Pokaż pełną wersje : Co zdoła szybciej zrobić ekipa "Wizji" ?
Hellraiser
19-05-2007, 13:22
Tak, tak pytania i sonda jak najbardziej konkretne i poważne, jednakże chciałbym abyście podeszli do niej też z powagą.
Nie ma to jak uśmiechnąć się podczas tej długiej wojenki. Chyba że nie lubicie takiego stylu.
@Wizja i inni,..
Ta sonda posiada wątek humorystyczny.
sallceson
19-05-2007, 18:20
oczywiscie ze wloza zarowke w ust :D
Davido16
19-05-2007, 18:30
kichnąć z otwartymi oczami of course ;)
włożyć i wyjąć żarówke. Łokcia nie poliżą, bo to niewykonalne (próbowałem pare razy :P) chyba, że nie swój...
Andarist
19-05-2007, 21:58
przepraszam czy ja jestem jakims mutasem? ; o ja tam potrafie se liznac lokcia :D rly
Potwierdzam, to jest możliwe ;)
Mistrzunio_II
19-05-2007, 22:33
No i właśnie jedynie na to ich stać :baby: :cup: :cup: :cup:
Ta sonda posiada wątek humorystyczny.
Takze zaglosuje na... Pokonac raz na zawsze Vision!
Elwer Balus
19-05-2007, 22:46
Ja będę oryginalny: kichnąć z otwartymi oczami XD
A tak btw. świetny temat.
Hare_Krishna
19-05-2007, 22:50
HAHAHAHAHHAHAHAHAH RYBSTER n1 temat
Hellraiser
19-05-2007, 22:55
Ja będę oryginalny: kichnąć z otwartymi oczami XD
A tak btw. świetny temat.
Serdecznie dziękuje, wirdziałem że polubicie ten humor. :P
HAHAHAHAHHAHAHAHAH RYBSTER n1 temat
Tja, licze na numbero uno w najciekawszym temacie 2007 roku.
Btw dawno na vt nie byłeś i jeszcze jedno,.. Lech Poznan 3 - 1 Legia Warsaw nareszcie hurra !@!. Ale Wisła też dała dupci =/.
Diablord
19-05-2007, 23:02
Akcja z żarówką wymiata. Dla niewtajemniczonych:
Kiedys 2 studentów założyło się, że nie da się włożyć żarówki do ust a później wyciągnać... 1 studen żarówke włożył, ale nie mogł wyjąć. Kolega zlitował się i zabrał biedaka do lekarza. Było już późno więc pojechali taksówką. Lekarz wstrzyknął specjalny płyn studentowi w żuchwe, żeby rozluźnić mieśnie i wyjął żarównkę. Kiedy studenci wracali do domu spotkali qmpla, który nie mógł uwierzyć w te historie i również połknął żarówke... znowu pojechali do lekarza i spotkali tam...taxksówkarza z żarówką w ustach :D
Lech zawsze wygrywa z Legią u siebie. Nie zapomne jak Lech zdobył puchar (w finale z Legią)...wszystkie samochody trąbiły w Poznaniu itd. Jeszcze troche po dedzie Imargama też wszyscy w Poznaniu będą trąbić :D
Mistrzunio_II
19-05-2007, 23:14
Lech zawsze wygrywa z Legią u siebie. Nie zapomne jak Lech zdobył puchar (w finale z Legią)...wszystkie samochody trąbiły w Poznaniu itd. Jeszcze troche po dedzie Imargama też wszyscy w Poznaniu będą trąbić :D
xD ahahahah.. Jak tak dalej pudzie to jest to bardzo prawdopodobne !:D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Wisły nie komentuje..... Sraxa jest przed nami w tabeli =|
Hare_Krishna
19-05-2007, 23:25
Btw dawno na vt nie byłeś i jeszcze jedno,.. Lech Poznan 3 - 1 Legia Warsaw nareszcie hurra !@!. Ale Wisła też dała dupci =/.
Na szczęście dla kibiców Wisły Kraków obecny sezon dobiega już końca. Ich pupile, aktualni jeszcze wicemistrzowie Polski przegrali w meczu 28. kolejki z Groclinem Dyskobolią Grodzisk Wlkp. aż 0:4 (0:1). Jest to najwyższa porażka "Białej Gwiazdy" przed własną publicznością od blisko 14 lat!
W sezonie 1992/1993 piłkarze Wisły ulegli Legii Warszawa 0:6.
Po sobotniej porażce z Groclinem, przy jednoczesnym zwycięstwie Cracovii z Pogonią (2:0) drużyna Kazimierza Moskala spadła na ósme miejsce w tabeli.
No nie byłem ale postaram się to zmienić ;)
PS JESLI KTOS MA NUMER TELEFONU DO THOR MOR'A PROSZONY JEST O KONTAKT ZE MNĄ NA PRIV!
