PDA

Pokaż pełną wersje : Exp 30 Druidem

Kamzes
19-05-2007, 23:50
Witam na starcie powiem że jestem nowy na forum chociaż zaglądałem na forum dość często :)
Mam problem odnośnie miejsca do wbijania lvla mam 30 mlvl 30 lvl i Blue Robe,Plate Legs,Medusa Shield,Warrior Helmet,Volacnic lub Quamire Rod.
Próbowałem zaexpić w kopalniach z guardami lecz na moim serwie zawszę są one zajęte przez wysoko levelowych Brazylijczyków :P
Próbowałem expić na Dark Katedral ale tam także jest za dużo Brazylijczyków.
Bardzo proszę doświadczonych forumowiczów o propozycje.
p.s. Mam dysleksje którą leczę w poradni więc proszę nie zrazić się moimi błędami :)
@Down
Pacc nie mam,pisze sie "może" :)
@Down2
A to Hellgate gdzie sie znajduje i co tam znajde :D (Newbie w sumie jestem :) )

RobertoIchi
19-05-2007, 23:58
No a cyce??Ale to morze nie dla druta. hmmmm.......masz pacc??Jeżeli tak to tomby:))

Finz
20-05-2007, 00:28
dla sorca i druta nie ma gry bez pacca jednak sproboje cos pomyslec :
ghostland, fibula jakas tam czesc nie znam sie, hellgate, dla pieniedzy minotaury na senji i na tym sie twoj exp konczy o ile pamietam

Maxu50
20-05-2007, 12:18
dla sorca i druta nie ma gry bez pacca jednak sproboje cos pomyslec :
ghostland, fibula jakas tam czesc nie znam sie, hellgate, dla pieniedzy minotaury na senji i na tym sie twoj exp konczy o ile pamietam

Źle , źle jeszcze raz źle...
GHostland - zawsze zajęty...
Fibula - na rotach...? No nie żartuj...
Hellgate - idź sam i spróbuj nie paść w drodze powrotnej...
Mino na senji - prędzej koło kopalni w kazz, o jakich ty pieniądzach mówisz? On będzie się męczył 2 minuty z mino magiem i będzie sie modlił żeby nie paść...
I jeszcze jedno , exp się nie kończy...
1.Guardy/Soldy w kazz z volcaniciem (podkreślam w kazz a nie obok)
2.Cyce nad Thais i nie mylić z Mount Sternum (poprawcie jak źle napisałem).
Idziesz na północ od Thais i jak dobrze poszukasz znajdziesz ładną dziurę z cyclopami..oczywiście quagmire rod.
3.Na upartego możesz iść na PoH na Mino/Cyce ale musisz się liczyć z tym , że ktoś Ci lurnie gsa i po zabawie...
To chyba tyle co do expa...a Panu up gratuluje...widać , że od zawsze grasz druidem...:baby:

Bols
20-05-2007, 12:26
Źle , źle jeszcze raz źle...
GHostland - zawsze zajęty...
Fibula - na rotach...? No nie żartuj...
Hellgate - idź sam i spróbuj nie paść w drodze powrotnej...
Mino na senji - prędzej koło kopalni w kazz, o jakich ty pieniądzach mówisz? On będzie się męczył 2 minuty z mino magiem i będzie sie modlił żeby nie paść...
I jeszcze jedno , exp się nie kończy...
1.Guardy/Soldy w kazz z volcaniciem (podkreślam w kazz a nie obok)
2.Cyce nad Thais i nie mylić z Mount Sternum (poprawcie jak źle napisałem).
Idziesz na północ od Thais i jak dobrze poszukasz znajdziesz ładną dziurę z cyclopami..oczywiście quagmire rod.
3.Na upartego możesz iść na PoH na Mino/Cyce ale musisz się liczyć z tym , że ktoś Ci lurnie gsa i po zabawie...
To chyba tyle co do expa...a Panu up gratuluje...widać , że od zawsze grasz druidem...:baby:

Co do hg, to jest sposob na wyjscie- tp. Wystarzcy poszukac, dodam ze jest to najlepsze miejsce dla medium lvla druta na faccu, bo pusto.

tak tak, napewno bedzie mało ludzi w kopalni, i to jeszcze w miescie ~.~

nom, cyce to najlepszy exp, zwlaszcza jak chcesz ubjac 2 na 15 minut..

reasumujac idz do hg.

