Pokaż pełną wersje : PK Piekna akcja w moim stylu !!!!
Jak co weekend wybralem sie na pk. To bylo wyjatkowe :D
http://rapidshare.com/files/32265245/pk_votheli.rec.html
Piekna akcja rozwija sie w polowie filmu takze badzcie cierpliwi :)
JAK BEDZIE 32 min I 20 sec TO ZWOLNIJCIE NA MAXA
hahahahahahhahaha nie wyrobie, spadłem z krzesła, najpierw ten noob co padł 2x a potem ten 35 hahahahahahha
8o nie moge ziomus przyszedl kozak zemscic sie a tu bach 2x zgon xD
no to sie wkurzyl i dzwoni po kolege... kolega sie uzbroil a tu boom HEADSHOT
i tez padl xDD Gz dla Ciebie i zal.br dla aktorow uczestniczacych w filmie :D
Prawdziwych wymiataczy spotkałeś :P
Jeden bez run wrócił dalej się bić o loota, a ten sorc xD
SD, explo, MFy, summony wali i pada :)
podobalo mi sie jak ten knight przy 2 deadzie w panice sie exural xDi te combo o.0
Robert Lublin
20-05-2007, 09:31
Nie wiem czym wy sie tak jaracie az tak wam sie podoba zabijanie noobow z wanda? :D
A tak btw wytłumacz mi 1...dla czego wy zawsze ucikacie przeciesz mogłeś go ubić wcześniej a tak zwastowałeś tylko mfy na ucieczkę :D
No ale lot jak na takie nooby nie zły gz ale co do pk to tym charem mógł byś ubijać 30-50msy lużno ;)
Niewiemjak
20-05-2007, 09:50
Ehhh... ja cos mam pecha jak pk do lota tyle co 40+ 50+ padlo i pipa... najlepszy lot wlasnie z takich 25-30 lvl jest :) Gz ;P
Naprawdę świetny i nieoczekiwany zwrot akcji na końcu filmu.
Gz dobrego pvp:cup:
zdecydowanie jeden z fajniejszych filmów, najlepiej jak pod koniec kilka sekund później i by cię dopadł ponowanie tamten sorc :p.
Fajny filmik
Rehost
http://www.unbase.com/n/9076319550
poszukiwacz przygód
20-05-2007, 11:04
hahaha ;)) ja sie zastanawiam tylko czemu tak odrazu jak mu utamka zjebala nie zrobiles ;] ale koles mial lep... :D
a no i ten 81lv ladnie zablysnol ang... olweys... a chyba always :)) wiec nie tylko ja mam taki slaby ang ;] ;D
filmik oceniam na 9/10
1 odejmuje bo ten 1 koles noob ;D z tym 36 to uciekales i uciekales ;D no ale wkoncu :D
Pan Kracy
20-05-2007, 11:15
haha co za akcja jak można iść sie zemścić bez uhów albo czego kolwiek do leczenia xD a potem ten sorc myslał że jest kozak a padł hahah jeszcze cwaniak jak hlvl bursty sobie wzioł i z kulek ładował haha xD no i pamiętaj wygrałeś pojedynek nie wojne hahahaha Gtz 10\10 :D
Dobra dobra, bez takiego wywyzszania sie ,,i'm rox", ,,piękna akcja w moim stylu" : P
Ogólnie miales farta, za to gratz
Tu masz moje pk:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125400&page=3
Prezes_Pe_Zet_Em
20-05-2007, 12:20
HAHA ten loot z 25 kine... f axe w bp, bp ih a ten ucieka w panice... Ale nie kminie po co wastowales to 60 manasów na ucieczke przed tym 36 ms i dopiro jak ci zostało 20 to zaczales sie bronic... Nie lepiej bylo odrazu sie bronic??
Ale ogolnie to rox:P
No szczerze mówiąc trochę tych manasów ci poszło na marne, bo go nie biłeś od początku. Miałeś dużo szczęścia i w sumie to tylko dlatego zabiłeś tego 36...
Mam nadzieję że na następne pk sobie weźmiesz kilka mwalli i takim nobom będziesz mógł spokojnie uciec...
