny nie krecil filmiku... Keekz jak do tej pory to raczej nie pchal sie do przodu i za przeproszeniem g*wno widac.
Ciekaw jestem kto za Zosce gra.

A ci mieli patrzeć jak VO ubija ich memberów ?. Galana jest znami, przegrani opuszczą serwer więc ta wojna będzie trwała długo ...

Enjoy

Wapivos
16-05-2007, 21:32
A ci mieli patrzeć jak VO ubija ich memberów ?. Galana jest znami, przegrani opuszczą serwer więc ta wojna będzie trwała długo ...

Enjoy

To byla odpowiedz na posta Poznanskiego~ ;)
Osobiscie lubie Yupa~ tym bardziej ze jakis czas temu byl liderem Dh ;)

Poznanski Rycerz
16-05-2007, 21:45
Wapivos
Znajac yuperda, z niego taki roleplayer jak z koziej dupy trabka, typowy pg a nie rpg :P, w poprzedniuej wojnie sie wyplacil, teraz go zabili i nic, dopiero pozniej!

ta, Albert xD on gral na valiants taki gowniany sorc xD zawsze z Xilain Elstar pekowal, raz jak Impa bilem to te dwa przydupasy sie przykleily, ale padly xD

Sir-Babolek
16-05-2007, 21:47
Wapivos
Znajac yuperda, z niego taki roleplayer jak z koziej dupy trabka, typowy pg a nie rpg :P, w poprzedniuej wojnie sie wyplacil, teraz go zabili i nic, dopiero pozniej!

Yuperdo fakt jakoś super hiper nie walczy :d, ostatnio szybko sie poskładał ...

Cataclism
17-05-2007, 00:40
nie walcze dla nikogo z was i napewno nie dla galany i tego calego yuperdo tylko dla zabawy bo juz od dawna nie gralem i nie expilem a co do wojny jest ciezko i bedzie ciezko i mamy moze z 10% na wygrana jak na moj gust ;p

Film jak padam XD mojej roboty hrhrhrhr- http://rapidshare.com/files/31699895/elo2.rec.html

Film jak pada Xeio choc nie widac za bardzo xD- http://rapidshare.com/files/31700037/elo.rec.html

Ascario
17-05-2007, 00:45
A czy ktos Cie prosi zebys za niego walczyl? Po tej wojnie bedzie kolejna i po jakims czasie znow "grupa trzymająca wladze" sie podzieli. Konda z oenem mieli nigdy juz nie grac, a jednak stalo sie inaczej. Sytuacja na Galanie zmienia sie z kazdym tygodniem i jedynym plusem tego jest to iz nie mozna narzekac na brak emocji :)

Cataclism
17-05-2007, 00:49
A czy ktos Cie prosi zebys za niego walczyl? Po tej wojnie bedzie kolejna i po jakims czasie znow "grupa trzymająca wladze" sie podzieli. Konda z oenem mieli nigdy juz nie grac, a jednak stalo sie inaczej. Sytuacja na Galanie zmienia sie z kazdym tygodniem i jedynym plusem tego jest to iz nie mozna narzekac na brak emocji :)

zabawnie jest :P nie powiem xD uHAUHAUHAUHAuh a rozmowy na tibi.com mnie dobijaja lol wymyslaja jakies resony pierdolki nie wiem nawet po co jak dla mnie jest to bez sensu poprostu chcial wojne i ma a nie gada glupoty (np. Garmie)

Ascario
17-05-2007, 01:13
Ja juz mialem wczesniej takie info ze Garmie dojdzie, tylko pozniej cos krecil nosem, a kiedy zobaczyl ze VO ma szanse w walce, to sam dolaczyl. Xeio to jest koles, ktory powinien tak szybko zniknac z tego serwa jak sie pojawil. Tibia duzo stracila podczas tych updatow. Wyjedziesz na wakacje na 3 miechy, wracasz a tu nowy sorek 140 lvl :| Poprostu totalna porazka.

Wapivos
17-05-2007, 08:07
Character Wanos Elstar does not exist.
Heh... No comment...

Co do Xeio to nie to, ze pojawil sie z nikad i jakos nagle... Jego czasy online do normalnych nie naleza:P Szczerze mowiac watpie czy to jedna osoba...

