Pokaż pełną wersje : Candia-III Wojna swiatowa- wojna z noobami
Siema ziom. Na początku chciałbym zaznaczyć iż ten temat jest pisany według moich odczuć i proszę nie krytykować tego zbyt mocno.Zaczynamy
Kiedy stoję pod depo podchodzi do mnie facet i pyta się mnie
Czy pójdziesz na questa?
Jakiego?
Prostego
Co jest nagroda z niego?
Plate armor,plate shield,dark helmet.
Ok idę
Poszliśmy w strone ghostlandu, gdzie respi się WYVERN.
Powiedziałem:
Ups.A to co?
To taki specialny potwór który jest słaby i wygląda tylko tak by wystraszyć noobów , ale ty sie nie bój.
Idż pierwszy.
Nie moge ty musisz bo nie bedzie nagród.
po tym poszłem do depo i smiałem się z niegoprze 20 minut. Zaznaczam też iż od początku wiedziałem ze jest typek podejrzany ale chciałem się pośmiać.
Morał z tego taki iż na candi nie można spokojnie pograć jak sie jest newbie.
TheDwarf
20-05-2007, 00:13
Tak jest na kazdym serverze, a to glownie za sprawa dzieci z polski i brazylii, ktorzy nie wiedza co to RPG. Jak ja zaczynalem gre to wiele osob chetnie pomagalo newbie ;)
wrogonastawiony
20-05-2007, 23:15
Pomagajcie newbie, oplaca sie, przez dlugi czas sie tym zajmowalem (teraz juz niemam na to czasu i sily). Ludzie ktorych "wychowacie" w tibii naprawde potem sa w stanie dla was duzo zrobic. Ja sam na poczatku zawsze duzo wkladalem pracy i nerwow ale potem to procentowalo i to bardzo ladnie.. ludzie są potem bardzo wdzieczni i zawsze pomagaja, tacy "nauczyciele" maja u nich bardzo duzo szacunku.
Oczywiscie nie wspomne tu o satysfakcji no i pomocy. Wlasnie przypomnialo mi sie jak bardzo pomagalem jednemu BR'kowi w wakacje zeszlego roku a kiedy pewnego dnia przez wlasna glupote stracilem cale eq.. dał mi caly swoj ekwipunek :) O nic nie prosilem a jednak on pokazal klase i dal swoje rzeczy ;p
Ehhh łezka sie w oku kreci od tych wspomnien =]
borekziom
27-05-2007, 18:18
Tak jest na kazdym serverze, a to glownie za sprawa dzieci z polski i brazylii, ktorzy nie wiedza co to RPG. Jak ja zaczynalem gre to wiele osob chetnie pomagalo newbie ;)
Tak tak i jeszcze raz tak..
Jak zaczynałem grać w tibie to była jeszcze tibia bodajże 7.1 wtedy to nawet ue nie było :) pamiętam jak mi ludzie pomagali, no a ze 2 lata temu zaczął sie przypływ noobow ....i ciągle narasta :(
A ja bym chciała ostrzec wszystkich, by nie nacięli się na takiego pana jak Layven. Koleś ma w zwyczaju okradanie gildii - najpierw zyskuje zaufanie, później noobuje-kradnie. Na dowód dołączam jego własne słowa, gdy chwalił się wyczynami:
10:18 Layven [50]: ziomek
10:18 Layven [50]: mi 5k i v shield pozyczy;l
10:19 Layven [50]: nimoglem sie opszec
10:19 ... [52]: on Puchatka?
10:19 Layven [50]:nom
10:19 Layven [50]: jestem na black liscie gildi
10:19 Layven [50]: ;p
10:20 Layven [50]: ale 5k i v shield m,am
Na koncie ma też kradzież całej zawartości wystroju w GH w gildii, w której był wcześniej. Naprawdę ostrzegam!
Dodatkowo, owy pan dorywczo zajmuje się kradzieżą lootbagów...
Pozwolę sobie wymienić gangrenę Candii (Nie licząc low lvl)
Yodlen Gritt - (Luruje Hydry pod mostek.)
Viero - (Ten pizdek to najlepszy przyjaciel pajaca u góry)
Hero Korakeoksy (czy jakos tak) - (Znudzony bachor neostrady, który dostał od mamusi pacca. Rozchihrany wredny gówniaż.)
Layvern - (Thief)
Evgar Tyrus - (Chory psychol)
Skrzetuski'Lekarz - (Patrz: Hero Korakaskaskaskaskaskaskka)
Boten Aana - (Oszust i wkręcacz)
Elder Cassan (Zal.pl - Naiwniak i lizidupa)
Abuss - (Ten to wogóle n/c)
Lock Lesin (Dziecko PVP typu PAJ OR DIJA)
Roton - (Po hacku brata, kupił od niego postać. 11letni bachor i dziecko neo)
I wieeelu innych...
LUDZIE RATUJMY CANDIE!!! TEN ŚWIAT TO JEDNA WIELKA NOOBOWNIA!!! TUTAJ Z DNIA NA DZIEŃ JEST CO RAZ GORZEJ!!! Już nie tylko -20lvle noobóją! Candia to PIEKŁO!!! PIEKŁO NOOBÓW, Zawistnych psów, które zrobią wszystko, aby innym żyło się gorzej! I niech mi tu ktoś z PVP powie, że na NoN-PvP się łatwo gra -.-
Komu można NAPEWNO zaufać?
Xeremon
Sotha'Sill
Alex Janczak
Mukarito
Soulmann
Xiv Dragonheart
Błagam jeszcze raz i apeluję do wszystkich! RATUJMY CANDIĘ!!!
Nie tylko candie, ale wszystkie serwery :p ja jak zaczynałem gre, to nie było noobów, ani ludzi którzy pomagali, mówiąc inaczej, każdy dbał o swój tyłek, a teraz nie zdziwiłbym się jakbym zobaczył nooba na PoI [oczywiście 80lvl+]... na pvp można to jakoś zaradzić, robiąc co tydzień rzeź na noobkach, przynajmniej 1 dzień w tygodniu można odetchnąć, a na non-pvp, to póki co niema sposobów, miejmy nadzieje, że ktoś szybko wymyśli "recepte na noobky"
Kup PACC. Tu 90% ludzi jest normalnych.
o ludzie
to wszystko to prawda - też gram na Candii i wiem o Rotonie i o Layvenie (dawał free itemki rzucił wyvern fanga a później chodził za mną i mówił żebym oddał bo mnie killnie8o normalnie szał. Sotha i Xeremon spox nic do nich nie mam. wiem, że candia to największe noobowisko w tibii i coś trzeba z tym zrobić. tylko tak to jest na non-pvp;(
pozdro dla NORMALNYCH ludzi z Candii
chcialem jeszcze dodac ze Galorde (100 ktorys lvl) to oszust mowi ze daje free items a kradnie! nie ufajce mu
Arrowsmaster
18-08-2007, 19:17
Taaa Xeremon to zasrany botter, ja mu nie ufam.
Na Candii mam postac (Cargan), znam noobow i to sporo, szczegolnie duzo w depo jest (w Thais...) :P
@up
Może i jestem botterem, ALE NIE CHAMEM!!! WIEŻ MI, ZE TAK UCZCIWYCH (wobec innych) LUDZI JAK JA, NA CANDII PRAWIE NIE MA!
botter, ja mu nie ufam.
A co to ma do rzeczy?!
Arrowsmaster
18-08-2007, 21:37
Tylko nooby uzywaja botow. Uzywasz bo nie umiesz grac.
Jak byś grał sorkiem, to byś pojął dlaczego gram na bocie, a tak to ci nie mam jak tego wpoić do twojego zarozumiałego łba.
Tylko nooby uzywaja botow.
