zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Która wedłuk was jest najlepsza profesja?

Oridrix
19-05-2007, 14:01
Pytanie jak w temacie

Falca
19-05-2007, 14:12
Wg mnie to zależy od świata (non-pvp czy pvp) jak i od tego kto co lubi, jak na pvp wybrał bym sorca bo wg mnie jest on najlepszy do pk i uciekania przed pk. Na non-pvp knighta ponieważ można sobie pograć na luzie, nikt mnie nie zaatakuje więc nie będę musiał szybko uciec itp :p

Uci3kini3r
19-05-2007, 14:12
Juz jest temat "ktora profesja jest najsłabsza" wiec nie mam sensu robic ktora jest najlepsza...

A jeszcze mam pytanie....
Co to jest "wedłuk" tak jak w temacie" bo za bardo nie rozumiem... =]

Cenarius
19-05-2007, 15:19
'wedłuk' mnie przydałby Ci się słownik oraz 'wedłuk' mnie kojeny bezsensowny temat

Browarrior
19-05-2007, 19:26
Nai lebrzy jezd dróid bo MDW ma najwyrzrzy lewel

Lasooch
19-05-2007, 19:42
Wedłuk mnie najlepszy słownik jest ortograficzny.

@3x down: przeczytaj nazwę tego tematu. Też niepoprawny szyk zdania, co chciałem - podobnie jak 'wedłuk' - tutaj pokazać...

edit: tak na marginesie, zaznaczyłem wszystkie.

Kimo36
19-05-2007, 20:01
I następny temat do nabijania postów i kłócenia się użytkowników
"najlepszy jest knight!! Pikose on ma duszo hypy!!"
Kiedyś sam darłem morde "kNight jest SuX"
a teraz mam to w dupie :P.
A tak btw to chyba 10temat z serii o profach i knighcie -.-

mikiawm
19-05-2007, 21:44
knait jest baydzo fainy gdysz ómie on sje óchaci i ma dószo hape...yyy

Raditz Saiya-jin
19-05-2007, 21:51
Wedłuk mnie najlepszy słownik jest ortograficzny.

A według mnie najlepszy jest słownik ortograficzny.

Sanyol_Master
19-05-2007, 22:11
wedłók mnje najlepsiejszy iest knait poniewasch ma on durzo hape i morze expic na gulah i becholderah 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Vil
19-05-2007, 22:32
a mnie bawia ludzie nieznajacy znaczenia "sux" i konsekwentnie uzywajacy go w zly sposob ...

najlepsza profesja to kierowca karawanu.

Honasolo
19-05-2007, 22:42
A "wetlok" mnie najlepsza profesja jest palek... zawsze polamiesz sobie reke. xD
Gralem, gram i bede gral palkiem.

P.S. up
A czy nie wetlok ciepie som nailebrze ogurki???

Salarigoth
20-05-2007, 21:41
A "Weduk" mnie najlepszy jest druid bo jego potega jest najczesciej i najkorzystniej uzywana.

Up@ nie wetlok jego leprza jest brógselka
Down@
10 pisal w innym temacie <beka>

Candi
20-05-2007, 21:56
Wedłuk mnie mama powinna kupić Ci słownik ortograficzny i odłaczyć neta do czasu aż nie nauczysz się poprawnie pisać... Kolejny temat, który nic nikomu nie da i napewno nie pomoże, bo już tego typu tematów było wiele i jeśli chcesz wiedzieć, która "wedłuk" nas jest najlepsza profesja to odpowiedź jest prosta. Nie ma najlepszej profesji...

A tak wogóle to ile masz lat, że nawet nie umiesz poprawnie złożyć zdania?

Oridrix
21-05-2007, 18:02
Macie problemy to nie piszcie jasne???

ale sam własnie(dopiero) to zauwałżyłem..... :/

Teat do zamkniecia ale i tak nie wiem kim być?....

Oridrix
21-05-2007, 18:05
Inaczej.
Czy sorc czy knight

piszcie na to a nie na tamto gówno

rezydent
21-05-2007, 18:35
zawsze chciałem być księdzem!!! (ta profesja wymiata... dużo kasy itd.)

każdy powinien mieć słownik ortograficzny, ale niektórzy powinni mieć po dwieście na stole

temat powinien być zamknięty

Venderer
21-05-2007, 18:37
Inaczej.
Czy sorc czy knight

piszcie na to a nie na tamto gówno
Wyjdź chłopcze....
Pytań takich masa była.... Szukaj.
Ani 1 ani 2 pytanie nie jest zbyt unikanym tematem na tym forum więc łatwo znajdziesz...

Temat do zamknięcia, bo jak zobacze 15 osobe która małpuje to "wedłuk" i mówi cos o słowniku to nie szczimia....

