Pokaż pełną wersje : aldora warrrrrrrrrrr
jakis padalec zamknal poprzedni temat
elo ban
tibiaplayer
16-05-2007, 19:37
chyba nie chcesz wiedziec co to za "padalec" ;>
jakby byl temat o wojnie a nie wyzywanie sie od Zydow etc mysle ze temat nie zostal by zamkniety;>
Dziekujemy inwestorowi i reszcie :*
Dziekujemy inwestorowi i reszcie :*
A i kurwa dobrze, nic tylko rasistowskie wyzwiska...
Ta, więcej rozmawiajmy o Żydach to na pewno tego nie zamkną ;)
jebane zydowskie patafiany
Karolkaa
17-05-2007, 07:33
Wcale nie byłeś lepszy :)
Wciąż kogoś obrażałeś i mądrzyłeś sie :)
tibiaplayer
17-05-2007, 08:17
moze zamknecie sie juz i zajmiecie sie tematem? powyzywajcie sie na priv'ie.
Co za niedojeby, na huj tu sie jeszcze raz wyzywacie? Tamten zamknięty temat niczego wam nie uświadomił?
Większość wydarzeń z serwów zostało zamkniętych na tibia.pl więc nie martwcie się:>
tibiaplayer
17-05-2007, 14:16
@up dziwisz sie?
"wydarzenia ze swiatow" a nie "wzajemne wyzywanie sie"...
Mi tam to forum zbedne, moge sobie popisac na tibia.de gdzie ludzie sa zdolni do bardziej konstruktywnych obelg + forum.tibia.com na ktorym tez mozna sie poklucic, tylko ze trzeba uwazac na Vu'xiu bo ten to sie zawsze dojebie do postow kogokolwiek z EM.
Mi tam to forum zbedne, moge sobie popisac na tibia.de gdzie ludzie sa zdolni do bardziej konstruktywnych obelg + forum.tibia.com na ktorym tez mozna sie poklucic, tylko ze trzeba uwazac na Vu'xiu bo ten to sie zawsze dojebie do postow kogokolwiek z EM.
nie klam, na .de jestescie przegrani i z kazdym kolejnym filmem bardziej sie pograzacie, na com liza wam dupe tylko wasze noob chary, zostaje wam tylko forum dla idiotow (ta ja tez jestem idiota bo tu odpisuje), .pl gdzie wiekszosc postow was chwalacych to 11lvle z non pvp
nie klam, na .de jestescie przegrani
A Ty wogole myslisz ze na tibia.de ktokolwiek sie przejmuje tym konfliktem? Daruj sobie chlopcze. Wogole ta wasza propaganda jest zalosna z toba na czele. Sharujecie na potege, z botami latacie, pingujecie i robicie z nas tych zlych, a to wy caly czas robicie syf na aldorze razem z ta glupia suka Jowinna.
Ojciec Dyrektor
17-05-2007, 18:59
A Ty wogole myslisz ze na tibia.de ktokolwiek sie przejmuje tym konfliktem? Daruj sobie chlopcze. Wogole ta wasza propaganda jest zalosna z toba na czele. Sharujecie na potege, z botami latacie, pingujecie i robicie z nas tych zlych, a to wy caly czas robicie syf na aldorze razem z ta glupia suka Jowinna.
my pingujemy ****** **** ???????????????? ciepie Bóg opuścił -.- znalezli sie sprawiedliwi
my pingujemy zydowska palo ???????????????? ciepie bóg opuścił -.- znalezli sie sprawiedliwi
Po pierwsze nie jestem zydem. Po drugie bog mnie nie opuscil to ja opuscilem jego. Po trzecie wspolczuje Ci jezeli nie wiesz co sie dzieje w twojej wlasnej gildi. Po czwarte my nie jestesmy swieci ale wy jestescie o niebo gorsi a udajecie aniolki.
Banda pierdolonych hipokrytow.
I jak wy chcecie zeby temat sie utrzymal z takimi ludzmi jak on. Patrze on jest w Tibia.pl support i sie zachowac nie potrafi a co dopiero polmozgi z jego gildi.
Karolkaa
17-05-2007, 19:09
Po pierwsze nie jestem zydem. Po drugie bog mnie nie opuscil to ja opuscilem jego. Po trzecie wspolczuje Ci jezeli nie wiesz co sie dzieje w twojej wlasnej gildi. Po czwarte my nie jestesmy swieci ale wy jestescie o niebo gorsi a udajecie aniolki.
