Pokaż pełną wersje : Co to znaczy?
Hejka!
Wiem, że może teraz trochę zamulę klimat, ale mam pytanie. Czy możecie mi powiedzieć co to znaczy AFF i AFK??????????????????????????????????????????????/
Bo czasem słysze te okreslenia ale ich nie rozumiem. ?( Z góry wielkie thx.
wiem ze afk to typ co zalogowal sie na tibie i se gdzies polazl(szegulnie sie tak robi przy treningu, robiieniu runkow, lub ostatnio bardzo czeste przetrzymywaniu postaci w depo do powrotu z np szkoly)nieradze tego robic bo ludzie sie wku...... jak kogos takiego widza i czesto go zabijaja:D
a o aff to pierwsze slysze:P
Droga Julito (podoba mi sie to imie mam koleżanke w klasie otym imieniu :P ) no więc tak na stronie tibia.pl w tutorialach jest to ale możesz tego nei wiedzieć więc tak:
AFK Away from keyboard - z dala od klawiatury
nie ma czegoś takiego jak AFF (chyba) byc moze ze pomyliłaś ze AFN co oznacza Another fuckin' newbie - kolejny wkur...ący nowicjusz
Noon-Chacko
29-10-2003, 18:41
bk :rolleyes:
chciałem puścić tekst w stylu:
"Muahahha! ale jaZZda"
ale w czasie uświadomiłem sobie, że jak byłem początkujący to też nie widziałem co to jest i nikt się ze mnie nie brechatł tylko kumpel mi to kulturka wytłumaczył... :rolleyes:
Thx za pomoc.
Dla wszystkich wielkie buziaki. Jesteście super!
;)
AFF .. To jakiś nowy skrót ?:D
Noon-Chacko
29-10-2003, 19:53
Oryginalnie dodany przez MAgiC^
AFF .. To jakiś nowy skrót ?:D
czytaj okiem a nie... a nie... a nie nogą... lol, bk... żelbeton, looool...
było mówione już, że czegoś takiego nie ma :rolleyes:
nawigator
29-10-2003, 20:29
hmm moim zdaniem AFF to skrót "Away From Fuck" albo moze Away From Fibula
albo Ale Fajny Facet:P nie, to jednak chyba nie istaniejący, ktoś się mogl pomylic z AFK
Wedlug mnie taki skrot nic nie oznacza, bo sie pomylilas, albo przeslyszalas, CALUSKI!!
ludzie moga napisać AFF zamiast AFK (często tak jest)
to jush kwestia autra :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.