Pokaż pełną wersje : Korektor miał ciężki wypadek!
Dzisiaj rano, około godziny 10:00, mój przyjaciel z RL, a wasz z forum miał pokaz lotniczy, jako pilot, 3'ci skrzydłowy. Mieli tylko mały przelot z kolorowymi chmurami w kolorach flagi UE nad pewnym festynem. Wszystko poszło sprawnie, podeszli do lądowania. Na ścieżce schodzenia był jako ostatni. Pogoda się trochę zepsuła i zerwał się wiatr, wpychając powietrze pod skrzydła samolotu (Extras 300) i podnosząc go. Jednak silnik chodził na za niskich obrotach, więc samolot gwałtownie się obniżył uderzając skrzydłem o pas startowy. Korektor odbił na 2'gą stronę uderzając prawym skrzydłem i lądując bardzo awaryjnie. Przedni goleń zerwał się, dziób wbił się w asfalt gwałtownie zatrzymując samolot. Biedak jest teraz w szpitalu i walczy o życie, zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby wam to przekazać. Często wspominał o tym forum i o ludziach, z którymi gada na gg. Jestem jego współlokatorem w akademiku.
Napisz do mnie na gg w tej sprawie bo mam kilka pytań.
Żyje? I w jakim jest stanie jeśli to prawdą.:confused:
Wald_Kerius
17-05-2007, 18:48
A mówiłem wypij Redbulla... "Nie, nie, sam dam rade"
Mozliwe bo od wczoraj nic nie pisze ale ja mysle ze to wkret.
Suche, i w dodatku juz bylo. Teraz tylko pytanie - czy to nowe konto oxego czy korektora.
OnlyShadow
17-05-2007, 18:50
Mam nadzieję, że to żart/prowokacja.
Ghost Nieudany
17-05-2007, 18:53
hoom, praca zbiorowa pewnie.
Korektor jest w ciężkim stanie, ma złamaną nogę i stracił dużo krwi ze względu na otwarte złamanie. Jest nieprzytomny, lekarze mówią, że trzeba czekać.
Korektor jest w ciężkim stanie, ma złamaną nogę i stracił dużo krwi ze względu na otwarte złamanie. Jest nieprzytomny, lekarze mówią, że trzeba czekać.
A co musieliście zrobić z Korektorem? Przysyłaliście mi to. I w ogóle wiesz jak Korektor się nazywa? :D Napisz na gg chcę się ,Ciebie parę rzeczy popytać.
A to, że dzisiaj się zarejestrowałeś to mega-przypadek Korku ; ]
>up
Nie stawia się przecinka przed "Ciebie" w takiej sytuacji.
Często wspominał o tym forum i o ludziach, z którymi gada na gg. Jestem jego współlokatorem w akademiku.
Ooo, że też w ostatnich chwilach życiu myślał o ludziach z forum o grze MMORPG. Jakie to słodkie.
Często wspominał o tym forum i o ludziach, z którymi gada na gg.
Biedny Korektor, miał tylu przyjaciół...
Ghost Nieudany
17-05-2007, 19:04
Raulita, skąd ta frustracja, arogancja, złość i nienawiść do Korektora w twoim poście? Nie spodziewałem się tego po tobie! Wstyd! Wstyd! A fe! ;-)
Quezacoatl
17-05-2007, 19:08
Sprawy osobiste, kiepski flame, przeżycia z dzieciństwa i wulgarne wyrażanie opinii. Oto rzeczy, które nie powinny się na tym forum pojawiać.
A gdyby to nawet była prawda... Co to tu kogo obchodzi, takie informacje winno się przekazywać pocztę pantoflową, a nie publicznie.
Ostatnia aktywność: Dzisiaj 08:57
Wątpię żeby 1h przed występem siedział na forum. :P
>up
Ooo, że też w ostatnich chwilach życiu myślał o ludziach z forum o grze MMORPG. Jakie to słodkie.
2up,
Nie jestem od wyjaśniania, wiedziałem, że będzie taka reakcja, bo to normalne ale to na prawdę nie jest żart.
up,
Mówiłem dlaczego się zarejestrowałem,
Niech ktoś sprawdzi moje ip i niech napisze, że nie jestem Korektorem, ani tym drugim kolesiem
>up
Słodkie. O tobie tez myślał , tylko że pewnie w kontekście tego ze jesteś bydlakiem
Jakie to dziwne ze Oxy caly czas obserwuje temat.
MasteR Driv3r
17-05-2007, 19:15
@Gokart tak jakby nie bylo kafejek internetowych, kompow kolegow etc.
