zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorc i Hmmy, co, gdzie, jak?

Slide_Aurea
19-05-2007, 18:15
Chciałbym się dowiedzieć, czy jest takie miejsce gdzie sorc może wastować hmmy. Chodzi mi o jakieś dobre miejsce, gdzie moge wykręcić sporo expa, i czasami może spaść coś dobrego. (Jakieś dle czy coś) Czy jest takie miejsce, jeśli jest to gdzie)

55 ms z 52 mlv'em

Ps: Jeśli Twoja wypowiedź nie jest związana z moim pytaniem, to zatrzymaj ją dla siebie...

Dozorca
19-05-2007, 19:31
Jak masz pacca to idź na wzgórze z GS'em na daramie i bij up down:)

Liper
19-05-2007, 19:51
Dragon Lord Up/Down?

Sanyol_Master
19-05-2007, 20:10
Dle, hydry, gsy..

hydry?lol za szybko sie lecza...

Tyran The Bro'war
19-05-2007, 23:17
Chciałbym się dowiedzieć, czy jest takie miejsce gdzie sorc może wastować hmmy. Chodzi mi o jakieś dobre miejsce, gdzie moge wykręcić sporo expa, i czasami może spaść coś dobrego. (Jakieś dle czy coś) Czy jest takie miejsce, jeśli jest to gdzie)

55 ms z 52 mlv'em

Ps: Jeśli Twoja wypowiedź nie jest związana z moim pytaniem, to zatrzymaj ją dla siebie...

Jak narazie to nikt nic mądrego nie napisał. Jeśli chodzi o pojedyńczy resp gsa to moze to jest dobre dla 20lv, Slide wyraźnie napisał że chodzi o dobry exp. DLe to dobry pomysl ale up down to wiekszy waste nizby bił z visa... Polecam GSy na crus helm quest albo Ancient scaraby. Mozna tez spróbować expa na Calassie ale chyba nie masz tego questa ;d
Pozdrawiam

Dozorca
20-05-2007, 00:35
Ancient scaraby

Tu bardziej przydają się gfb w dużych ilościach( czasem nawet się zwraca), ale z hmm'ami nie próbowałem jeszcze:P

Slide_Aurea
20-05-2007, 08:34
Jak masz pacca to idź na wzgórze z GS'em na daramie i bij up down:)

W ten sposób to lepszy exp na pohu na gsach wykręce....

@Tyran: Ancient scaraby z hmm, to nie jest dobry pomysł, od 60 lvlu moge wmiare na loozie siekać z vis + wand, ale ten pomysł z cru jest jak narazie najelpszy. Zastanowie się i zobaczymy.

Technick
20-05-2007, 09:50
Jak chcesz waste to w sumie mogą być DSy w GhostLandzie. Exp niezły i nawet (czasem) powinno się zwrócić za HMMy. Można iść też do HG.