Ci co tak mówią, nigdy nie osiągnęli większego levela niż 35. Więc mi tutaj NOOBIE nie p*erdol głupot, bo prawda jest taka, że gówno wiesz na temat grania sorkiem.
Imię: Cargan
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 58/47
Poziom mag.: 3
Weź wogóle mi się nie pokazuj na oczy! I kto tu jest noob?! xD
@down
Nie będę się z tobą szczylu kłucił, gdyż już zbanowali mi 2 konta za to...
A co do lvla to Cie zaskocze
No słucham? 35 i 99% to go? (i 10mlvl ofc)^^
Arrowsmaster
18-08-2007, 21:47
Noob to nie lvl tylko stan umyslu, poza tym to forum nie jest od naszych prywatnych spraw i sprzeczania sie. A co do lvla to Cie zaskocze :)
Edit:
Mialem srorca, tylko 30 lvl ale bez botow(Tesserarius)...
Edit 2:
Szczyl, noob echhh.... ja Cie nie obrazam a Ty mnie tak. Chyba jestes jeszcze dzieckiem, moze jak dorosniesz to zrozumiesz.
Edit3.
Poza tym patrz co Ci podkresla... Albo kup slownik ortograficzny.
No to zajebiście... jedna szmata więcej:(
Xeremon powiem ci jedno: *** ci w d*pe
Jesteście żałośni. Zero samokrytycyzmu. Jestem botterem ALE NIE CHAMEM I SZMATĄ!!! Więc mi tutaj nie p*erdolcie farmazonów małe gówniadrygi.
Xeremon spox nic do nich nie mam.
No co myślisz, że "wzorowy tibiarz" to taki, który raportuje wszystkich botterów? Czasami mi zwyczajnie miażdży odbyt, gdy słucham pierdół, jakie tu piszecie! Może kiedyś jak dorośniesz, to to pojmiesz.
No to zajebiście... jedna szmata więcej
Wypraszam sobie! Pomagam prawie każdemu, a ty jeszcze masz czelność nazywać mnie SZMATĄ, bo używam x-raya? Ty niewdzięczny gnoju! Ciesz się, że nie jestem chamem - cham by cie za to trapowal. Ale nie ja. Ja się do tego stopnia poniżać nie mam zamiaru. Staram się pomagać potrzebującym, a skoro ty nazywasz mnie SZMATĄ, to na pomoc ode mnie NIE LICZ!
xeremon, bądź tak hardy i napisz to ze jestes botterem na game chat. rozmawialem z toba w tibi, na temat twojego opisu (polak-noob) i w koncu przyznales mi racje, ze kazda narodowosc ma lepszych i gorszych ludzi. ze kazdy polak mowi ze polak to noob i nie mozna sie doszukac kto nim nie jest.. ciekawe.
mowiles ze zmienisz podpis poniewaz cie przekonalem i chuj zmieniles. jestes nieslowny i głupi
@topic
jak na kazdym non pvp
Arrowsmaster
19-08-2007, 15:45
Ciesz się, że nie jestem chamem
Niech ktos inny to oceni. Jak na razie to Ty jestes noobem. :baby:
Banished: until Aug 20 2007, 19:49:11 CEST because of advertisement not related to game
/\ Arrowsmaster
Mm ciekawe. Czyżby MDWNAWOJNIE.PATRZ.PL czy może DARMOWYPACC.PATRZ.PL??? Na takiej samej podstawie mogę ciebie nazwać noobem.
Arrowsmaster
19-08-2007, 17:48
Chyba koncza Ci sie argumenty :)
Statement: "http://wiki.hunted.pl/wiki/Klucz_3142" (Aug 13 2007, 19:21:15 CEST in 'Main Trade Channel')
:p
Xere moze i uzywa bota ale takich ludzi jak On to jest bardzo malo na tym serwie. Ja sie wcale nie dziwie ze uzywa bota bo teraz sorkiem to jest dosyc trudno wiec sie nie dziwcie..
I nie mówcie na Xere ze to noob po to jest bardzo dobry kumpel..takich ludzi na candi sie prawie nie spotyka..
Arrowsmaster
19-08-2007, 18:11
takich ludzi jak On to jest bardzo malo na tym serwie
Bo Ci blokowal raty na rooku? Czy dawal 'fri itans' ?
Bo Ci blokowal raty na rooku? Czy dawal 'fri itans' ?
To i to ...
Arrowsmaster
19-08-2007, 18:18
Co Ty sie w nim zakochales? Wszyscy wiedza ze granie teraz sorkiem/drutem jest trudne, ale to nie oznacza ze trzeba uzywac botow.
To, że jesteś sorkiem uprawnia do korzystania z botów? Ludzie każdy kto botuje jest pojebany i tyle i co tu dużo gadać.
Uważam, że nie powinno się dawać "fri itenz - :p" ponieważ w ten sposób umacniamy w niektórych osobach przeświadczenie, że można szybciej i nie wkładając w to większego wysiłku zdobyć pieniądze lub przedmioty.
Nie rozumiem osób nachalnie żebrzących, błagających, poniżających się - gdzie duma, poczucie własnej godności, poczucie satysfakcji, że dokonało sie czegoś własnymi siłami !!!
Dlatego nie daje.!!! Wyjątki stanowią moi przyjaciele, ale przyjażń to zupełnie inne zasady.
Status non-pvp nie tylko na Candii, ale również na wielu innych, podobnych światach daje złodziejom, mordercom (lurowanie potworkow, blokowanie) poczucie bezkarności. Najgorsza jest czysta złośliwośc i premedytacja z jaką zachowują sie gracze. Osobiście czuję bezsilność i gniew w spotkaniu z takim indywiduum. Raportowanie to jednak strata czasu.
Aczkolwiek jestem przeciwna lurowaniu potworków lub blokowaniu bez względu na motywy działania: jesli mam możliwość nie dopuszczam do tego, lecze, ratuje, pomagam - kilka noobkow mnie chyba przez to znienawidziło ale trudno. :]
Zadziwia mnie, że noobstwo zdarza sie również wśród postaci z wysokimi lvl !!! Wydaje się, że niepożądane osoby powinny szybko odpaść.
Boty? Nie używam, nie pochwalam, ale to kwestia sumienia każdego z graczy. Na pewno mniej szkodliwe niż w/w zachowania.
PS: Xere miałam okazje poznać, nie kradnie, nie lotuje, nie zabija, gracz w porządku, można na nim polegać, niewyparzony język można wybaczyć ;)
19-08-2007, 19:37
Ja tez niestety mialem okazje poznac tylko ze z drugiej strony.
Arrowsmaster
19-08-2007, 19:46
Ja poznalem go az za bardzo, przykro mi ale dla mnie to tylko botter.
SiR_AsTaRoTh_NeVeRmInD
19-08-2007, 19:57
@arrowmaster
Jesteś głupi bo oceniasz go tylko pod względem bota, idioto. To że używa bota nic nie znaczy. Ciekawe czy ty jesteś taki swięty -.-
Arrowsmaster
19-08-2007, 20:08
Tobie to pewnie dal g arm ze tak o nim mowisz :)
I nie obrazaj mnie, bo Ci sie to nie uda.
Dla mnie to botter jak kazdy inny, ktory powinien dostac bana.
Predzej czy pozniej i tak wpadnie.
Rule 2a tez sie klania za jego jezyk. Na publicznych kanalach rowniez.
SiR_AsTaRoTh_NeVeRmInD
19-08-2007, 20:11
Nie dał mi g arma tylko to mój kumpel. I powtarzam, to że ma bota o niczym nie świadczy.
Arrowsmaster
19-08-2007, 20:12
Sprawiedliwosc jest slepa, jesli to Twoj kumpel to nie oceniaj go.
Taaa Xeremon to zasrany botter, ja mu nie ufam.