Purs
17-05-2007, 08:12
No własnie, ja dawno nie grałem, a teraz patrze a tu jakis Xeio, Myrbosen i wielu innych...
PS Nie wiecie może czy Kardear to jest old owner?

thewojtek
17-05-2007, 08:46
No własnie, ja dawno nie grałem, a teraz patrze a tu jakis Xeio, Myrbosen i wielu innych...
PS Nie wiecie może czy Kardear to jest old owner?

Nie sadze, ale pewny nie jestem bo zapomnialem passy na msn xD

DeJWidEk
17-05-2007, 10:05
Nie sadze, ale pewny nie jestem bo zapomnialem passy na msn xD

Nie jestem pewny, ale chyba ten sam bo taki sam kozak jak kiedys:D

wojtekzs
17-05-2007, 10:22
May 17 2007, 10:27:48 CEST Killed Puhlana at Level 50
DEjwidku miales szanse mnie nie ubiles.chce miec takiego fraga na tobie jak sie dopcham....

Wapivos
17-05-2007, 10:55
lepszy kozak od ciebie lamusie i zlodzieju8o

Wydaje mi sie ze Panu juz podziekowalismy? -.-

No i zeby nie bylo offtopa:P
Filmiki niezle ale Keekz w 2 filmach 2 razy, ze tak powiem "dal ciala" kto ogladal to wie ;)

@Cataclism
Kto wymyslil zeby na Behe~ isc?

Toca
17-05-2007, 12:46
Ja juz mialem wczesniej takie info ze Garmie dojdzie, tylko pozniej cos krecil nosem, a kiedy zobaczyl ze VO ma szanse w walce, to sam dolaczyl. Xeio to jest koles, ktory powinien tak szybko zniknac z tego serwa jak sie pojawil. Tibia duzo stracila podczas tych updatow. Wyjedziesz na wakacje na 3 miechy, wracasz a tu nowy sorek 140 lvl :| Poprostu totalna porazka.

Dlatego jak chcesz tera miec wladze trzeba sharowac x]

@Sir babolek, ta wojna niemoze trwac wiecznie, bo trzeba miec jeszcze kase na Blessy/Runy/Aol, pewnie juz tera nie ktorym zaczyna brakowac kasy :P

Wald_Kerius
17-05-2007, 13:10
Macie specjalny dział w "Wydarzeniach..." na dyskusje na temat wydarzeń na waszych serwerach (w tym przypadku Galany). Wcześniej robiliście to wszystko w 1 temacie - głównie o nazwie "Wydarzenia z ... (Galany)". Robiło się tam mase zamieszania, multum wyzwisk, kilka wątków dyskusji toczonej w jednym temacie - ogólnie bałagan. Teraz możecie w swoim dziale (pod-forum) prowadzić dyskusje na każdy temat związany z waszym serwerem., Zakładacie w tym celu oddzielny temat i tam piszecie swoje spostrzeżenia, sugestie, uwagi, komentarze itp. Dla przykładu: wybuchła u was woja na serwerze jakiś mądry user tworzy temat "Wojna na Galanie". W tym temacie dyskutujecie na temat toczącej się wojny. Drugi mądry user widząc złe zachowanie członków pewnej gildii tworzy temat "Rebelia przeciwko (nazwa gildii)" i dyskutujecie na ten dany temat. Kogoś okradł jakiś złodziej na 500k i chce o tym powiedzieć innym graczom tworzy specjalny temat np. "Uwaga na oszusta xxxx..." itp. itd.

Mam nadzieje, że zrozumieliście przez to idee funkcjonowania działów dla poszczególnych serwerów. Chcieliśmy ukrócić istnienie ogromnych tematów typu "Wydarzenia z xxx" gdzie nikt już nie pamięta o czym toczyła siędyskusja tydzień, czy dwa tygodnie temu nie mówię już o pierwszych wątkach dyskusji zapoczątkowanych podczas tworzenia takiego tematu. W tych gigantycznych tematach typu "Wydarzenia z xxx" głownie dochodziło do kłótni, wyzwisk i masy niepotrzebnych postów. Normalny user który chciał poczytać sobie o sytuacji panującej na serwerze musiał przedzierać się przez stos niepotrzebnych postów, wyzwisk, kłótni itp zanim doszedł do jakiegoś sensownego wątku dyskusji. Funkcjonowanie działów dla poszczególnych serwerów ma to ukrócić, o ile wy userzy będziecie się do tego stosować.