Pokaż pełną wersje : Sonek wbił 90 mlvl
oprócz tego że mdw wbił dziś 14 mln expa
to sonek ma wbity 90 MLVL GRATZ HIM i to na 51 lvl :cup: :cup: :cup:
Markos12
21-05-2007, 20:08
Gratulacje dla niego :D :D :D
Pewnie stoi pod depo/domkiem i robi te zasrane uhy:s ciekawe czy jak zrobi 1 bp uh to mu chociaż 1% m lvl awskoczy;> Gz dla niego:)
Gość jest prze... ;) ja bym powiedział że raczej stoi kolo jakiejś rzeczki i tylko rybki wpieprza :D
Eeetam...
To albo boter, albo idiota. Normalnej osobie nie chciałoby się chyba marnować aż tyle czasu na takie głupoty. Można zrozumieć, chce sibie mlvl poćwiczyć żeby efektowniej się expiło i żeby lipy nie było albo żeby sobie trochę dorobić niemącząc nie przy tym zbytnio ale bez przesady. Co on z tego ma? Trochę satysfakcji, nic więcej...
Olorion.
21-05-2007, 21:13
Pewnie stoi pod depo/domkiem i robi te zasrane uhy:s ciekawe czy jak zrobi 1 bp uh to mu chociaż 1% m lvl awskoczy;> Gz dla niego:)
nah, pewnie z 30 bp = 1% ;
PaktofonikA
21-05-2007, 21:25
Napewno nie stoi pod domkiem poniewaz zajeloby mu to zbyt wiele czasu.
Pamietam jeszcze jak Taifun expil, pijac wiele bp mf dziennie a szli rowno z mlvl
co on z tego ma? ZAJEBISTA satysfakcje!! Ja marze o 90 mlvlu.... dla mnie zawsze mlvl byl wazniejszy od lvlu... bo lepiej wbic zajbisty mlvl a pozniej juz elegancko szybko expic i juz sie nie martwic o mlvl tylko ciagle expic... naprawdee... szczerze gratuluje temu typkowi!
Nacpany_Wlodek
21-05-2007, 22:01
Sonek to 2 char jednego z wysokich leveli i stąd są fundusze na bawienie sie w nabicie takiego m leva.
Gz dla niego - boter, czy nie - jak na tibie to duży sukces
hmmm.. to nie lepiej byloby nabijac na tym main charze tak duzo mlvla za ta kase? I nie wazne jaka to prof.. bo jesli najt to staralby sie nabic 10 mlvl za ten hajs, jesli paladyn to powiedzmy 27 mlvl a jak sorck to 90... itd
Grtaz dla niego. Skąd on jest?
Co do tego czy to boter czy nie, to ja nie wiem ;p ale Created: Jul 21 2001, 01:53:49 CEST.... i wcale aż tak dużo na miesiąc online nie jest więc myślę że sam to robił, a zwyczajnie te 6 lat czasu pozwoliło mu na to ;p
sry za język itd ale w słabej formie dziś jestem ;p
okrzesik
22-05-2007, 22:25
Up
to polak :)
z tego co pamietam to jego main char to Stonehurst :) głowy nie dam, ale to chyba on, w wywiadzie kiedyś sam mówił, że robi mlvl na manasach :)
Lubie_orzechy
22-05-2007, 23:18
z tego co pamietam to jego main char to Stonehurst :) głowy nie dam, ale to chyba on, w wywiadzie kiedyś sam mówił, że robi mlvl na manasach :)
Kaske ma to sobie mzoe pozwolic, ja do tych "Ultra Zamoznych" nie naleze wiec na takie cos sobie pozwolic nie moge, aby dla treningu, spijac wielka ilosc manasów...
Mana needed from Magic Level 90 (+0%) to Magic Level 91: 8,500,836
Backpacks of Ultimate Healing created in this time: 1,062.6 (400 mana per rune)
Wiec 10,5 bp UH(84k many) na 1% ;d.
Ha gdyby chcial to wbiłby 91mlvl w 2 doby pijąc ciągle MFy ;p
A tu ciekawy temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=107445 w ktorym mozemy sie dowiedziec ze jest to prawdopodobnie 2. postac Marshall'a (170rp) lub jak niektorzy jeszcze mowia Stonehurst'a(165ek)..
Pier. cos tam o bottowaniu wiec w takim przypadku Stonehurst odpada z tej racji ze jest Senatorem(bylym GMem) a Ci chyba nie bottują? Chociaz jesli nie bottowal (a tak twierdza nasi "mondrzy" uzytkownicy) to Stonehurst wydawałby sie prawdziwym ownerem Sonka.
Nom Powiniśmy im pogratulowac...Nikt chyba z nas takiego czegoś by niezrobil...Gratz dla tych osubek...Pozdr
Bezwolakinho
01-06-2007, 14:32
Bociarz i tyle.
.Ghandar
04-06-2007, 20:44
@up
tak! wbił taki mlvl i od razu botter. nie mam słów. moment, jedno mam! zazdrość!
nie chce mi się w to wierzyć .. ;/
Capality
09-06-2007, 11:39
Czemu Polacy to tacy zazdrośnicy?? Wbił 90 mlvl i już jakiś idiota tam wjeżdża z txtem, że boter
No to ten update mi posluzy :P ladnie wzrosnie sila jego magii :P
Z 4 lata temu grałem troche na securze i jestem 100% pewien że nie botuje poza tym ma acc z początku istnienia accountów więc jest doświadczonym graczem, wielu kumpli i kasy w cholere pewnie mu sie nudzi że wbił taki mlvl xD.
Eeetam...To albo boter, albo idiota. Normalnej osobie nie chciałoby się chyba marnować aż tyle czasu na takie głupoty
Śmiej sie śmiej. Teraz po letnim update kiedy to sorkom i druidom będą sie bardziej liczyć skile od lvl'a Sonek nadal bedzie walił po 500-600 a ty z mlvl 50 po 300:D
W końcu opłaci mu sie trud i wysiłek który włożył aby nabić taki lvl B)
Kartoflak
21-06-2007, 09:43
Haha dobiles mnie. Zrobi 10 bp uhow i mu 1% nie skoczy nawet.
Signed~
Kartoflak
No i na pvp mógłby najebać nie jednemu 100 sorkowi po update
Gościu pewnie zamiast kupować uhy wolał wydawać kase na manasy dla druta i przy okazji wijać mlvl, albo też nie miał stałego dostawcy uhów to sam sobie go zapewnił.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.