Na Candii mam postac (Cargan), znam noobow i to sporo, szczegolnie duzo w depo jest (w Thais...) :P
nie czepiaj sie xeremona za jego jezyk bo jak widac ty pierwszy go obraziles wiec nie dziw sie ze jest wzgledem ciebie wulgarny;)
Jak widac inni nie maja z nim problemow.
Arrowsmaster
19-08-2007, 20:24
Nie maja z nim problemow bo toleruja uzywanie botow.
Poza tym moze daja sie przekupic, ja zadnych itemkow nie bralem od niego.
Popieram Arrowmastera i modlę sie o bany dla wszystkich botterów!
Boże chroń nas od bezmyślnych idiotów:cup:
Pyro Aris
19-08-2007, 20:40
Tobie to pewnie dal g arm ze tak o nim mowisz :)
I nie obrazaj mnie, bo Ci sie to nie uda.
Dla mnie to botter jak kazdy inny, ktory powinien dostac bana.
Predzej czy pozniej i tak wpadnie.
Rule 2a tez sie klania za jego jezyk. Na publicznych kanalach rowniez.
own3d.
jak ma mu sie nie udac ,skoro wlasnie to robil ?
Arrowsmaster
19-08-2007, 20:47
Wiec sie mylisz :)
Poza tym moze daja sie przekupic, ja zadnych itemkow nie bralem od niego.
Nieznoszę ludzi, którzy gadają o mnie nie prawdziwe rzeczy. Polewkowe z was POLACZKI oj polewkowe...:D
Arrowsmaster
20-08-2007, 01:26
To tylko domysly polaczku polewkowy :)
Edit:
Slownika nadal nie kupiles?
Hmmmm.....
Widac kto tu sie wypowiada......
Co z tego ze ktos uzywa Bota?? I jest Botterem??
Jak dzieciaku bedziesz starszy i bedziesz mial poukladane w tej pustaj lysej pale
to moze ale tylko MOZE zrozumiesz ze uzywanie bota to jakby codzienosc dzisiejszych sorcow i druidow. Wiec kurwa niepierdol mi ze jak uzywa bota to jest zly i trzeba powiedziewc o tym mamusi.
Znam Xeremona z RL wiec niepierdol mi tu ze jest n00bem i tak dalej...
Pomagal nietylko mi ale i wiekszosci graczy ktorych spotkal
Staral im sie pomagac w miare wolnego czasu i swoich mozliwosci.
Wiec co ty mi tu pieprzysz o n00bach??
Znajac zycie jestes kolejnym znudzonym dzieckiem neostrady ktory biega rozchihrany naokolo krzesla krzyczac PLZ FREE ITEMZ ---PL ROX BR SUX.
Podobno jak sie kogos dobrze niezna to sie niewypowiada na jego temat...
Ale..... ehhh
Arrowsmaster
21-08-2007, 02:50
Mylisz sie, nauczylem sie do wszystkiego dochodzic powoli (bez podtekstow).
nauczylem sie do wszystkiego dochodzic powoli
Myśleć też, jak widać...^.^
Arrowsmaster
21-08-2007, 13:11
Wazne ze sie pogodzilismy :P
O free itans nie prosze nigdy :D No chyba ze crusader helmet za 2k to 'free itan' :P
Arrowmaster, z tobą się nie zgodzę ponieważ między innymi nie wiesz prawdopodobnie do czego używa w/w gracz bota. Może on używac tylko Light Hacka lub Auto Uh jakby miał jakiś problem (np. mana sie mu skączyła)
Ja używałem bota kiedyś tylko dla Light Hacku i auto uh.
13:32 Booker [27]: daj cos
13:32 Booker [27]: no
13:32 Booker [27]: plz prooosze
13:32 Booker [27]: dasz cos czy nie ??
13:33 Booker [27]: czemu
13:33 Booker [27]: prosze
13:33 Booker [27]: cioe jak polak
13:33 Booker [27]: polaka
13:33 Booker [27]: dawaj
13:33 Booker [27]: nobie
13:33 Booker [27]: noob
13:33 Booker [27]: debil
13:33 Booker [27]: hahah
13:33 Booker [27]: o lol
DAJCIE MI JEGO ADRES!!! PRZYSIEGAM! POJADE I MU WPIERDOLE!
DAJCIE MI JEGO ADRES!!! PRZYSIEGAM! POJADE I MU WPIERDOLE!
czlowieku a wiesz ze jest taka opcja jak ignore? po co ty sie tak wnerwiasz na jakiegos kretyna? tak swoja droga to :
"Nieznoszę ludzi, którzy gadają o mnie nie prawdziwe rzeczy. Polewkowe z was POLACZKI oj polewkowe..."
o jakie rzeczy ci chodzi? i powiedz mi jak duzo spotkales cudzoziemcow ze masz prawo sie tak wypowiadac o naszym kraju i jego czlonkach "polaczki" -_-
@down
ja nie widzialem polaka mowiacego "plx plx fri itans" tylko "prosze daj jakies rzeczy" czy cos w tym stylu. nie pomyslales ze br/swe/ger/i inne kraje moga mowic to w twoim jezyku ze ty tego nie rozumiesz? bo ja do niedawna tez tak myslalem ale sie mylilem i powiem tyle:
w kazdej narodowosci sa nooby/newbie/i wszelkie inne typy graczy!
NIGDY nie widziałem BR ani SWE proszącego o fri itanz - PL CODZIENNIE proszą mnie o fri itamz.
Jeszcze NIGDY BR ani SWE nie zbloczyli mnie ani nie zakosili mi lootbaga! - Połowa PL to zawistne ch*je które blocza i kradną lootbagi!
Arrowsmaster
23-08-2007, 21:36
NIGDY nie widziałem BR ani SWE proszącego o fri itanz - PL CODZIENNIE proszą mnie o fri itamz.
Jeszcze NIGDY BR ani SWE nie zbloczyli mnie ani nie zakosili mi lootbaga!
102% zgadzam sie
102% zgadzam sie
dziwny jestes xD, rozmawialem o tym z toba na candi i mi przyznales racje, a teraz mowisz ze on ma racje
lol, ja sie juz nie bede udzielac ^^
J*bany polski rozwydrzony bachor z non pvp. Podchodzi do mnie i:
16:54 Tomek the fighter [15]: twoja stara to kurwa noobie
16:54 Tomek the fighter [15]: i sie jebie z gierty6chem
16:54 Tomek the fighter [15]: chce twoja starom
16:55 Tomek the fighter [15]: twoja stara a ty jestes napewno z ulicy
16:55 Tomek the fighter [15]: twoja stara to kopara a twuj stary ja odpala
16:55 Tomek the fighter [15]: kurwo
16:55 Tomek the fighter [15]: jebevbjionmk
16:56 Tomek the fighter [15]: wspukczuhe twojej starej ze urodzila taka kurwe jak ty zjebie
16:56 Tomek the fighter [15]: hyba z twojej mordy bo wyglada jak ogurek
16:57 Tomek the fighter [15]: t
16:57 Tomek the fighter [15]: hej
16:57 Tomek the fighter [15]: gdzoie ejstes pod latarnia
16:57 Tomek the fighter [15]: wyjeb mnei
16:57 Tomek the fighter [15]: dam ci 1 gp za to
16:57 Tomek the fighter [15]: ej jak taqm twoja stara wczoraj sie z nia jebalem na tibi
16:58 Tomek the fighter [15]: dobra jest
16:58 Tomek the fighter [15]: powiedziala ze jestes tibio jebcem
16:58 Tomek the fighter [15]: yjhu8
16:58 Tomek the fighter [15]: panie kurwo zjebana
16:58 Tomek the fighter [15]: mam do pana spraba
16:58 Tomek the fighter [15]: daj mi swoja starom na noc
17:00 Xeremon [70]: No ile masz lat gówniarzu - 12?