No no :) Jakie ładne słownictwo
Twoja kultura jest tak niska że już boje sie tu zaglądać,co nowego jeszcze wymyślisz ??
PS. Nie jestem pierdolona :)
@Elmo_us
Szacuneczek, póki co to CO jest bardziej uczciwe od was ;) Dobrze że WY nie jesteście w supporcie bo byście nam tu synagoge zrobili :D
I jak wy chcecie zeby temat sie utrzymal z takimi ludzmi jak on. Patrze on jest w Tibia.pl support i sie zachowac nie potrafi a co dopiero polmozgi z jego gildi.
chuju pierdolony wierzysz w bajki co ci mala pizdakowa pala opowiada, ja wiem najlepiej co w co sie dzieje i nigdy nie pingowalismy nie potrzebujemy niczego jesli wy walczylibyscie uczciwie to m,acie po pizdzie. jesli cos robimy to jest tylko reakcja na wasze zachowanie
skasujcie mi w koncu ten acc na tibia pl to nie bede musial tu zagladac bo glupota tu pierdoli w pizdu
na .de nie przejmuja sie konfliktem ale wiedza kto jest kto kto czituje a kto wygrywa dzieki dobrym akcjom
ssij
a ty kasuj chuju
na .de nie przejmuja sie konfliktem ale wiedza kto jest kto kto czituje a kto wygrywa dzieki dobrym akcjom
ssij
a ty kasuj chuju
sweet
[EDIT] do you guys suck on purpose?
Taka odpowiedz dostales na tibia.de
@Meteonka
Kultury u mnie duzo, nawet sobie nie wyobrazasz jak potrafie byc elokwenty w rl i przez neta. ALe jak widze te wszystkie klamstwa to mnie po prostu *****ca bierze i wlacza sie ta gorsza strona.
tibiaplayer
17-05-2007, 21:10
musicie sie tak klucic? daje wam to cos ze powiesz na drugiego zyd, palant, chuj?
tak wam gra w glowy uderzyla ze na RL to byscie sie pozabijali nawzajem zeby tylko w grze wygrac ta wojne.
musicie sie tak klucic? daje wam to cos ze powiesz na drugiego zyd, palant, chuj?
tak wam gra w glowy uderzyla ze na RL to byscie sie pozabijali nawzajem zeby tylko w grze wygrac ta wojne.
Jak wojna to na calego aye? :)
Zamierzacie sie klocic o to kto jest bardziej uczciwy? rotfl, poczekajcie az wykorzystamy caly arsenal, bo narazie to dopiero poczatek
Vu'xiu, rozpoczeliscie ta wojne i jestem przekonany ze poniesiecie tego konsekwencje. Najbardziej mnie smieszy ze kazdy mowi ze wojna to najwieksza zabawa itp. Jak traktujcie to jak zabawe to nie placzcie po kazdym przegranym battle. Ja przynajmniej przyznaje ze gram zeby wygrac a nie "dla zabawy" tak jak nemtor ktory jest 24/7 online czekajac na nasz masslog.
I wierz mi, gdyby to od mnie zalezalo to byloby 2x mniej open battle i 2x wiecej masslogow. Open battle byloby tylko i wylacznie wtedy gdy mamy caly sd power+ niezbedne do zwyciestwa niespodziankiB)
@stygygygy
1 zla riposta, wiekszosc dobrych. zreszta nie chodzi mi o to jak komentuja nasze filmy tylko ze wiedza kto to ping team a kto jest uczciwy
@hupe
u nas tez kazdy chce wygrac ta zabawe. ale chcemy to zrobic bawiac sie tym co jest w grze, nie poza nia
Po pierwsze nie jestem zydem.
