Pokaż pełną wersje : BTO Warmovie- Pandoria WMV
http://www.unbase.com/n/5245941312
Zikrarna*****
128mb <3
enjoy
Rehost: http://www.uploading.com/files/1UNZGX29/Zikrarna*****.html
Rehost 2 [najlepszy]
http://files.filefront.com//;7577759;/
Robert Lublin
20-05-2007, 16:35
Zajebisty film ;)
Akcja 10/10
Muzyka 9/10
Efekty 9,5/10
Ogólnie 9,5/10 ;)
Naprawde Dobry film! takich więcej :>
Można o rehost prosić? Bo nie idzie zassać :) Wymagane konto premium czy jaki czort ;d
Silver Kay
20-05-2007, 17:41
ciekawe komu by sie chciało 120mb rehostowac ;p
Zaj.ebisty film ;D
I ta muzyka na początku z 300 Spartan ahhh :D <3
Rehościk na coś innego poprosze :).
no, też bym prosił o rehost :/
Texterus
21-05-2007, 13:03
Mam mały problem film odtwarza mi się do 5 min. i wraca na początek ;/
A ogólnie to co obejrzałem wypasik masz jeszcze jakieś swoje wmv'y ??
Film.... taki sobie.. wszystkie akcje widziane już po 100 razy. Za to podkład muzyczny i montaż stoi na dobrym poziomie.
Pozdro Panie Konradzie.
Supp.\
Dark Brozyn
21-05-2007, 23:04
supcio zakręciła Ci się łezka w oczku jak widziałeś jak Twoi idolowie i najlepsi koledzy maxi i xedite padały ?;>
supcio zakręciła Ci się łezka w oczku jak widziałeś jak Twoi idolowie i najlepsi koledzy maxi i xedite padały ?;>
nie są żadnymi moimi idolami . Wybacz ale nie można (przynajmniej według mnie mieć idolów w grze internetowej). ale szanuje ich za to że są normalni... pomagali mi zawsze kiedy owej pomocy potrzebowałem. Nie uważają się za super graczy etc. a Ty myślisz że jesteś bogiem. Osobiście nic do Ciebie nie mam. Lubie patrzeć jak twoja postać się rozwija... ale nie musisz być taki arogancki w stosunku do innych graczy. Jesteś dobrym graczem.. ale mało szanowanym w przeciwieństwie do choćby Pendragon Ginewry która
Mając 2 chary na 100lvl nie jara się tym i nadal rozmawia z ludźmi (noobkami) lub mało lvlowcami . nie zmienia sie i jest nadal miłą i sympatyczna osobą. Ale Ty jesteś super bo latasz sobie 135 rp i nie masz szacunku do innych graczy, yo.
peace.
Pozdro.
nie są żadnymi moimi idolami . Wybacz ale nie można (przynajmniej według mnie mieć idolów w grze internetowej). ale szanuje ich za to że są normalni... pomagali mi zawsze kiedy owej pomocy potrzebowałem. Nie uważają się za super graczy etc. a Ty myślisz że jesteś bogiem. Osobiście nic do Ciebie nie mam. Lubie patrzeć jak twoja postać się rozwija... ale nie musisz być taki arogancki w stosunku do innych graczy. Jesteś dobrym graczem.. ale mało szanowanym w przeciwieństwie do choćby Pendragon Ginewry która
Mając 2 chary na 100lvl nie jara się tym i nadal rozmawia z ludźmi (noobkami) lub mało lvlowcami . nie zmienia sie i jest nadal miłą i sympatyczna osobą. Ale Ty jesteś super bo latasz sobie 135 rp i nie masz szacunku do innych graczy, yo.
peace.
Pozdro.
ja to bym dyskutował kto jest arogancki wobec innych na tym forum =)
Knight_Siedlce
22-05-2007, 09:02
ja to bym dyskutował kto jest arogancki wobec innych na tym forum =)
Panu acc buyerowi, asslickerowi podziekujemy >.<
Rehost plx !:| niechce sie zassac ;/
n.c idioto ;)
Oscypious
22-05-2007, 15:30
Filmik normalnie fullllllllll wypas.Ocena 10/10.
-muzyka wypas
-filmik coolny
-jakość niezła
Oby więcej takich filmów!!
Co prawda to prawda.
Couranger
22-05-2007, 18:12
LOL 4 h mi zostalo zeby obejrzec 6 min filmik zajebiscie -.-
Co prawda to prawda.
ta mistrzu, wszystko wiesz najlepiej
ktoś tu mówił o szacunku..