17:00 Tomek the fighter [15]: ulica larni
17:00 Tomek the fighter [15]: nie
17:00 Tomek the fighter [15]: tyleile twoja stara
17:00 Tomek the fighter [15]: -1
17:00 Xeremon [70]: No pochwal sie
17:00 Tomek the fighter [15]: 14
17:00 Tomek the fighter [15]: a co
17:00 Tomek the fighter [15]: jestes tibiojebcom
17:00 Xeremon [70]: Wlasnie widze
17:00 Tomek the fighter [15]: jat twoja stara i ojciecv
17:00 Xeremon [70]: Po twoim stylu grania widze ze masz 14 lat
17:00 Tomek the fighter [15]: ja tez cie widze na codzien ganiasz z teletubisiami po luzku
17:01 Xeremon [70]: No podawaj
17:02 Tomek the fighter [15]: ok
17:02 Tomek the fighter [15]: ulica
17:02 Tomek the fighter [15]: sportowa 34
17:02 Tomek the fighter [15]: bielsko-biala
http://img204.imageshack.us/img204/3224/gnojug8.jpg
Jeżeli kiedykolwiek będę w Bielsko-Białej, to mu naj*bie! Żaden mały niewyżyty gnojek, nie będzie wyzywał mnie i moich rodziców. Mam okazje do przemówienia gnojowi do rozumu i ją wykorzystam.
michalll
30-08-2007, 18:15
Ma mniej niż 14 lat albo jest na coś chory :o
Mi też codziennie ludzie piszą głupoty podobne do tych, to na Candii norma. Najlepiej odrazu takie coś ignorować ;)
Arrowsmaster
05-09-2007, 23:21
Powinienes rozwazyc kupno slownika ortograficznego z zasadami pisowni ;)
Botterow trzeba tepic (moze nie x-ray, ale na pewno macro).
Arrowsmaster
09-09-2007, 18:12
Colo'Bro uwazajcie na niego, je*any thief :(
49 lvl, zal go.
Uważajcie na gościa o nicku Misinovic. Na bank kupiony char. Thief, lurer, trapper.
Edit:
Dziś jakiś młotek, przeprowadził zemną ten o to niezwykle inteligentny dialog:
16:25 Xeremon [71]: Ze co wykasowalem?
16:25 Xeremon [71]: 16:17 Niel Turia [35]: tylko czemu wykasowals swoje mesegy???
16:25 Niel Turia [35]: mesegi
16:26 Niel Turia [35]: twoje
16:26 Xeremon [71]: "mesegi" a co to jest?
16:26 Niel Turia [35]: lol
16:26 Niel Turia [35]: wiadomosci
16:26 Xeremon [71]: "wiadomosci"?
16:26 Xeremon [71]: Message chyba jesli juz
16:26 Niel Turia [35]: tak??/
16:27 Xeremon [71]: Chodzi ci o wiadomosci na temat mojego miejsca zamieszkania czy jego?
16:27 Niel Turia [35]: ogulnie tchuzu
16:27 Xeremon [71]: Co kurwa ogólnie
16:27 Niel Turia [35]: dales tylko wiadomosci jego na forum
16:27 Xeremon [71]: Koles naucz sie poprawie wyslawiac bo nie mam pojecia o co ci chodzi w dalszym ciagu...
16:27 Xeremon [71]: Co chcesz mój adres?
16:27 Niel Turia [35]: a swoich wesniackich nie
16:27 Xeremon [71]: Podac ci?
16:28 Niel Turia [35]: a po 2 to ja bym nie umieszczal na forum takich zecy o swojej matce.. ^^
16:28 Xeremon [71]: Tyle ze to nie ja ja wyzywalem ale dobra....
16:28 Xeremon [71]: A co chcesz mój adres?
16:29 Niel Turia [35]: no wlanie on
16:29 Xeremon [71]: Co tam sapiesz?
16:29 Xeremon [71]: bo cie nie rozumiem
16:29 Niel Turia [35]: i wszyscy mieli bk z twojej matki
16:32 Niel Turia [35]: lol ale luj....
16:32 Niel Turia [35]: jak bede przejezdzal kolo bialego stoku to tam wpadne
16:32 Niel Turia [35]: mu czekamy
16:32 Xeremon [71]: Mhmm Wiec stoisz po stronie jakiegos noobka który mnie wyzywa dla zabawy ta...
16:32 Niel Turia [35]: zawsze i wszedzie
16:33 Niel Turia [35]: widocznie brakuje ci pvp
16:33 Niel Turia [35]: widocznie mu sie nie spodobales tak jak innym z bielska
16:33 Niel Turia [35]: i mi w ty
16:33 Xeremon [71]: Tiaaa zwlaszcza ze on mnie wyzywal i moja matke dla zabawy bo mu sie nudzi
16:33 Niel Turia [35]: m
16:34 Xeremon [71]: To bierzesz pod uwage?
16:34 Niel Turia [35]: 16:33 Niel Turia [35]: widocznie mu sie nie spodobales tak jak innym z bielska
16:34 Xeremon [71]: innym to znaczy komu xd?
16:34 Niel Turia [35]: niewazne komu...
16:34 Xeremon [71]: No komu?
16:35 Niel Turia [35]: bo chyba w bielsku nigdy nie byles
16:35 Xeremon [71]: No slucham?
16:35 Xeremon [71]: Skoro cos przedemna ukrywasz to powiedz z jakiego powodu!
16:35 Niel Turia [35]: ojj dlugo by opowiadac
16:36 Xeremon [71]: Koles
16:36 Xeremon [71]: nie rozumiem cie
16:36 Niel Turia [35]: nie koles dziecko
16:36 Niel Turia [35]: nie koles dziecko
16:36 Niel Turia [35]: nie koles dobra..?
16:36 Xeremon [71]: Dobra kozaku internetowy
16:36 Xeremon [71]: zacznijmy od tego
16:36 Niel Turia [35]: looool
16:36 Xeremon [71]: Nie wiem o co ci kurwa w dalszym ciagu chodzi
16:37 Niel Turia [35]: w sumie to ty nic nie wesz
16:37 Xeremon [71]: moze o to ze wolisz stanac po stronie jakiegos perfidnie znudzonego gówniarza
16:37 Xeremon [71]: no wlasnie niewiem
16:37 Niel Turia [35]: no to pszynajmniej sie pszyznales ze nic nie wiesz
16:37 Xeremon [71]: a co mam wiedziec?
16:38 Niel Turia [35]: to ze jestes pojebem jakich malo!!!
16:38 Niel Turia [35]: a i ty sie pytales...
16:38 Xeremon [71]: powód?
16:39 Niel Turia [35]: zawadziles nie jednemu CAELEMU gimnazjeum ale 2 CALYM GIMNAZJUM
16:39 Niel Turia [35]: tu chyba wtedy nie wiedziales z kim gadales
16:39 Xeremon [71]: Ojeeeej! :oo
16:39 Xeremon [71]: No nie wiedzialem
16:39 Xeremon [71]: a nie sory
16:39 Xeremon [71]: wiem!
16:39 Xeremon [71]: z 14 znudzonym bachorkiem
16:40 Xeremon [71]: EXANI HUR UP
16:40 Xeremon [71]: a nie?
16:40 Niel Turia [35]: 3 razy nie
16:40 Niel Turia [35]: i jeszcze zaplacisz za swoja pyche
16:41 Xeremon [71]: Mhmm A z kim tak WAZNYM LOL xD rozmawialem?
16:41 Niel Turia [35]: nie musisz wszystkiego wiedziec wystarczy ze wiem szystko o tobie
16:41 Xeremon [71]: Co wiesz?
