zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paladyn I Vamp

melanica
19-05-2007, 15:24
Wlasnie zobaczylem temat 'paladyn i necro' wiec postanowilem ze zapytam sie o huntowanie na vampach.
Chcialbym kupic pacc ale czekam na odpowiednia chwile i byc moze wlasnie nadeszla..
mam 27 palla z skillami 69/53 mlv 9 (zaraz 10) wiec, czy oplaca mi sie wybrac na solo hunta na vampy ( jakiej 2-3h ) ?

Prosze o zyczliwe komentarze oraz podpowiedzi....

Z gory wielkie dzieki !! :evul:

Cenarius
19-05-2007, 15:39
nie opłaca się > bardzo duże koszty > duża szansa na deada > lepiej nie próbować (no chyba że jesteś kamikadze :P)

Wyciszony
19-05-2007, 15:41
Jak wyżej. Na twoim levelu to ścierwo może cię spokojnie uklepać, a loota praktycznie nie ma (patrz wyjątek: rzadki vampire shield).

melanica
19-05-2007, 17:44
acha , no to zrobie jak mi radzicie wbije sobie jakis 40 lv i podwyzsze troche skille, dzieki za odpowiedzi , pozdrawiam :)

melanica
19-05-2007, 17:48
zamiast trenowac expil

no masz troche racji, ale wole huncic na dobrych potworach z dobrymi skillami, zeby huncenie pallem bylo dla mnie bardzo dobra zabawą a nie wkurzaniem sie ze hitam potwora za 50 a nie 100... :S, no ale jak twierdzisz ze zamiast trenienia lepiej huncic to twoj wybor :S
pozdro

Maxu50
20-05-2007, 12:27
nie opłaca się > bardzo duże koszty > duża szansa na deada > lepiej nie próbować (no chyba że jesteś kamikadze :P)

K , spoko za mały lvl ale o jakich kosztach ty mówisz?
Bolty ? Jak będzie dobrze uciekał to vamp go nie złapie..(to nie bije z dystansu) a i może powiedz jeszcze gdzie te vampy? Bo jak na tombie to Cię ten syf zabije co tam biega a nie same vampy...Bo na facc jest gdzieś spawn na otwartej powierzchni to tam luzem mógłbyś huncić.

Pomocny Murzyn
20-05-2007, 21:47
@Up
Vamp biega nawet szybko, jeszcze do tego paraliż a on dopiero zacznie wykonywać krok. Może walnać "exura" dopiero gdy skończy wykonywać ten krok, a to zajmie mu 2-3 sec. Wtedy vampir dochodzi i wali mu combo <ded>.

Maxu50
21-05-2007, 14:33
@Up
Vamp biega nawet szybko, jeszcze do tego paraliż a on dopiero zacznie wykonywać krok. Może walnać "exura" dopiero gdy skończy wykonywać ten krok, a to zajmie mu 2-3 sec. Wtedy vampir dochodzi i wali mu combo <ded>.

Serio? od kiedy vamp bije combo po 350~ B)
A pozatym jak juz mu wyjdzie to combo to jest vita i dalej sie ucieka , vamp jest wolny...wystarczy mu uciec i co kilka krokow sie zatrzymywac w razie paralizu...proste wystarczy umiec

robert22
21-05-2007, 16:34
Maxu50:
Już tak się nie wymądrzaj ok, patrze a tu ~7 pierwszych tematów twoje posty, a propo vity co puści 1 może 2 i co bez many= ded a tak vamp przy dobrym szczęściu może walnąć ok. 200+ co jak ktoś jest nie doświadczony lurnie sobie 2 vampy i po sprawie, co do autora najpierw popróbuj na mniejszych respach żeby był tylko 1 vamp i sam uznasz czy ci sie to opyla czy nie na takim lvl, chociaż sądzę że poprawną odp. będzie nr.1 wiec co tu więcej mówić za mały lvl i małe doświadczenie w takich wyprawach= dead + duże waste dla ciebie i oczywiście ci się to nie zwróci na chyba że będziesz jakieś cholerne szczęście i lootniesz te 5 vamp shield co się graniczy z cudem:P

Ynabejop
21-05-2007, 16:38
Serio? od kiedy vamp bije combo po 350~ B)

Dostałem moim sorkiem combo i sie zlozylem na raz 64ms, podszedlem dalem vis i padłem ;) Zdaża sie więc, btw 50 palkiem hunciłem na + z 82 dista na vampach.

Hoxiu
22-05-2007, 18:22
Dostałem moim sorkiem combo i sie zlozylem na raz 64ms, podszedlem dalem vis i padłem ;) Zdaża sie więc, btw 50 palkiem hunciłem na + z 82 dista na vampach.

No ale full hp na pewno nie miales, wierze, ze padles bo vamp moze ladnie udezyc ale bez przesady. Chyba 3 hity na ture to maks - 2x wysysanie zycia + lapa czy tylko 1 wysysanie i 1 lapa ? Nie wiem, bo duzo vampow nie bilem.