Słodkie. O tobie tez myślał , tylko że pewnie w kontekście tego ze jesteś bydlakiem
OOLE! <adindfatry>
>Cloy
Na zmianę z Gokartem ;<
..::QRAS::..
17-05-2007, 19:15
znowu akcja korka i oxy ;p
Thor of heaven
17-05-2007, 19:17
@Cloy
Właśnie... czemu się nie wypowiada? ;]
O jakie to smutne. Potafmy świetchke.
A, nie, on jeszcze żyje...?
/me patrzy na zegarek
E tam, dziesięć minut w tą czy w tamtą.
Walekifa
17-05-2007, 19:19
Nawet ja wymyślił bym coś lepszego....
Korku, obyś jak NAJWOLNIEJ wracał do zdrowia. :**
ryje o ziemie:D
Jeżeli to zwykła prowokacja, to po prostu n/c. Kilka dni temu mój ojciec miał wypadek samochodowy i robienie sobie własnie zartów w takim stylu jak dla mnie jest NI HOI śmieszne. :Sss
Denny pomysł i jeszcze gorsze wykonanie. Kiedy w końcu dorośniecie? ;)
Dr.Unknown
17-05-2007, 19:23
Niech mu ziemia lekką będzie.
PS: Śmierć Kalda była lepsza.
Jeżeli to zwykła prowokacja, to po prostu n/c. Kilka dni temu mój ojciec miał wypadek samochodowy i robienie sobie własnie zartów w takim stylu jak dla mnie jest NI HOI śmieszne. :Sss
Ja miałem wypadek 2 tygodnie temu, dzięki czemu została mi na twarzy blizna ale jakoś mało mnie obchodzi podejście to takich rzeczy forumowej elyty, czy kogokolwiek innego ; )
Btw,
http://i133.photobucket.com/albums/q69/teletoobis/cus.jpg
Nice fault!
1. Gorzkie żale przybywajcie, *
Serca nasze przenikajcie.
2. Rozpłyńcie się, me źrenice, *
Toczcie smutnych łez krynice.
3. Słońce, gwiazdy omdlewają, *
Żałobą się pokrywają.
4. Płaczą rzewnie Aniołowie, *
A któż żałość ich wypowie?
5. Opoki się twarde krają, *
Z grobów umarli powstają.
6. Cóż jest, pytam, co się dzieje? *
Wszystko stworzenie truchleje!
7. Na ból męki Chrystusowej *
Żal przejmuje bez wymowy.
8. Uderz, Jezu, bez odwłoki *
W twarde serc naszych opoki!
9. Jezu mój, we krwi ran swoich *
Obmyj duszę z grzechów moich!
10. Upał serca swego chłodzę, *
Gdy w przepaść męki Twej wchodzę.
Ciekawy wkręt ale trochę nietaktowny. ; P
Olorion.
17-05-2007, 19:31
who cares 'bout korek?
Jeśli to prowokacja, to straciłem cały szacunek dla Korektora.
Jeśli to prowokacja, to straciłem cały szacunek dla Korektora.
Lub dla tej osoby, która to zrobiła.
OnlyShadow
17-05-2007, 19:35
<3
Mah, nah
Dr.Unknown
17-05-2007, 19:36
Lub dla tej osoby, która to zrobiła.
ROTFL, jak ty to sobie wyobrażasz, jakiś zły forumowicz przywiązał Korektora do krzesła, dobrał się do klawiatury i forum, i wrzeszczał "Patrz! Teraz zrujnuję Cię na forum!"?
Oj Korek, szkoda mi go.
Życzę Ci, jak już ktoś wyżej, wolnego powrotu do zdrowia, komplikacji po ewentualnych zabiegach, no i przede wszystkim jakiegoś wstrząsu mózgu. Liczę też, że po tym wypadku znajdziesz się, zakładając że przeżyjesz, pod opieką psychologa. Myślę, że by Ci się przydało, ewentualnie ;- )
ROTFL, jak ty to sobie wyobrażasz, jakiś zły forumowicz przywiązał Korektora do krzesła, dobrał się do klawiatury i forum, i wrzeszczał "Patrz! Teraz zrujnuję Cię na forum!"?
Uważasz, że Drom, po tym jak przywiązał Oxa do drzewa nie byłby do tego zdolny?
Wald_Kerius
17-05-2007, 19:43
Nawet jeżeli to nie jest prowokacja ( w co wątpie) to nikt nie napisał, że Korek "piz ded". Więc po co już krzyżyki nad nim stawiacie ? B)
Uważasz, że Drom, po tym jak przywiązał Oxa do drzewa nie byłby do tego zdolny?