16:41 Xeremon [71]: o.0
16:41 Xeremon [71]: Bo zdaje mi sie ze gówno wiesz
16:42 Niel Turia [35]: nie musisz wszystkiego wiedziec wystarczy ze wiem szystko o tobie
16:42 Xeremon [71]: Nie mozesz wiedziec wszystkiego o mnie, bo prawda jest taka, ze nie masz dostepu do moich danych osobowych
16:42 Xeremon [71]: co za tym idzie gówno wiesz
16:43 Niel Turia [35]: a ty wiesz wogule gdzie sa umieszczone twoje dane?
16:43 Xeremon [71]: wiem
16:43 Xeremon [71]: Ale napewno nie w necie ;]
16:43 Niel Turia [35]: slucham?
16:44 Xeremon [71]: A ty wiesz?
16:44 Niel Turia [35]: wiem
16:44 Niel Turia [35]: a ze ty nie wiesz to...
16:44 Xeremon [71]: Sluchaj fajansie - twoje nedzne próby nastraszenia mnie sa gówno warte zapewniam cie...
16:44 Xeremon [71]: Wobec tego slucham
16:45 Xeremon [71]: Nawet nie wiesz jak mam na nazwisko
16:45 Niel Turia [35]: masz 3 dni na dowidzenie sie gdzie sa twoje dane osobowe
16:45 Xeremon [71]: bo co?
16:45 Niel Turia [35]: bo zi wsadze piesc do twojego oka z kolegami
16:46 Xeremon [71]: Mmhmhm nie bym byl tego taki pewien ;]
16:46 Niel Turia [35]: nie traktuj tego jak pogruszki z mojej strony
16:46 Xeremon [71]: Wiesz o mnie tylko dwie rzeczy
16:46 Xeremon [71]: Ze mam na imie pawel i mieszkam we wrocku ;pp
16:46 Niel Turia [35]: ze jestes nie spelna rozumu...
16:47 Xeremon [71]: Ej ten adres tego gówniarza co mnie dla zabawy wyzywal jest prawdziwy?
16:47 Niel Turia [35]: nie
16:47 Xeremon [71]: A znasz go z RL?
16:47 Niel Turia [35]: zrobiles z siebie posmiewisko
16:47 Niel Turia [35]: kolo
16:47 Niel Turia [35]: mówilem
16:47 Xeremon [71]: oooj nie powiedzial bym
16:47 Niel Turia [35]: i nie bede powtarzal sie
16:48 Niel Turia [35]: ale ja nie zartuje
16:48 Niel Turia [35]: serio ci mówie
16:48 Xeremon [71]: Czlowieku co ty mi tu kurwa pierdolisz!
16:48 Niel Turia [35]: lol nie moge
16:48 Niel Turia [35]: omg
16:48 Xeremon [71]: Jakis twój kumpel wyzywa moja matke i mnie a ty jeszcze masz czelnosc szczeniaka bronic?!
16:49 Niel Turia [35]: lol
16:49 Niel Turia [35]: to nie mój qmpel
16:49 Xeremon [71]: a kto?
16:49 Niel Turia [35]: cale nasze gimnazjum od tego chuczalo
16:49 Xeremon [71]: Od?
16:50 Xeremon [71]: Od tego ze nie chce pozwolic aby jakis maly gnoj mnie obrazal?
16:50 Niel Turia [35]: i sie skapnolem ze ja gram na candi tak jak ten zekomy gm (którym nie jestes bo sprawdzilem )
16:50 Xeremon [71]: GM?! xDDDDDDDD
16:50 Xeremon [71]: A gdzie pisalo ze jestem GMem?
16:50 Niel Turia [35]: w twojej dupie
16:50 Niel Turia [35]: sory
16:50 Xeremon [71]: Czyzby brakowalo ci slów?
16:50 Niel Turia [35]: w dupie twojej matki
16:51 Xeremon [71]: bo mi zaczyna brakowac na opisanie twojego zachowania
16:51 Niel Turia [35]: mi nigdy nie braqje slów
16:51 Niel Turia [35]: lol
16:51 Niel Turia [35]: bk
16:51 Niel Turia [35]: zal
16:51 Niel Turia [35]: DZIECKO PSZYZNAJ SIE !ILE TY MASZ LAT....
16:51 Xeremon [71]: ile?
16:51 Xeremon [71]: 16
16:52 Niel Turia [35]: 16
16:52 Niel Turia [35]: WLASNIE
16:52 Niel Turia [35]: 16
16:52 Xeremon [71]: i ?
16:52 Niel Turia [35]: ojojoj
16:52 Niel Turia [35]: zabierasz mi cenny czas
16:52 Niel Turia [35]: nara
16:52 Niel Turia [35]: moze sie w bielsku spotkamy
16:52 Xeremon [71]: OOOjojoj a czym tak sie wam narazilem
16:52 Xeremon [71]: kozaki bielsko bialowe
16:53 Xeremon [71]: /
16:53 Xeremon [71]: ?
16:53 Niel Turia [35]: i nie zdziw sie jak kiedys podejdziesz do kompa bedziesz wpisywal pasy au ci nie beda pasu wchodzily...
16:53 Niel Turia [35]: a tu*
16:54 Xeremon [71]: ooooo kurwa dzieki ziomek serio mam laggi i zapewniles mi na dzisiaj rozrywke zamiast expienia
16:54 Xeremon [71]: no i co tam jeszcze powiesz?
16:54 Xeremon [71]: Ooohoooohoooo jak to ty mnie h44ckni33sz?
16:54 Xeremon [71]: plax no
16:55 Xeremon [71]: Czy ja dobrze widze?!
16:56 Xeremon [71]: 35lvl próbuje mi wcisnac kita, ze mnie hacknie?! ahsahshahsah
16:56 Xeremon [71]: Ty to mówiesz na powaznie?XD
16:57 Xeremon [71]: EXEVO GRAN MAS VIS
16:58 Xeremon [71]: oooj widze ze kolejny noob do wklejenia na forum
Arrowsmaster
11-09-2007, 23:06
Niel Turia ma juz dawno u mnie ignore (teksty typu 'czary mary twoja stara i twoj stary') :/
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale on ma 10 lat (i mysli ze jest kozak).
Lol:
7125256 22:40:56
loolq pomyliles mnie z kims innym
Arrowsmaster 22:41:09
?
Arrowsmaster 22:41:11
:D
7125256 22:41:22
pomylies mnie z kims
7125256 22:41:26
ja nie kozaqje
7125256 22:41:42
a po 2 to xeremon wszyystko pszekreca
7125256 22:41:54
:)
Arrowsmaster 22:42:17
ale ocb?
7125256 22:42:45
na takim forum sie wypowiedziales
7125256 22:42:49
w sprawie niel turi
7125256 22:42:57
nie znasz mnie
7125256 22:43:03
mówie ci
7125256 22:43:11
i nie gadaj takich bzdur na forach
7125256 22:43:19
ze mnie znasz
7125256 22:43:19
-,-
Arrowsmaster 22:43:24
nie wiem ocb ale thx za info
7125256 22:43:45
<lol2>
7125256 22:43:49
ok niewazne
16:32 Lord Pizot [10]: pl
16:32 Lord Pizot [10]: ?
16:32 Cargan [36]: im not fucking pl
16:33 Lord Pizot [10]: plx help
16:33 Cargan [36]: why?
16:33 Lord Pizot [10]: bo kurw\a pomocy potzebuje cioto jebana
16:33 Lord Pizot [10]: s*******aj na grzucy fiucie
16:33 Cargan [36]: hmmm
16:33 Cargan [36]: english please
16:34 Lord Pizot [10]: huj ci w dupe
16:34 Lord Pizot [10]: !!
16:34 Cargan [36]: ;(
16:34 Lord Pizot [10]: kurwa help
16:34 Cargan [36]: kurwa?
16:34 Lord Pizot [10]: yes kurwa
16:34 Cargan [36]: whats kurwa?