Vil
21-05-2007, 19:24
temat powinien być zamknięty

jeszcze nie ;p

dawid000
21-05-2007, 21:37
sork wymiata na pvp i non-pvp
poniewaz robi sdki i ma ue a druid tylko poison storm

lisek93
21-05-2007, 22:58
hmm... moim zdaniem wszystko zalezy od punktu widzenia...

jesli ktos lubi sie najpierw ponudzic, a ponzniej ,wymiatac, w swiecie tibijskim, zarabiac sporo kasy --> knight

nie lubicie nudnego expa / skilla? do tego emocje kiedy nagle podczas walki Cie kicknie(adrenalinka ,,skacze jak szalona,, ;) ... lol ) ---> paladyn

itp. itd.

mi osobiscie spodobal sie najbardziej palladyn... dlaczego? otoz... nie ma nudnego ,,skillowania,, (ktore praktycznie nie istnieje, bo to tzw. skillowanie palkiem rownie dobrze mozna nazwac---> expieniem...) , dodatkowo emocje xD ( i nerwy podczas deda, ktorego przyczyna jest zwiecha neta ;) ) , zreszta fajnie sie tak lazi z ta kusza w , lapce , i wybija kolejne ,monstery, ;)
...ale to jak juz pisalam zalezy tylko i wylacznie od punktu widzenia ;)

Pozdrawiam

Piotrek Marycha
22-05-2007, 17:41
dodatkowo emocje xD ( i nerwy podczas deda, ktorego przyczyna jest zwiecha neta ;) )
LOL jak uciekasz przed 4 guardami i nagle wszystko sie zatrzymuje na 5 sekund ( w tym czasie cisnienie 300-150) to ty to nazywasz "emocjami" ?!?!? widac ze miales za malo tych "emocji" zeby docenic dobry internet bez zbędnych "emocji"

karate:]
22-05-2007, 17:49
Karmcie dalej trolli karmcie..;l

Tomaszewski
25-05-2007, 17:04
nie ma lepszych i gorszych profesji . tak bylo i tak bedzie (i nie jest do końca)...

Salarigoth
26-05-2007, 21:59
nie ma lepszych i gorszych profesji . tak bylo i tak bedzie (i nie jest do końca)...

A jednak ...

Onori
26-05-2007, 22:31
LOL jak uciekasz przed 4 guardami i nagle wszystko sie zatrzymuje na 5 sekund ( w tym czasie cisnienie 300-150) to ty to nazywasz "emocjami" ?!?!? widac ze miales za malo tych "emocji" zeby docenic dobry internet bez zbędnych "emocji"
Wiem, będzie Ci to trudno zrozumieć ale nie wszyscy są nałogowcami i nie wszyscy traktują Tibie jak swoje własne życie - ba! to już będzie coś zupełnie dziwnego i chorego: są ludzie którzy potrafią się po prostu grając bawić!

Co za świat. Jestem wymierającym gatunkiem, który prócz punktów expa widzi w tej grze coś jeszcze?
Ja wiem trudno się bawić w klimat, ale przynajmniej przez 5 sekund przed wyborem profesji się tak pobawcie. Nie myślcie, że jakiś Mateórz Smoczak Wilki zdobywa 61465487 expa na dzień, że rycerzyk to głópio trenuje a pladyn śmierdzi... ku... budyniem.
Jeśli masz na tak wiele siły by podnieść ciężki miecz który przeszyje ciała wrogów na wylot, czy też może topór który zapewni Ci dużo krwi i odciętych kończyn, a jeśli Twoje mięśnie pozwalają Ci na podniesienie obucha, którym połamiesz wszystkie kości - wybierz rycerza i swoją ulubioną broń.

Jeśli zaś od lat obserwowałeś łuczników napinających swe cięciwy i latami trenujących strzelanie do celu - zostań jednym z nich! Niech Twe strzały na wieki tkwią w ciałach wrogów.

Została też ostatnia najbardziej tajemnicza profesja ze wszystkich, miesiącami siedząca nad książkami - ich siła jest dobrze znana wielu. W przeciwnieństwie do wszystkich profesji ich siła fizyczna gra małą role.
Itp, Itd

Czy kiedyś skończą się te tematy?

@down

Ja, też zaznaczyłem wszystkie - co za durna sonda. :)

GothicMaster
27-05-2007, 02:36
Kolejny temat do robienia rozp....
Koles wiedziales to jak go zakladales!!
A zeby nie bylo ze to tylko offtopic
@topic :p
Po drodze jakis ziomek zaznaczyl wszystkie i stwierdzilem ze to jedyne sprawiedliwe rozwiazanie.