Oju
20-05-2007, 12:53
Ja polecam cyce z q-roda do 33 lv, chyba najlepszy exp dla druida z facc ;)

Czesio_wlatca_ratuf
20-05-2007, 16:23
hellgate nie znam i nie wiem jak tam się expi, ale pierwszy raz w ogóle słyszę że tam można fajnie expic :)
Jeśli twój serv jest mocno zaludniony to cyce odpadają, może więc warto przejść się na hellgate, spróbować. W dziale "poradniki" jest poradnik o hellgate z dojściem.
Mógłbys tez spróbować np. na mintwalin z monkami (dobry exp i kupa kasy za lootbagi), w dziale "poradniki" jest stosowny temat z opisaną drogą do mintwalin :) Musisz tylko zaopatrzyć się w IHy (do leczenia monków bo przy full respie mogą padać) i GFB i oczywiście manasy.
Więcej pomysłów nie mam...

Maxu50
21-05-2007, 14:25
Co do hg, to jest sposob na wyjscie- tp. Wystarzcy poszukac, dodam ze jest to najlepsze miejsce dla medium lvla druta na faccu, bo pusto.

reasumujac idz do hg.

Wyobraz sobie ze expilem od 19 lvla druidem do 27 w kazo w kopalni...wbijalem lvl dziennie grajac po 3h
Jak nie wiesz gdzie jest dobra miejscowka z cycami to sie nie wypowiadaj...
K biegaj w 3 osoby do hellgate...n/c

hellgate nie znam i nie wiem jak tam się expi, ale pierwszy raz w ogóle słyszę że tam można fajnie expic
Jeśli twój serv jest mocno zaludniony to cyce odpadają, może więc warto przejść się na hellgate, spróbować. W dziale "poradniki" jest poradnik o hellgate z dojściem.
Mógłbys tez spróbować np. na mintwalin z monkami (dobry exp i kupa kasy za lootbagi), w dziale "poradniki" jest stosowny temat z opisaną drogą do mintwalin Musisz tylko zaopatrzyć się w IHy (do leczenia monków bo przy full respie mogą padać) i GFB i oczywiście manasy.
Więcej pomysłów nie mam...

Rzeczywiscie Mint nie uwzglednilem ale no niestety monki padna raz dwa przy wiekszym respie...

Mason13
21-05-2007, 17:08
Idź na cyce na PoHu jest tam nawet dużo kasy i exp jeśli nie ma dużo osób.
Chociaż ktoś już to powiedział i w pełni się z tym zgadzam że dla sorca i druida nie ma expa bez pacca.Z pacc idziesz na jakas tombe stawiasz 2 monki i masz dobry exp kupe kasy i prawie w ogóle nie masz "waste".B) B) B)

GothicMaster
23-05-2007, 00:33
Magiczna opcja szukaj:p

Kiełek
23-05-2007, 13:36
Nie lepiej rotowisko obok Venore? Tam można wyciągnąc 15k/h, możesz iśc z war hammerem i robic UH'y :confused:

Argest Fog
24-05-2007, 15:54
Magiczna opcja szukaj:p
Magiczna opcja - nie wypowiadaj się w temacie jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.

reasumujac idz do hg.
Widać, że dużo razy byłeś na cyclopach...na Mount Sternum w 15 min ubijesz (przy w miarę pustym expowisku) 8-11 na poziomiach 0, +1, -1 (i to nie całych) Byłem tam moim 16 druidem i wyciągalem spokojnie :P

Mleczak
24-05-2007, 20:37
Ja proponuje odrazu po restarcie servera zająć kopalnie obok kazz i expic do bólu. I tak do ok. 50lv. Ci co mówią, że lipa exp czy ciągle zajęte to znaczy, że sie nie znają.

jerrry
25-05-2007, 00:10
@oftop/topic ;p

mam pytanie. mialem zamiar pobawić się na DK i to jest równoważne z moim pytaniem. Czy poradze sobie expić na tarantullach? (30 drut, 35 mlvl jak coś) eq standard: crown helmet, g armor, plate legs, d shield

jerrry..

Mleczak
25-05-2007, 15:43
Napewno sobie poradzisz tylko tam zawsze duzo noobow i nie tylko ale sprobowac mozesz. Ps uwazaj na assasiny.

borekziom
26-05-2007, 17:54
Ja polecam cyce z q-roda do 33 lv, chyba najlepszy exp dla druida z facc ;)

Popieram sam gram druidem ..Niestety ten rod od 26lvl jest beznadziejny bo atakuje poiosonem i przez to nic prawie nie da się ubić ;/