16:36 Lord Pizot [10]: kurwa is bith
16:36 Cargan [36]: bith?
16:37 Lord Pizot [10]: nie mogles odrazu powiedziec ze polak jestes a nie ja tu sie kurwa produkuje cio napisac
16:37 Lord Pizot [10]: ;
16:37 Lord Pizot [10]: ;/;/;/
Diegoverialanho
21-09-2007, 23:01
Co za kretyni bronią bottera? X3r3mon używasz botów oznacza to,że jesteś nierobem, polaczkiem (z pl) i no nie będe mówił bo nie zniżam się do poziomów takich noobów jak ty...Powiem tylko tak: Arrowsmaster ma 100% i chyba każdy normalny gracz i każdy szanujący swoją wartość i siebie samego a także innych przyzna mi rację. Zal mi ciebie, usuń bota zrób, nową postać i dojdź do tego wszystkiego powoli, chyba że nie umiesz to oznacza że jesteś BEZTALENCIEM :D i chorym niepełnosprawnym obywatelem RP...
@up
Ci kretyni co bronią bottera, to ci którym kiedyś pomogłem (nie fri itanz) i jestem ich friendem, z którymi razem huncilem, bloczyłem tych co bloczą innych, uciekałem przed demonami, ratowałem dupy i deadałem razem z nimi. I wiesz co? Zazwyczaj nikogo nie mam w dupie, ale są wyjątki. Mam cię w dupie. Ty mnie też, ale ja bardziej mam to w dupie, że ty masz mnie w dupie, niż to że mam to w dupie, że nazywają mnie "OOO BOTER - SZMATA". A tak poza tym to już nie gram i już pewnie nie będę grał na bocie. Ale boterów raportował nie będę.
Pikaczu69
27-09-2007, 00:41
Lol, ja mieszkam w Bielsku, nawet blisko xD Jak by mnie obchodziło jakieś lamerskie dziecko neo to może bym mu i najebał, ale po co ; p
Grałem na no pvp na Refugii i jest tak samo jak na Candii, dużo nooba, thiefów i ogólnie szkoda gadać. Ale widziałem na co sie decyduję, chciałem grać w spokoju, bez huntów itp
Do botterów mam lekki żal, bo przez nich prawie nikomu nie chce się grać uczciwie, wszyscy tylko używają cavebota na noc i mają kase i lv.. i to nie tylko polacy, wielu hlvl Szwedów, Anglików i innych niby to uczciwych narodów. Jak się nad tym zastanowię to mam to w dupie, to tylko pixelowa gierka, wisi mi to czy któs sobie w niej ułatwia życie, te zjebki co wyzywają tego xeremona (czy jak mu tam) niech się zastanowią czy nie walnęli się ostatnio czymś twardym w łeb, bo szkoda ich słuchać.. rozmowy z noobami - n/c albo ignore, albo można pozlewać i poudawać że się ich boi czy coś : o
Niepotrzebnie się rozpisałem ale kij
Co masz cos do polakuf?1 masz cos do polakuf?/
Wjebal mi sie na draga, postawil dsy i taki tekst:
14:28 Dudzi Sorcerer [38]: 14:17 Dudzi Sorcerer [38]: jestes jebanym ****em bo twuj tata zgwalcil siore z zespolem downa i tak powstales ty maly smierdzacy brudny niemty grzyb sromotnikowy obslizgly huj
Jeżeli to noobie czytasz to wiedz jedno: Jak mi sie ban skonczy to zjebie ci tu gre ty mały pisiorze.]
14:48 Tantaram [25]: Aff it was mine drag!!!!!!!!!
14:48 Torthuga [57]: Hunted -.-
Candia to pi**dolone gówno! To realm dla noobów bo dla graczy już nie. 90% tego serva to thiefy, lurerzy, "kozaki", nooby. Nawet gracze powyżej 150lvl swoim zachowaniem przypominają 14lvle. Tutaj się zwyczajnie nie da grać! Tylko sie wszyscy nawzajem na respa sobie w*******aja. To jest syf nie server.
Zrobilem sobie postac na candii 3 miesiace temu. Wybralem ja bo był to pusty serw. (o kazdej porze wchodzilo sie bez kolejek)
Dlaczego teraz juz tak nie jest? (juz o godzinie 9:40 czekalem w kolejce) a o godzinie 8 juz jest ciasno w dp. Co sprawilo ze tylu ludzi w tak krotkim czasie zrobilo sobie tam konta? tam nie da sie grac
Malitian
07-10-2007, 22:34
Może pora zmienić serwer na bardziej ludzki :p
To prawda grałem 3 dni 40 druidem na Celeście (też non-pvp) na tych światach polacy są tresowani do kradzieży loota, biegne sobie z lootbagiem, a tu mi z depo wywala połowa ludu i od razu jeb f bomba, nastepny rzuca destroy fielda pol godziny sie przepychaja, zeby tylko zdobyc lup, to nienormalne.... wracajac do wczesniejszych postow, ja rozumiem Xare~ bo sorami sie gra baaaardzo trudno, na pvp to juz prawie ich nie ma (grających) a jak sa to tylko po to zeby stac na boocie, osobiscie wole expic niz bootowac, ale to tylko gra i lepiej isc na dwor i pogadac z przyjaciolmi skoczyc na piwo i zarzucic boota anizeli samemu gapic sie w ekran 12h i czekac na skaczaca mane. Reasumujac nie wiem czemu obrazacie kolege z candii ma od was wyzszy poziom i czy to nie z zazdrosci?:) oczywiscie zaraz ktos powe ze na boocie tez by mogl... wiec zanim zadasz rzucisz mi ,,hardą" ripostę zrób to xD a wtedy Cię pochwale:>
22:57 Tantaram [29]: Jak ja kurwa nie znosze gdy ktos mi sie w*******a na respa
22:57 Tantaram [29]: a niech kurwa zobacze ze gdzies ty bezdiesz huncil
22:57 Dudzi Sorcerer [38]: :P
22:59 Dudzi Sorcerer [38]: uuu zatkalo?
22:59 Tantaram [29]: Myslisz ze jestes na nonpvp to wszystko ci wolno?
22:59 Tantaram [29]: Juz ja cie naucze manier beszczelny psie
22:59 Dudzi Sorcerer [38]: ssij
Po 5 sekundach...
22:59 Pyra Immortal [68]: zobaczymy
23:00 Pyra Immortal [68]: kto nie poexpi
23:01 Tantaram [29]: O tym jak sie w*******a na mojego respa z dragami?
23:01 Pyra Immortal [68]: huj mnie to zobaczymy:P
23:01 Pyra Immortal [68]: ignored
Eee Nie chcę cię straszyć, ale radził bym ci nie pisać do mnie takich gróźb pod moim adresem, zwłaszcza z takiego powodu. Nawet nie próbuj mnie bloczyć. Nie radzę.
14:54 Dudzi Sorcerer [39]: czekam na hunted
14:54 Dudzi Sorcerer [39]: smieciu
14:54 Dudzi Sorcerer [39]: i pyra tez
14:54 Dudzi Sorcerer [39]: cipo
14:55 Xeremon [72]: Myslisz ze sie go boje?
14:55 Dudzi Sorcerer [39]: on sra na to i na ciebie tak jak i ja gownojadzie ruchaj stara i tak jest dziwka a nie wiesz o tym smieciu a stary pedofil i cie rucha w dupe]
:lol:
Dlaczego?! :D:D:D:D skąd się biorą tacy ludzie, jestem pewien że ten koleś by nie wbiłby większego poziomu na pvp niż 30 :)
17:59 Van Laren-Knight [30]: dasz cos plz
17:59 You see Van Laren-Knight (Level 30). He is a knight. He is Warrior of the Candia Fun (Zostaw Goolmana).