Drom jest do wszystkiego zdolny. Ma kasę-ma władzę, a że jest jeszcze młody to różne "dziwne" pomysłu mu w głowie.
haha owned ;d
E tam, napiszcie tylko w pierwszym poście kiedy pogrzeb bo mi sie wszystkich postów nie chce czytać.
who cares 'bout korek?
Nobodi?:(
Oj Korek, szkoda mi go.
Życzę Ci, jak już ktoś wyżej, wolnego powrotu do zdrowia, komplikacji po ewentualnych zabiegach, no i przede wszystkim jakiegoś wstrząsu mózgu. Liczę też, że po tym wypadku znajdziesz się, zakładając że przeżyjesz, pod opieką psychologa. Myślę, że by Ci się przydało, ewentualnie ;- )
Nawet jeśli to prowokacja (najprawdopodobniej), to trochę niekulturalnie jest tak pisać, lol.
@Topic:
Dość słabe.
@Wald Kerius
Mówiłem już, 10 minut w tą czy w tamtą nie robi różnicy.
(')o(')
Kwadratowe Koło
17-05-2007, 20:03
Hihi... Chciał być fajny i nie wyszło. Bozia pokarała.
By the way.
Oxy właśnie ogląda temat. Odpowiedz nam pliz co o tym sądzisz.
Ghost Nieudany
17-05-2007, 20:04
Nawet jeżeli to nie jest prowokacja ( w co wątpie) to nikt nie napisał, że Korek "piz ded". Więc po co już krzyżyki nad nim stawiacie ? B)
Nie płakałem po Korektorze.
Co jest, Korek? Brakuje tematu "Daliście się wkręcić!", czym prędzej go utwórz. ;)
Uważam, że to wszystko, to tylko (co najmniej nietaktowna) prowokacja.
Ale nigdy nie można być na 100% pewnym!
A Wasze zachowanie jest IMO ż a ł o s n e.
Życzycie komuś śmierci, wolnego powrotu do zdrowia etc, bo robił coś na internetowym forum?!
Nikomu, ale to nikomu nie należy się śmierć. I tak zapłaci za to co robił za życia.
Wstyd mi za was. A jeśli on naprawdę walczy o życie? PHEW!
Honasolo
17-05-2007, 20:14
Gdzie korek wyladowal? ;]
Z takich rzeczy sie nie zartuje, a przynajmniej normalni ludzie z tego nie zartuja... -.-
Naprawde trzeba byc jakims poqr.... dzieckiem krwi queka by pisac temat o wypadku i sie z tego brechtac...
Jezeli to co napisal jest prawda, to powinno byc o tym glosno.
I co teraz? Zyjemy dalej.
P.S.
Widac korkowi te forum przynosi pecha. ;p (nikt sie nie nabral..)
@edit literowki..
@edit up
Racja.
mogl bys powiedziec jaki to byl dokladnie festyn? Jezeli tak to pewnie cos na youtube jest.
Dajcie juz spokoj z tymi prowokacjami
Zabawne jak cholera. Tego typu "dowcipy" są co najmniej niesmaczne i nietaktowne.
Hellraiser
17-05-2007, 20:19
Ale te forum, jest dojebane, Omfg,...
To nie jest fajna zabawa wymyślać takie rzeczy,..
Naprawde,..
Że jeszcze tego żaden modek nie zamknął to też dziwne,..
Brak słów please,...
wystarczylo napisac "nie dalem sie nabrac, Oxy slabe masz wkrety"
A wy dzieci od razu rozpedzilyscie sie i zyczycie komus smierci.
Gallar, Bastash i inni - powiniscie sie wstydzic ;/
Jak korek nie żyje: niech spoczywa w spokoju.
Jak korek jest w ciężkim stanie: niech szybko wyzdrowieje i wszystkim który żartowali z jego śmierci "szybkim ruchem pięści włoży ją między oczy" lub przynajmniej wybluzga na forum.
Jak korek siedzi przed kompem i sie ze mnie śmieje: niech się śmieje dalej bo dało mu się mnie nabrać.
Dr. Omader
19-05-2007, 18:05
Oxy - Nie masz kasku?
Korek - Wole bez.
A tak ogólnie słaba wkręta. Zeszliście już całkiem na psy... Gdzie się podziały te akcje planowane tygodniami, w których nikt do końca nigdy nie wiedział kto kogo wkręca i dlaczego ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.