Pokaż pełną wersje : Skillowanie ?! Help !
Mr.David
17-05-2007, 13:07
Witam... :] Chciałem się zapytać gdzie moge skillować mojim najtem na 15 lvl skill's 60/60 Nie mam PACCA, Nie piszcie o slimach bo mam na to za mały lvl i skille... a eq też nie zadobre spowodu cen na świecie (Unitera) Chciałbym żeby mi ktoś zdradził gdzie on skilluje tzn:
Bardzo Mało Osób
Żebym Mógł się trapnąć parcelami i potworki mogły do mnie same przychodzić..
Ogólnie żeby sie fajnie skillowało potworki które mnie interesują to: Minosy,Dwarfy,Roty,
Czytałem w jakimś temacie że na Foldzie jest fajna miejscowka gdzie trzeba mieć kilof i nikt nie przeszkadza w skillowaniu....
Odrazu mówie jest to świat NON-PVP
Próbowałem szukać ale nigdzie nie ma takiego tematu X( chyba że ja jestem ślepy :p Prosiłbym o jakieś zdjęcia jak tam dojść i jak się najlepiej ustawić :] Z góry WIELKIE THX !
RobertoIchi
17-05-2007, 13:16
Na foldzie tzn. chodzi ci o Mino??
Idź lepiej skilluj w kazo polecam kope nr. 4
Mr.David
17-05-2007, 13:19
Lolzzz... Napisałem jakie potwory mnie interesują do skilowania... Minosy też... a co do kopalni w kazz to tam napewno nie jest mało osób X(
RobertoIchi
17-05-2007, 13:22
Zrobić z mapę na foldzie???
RobertoIchi
17-05-2007, 13:33
Masz mapę do mino na foldzie:
http://img214.imageshack.us/img214/9372/doj347cieor4.jpg (http://imageshack.us)
Na czerwono zaznaczyłem miejsca gdzie nie warto skilować ponieważ tam dużo ludzi expi, a na niebiesko gdzie sie fajnie skiluje.
Mr.David
17-05-2007, 13:37
Dzięki wielkie :) ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to prosze pisać :]
RobertoIchi
17-05-2007, 13:57
Weź do mnie na gg zagadaj 8291214
xardas997
17-05-2007, 14:04
na skills 60/60 to na slime fajnie
Mr.David
17-05-2007, 15:03
Weź do mnie na gg zagadaj 8291214
Nie działa mi GG :(
.Ghandar
17-05-2007, 15:33
szczerze powiedziawszy, to nie wyobrażam sobie skillowania na dwarfach/rotach i innych badziewiach. te moby szybko padną. może lepiej zarób na lepsze eq?
ale jeśli chcesz się mordować to kopalnie obok Kazordoonu. noobki czasem wybijają. prawda jest taka, że gdzie byś się nie ulokował, zawsze przyjdzie taki, co wybije.
hehe natym lvlu to jaktam bylo naroty minosy chodz powienienes iscnaroty widialem ja ludzie tam skiluja naskilach 70+ idzteznadwarfy chybawieszgdzie kopalniesaidz do tej 3 malo ludu tamchodz i duzo dwarfow i rotkow to by bylo natyle jakmamy o slimach nie mowic< sryy ale klawiatura sie wali>
Mr.David
17-05-2007, 15:43
szczerze powiedziawszy, to nie wyobrażam sobie skillowania na dwarfach/rotach i innych badziewiach. te moby szybko padną. może lepiej zarób na lepsze eq?
ale jeśli chcesz się mordować to kopalnie obok Kazordoonu. noobki czasem wybijają. prawda jest taka, że gdzie byś się nie ulokował, zawsze przyjdzie taki, co wybije.
Niestety masz racje :] ale założyłem ten temat żeby noobki mi jednak nie wybijały tych stworków tzn. tam gdzie ich nie ma ;]
Mr.David
17-05-2007, 15:45
hehe natym lvlu to jaktam bylo naroty minosy chodz powienienes iscnaroty widialem ja ludzie tam skiluja naskilach 70+ idzteznadwarfy chybawieszgdzie kopalniesaidz do tej 3 malo ludu tamchodz i duzo dwarfow i rotkow to by bylo natyle jakmamy o slimach nie mowic< sryy ale klawiatura sie wali>
Hehe Kopalnie są sux chodzą tam nooby na 8 lvl... i ci biją te dwarfy nie polecam ;/ nie ma ktoś takiej LAJTOWEJ MIEJSCÓWY ?!
.Ghandar
17-05-2007, 19:18
wbicie 2-3 skilli to będzie mordęga. ale skoro nie masz warunków na slimy, które w tym wypadku są błogosławieństwem, to polecam to: bagna Venore, sporo rotów,
Jakundaf Desert, mało rotów, ale 0 ludzi i w drodze można napotkać zerki i fd,
Fibula, bardzo dużo rotów, ale czasami zdarzają się noobsy,
MotLS? spróbuj tam poszukać jakichś mobów, ew. zejdź poniżej bramki lvlowej (jak dobijesz z lvlem),
polecam też mapę respawnu, tam znajdziesz wiele ciekawych rzeczy.
AnonimBdg
17-05-2007, 21:37
moim zadaniem i nie tylko :
najlepiej skilowac na:
1.ROTY --> slaba obrona i mozna latwa go przebic i szybciej leci skill (ja glownie kolo veno na wschod, hell gate tylko ze tam przy wychodzeniu ciezko z elder beho)
2.DWARF --> srednia obrona i mozna go przebic i sredni leci skill (kopalnia pod kazo tam w glab jest 7 dwarfow i same przylaza)
3.MINO --> dobra obrona i ciezko(rzadko) go przebic i kiepsko leci skill (raz max 2 razy skiloowalem na tym kolo kazo)
oglnie jak nowy serv = slabe eq wiec slimes(bk house, wyspa kolo bk house, trolle kolo dwarf bridge, na wschod od Thais, pod desertem) odpadaja bo zabardzo bija ;/
p00zDr00
Ja polecam miejscówkę z Carrion Wormami na północny wschód od Venore. Nie chodzi tam dużo osób a można spokojnie potrenić na nich. W razie czego można bić Carrion Worma a chmurki nabijać może tobie rotworm jakiś :p.
Na wschod od venore sa tez slimy tam tez mozna trenic
Mr.David
17-05-2007, 23:01
Mapki plzzz ? :baby:
Elberzasty
18-05-2007, 13:39
Ja skilowałem kiedyś na rotach pod Northport...
Goldscorpion
18-05-2007, 14:01
OMG Cały ten temat to żal.pl!!
*Mr.Davis ,,mapki plzzz"
COŚ JESZCZE??!!!X( X( X( X(
LOL!! SZUKAJ!! Ja wiele godzin szukałem extra miejscówek i kiedy je znalazłem znalazł się noob taki jak ty ,,Gdzie skilować? Dajcie mapkę!!" i znowu musiałem szukac innego miejsca bo kilka dni potem na jednego rota jest 5 noobów. Mody powinni wprowadzic chyba jakijś zakaz zakładania takich tematów...
Jeżeli chodzi ci o mapki prosze bardzo:
1. http://tibia.pl/strona/mapa-swiata
2. http://tibia.pl/earth.php
3. http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.