Knight_Siedlce
22-05-2007, 22:12
ta mistrzu, wszystko wiesz najlepiej
ktoś tu mówił o szacunku..
Jakby nie patrzyl i tak kupiles tego chara na 45 czy 55.
Osiol221
22-05-2007, 22:13
peace.
Pozdro.
czytałem poprzednie posty na temat Pandori i filmów z tego świata... i z wypowiedzi na wypowiedzi wynika że masz coraz większe kompleksy.. niewiem na czym to polega .. ale jeszcze nie dawno twojim idolem był Tie Pogromca teraz zmienił chary ktory niezle expi , ale nie jest juz po twojej stronie to po nim jedziesz tak samo zresztą , mówisz że dla ciebie ta gra nie jest ważna i masz ją w dupie,a grasz w nią siedzisz na forum i pieer**lisz głupty , chwalisz sie że podbijasz Xerene to może byś ujawnił ten nick którym zdobywasz next świat.. co do szacunku według ciebie powiedzenie "HI" do każdego nooba co do ciebie pisze wyznacza granice szacuku ?? może byś troche bardziej Obiektywnie spojżał ??
no tak , ale jest bardzo duża różnica kupić chara na 49 , od kupienia 100+ lvl
Dzik Dzik Tadzik
22-05-2007, 22:54
Ale zauwaz, ze po kupnie tej postaci w dosc szybkim czasie(jak na rok szkolny) wbil 100+ lv, wiec nie mozesz powiedziec, ze jest noobem i dzieckiem allegra !
Knight_Siedlce
22-05-2007, 22:55
Ale zauwaz, ze po kupnie tej postaci w dosc szybkim czasie(jak na rok szkolny) wbil 100+ lv, wiec nie mozesz powiedziec, ze jest noobem i dzieckiem allegra !
Niemowie nic takiego. Mowie tylko ze kupil postac i tyle, ale dla mnie i tak pozostanie falszywa osoba...
Texterus
23-05-2007, 01:15
ymmmm kto poda soundtrack ??
czytałem poprzednie posty na temat Pandori i filmów z tego świata... i z wypowiedzi na wypowiedzi wynika że masz coraz większe kompleksy.. niewiem na czym to polega .. ale jeszcze nie dawno twojim idolem był Tie Pogromca teraz zmienił chary ktory niezle expi , ale nie jest juz po twojej stronie to po nim jedziesz tak samo zresztą , mówisz że dla ciebie ta gra nie jest ważna i masz ją w dupie,a grasz w nią siedzisz na forum i pieer**lisz głupty , chwalisz sie że podbijasz Xerene to może byś ujawnił ten nick którym zdobywasz next świat.. co do szacunku według ciebie powiedzenie "HI" do każdego nooba co do ciebie pisze wyznacza granice szacuku ?? może byś troche bardziej Obiektywnie spojżał ??
pierwsze... idolem nie był... nadal lubię go za umiejętności pvp którą pokazał w wielu bitwach... gorzej jak poczujesz to na własnej skórze : p 2-krotnie.
po drugie: jak chodzi o to że podbijam xerene... to był taki "żart"? gram tam od czasu do czasu dla przyjemności z czego wynika to że mam 20 lvl. po trzecie;Wracając do Tie i całej reszty... każdy ma prawo do zmiany poglądów na dany temat gdy są odpowiednie powody. NIck dam Ci na PW gdyż niema się czym chwalić.
po czwarte; fokus - fiesta
pzdr.
Sylwia656
23-05-2007, 10:04
Fajny filmik ale czy można prosić o tytuł piosenki coś tam i will not die coś tam jeszcze ;d
filobossek2
23-05-2007, 18:32
Three Days Grace - Time Of Dying
Oscypious
24-05-2007, 18:39
PLX dajcie tytuł tej muzyczki co jest 0d 1min do 3i 30sekund.PLX PLX PLX
Texterus
24-05-2007, 18:49
masz to w ostatnim poście na poprzedniej stronie noobku
@down
i po co odświeżasz temat
Oscypious
25-05-2007, 10:26
Niezauważyłem noobku
Kamil1000
26-05-2007, 21:08
możecie dać jakiś porządny rehost bo te strony to dziadostwo
Dzik Dzik Tadzik
27-05-2007, 09:41
Film konkretny, ale i tak najlepsze jest mort hur w podloge przy akcji ze Smardkiem.
Czy mugłby ktoś podać wszystkie tytuły nut w tym filmie? =)
BYŁ BYM BARDZO WDZIĘCZNY GDYBY KTOŚ W KONCU PODAŁ MI TE TYTÓŁY!...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.