18:00 Xeremon [73]: twój leader
18:00 Xeremon [73]: nick
18:00 Xeremon [73]: ale to kurwa juz
18:00 Van Laren-Knight [30]: Ż|/Ż/ |Ż| |Ż| |ŻŻŻ) \Ż\/\/Ż/ /Ż\ |_|\_\ |_ _| |_|\_\ \_/\_/ |/ \|
18:00 Van Laren-Knight [30]: wypeirdaldaj
18:00 Xeremon [73]: juz ja sie postaram o wyjebke
18:01 Van Laren-Knight [30]: |ŻŻ\|Ż| |Ż| | | | |/ŻŻ\ /ŻŻ\| Ż\ |_|\__|\__/ \__/|__/
18:01 Van Laren-Knight [30]: ignore
18:01 Van Laren-Knight [30]: huju
18:01 Van Laren-Knight [30]: jeb sei
18:01 Van Laren-Knight [30]: pizdo
18:01 Van Laren-Knight [30]: . /||\ | | | | /ŻŻ\| |/ŻŻ\ \__/|||||\__/ SSIJ
18:02 Van Laren-Knight [30]: kamerzysta on candia
18:02 Van Laren-Knight [30]: i huj
18:02 Van Laren-Knight [30]: z toba
18:03 Xeremon [73]: 30 lvl
18:03 Xeremon [73]: i prosi o itemy
18:03 Van Laren-Knight [30]: wy*******daj
==================
18:32 Karel Airan [12]: XERemon gej wozi klej pija pali Konia wa;o
Dobry dla innych i o to mi płacą... Głupie polaczki...
Triplonq
03-11-2007, 07:19
Jeszcze pzred hackiem mojego konta zakumplowalem sie z 1 noobem xD i chcial isc na beho to poszlismy no i bloklem go na beho (GUARDIA) Non-pvp a on powiedzial: Masz dead. XD Lol to mnie najbardziej rozsmieszylo xD ale loot byl do d**y ze sie tak brzydko wyraze xD battle hammer i 168 gp lina i takie tam duperele listek zabity motyl noze tasak skrzynka -.^ xd
No i właśnie takich jak ty, powinno się hackować...
Xere nie przejmuj sie, podasz dłoń będą chcieli całą rękę. Grałem na Celescie i na Candii i niestety światy non-pvp to porażka i dno. Polecam olać ich totalnie, albo rzucić sie na WoW lub RL (real-life oczywiście xD).
A co do botów - każdy używa na swoją odpowiedzialność, a inny jak mu sie nie podoba to niech raporta napisze, a nie jedzie po kolesia starych itp. Żal...
Pozdro
Grue a.k.a Tooshi
Zacznę chyba robić tak jak Xeremon i będę wstawiać dialogi z noobami.
Dzisiaj poszedłem niedaleko Mint i po drodze chciałem pozabijać Archery. Jeden kolo wlazł i zabił mi archerka. Skopiowałem zadziwiająco inteligentny dialog z nim.
Oto on:
16:04 Apokaliptyczny Rycerz Chaosu [15]: -.-
16:04 Apokaliptyczny Rycerz Chaosu [15]: noob
16:04 Rale Vira [57]: ciebie robil
16:04 Rale Vira [57]: cioto
16:04 Rale Vira [57]: kurwo dizkwo zajebana
Spojrzcie na lvl :)
pozdro dla normalnych graczy z Candii
Grzekarol
09-11-2007, 19:44
Tak jest na kazdym serverze, a to glownie za sprawa dzieci z polski i brazylii)
^
Potwierdzam to
ElderCassan
23-01-2008, 18:10
Z kim wy sie kłócicie! Xere gada o innych a sam jest zwykłą ciotą. Owszem Yodi i Viero chcieli cię zbloczyć na mostku ale im sie nie udało(wielka szkoda).W tym samym czasie Yodi był w mojej gildi z 10min po całym zdarzeniu Xere pisze że go chcieli zbloczy (miałem wrażenie że sie popłakał przed komputerem) ja odpowiedziałem zgodnie z prawdą że mnie to nie interesuje a Xere oczywiście wymyślił że sie podlizuje i boje że mnie Yodi zbloczy(pomimo że chodzę z nim do tej samej klasy).Jakieś 2-3 tygodnie później Xere doszedł do wniosku że idziemy w tej samej ekipie na gorome (robiłem ją z inną ekipą).Napisał do mnie o tym przestraszony że zostanie zbloczony przez Yodlena.Xere jeżeli ty twierdzisz że jestem naiwniakiem itp. to szkoda mi ciebie bo na 99% masz jakieś problem z życiem w rl i tak bardzo zależy ci żeby być dobrym w Tibie.Pomyśl może nad zmianą świata na pvp bo chyba by ci sie to przydało(może byś sie w końcu trochę ogarnął).Dla mnie to ty za bardzo przeżywasz co sie dzieje z twojimi pixelami. =)
PS.Mam gdzieś co o mnie myślisz =)
omg.. przez jednego bota tyle krzyku?! .. Tyle boterów jest .. Niech sobie używa tego bota..
@topic
NA candii przez 2 dni skillowania na rotkach spotkałem około 20 noobków..
wszyscy byli typu: "starzy założyli net bo nie mają dla mnie czasu" i wybijali lub klęli że jestem noobem i nie zabijam rotków.. Spotkałem też druida który skillował sworda lecz to raczej newbie ... co do chamstwa to takie 40+ lvle trapują na dużą skale .. :confused:
Cya
Xere gada o innych a sam jest zwykłą ciotą.
Możliwe. Ale mam za sobą dziesiątki osób, które potwierdzą, że jestem całkowicie bezkonfliktowy i właśnie dlatego nie jestem ciotą. Jeśli masz mnie za ciotę, bo potrafię się wypowiadać całymi zdaniami i nie kozaczę na non pvp tak jak twój przyjaciel Yodlen, to znaczy że jesteś kompletnym cymbałem. Gdy ci napisałem o Yodlenie po tym incydencie, to zacząłeś na mnie bluzgać i dałeś mi ignora. Tak jak Yodlen. Tak jak ktoś powiedział "Chamstwo wirtualne czy rzeczywiste pozostaje chamstwem". Należysz do grupy graczy, która jest całkowicie bezkrytyczna wobec siebie. Chcesz poprawiać innych? Zacznij od siebie. Może kiedyś pojmiesz czemu gram tak a nie inaczej. Narazie cię w to nie będę wtajemniczał, ponieważ przerasta to twoje możliwości w zakresie przyjmowania innowacji. Prosze bardzo mówiłem i tłumaczyłem ci to 100 razy i zrobie to 101 raz. Twój kolega stal z tym małym pizdkiem i gdy się cudem uratowałem to zaczął coś wymyślać że go wcześniej wyzywałem. Prawda jest taka, że wtedy go pierwszy raz zobaczyłem. Może to, że dzieli nas szklany ekranik, robi u takich jak ty poczucie bezkarności. Nie będę was tu straszył że bym wam obił mordy w RL bo wcale dobrze się nie biję. Ale nie mam podstaw by uważać siebie za ciotę. Gram tak jak chcę, ale nie działam na niekorzyść innych. Twój przyjaciel działa więc wychodzę z założenia, że należy mu się to samo. Przestań mi tu pie**olić farmazony jaki to ty, Viero i Yodlen jesteście wspaniali, bo dla wielu osób wy jesteście poprostu małymi głupkami i niedowartościowanymi, niekonsekwentnymi i krzywymi pod deklem pop**doleńcami.