Robert Lublin
20-05-2007, 16:12
@UP
Po co ma uciekać? jak moze go zabić? -.- :P
Jeri_Irod
20-05-2007, 20:42
Bardzo fajne pvp gz filmiku.:evul:
Nie wiem czym wy sie tak jaracie az tak wam sie podoba zabijanie noobow z wanda? :D
A tak btw wytłumacz mi 1...dla czego wy zawsze ucikacie przeciesz mogłeś go ubić wcześniej a tak zwastowałeś tylko mfy na ucieczkę :D
No ale lot jak na takie nooby nie zły gz ale co do pk to tym charem mógł byś ubijać 30-50msy lużno ;)
wiec tlumacze ci 1... z mfow waste mialem 2k wiec to nic takiego, co do mojej ucieczki na poczatku mi sie zdawalo ze niemam szans bo kosil mnie z explo sd i burstow wiec skupilem sie zeby mu uciec ale gdy zobaczylem ze zostalo mi 18 manasow to powiedzialem raz kozie wio no i tak wyszlo a co do tego ze moglbym zabijac 30-50 msy luźno to jak bys nie zauwazyl to zabilem 36 ms...
20:58 Azygus is far to the south-east.
20:58 Votheli [36]: exiva "azygus
20:58 Votheli [36]: far nic nie daje
20:58 Votheli [36]: :[
20:58 Votheli [36]: on moze byc na fibuli i moze byc na ank
20:58 Votheli [36]: utana vid
Nie może być na ankh, na tibianews.net jest zdaje się artykuł o tym ile kratek daje far a ile vf, widać, że nie masz zbyt dużego stażu w grze patrząc pod kątem wypowiedzi o exivie i samej ucieczce przed 36 msem, który mógł banalnie paść już na samej rampie zaznaczając atak na tobie i dostając od FE będąc na tej samej kratce, a ty byś go tylko musiał dobić z sd. Mimo to film poztywny, troche waste bić 36 msem 25 kine, ale to w końcu twój char.
Prowo'kator
24-05-2007, 00:08
No ladnie ladnie :PP
Btw chodzisz tylko solo na takie wyprawy czy czasem potrzebujesz pomocy:PP
Ja z chcecia sie wybiore Jak cos msg me na priv:P
Radgos_jr
24-05-2007, 00:17
Extra evul pvp?.. hahaha jezu ogladam dopiero 10 minute i juz zal mnie za tylek sciska jak widze zsummonowanego monka na 26 knighta :| obejrze do konca i zedytuje ;]
1st edit: zamiast odwrocic sie w strone kolesia zeby postawic za nim monka i bylby w trapie, walisz na pale... next blad ;)
Z 36 ms'em to fuks ze dostal tez od swojego FE ;) a swoja droga to jakbys odrazu zaczal walic to podejrzewam ze bys padl :P
po obejrzeniu: no ogolnie lucky ;p napewno bym sie nie podniecal tekstem typu: Piekna akcja w moim stylu! lecz raczej amagasz ale mialem fuksa....
Pozdro ;p
23:35 Votheli [36]: im rox
Nie wiem z ktorej strony jesli nazywacie to pvp to gz raczej fart nie wiem co to za wyczyn zabic tam 36sorcem jakiegos 36 czy cos nie pamietam juz jaki tam mial co za roznica : () n/c
Extra evul pvp?.. hahaha jezu ogladam dopiero 10 minute i juz zal mnie za tylek sciska jak widze zsummonowanego monka na 26 knighta :| obejrze do konca i zedytuje ;]
1st edit: zamiast odwrocic sie w strone kolesia zeby postawic za nim monka i bylby w trapie, walisz na pale... next blad ;)
Z 36 ms'em to fuks ze dostal tez od swojego FE ;) a swoja droga to jakbys odrazu zaczal walic to podejrzewam ze bys padl :P
po obejrzeniu: no ogolnie lucky ;p napewno bym sie nie podniecal tekstem typu: Piekna akcja w moim stylu! lecz raczej amagasz ale mialem fuksa....
Pozdro ;p
Pls dai aótograf miszczu
Poza tym daj innym ocenic twoja akcje, bo teksty typu ,,piekna akcja w moim stylu" nie przystoi autorowi filmiku :P
Akcja nie była piekna, ale fart był, i to było piekne
pozdro
@pare up...
po co mowiles Lota :o
@filmik
No gz Pvp... eh.. rozumiem ten 25~ to chcial Cię zabic bez uhow? :o zalosne :P
@pare up...
po co mowiles Lota :o
@filmik
No gz Pvp... eh.. rozumiem ten 25~ to chcial Cię zabic bez uhow? :o zalosne :P
Powiedz mi co on zrobil takiego ze mu pvp gratulujesz?;[[[
Buahahahah film super:D:D:D GZ:)
Powiedz mi co on zrobil takiego ze mu pvp gratulujesz?;[[[
To ze zabil tego 36 ms!! takie to trudne zrozumiec??
kondom69
24-05-2007, 22:12
Więcej takich filmów! Jednym słowem cudnownie ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.