Na szczęście dla kibiców Wisły Kraków obecny sezon dobiega już końca. Ich pupile, aktualni jeszcze wicemistrzowie Polski przegrali w meczu 28. kolejki z Groclinem Dyskobolią Grodzisk Wlkp. aż 0:4 (0:1). Jest to najwyższa porażka "Białej Gwiazdy" przed własną publicznością od blisko 14 lat!
Po sobotniej porażce z Groclinem, przy jednoczesnym zwycięstwie Cracovii z Pogonią (2:0) drużyna Kazimierza Moskala spadła na ósme miejsce w tabeli.
kHAZUL złodzieju Legia sie cIEBIE wstydzi... wyjdź stąd i nie wracaj, nikt cIE już na Furorze nie chce... Nikt cIE nigdzie nie chce ! Nie wierzysz? Zapytaj mamy : >
Diablord
19-05-2007, 23:41
Mistrzunio jesteś z Poznania lub okolic?
Mistrzunio_II
20-05-2007, 09:33
Nieeeee. Mieszkam w starej stolicy Polski ;d :cup: :cup: :confused:
No nie byłem ale postaram się to zmienić ;)
PS JESLI KTOS MA NUMER TELEFONU DO THOR MOR'A PROSZONY JEST O KONTAKT ZE MNĄ NA PRIV!
PS jesli ktos ma adres do khazula prosozny jest na priv a napewno odwiedze do w domu z ekipa :)
PS jesli ktos ma adres do khazula prosozny jest na priv a napewno odwiedze do w domu z ekipa :)
Prawdziwy HooLs z Ciebie :)
____
P.s Ciekawa ta piłkarska Tibia. Może zrobimy meczyk przed bramą Ab? ;)
Prawdziwy HooLs z Ciebie :)
____
P.s Ciekawa ta piłkarska Tibia. Może zrobimy meczyk przed bramą Ab? ;)
W sumie ty też wkleiłeś sobie w podpis obrazek, który ma za zadanie udowodnić nam jaki z Ciebie jest ultras i jak kolesiom japy obijasz na ustawkach na polankach.
Chyba prędzej w Mortal Kombat hhehuehuehue :s
Hellraiser
20-05-2007, 22:53
@Huj wie ile up
Jako autor tego tematu moge powiedzieć, bez offtopu kurwa hooligani którzy niszczycie piękno dopingu z trybun.
W sumie ty też wkleiłeś sobie w podpis obrazek, który ma za zadanie udowodnić nam jaki z Ciebie jest ultras i jak kolesiom japy obijasz na ustawkach na polankach.
To, że kibicuje swojej drużynie musi oznaczać, że chodze na ustawki. Masz super sposób myślenia. ;]
Pzdr.
DexteroO
20-05-2007, 23:02
LEZE I KWICZE! MAMO! dziecko, jesli nie wiesz kto to "ultras", to prosze cie, nie mow, ze "ultras"i chodza na ustawki, bo robisz z siebie idiote...
To, że kibicuje swojej drużynie musi oznaczać, że chodze na ustawki. Masz super sposób myślenia. ;]
Pzdr.
"Sięgaj po broń i swoich ludzi chroń"
Taa, kibicujesz swojej drużynie, to zmień to np na jej herb a nie na evul pseudo-kibicowskie slogany.
Kibice Śląska - jesteśmy z tego znani,
że gdy wszyscy leża, my stoimy wyprostowani. - jestem teraz mastah pro elo elo ultras i chodze sie bic na polanki? (tak Dexteroo, wlasnie tak :) )
Hellraiser
23-05-2007, 22:43
No, prosze jak narazie ostatnia opcja wygrywa ;o ?
Hellraiser
23-05-2007, 22:43
A ten do kasacji, wybaczcie.
Diabelek
24-05-2007, 23:26
Please guys Chill ; chodzicie na ustawki? ; zeby tam chodzic ; to trzeba dac loga i wyjsc zdomu - oderwac sie od kompa ;; wy nie potraficie ;
kkthxbye
Please guys Chill ; chodzicie na ustawki? ; zeby tam chodzic ; to trzeba dac loga i wyjsc zdomu - oderwac sie od kompa ;; wy nie potraficie ;
kkthxbye
Z mojej strony to była ironia i wyśmiewanie ich, więc mam nadzieję że Twój post nie jest skierowany w moim kierunku :S
Hellraiser
03-07-2007, 02:44
Ostatni oficjalny post z mojej strony w tym temacie.
Sonda już dawno zakończona i zaszla w pajęczyne, ale nie wiem jakim cudem ale ostatnia opcja wygrała. ;o
Btw, Dziękuje za udział w tej humorystycznej sondzie i temacie.
Może, wkrótce następna zabawa,..
Pokonać raz na zawsze "Vision"
marcin_1991
10-07-2007, 23:10
Polizac sie w lokcia :D:D
Couranger
11-07-2007, 01:17
Nic bo juz nie ma Wizji
end
a teraz mi powiedzcie jak wyjąć tą cholerną żarówkę:(:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.