HIPOKRYTA
Po drugie bog mnie nie opuscil to ja opuscilem jego.
opowiedz nam o tym :<
Po trzecie wspolczuje Ci jezeli nie wiesz co sie dzieje w twojej wlasnej gildi.
a to milo z twojej strony
Po czwarte my nie jestesmy swieci ale wy jestescie o niebo gorsi a udajecie aniolki.
w dyni ci sie cos miesza
banda jebanych zydowskich pederastow
I jak wy chcecie zeby temat sie utrzymal z takimi ludzmi jak on.
a kto chce zeby ten temat sie utrzymal?XD usuna to zrobimy nowy, usuna nam konta zrobimy nowe i bedizemy sie wyzywac dalej. simple
Patrze on jest w Tibia.pl support i sie zachowac nie potrafi a co dopiero polmozgi z jego gildi.
zaraportuj go, o brzydki vagravek byc w tibia.pl support i tak sie zachowwyac ulalala, vagravek nie dostanie dzisiaj obiadku
Evil Maul
17-05-2007, 23:25
Zamierzacie sie klocic o to kto jest bardziej uczciwy? rotfl, poczekajcie az wykorzystamy caly arsenal, bo narazie to dopiero poczatek
Vu'xiu, rozpoczeliscie ta wojne i jestem przekonany ze poniesiecie tego konsekwencje. Najbardziej mnie smieszy ze kazdy mowi ze wojna to najwieksza zabawa itp. Jak traktujcie to jak zabawe to nie placzcie po kazdym przegranym battle. Ja przynajmniej przyznaje ze gram zeby wygrac a nie "dla zabawy" tak jak nemtor ktory jest 24/7 online czekajac na nasz masslog.
I wierz mi, gdyby to od mnie zalezalo to byloby 2x mniej open battle i 2x wiecej masslogow. Open battle byloby tylko i wylacznie wtedy gdy mamy caly sd power+ niezbedne do zwyciestwa niespodziankiB)
Ehhh...Hupe~ zazwyczaj nie kłóce sie na forum , zawsze wole stać z boku i patrzeć co inni piszą ale to co ty piszesz to juz istny żal -.-' człowieku co ty gadasz o jakimś arsenale -.-' myślisz że jesteś cwany bo masz program do pingowania ? (nie wierze ci żebyś sam go zrobił ) czym może jeszcze nas zaskoczysz ? nowa wersja Tibi NG ? albo auto ? i znowu bedziesz rozpisywał sie na forum że któryś tam członek z EM napisał na OB dla śmiechu "z nemtor" ? Prawda jest taka że bez pomocy tych "niezbędnych do zwycięstwa zabawek" gówno byście zrobili i nawet jak EM wygra bedziecie sie tym szczycić że wygraliscie wojne ? Ta wojna nigdy sie nie skończy już pare razy to mówiłem że ten server jest na straty...sądzisz że nie ma zabezpieczenia na pingowanie ? to sie mylisz :)
Nie chce mi sie z wami gadac
Zegnajcie...
Inwestor
18-05-2007, 02:25
Nie bede mowil dzieki komu tamten temat sie rozpadl. 20 stron pisaliscie wczesniej tez o zydach i innych pierdolach. I wogole to wy sie do mnie dojebaliscie z tymi zydami. Bylo trzeba nie zwracac uwagi.
@Hupe
No wlasnie. Jak bedziecie mieli caly arsenal zabawek bo bez nich huj co wy jestescie warci. Musicie korzystac ze wszystkich pomocy bo jestescie cioty proste.
PS. huj mnie obchodzi czy mowicie ze jestem rasista czy nie, czy jestem taki czy siaki.
<vu'xiu's style>vuxiu ty chudy po*****encu jak ci spinguje to twoje lacze akademickie to moze dopiero wtedy sie zamkniesz</vu'xiu's style>
@Meteonka- od dluzszego czasu probujesz napisac cos madrego na forum jednak cos ci nie wychodzi, pieprzysz od rzeczy,ze Pit aka Seraphim nie ma kultury...wroc na ten swoj glupi team speak posluchaj swoich przyjaciol i wtedy sie wypowiadaj.
@Nisogaf i reszta kretynow- my tylko wam probujemy uswiadomic to co za kilka lat sami zrozumiecie. czasem przydalaby sie wam lekcja historii na temat holokaustu,genocide itp. wstapcie sobie do jakiejs nazistowskiej bojowki, pokazcie sobie jacy to wy jestescie nonkonformisci. Rasisci z przedmiescia. Serdecznie zapraszam, wpadnijcie do mnie do chicago zawioze was na south side, zostawie was na srodku ulicy o 22 godzinie i wtedy zaczniecie sobie wymieniac poglady na temat rasizmu
tak ogolnie to ta gra juz mnie nie obchodzi, mam to gdzies, nie bede gral po to zeby tylko sie denerwowac.
