Pokaż pełną wersje : Smoki
Hergen88
19-05-2007, 09:53
No wiec gralem przez okolo 2 lata knightem lecz zrobilem 28 ms. Zastanawiam sie czy expienie na smokach w ank(ten 3 resp kolo blue djin tower) bylby oplacalny. Prosze bardziej doswiadczonych graczy, o pomoc. Jak mam tam expic? z ds(ami), hmmami? Z gory dzieki
@up
na takim lvlu sie kompletnie nie oplaca, bo mozesz na combo wejsc bez utamo, a z magic shieldem sie nie oplaca tam siedziec. Ale jak juz tak bardzo chcesz to 2x ds + e vis, nie zwróci sie, latwo pasc.
Hergen88, z wypowiedzi Twej wywnioskowałem, że grałeś 2 lata knightem i wyszedł z tego 28 MS! GRATKI! DYSIA4U ;*
Jeden ds i vis i zawsze go popychaj, żeby drag go zobaczył pierwszy i go bił:)
Darth'Knight
22-05-2007, 17:34
cos zle zrozumiales - "gralem 2 lata knightem pozniej zrobilem 28 ms" gdzie tu jest ze z tego wyszedl 28ms
2 dsy, hmmy lub vis i jedziesz panie :) chyba wiesz jak dsy ustawic i wogole co ;>?
2 dsy, hmmy lub vis i jedziesz panie :) chyba wiesz jak dsy ustawic i wogole co ;>?
Nie byl bym tego taki pewny ;>
Lepiej poczekaj do wyższego levela.Ja swoim 35ed expiłem tam bez dsów tylko z różdżką, visem i czasami hmm.Czasami sie zwróciło a czasami nie:(:(:(.
8o 8o B) B)
A wiec, byłem tam na takim samym poziomie co ty i to jakieś 3 dni temu.
Expienie jest tam nieopłacalne no moze jak masz farta to ci wypadnie d-shield.
Przebieg mojego expienia wyglądał tak:
Postawiłem 2 Dsy zlurowałem draga (uwaga na wąskie korytarze) dsy na draga a ja z hmm.
Z pierwszego draga wypadł d-shield (cud) ide po kolejnego draga (miałem utamo włączone) iiii nagle utamo zeszło 1 combo za jakies 50 luz 2 combo za 280 a potem fala ognia i ded
Morał z tego taki lepiej idź z monkami na tomby bardziej się opłaca
mozesz tez na behemothy poskillowac tylko nie zapomnij duzo fuud i jakiegos ihsa bo mozesz dostac komboska na morde 1!!111
miszko77
25-05-2007, 17:25
@up
Z takimi ludzmi to tylko... skad oni sie biorą?
@topic
2 dsy najlepszy sposob, dragi jak wiadomo to tylko dla sportu :P
Ivanomen
25-05-2007, 17:35
@liper
Sory, że to mówię, ale jesteś największym idiotą na tym forum. Nie wiem, jak to sie dzieje, ale zawsze gdy widzę twoją wypowiedź to jest ona strasznie chamska. Zastanów się co piszesz albo lepiej w ogóle nie pisz...
Sir szofer
25-05-2007, 17:43
@liper
Sory, że to mówię, ale jesteś największym idiotą na tym forum. Nie wiem, jak to sie dzieje, ale zawsze gdy widzę twoją wypowiedź to jest ona strasznie chamska. Zastanów się co piszesz albo lepiej w ogóle nie pisz...
zawsze można tego nuubka pognebić xD kretyn wpisał nick chara =p
katja of isil
26-05-2007, 01:40
Przecież juz pełno jest postów na temat ekspienia na smokach , po co jeszcze raz o tym samym?Ja uważam, że na 28 lvl to rzeczywiście tylko dla sportu , a i ryzyko jest duze.MS czy ED najlepiej na wyzszym lvl i to z visa, juz 35 wystarczy .wbrew pozorom nie ma sie co bac stawania naprzeciwko draga ...powodzenia .:cup:
zawsze można tego nuubka pognebić xD kretyn wpisał nick chara =p
Taki cwaniak to wyskocz na solo tylkoo chodz na berylie a nie siedzisz na swoim no-pvp jak polowa forum.Moge sie zalozyc ze kh nie da Ci grac ;//Aha i masz reporta =)
@Topic
Ile było tematów o dragach, nie karmić trolla... za to też są pkt.
@Liper
Co ty możesz zrobić swoim 24 drutem ? najwyżej Uhy porobić i zamknąć paszcze, nic nie wiesz o dragach to się nie wypowiadaj mają rację jesteś jedną z trzech najbardziej drażniących osób na tym forum... zachwujesz się jakby Cię bili, przezywali w klasie (zerówce) i pokazujesz jaki tu jesteś kozak i możesz bluzgać nie licząc na odwet... kiedyś się doigrasz
Technick
26-05-2007, 09:20
Liper (Lipper ; d) chce zabłysnąć bo dostał PACCa na komunię i teraz się cieszy bo zauważył, że jak da takiemu ziomkowi 20k to mu mana szybciej rośnie i robi sobie UHy na soft bootsach z allegro ; d. Podobnie jak inni użytkownicy mam dość tego trolla i nie wiem czemu on jeszcze bana nie dostał. Nigdy! jeszcze nie widziałem, żeby napisał coś konkretnego. Zwykle jego posty nie przekraczają jednej linijki.
Liper - do domu ;//
A i jeszcze jedno - ty też masz ^^
@i żeby nie zrobić offtopa
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12795
I radzę przeczytać pierwsze zdanie autora ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.