Pokaż pełną wersje : Paradox tower
Czy ktos wie ? Jak wezme 4 nagrody ze skrzynek w para tower i 2 rzuce koło teleporta. Potem przejde po plytkach tych nagrod co wyrzucilem i wezme lezace obok tp to bede mial 4 nagrody ?
Spongyfhy
19-05-2007, 12:11
NPC przenosi Cię w miejsce pod płytkami, a koło teleportu. Żeby dojść do skrzynek musisz zatem przejśc przez płytki. Nie da się zabrać wszystkich nagród.
Czyli jak przejde przez jakies plytki to juz nie ma tej nagrody w skrzynce ??
Czyli jak przejde przez jakies plytki to juz nie ma tej nagrody w skrzynce ??
Tak. Po przejściu przez pole, na danej skrzynce pojawia się efekt udeżenia z HMM i nie możesz wyjąć z niej nagordy.
Ja kiedys przez przypadek wpadlem na 3cie pole i dostalem tylko 1 nagrode -.^ :P
Dran_Panuxx
05-02-2009, 12:51
Mam pytanie. Drzwi do Prisona są zamknięte na klucz. Skąd wziąć ten klucz?
O ile dobrze pamietam ten klucz jest do zdobycia na mint, klikaj w kazda skrzynke tam (na poludniu chyba) a znajdziesz;d
Gormitas
05-02-2009, 15:40
lubisz odświeżać?
Top@
tutaj na końcu masz co utracisz :
http://wiki.hunted.pl/wiki/Paradox_Tower_Quest/Spoiler
Avallach
05-02-2009, 17:35
lubisz odświeżać?
Widze, ze chciales blysnac, ale ci sie nie udalo. Lepiej, ze odswiezyl temat niż miałby zakładać nowy. Poza tym to ty odpowiadasz na temat sprzed ponad roku ;p
@dran
Wez klucz z sypialni mino guardow w mint (zaraz za zamkiem). O ile dobrze pamietam jest w ostatniej skrzynce po lewo.
Dran_Panuxx
05-02-2009, 18:28
Dzięki za odpowiedź. Odświeżam bo szukałem i nie mogłem znaleźć. Czasem trzeba :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.