Night'Aran
30-01-2008, 13:14
Aarde het doeselsefde rox!!!8o
Odświeżam temat świeżutkim dialogiem:
12:14 Strygwyrs [36]: tak
12:14 Strygwyrs [36]: prosze cie tow jest moj
12:14 Zduncio Barbarian [21]: zastanowie sie
12:16 Strygwyrs [36]: prosze wyjdz tower jest moj
12:16 Zduncio Barbarian [21]: fajnie
12:20 Strygwyrs [36]: KRUWA MAC NIE POECPSIZ SOBIE JUZ
12:20 Strygwyrs [36]: WYJDZ KURWA TOWER EJST MOJ CZAISZ
12:21 Strygwyrs [36]: KLUWA MAC
12:21 Zduncio Barbarian [21]: az sie przestraszylem
12:21 Zduncio Barbarian [21]: kupiles wieze? ;>
12:22 Strygwyrs [36]: coza idiota dobra Naro szmato ss na tibia.pl plx ;)
12:22 Zduncio Barbarian [21]: az sie boje
12:22 Zduncio Barbarian [21]: exura
12:22 Strygwyrs [36]: nie musisz kurwo ignore
Pozdro:cup:
Jaki dzisiaj owocny dzień:
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: leave
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: huju
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: nie
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: wiem
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: wiesz
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: co
12:45 Zduncio Barbarian [22]: you all think that u have all tower for yourselves?
12:45 Zduncio Barbarian [22]: gz man
12:45 You see Ulrich Von Jungingen of candi (Level 81). He is an elite knight. He is Elite of the Enchanted Brothers.
12:45 Zduncio Barbarian [22]: exura
12:45 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: -.-
12:45 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: i first in tower
Jest dużo noobów na Candi. Xere nie uważałem za nooba póki nie przeczytałem jego postów w tym temacie. Hiena'mazi - okrada innych naszczęście wyspołkowałem go i ma status banished.
Sotha i Xeremon spox nic do nich nie mam.
kilka postów nizej
Xeremon powiem ci jedno: *** ci w d*pe"
@toppic
nooby jak na kazdym swiecie, jak na poczatku sie mowilo o pamaganiu newbie : Ja zasiałem 3 newbie- ziarenka a teraz wyrosły pozadni ludzie na tibi (100+)
Ja z Xere wszystko załatwiłem proszę się już nie czepiać :)
Nowy cytacik:
07:56 Zduncio Barbarian [23]: offer 10 hunting spears
07:56 Vienio Bollter [22]: offer
07:56 Vienio Bollter [22]: 1 hut 25 gp
07:57 Zduncio Barbarian [23]: no
07:57 Vienio Bollter [22]: zal mi ciebie nnoooobku
A to autentyk z wczoraj - pozdro dla Pipsztyla:
20:46 Pipsztyl [72]: zobvaczymy stare ****e
20:46 You see a blood herb.
It weighs 1.20 oz.
20:46 Pipsztyl [72]: twoja stara niema nob i biega na lokchaich
20:46 Pipsztyl [72]: exura
20:47 Pipsztyl [72]: exura
20:47 Zduncio Barbarian [23]: Laur
20:47 Zduncio Barbarian [23]: nowy text
20:47 Pipsztyl [72]: ****u
20:47 Zduncio Barbarian [23]: na forum
20:47 Pipsztyl [72]: oo kurewko
20:47 Lauregan [28]: leave
20:47 Pipsztyl [72]: do starego tak
Hiena'mazi - okrada innych naszczęście wyspołkowałem go i ma status banished.
Ten to jest noob dopiero. Jak miał 18lvl to błagał mnie na kolanach o darmowe itemy w Thais. Po bodajże 2 dniach, kupił pacc (nie ma to jak pacc na 18lvl co?) i w Ank nie chciał mi tp zrobić. Stwierdził, że mi nie pomoże bo NIE DAŁEM MU ITEMÓW! Wykrzyczał to przy wszystkich co spowodowało ogólne poprawienie się humoru u ludzi stojących przed Ankrahmuńskim depo. Nie mam pojęcia skąd ten cymbał się wziął. Twierdzi, że ma 16 lat. Może i tak jest. Jednak jak dla mnie, to 16 lat on ma tylko fizycznie, ale pod deklem prócz pajęczyn tam wiele nie znajdziemy (no dobra, plate sety). Na przykład do Carlin to ja boję się chodzić, bo nie wiadomo co tam cie może spotkać. Jakieś 10 latki szantażowały mnie, że jak im nie dam "knait" armora to to "bendom" mnie scigaly w realu O.o Ja tam nie chodzę bo się ich normalnie. Wchodzisz do depo i cię oblegają z każdej strony. A ten Lauregan co na mnie kłamał na tibia.com już na tym servie sobie nie pogra. Tylko czekam aż PACC kupi.
@down
To poexpi...
Dzisiaj expiłem na dragach. Nagle wbił się "medjum lefel" i powiedział:
21:06 Maxi Zex [56]: wyjazd cioto
Musimy tępić noobów! Nie poddawajcie się!
Pewnie powiecie, że wklejanie cytatów nie ma sensu ale po prostu próbuję was ostrzec i coś zmienić;]
@up
Fajnie...
16:25 Zduncio Barbarian [24]: hi
16:25 Zduncio Barbarian [24]: buy honeycombs
16:26 Zduncio Barbarian [24]: and iron ores
16:26 Zyrol Thor [45]: offer
16:26 Zduncio Barbarian [24]: 150 gp for honey and 400 gp for ore
16:26 Zyrol Thor [45]: 4 iron ores 2k
16:26 Zduncio Barbarian [24]: no
16:26 Zyrol Thor [45]: bb
16:26 Zyrol Thor [45]: noob
16:26 Zduncio Barbarian [24]: ;*
Odświeżam temat świeżutkim dialogiem:
12:14 Strygwyrs [36]: tak
12:14 Strygwyrs [36]: prosze cie tow jest moj
12:14 Zduncio Barbarian [21]: zastanowie sie
12:16 Strygwyrs [36]: prosze wyjdz tower jest moj
12:16 Zduncio Barbarian [21]: fajnie
12:20 Strygwyrs [36]: KRUWA MAC NIE POECPSIZ SOBIE JUZ
12:20 Strygwyrs [36]: WYJDZ KURWA TOWER EJST MOJ CZAISZ
12:21 Strygwyrs [36]: KLUWA MAC
12:21 Zduncio Barbarian [21]: az sie przestraszylem
12:21 Zduncio Barbarian [21]: kupiles wieze? ;>
12:22 Strygwyrs [36]: coza idiota dobra Naro szmato ss na tibia.pl plx ;)
12:22 Zduncio Barbarian [21]: az sie boje
12:22 Zduncio Barbarian [21]: exura
12:22 Strygwyrs [36]: nie musisz kurwo ignore
Jaki dzisiaj owocny dzień:
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: leave
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: huju
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: nie
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: wiem
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: wiesz
12:44 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: co
12:45 Zduncio Barbarian [22]: you all think that u have all tower for yourselves?
12:45 Zduncio Barbarian [22]: gz man
12:45 You see Ulrich Von Jungingen of candi (Level 81). He is an elite knight. He is Elite of the Enchanted Brothers.
12:45 Zduncio Barbarian [22]: exura
12:45 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: -.-
12:45 Ulrich Von Jungingen of candi [81]: i first in tower
Wkleiłeś cytaty w których pokazujesz, że to właśnie ty jesteś noobem bo się w*******asz na resp.
suryoymobb
21-02-2008, 12:17
Od dobrego roku, od kiedy zaczęli "reklamowac" Tibie w TVN itp, zmora noobów zaczęła grac. Dyspojęcie i dysumiejętności, przeradza sie w najgorsze z mozliwych nóbstw. ;) Zmora n-pvp dlatego nigdy nie grałem na takim swiecie. Oczywiscie pvp tez to ma, tyle ze od 3 lat juz nie grałem na free, wiec chyba zapomniałem co to znaczy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.