Pokaż pełną wersje : Furora War (ze strony noobchar)
Slimamoneko
19-05-2007, 11:55
http://www.***********.com/917155213.html
Film pokazuje battle od strony noob charów... Chyba inny nie powstał wiec jak ktos chce looknac jak 50 lvl klepie cale vision to zapraszam;d
Zamiast *******
Wpisujemy S P E E D Y S H A R E.
Swietnie :) In flames tylko Fusiot i Vonsz gleba , wygrana ;> 6:2 Pozdro!
faktycznie zeby takie lvl nie wiedziały co to push na shodkach to omg
jak wiedziałeś że chcą cie ulać mogłeś uciekać i uciec a nie znoobic
troszke lagi widziałem ze miałes ogólnie jak dopiero przyszło 4 palli 100+ to udalo sie im zabic
Slimamoneko
19-05-2007, 12:26
Lali mnie tak o:
Demthes - 137ms
Yeetro - 137 rp
Katrila - 181 rp
Mag olimp - 83 ed
itd. ;d
I tak apropo to wielkie GZ dla fusiota, który i tak sie ladnie uhal:cup:
Szkpda ze nikt nie nagrywal ts'a bo sie darłem :
Katrila mnie leje halp!
aż sam polewam jak se przypomne;d
faktycznie zeby takie lvl nie wiedziały co to push na shodkach to omg
jak wiedziałeś że chcą cie ulać mogłeś uciekać i uciec a nie znoobic
troszke lagi widziałem ze miałes ogólnie jak dopiero przyszło 4 palli 100+ to udalo sie im zabic
Show me your rox pvp ; o robił co mogl.. :] padł , bywa. Chcial mi pomoc ale sie nieudało ;p
hmm jak bym zobaczył już jednego 100+ to bym uciekal na statek a on wjebal sie w 5 innych h lvl
Zobacz , wlogował po to żeby mi pomoc.. ;| Nie tak łatwo.. uciekając przed h lvl.. widzisz tylko m walle ktore dostajesz na ryj =S. H*j ze padlismy , 6:2 dla nas ;)))
Slimamoneko
19-05-2007, 13:12
hmm jak bym zobaczył już jednego 100+ to bym uciekal na statek a on wjebal sie w 5 innych h lvl
pominełes tylko jedna rzecz ze w drodze na statek stało jeszcze paru innych 100~ Wiec sie ratowalem jak moglem i probowalem do dp dojsc... tylko, ze gora nawet nie bylo co isc bo na peirwszym lepszym moscie bym dostal m wala przed nos... a 3 by pobieglo na okolo i by byl traped
super film, całe życie czekałem żeby zobaczyć jak 50sorcek pada w 30 sekund. może temat zmień na adekwatny do filmu bo zabijanie jakiegoś noobchara nijak się ma do filmu z wojny ^.-
Johny087
19-05-2007, 20:06
omg...
po 1. nie sorcek
po 2. nie 30 sek
po 3. skoro nie wiesz, że w wojnie bierze udział także Gildia In Flames nie wypowiadaj się
po 4. ŻAL
po 5. Vonsz to NooB xDD ;*
@up
hahaha
uciekal jak 100+ ms bo knigth zawsze dają sie trapnać
a kolega vonsza już nie pamietam name jak sie uhał mógł wleść na góre up hotkey down hotkey ;p ale widziałem lagi
Tak wogóle to jak zakłada się chara to pisze furora - empty i jest faktycznie 400-500 osób a jak wojna jest to server jest full hehe
Prezes_Pe_Zet_Em
20-05-2007, 11:59
No fajnie fajnie:D Jeden z niewielu battle które wygrało dusskines:o oby tak dalej:cup:
A co do filmu to mi jest zal jak 5x 100~nie mogą ubic 44 eldera i 55 rp...
matekk fst bolt
20-05-2007, 15:56
gRaTzoRz noga w gipsie to kminisz xdddd
Terravita
20-05-2007, 18:38
hehe... Zastanawiam się czemu wypuściliście yeetro i olimpa jak katrila przyszedl. Mogliście ich bloczyć. Śmieszne, że we 2 nie mogli Cię ubić, wystarczyło 1 combo jak nie miałeś many i byłby dead. Ale na szczęście skończyło się na 2 dedach. Pozdro ;)
Slimamoneko
22-05-2007, 15:31
@up
Widzisz vision po pierwszej porażce od paru miesiecy musiało odragowAc to sie meczli 2 min z 2x 45~lvl...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.