<*translator olecko's language ver 2.12*>
mam na was wyj*bane, zaoram was, nie wnikam, zadzwonie po zeta
Karolkaa
18-05-2007, 08:00
<vu'xiu's style>vuxiu ty chudy po*****encu jak ci spinguje to twoje lacze akademickie to moze dopiero wtedy sie zamkniesz</vu'xiu's style>
@Meteonka- od dluzszego czasu probujesz napisac cos madrego na forum jednak cos ci nie wychodzi, pieprzysz od rzeczy,ze Pit aka Seraphim nie ma kultury...wroc na ten swoj glupi team speak posluchaj swoich przyjaciol i wtedy sie wypowiadaj.
@Nisogaf i reszta kretynow- my tylko wam probujemy uswiadomic to co za kilka lat sami zrozumiecie. czasem przydalaby sie wam lekcja historii na temat holokaustu,genocide itp. wstapcie sobie do jakiejs nazistowskiej bojowki, pokazcie sobie jacy to wy jestescie nonkonformisci. Rasisci z przedmiescia. Serdecznie zapraszam, wpadnijcie do mnie do chicago zawioze was na south side, zostawie was na srodku ulicy o 22 godzinie i wtedy zaczniecie sobie wymieniac poglady na temat rasizmu
tak ogolnie to ta gra juz mnie nie obchodzi, mam to gdzies, nie bede gral po to zeby tylko sie denerwowac.
Ogólnie nie wypowiadam sie na tym forum :) Pisze Tylko ze względu na Seraphima ponieważ bardzo denerwuje mnie jego zachowanie w stosunku do wszystkich członków CO.
I przestań gadać ze próbuje napisać coś mądrego bo Ty choćbyś nie wiem jak próbował to Ci sie nie uda. ZAWSZE byłeś nikim i tak zostanie więc nawet sie tu nie wypowiadaj :)
Evil Maul
18-05-2007, 08:22
Pokaż mi czeresniaku gdzie cos napisałem obraźliwego na zydów ! Mój stosunek do zydów jest obojętny dla mnie to nawet może murzn byc w EM i tak mi wszystko jedno
Neaniver
18-05-2007, 09:10
Ogólnie nie wypowiadam sie na tym forum :) Pisze Tylko ze względu na Seraphima ponieważ bardzo denerwuje mnie jego zachowanie w stosunku do wszystkich członków CO.
I przestań gadać ze próbuje napisać coś mądrego bo Ty choćbyś nie wiem jak próbował to Ci sie nie uda. ZAWSZE byłeś nikim i tak zostanie więc nawet sie tu nie wypowiadaj :)
Podejrzewam, ze Jibav ma wiecej do powiedzenia (i ofc bardziej sensownie gada) niz Ty i Twoj 15 level :).
A Seraphima denerwuje podejscie czlonkow CO do wszystkich czlonkow EM (a zwlaszcza pewnych trzech, nie ma sensu wspominac kogo, bo wszyscy i tak wiedza o co chodzi), dlatego pisze.
banda jebanych zydowskich pederastow
Jak jestes takim rasista, to czemu nie wrzucasz Erzinowi ?; o
own xDDDDD
Pan Kracy
18-05-2007, 15:42
Wy wszyscy jesteście crejzi xd weźcie piszcie o czymś porządnym a nie tylko o tym jakiego narodu jest eli... wcale sie nie dziwie polakom w EM ja też bym był w EM jeśli siedział bym w tej gildi już kilka lat Ty byś to samo zrobił a nie tu cwaniakujecie...
u la la, nie zbanowali mnie jeszcze to odpisze. czekam na ten ping juz troche czasu, nawet ip musialem wam dac. a stajl nie jest vuxiu tylko tibia.pl :)
Podejrzewam, ze Jibav ma wiecej do powiedzenia (i ofc bardziej sensownie gada) niz Ty i Twoj 15 level :).
A Seraphima denerwuje podejscie czlonkow CO do wszystkich czlonkow EM (a zwlaszcza pewnych trzech, nie ma sensu wspominac kogo, bo wszyscy i tak wiedza o co chodzi), dlatego pisze.
przeciez sam tako mowi ze jest dumny z tego ze jest zydem, a my zydek jako wyzwisko nie mowimy do niego czy ravena tylko do reszty gildi i dlatego tak ich to rusza. zreszta jak stygygygy moze byc denerwowany tym podejsciem skoro na .com mowia ze ich to wcale nie rusza. HIPOKRYTA?!
PS: za to hakowanie/rookowanie
7958335 - acc nr do anubis woman, chcecie to sie pobawcie. skad pewnosc ze to jej? w trakcie wojny z anima em sobie takze nie radzilo same i postacie oddawali :) passy do eliego sie tez moze gdzies znajda, do paru innych osob z em byc moze rowniez, szkoda ze nie byly spisywane wtedy juz. milej zabawy z tym numerem zycze :)
u la la, nie zbanowali mnie jeszcze to odpisze. czekam na ten ping juz troche czasu, nawet ip musialem wam dac. a stajl nie jest vuxiu tylko tibia.pl :)
przeciez sam tako mowi ze jest dumny z tego ze jest zydem, a my zydek jako wyzwisko nie mowimy do niego czy ravena tylko do reszty gildi i dlatego tak ich to rusza. zreszta jak stygygygy moze byc denerwowany tym podejsciem skoro na .com mowia ze ich to wcale nie rusza. HIPOKRYTA?!
7958335 - acc nr do anubis woman, chcecie to sie pobawcie. skad pewnosc ze to jej? w trakcie wojny z anima em sobie takze nie radzilo same i postacie oddawali :) passy do eliego sie tez moze gdzies znajda, do paru innych osob z em byc moze rowniez, szkoda ze nie byly spisywane wtedy juz. milej zabawy z tym numerem zycze :)
Hahah faktycznie będzie zabawa na 102 :) Zaczne jej blokowac account 24h na dobe, ot co !! Ale będzie frajda :)
Neaniver
19-05-2007, 10:43
@Kic
Nie tylko Wy jestescie tacy cwani - acc Masaka podejrzewam, ze nie jest wielka tajemnica i znalazloby sie u kogos na kompie predzej czy pozniej. Tak jak pare innych kont :).
1:1
@Kic
Nie tylko Wy jestescie tacy cwani - acc Masaka podejrzewam, ze nie jest wielka tajemnica i znalazloby sie u kogos na kompie predzej czy pozniej. Tak jak pare innych kont :).
1:1
czemu 1;1 xd? poki co numeru masaka od was nie zobaczylemxd
Neaniver
19-05-2007, 12:18
czemu 1;1 xd? poki co numeru masaka od was nie zobaczylemxd
Bo mnie Masaka numer nie interesuje :). I czemu od nas - z tego co wiem, to nie jestem czlonkiem EMxd
Bo mnie Masaka numer nie interesuje :). I czemu od nas - z tego co wiem, to nie jestem czlonkiem EMxd
ale im pomagasz XD
Nie wiem gdzie ty masz mozg ale na pewno nie na miejscu, jezeli nie widzisz inteligencji w poscie Jibava.
Heh, zobaczymy kto bedzie mial hacka w najblizszym czasie, ktos z EM czy moze z CO:)
Wybacz, ale ja ci zadnego z waszych numerów nie podam.
Neaniver
19-05-2007, 20:02
ale im pomagasz XD
:*
<atolimit10znakow>
bober chcialem cos od ciebie ale mi wylecialo, przypomnij sie jeszcze na gg xd
400765- Shirseiz 159 master sorcerer
569944- Coronel Bob esponja 128 palladyn
3013120- Fuhler 93 sorcerer
7411575- Coronel Bornegio 140 knight
7178871 -Ludger 127 knight
4538583 - Bromus 118 knight
105024 -Zolom dutty 118 royal palladin
938194 -Coronel Peko 188 elite knight
Skoro tak lubicie numerki, macie ich więcej :) Milej zabawy lal
400765- Shirseiz 159 master sorcerer
569944- Coronel Bob esponja 128 palladyn
3013120- Fuhler 93 sorcerer
7411575- Coronel Bornegio 140 knight
7178871 -Ludger 127 knight
4538583 - Bromus 118 knight
105024 -Zolom dutty 118 royal palladin
938194 -Coronel Peko 188 elite knight
Skoro tak lubicie numerki, macie ich więcej :) Milej zabawy lal
A po co nam ich acc nr? :)
Nie wiem :) Moze Vuxiu sie nimi pobawi, odnosze wrazenie ze lubi te forme spedzenia czasu wolnego.
Neaniver
21-05-2007, 14:29
Nie wiem :) Moze Vuxiu sie nimi pobawi, odnosze wrazenie ze lubi te forme spedzenia czasu wolnego.
Ee, chyba nie do konca :D.
Calkiem niezle sobie posprzataliscie tutaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.