Pokaż pełną wersje : 5 fragów- część trzecia - low lvl PK Morgana
Od spostowania filmu dołączyło już ponad 10 nowych osób (do składu)! Warto oglądać :P
Low lvl chary noobów z non-pvp :)
No, więc po ciężkim dniu w pracy trzeba się odprężyć :)
Biją:
Se Dedaj - 9 sorc <JA>
Dimitri Ustaranovic - 11 sorc
Haxoticus Owwn'Zorro - 9 sorc
Haxoticus Neew'Kiler - 9 sorc
Magar Hala - 8 sorc
Arashfian Qafigo - 9 pall
Lord Skrobimarchew - 24 knight
PADAJĄ:
Se Dedaj: (JA)
May 20 2007, 19:44:26 CEST Killed Zoe Dark (sorc) at Level 28 - ok
May 20 2007, 19:32:35 CEST Killed Drawk Waste (sorc) at Level 15 - ok
May 20 2007, 18:44:54 CEST Killed Halo Baba (sorc) at Level 16 - unjustified
Lord Skrobimarchew:
May 20 2007, 19:21:04 CEST Killed Strix Matador (knight) at Level 20 - ok
May 20 2007, 19:20:09 CEST Killed Buster Blade (pall) at Level 18 - ok
Fragi całkiem niezłe.
Po zabiciu 16 sorca (pierwszy frag) przewińcie do 35 minut, bo do 35 minuty nikogo nie spotkaliśmy, aż jakieś nooby (18 pall i 20 knight) wymyśliły sobie, że zabiją knighta naszego (trapującego wejście), a on pobiegł do nas (my do niego) i tych dwóch wymiataczy spotkało się z naszym PK teamem. Jak, że loota z ich nie widać to powiem odrazu: 1.5 bp UH i 2 bp MF (z knighta :D ). Nic z Paladyna.
Kolejny gość na PvP który nie potrafi używać UHów, stał i czekał jak głupi na śmierć mając 1.5 BP UH i 20 lvl (bity przez low lvli :> ).
LINK:
http://tibicam.superhost.pl/PK-Se%20Ded9Team-467.rec
Zajmuje: 1.2 MB (1298KB) - na filmie widać chyba tylko 4 fragi, bo jednego zrobił knight za ekranem kiedy my goniliśmy innego gościa.
Film ma 65 minut (przewijać jak pisałem). W ostatnich minutach pada 28 sorc i leci dużo obraźliwych słów na team innych członków naszego teamu którzy nie wiedzą co robić, żeby go zabić :)
Osoby które dołączyły do teamu (z forum tibia.pl :) ):
Dimitri Ustaranovic - 11 sorc
Magar Hala - 8 sorc (dołączył dzisiaj w trakcie akcji PKejskiej, a chara zrobił wczoraj po obejrzeniu filmu/posta mojego)
Zapraszam wszystkich którzy mają chara na mainie i conajmniej 1 mlvl do naszej ekipy PKejskiej :)
Jeśli chcesz dołączyć i zrobić sobie chara specjalnie na PK napisz do mnie na GG mam duużo EQ na rooku i na mainie (dwarven shield, scale armor itp.).
Widzę siebie na filmie O.o
Szkoda że żaden frag nie trafił na moje konto :S
I ja tu jestem : )
Hail DIMITRI!
owntibia.exe
20-05-2007, 22:53
Można się do Was dołączyć? =)
Chętnie bym się zabawił. 21 sorc.
Można powiedzieć, że postać "właściwie należy do mnie" ^^
Z 21 sorc to już do SD combo teamu bardziej (taki też mamy :P dokładniej: 20 sorc, 21 druid, 15 druid, 11 sorc, 8 sorc, 9 sorc, 15 sorc i każdy z 15 mlvl. Najtrudniej takim teamem się zgrać i dobrą ofiare dobrać :) )
owntibia.exe
20-05-2007, 23:33
Combo attack ng.
@up
Takich bajerów to my nie używamy, jak bym kupił nowy mikrofon to może wrócił bym do zażądzania przez TeamSpeak. Chociaż co do TeamSpeak to taki pewny nie jestem, bo ostatnia akcja z TeamSpeak skończyła się tym, że 2 z nas padło (między innymi ja - 20 sorc) od 79 MS który SD nie oszczędzał, ani unjustow po tym jak zaatakowaliśmy jego kolege 25 knighta :) (który i tak nie padł :/ )
Jak zgrywać kombo to tylko na TS.
Sebcio :)
21-05-2007, 00:11
z checia sie z wami pobawie ;p jak cos to priv ^^ a na tygodniu ladka se zrobie xD
Widze, że filmik się podoba, bo dzisiaj 5 nowych osób się do mnie zgłosiło na GG (2558115) co daje w sumie ~20 osób jak by wszyscy weszli naraz do gry :)
Jakbyśmy poszli w 20 osób to taki 28 sorc byłby na combo z energy field (20x17=340hp - tyle ma 39 lvl). W ramach sprzedaży loota i zaopatrzenia przygotowałem:
2 bp UH
5 bp energy field
2 bp fire field
1 bp IH
Osoby które dzisiaj dołączyły mają już lvle 6-15 :> (ten z 15 to wie jak expić szybko :) )
@EDIT:
Dołączyła jeszcze jedna osoba :) (w sumie 6 nowych od spostowania tego filmu).
Ja bym chcil tez z wami popekowac zrobie druida wbije 24 ibędzie mzona nawalac ^^
owntibia.exe
22-05-2007, 19:10
Ja bym chcil tez z wami popekowac zrobie druida wbije 24 ibędzie mzona nawalac ^
Oh nie, już ja znam takich polaczków.
Kiedyś brałem udział w podobnym przedsiewzięciu, jeden typ zbierał ekipę na magebomb jeszcze przed update =) (świat Isara). W sumie zgłosiło się od razu 15 osób.
Autor tematu dał każdemu tydzień na przejście rooka i wbicie 15lvla i 15mlvl =) ,lvl można i w 2 dni wbić.
Z rooka wyszło 5 osób, z czego 3 wbiły 15lvl i mlvl -.-'
22-05-2007, 21:23
u nas narazie sie jeszcze jakos kreci :P
U nas sie baardzo dobrze kreci :)
Juz 21 osób mamy z czego 20 na mainie.. a moze i 21 :)
Na priv msg dostałem 3 kolejne zgłoszenia (będzie nas 24 ? :) )
Film spoko :P ladna akcja i organizacja ;)
btw. jezeli ktos chce to ja chetnie sie pobawie w takie cos na servach hiberna/nebula :) jak cos pisac na gg 4690571 :)
DominikSorcerer
23-05-2007, 21:25
9140590 - GG
Chetnie bym popkowal bo mam 20 sorca 13 mlvl nie potrzebne jak co to pisac
Widze, że filmik się podoba, bo co chwila ktoś nowy dołącza do składu.
Skład ma juz 25 osób :) (większość dołączyła po obejrzeniu tego filmu)
Jak zaczniesz jutro robić chara to w sobote będziesz napewno gotowy. Nabicie 8 lvl na szczurach zajmuje ~4 godziny w EQ które dostaniesz od nas. Zrobienie 3 mlvl z 0 mlvl paląc exiva/z różdzki waląc zajmuje 2 godziny i 15 minut. 6 godzin 15 minut i masz 9 lvl i 3 mlvl (wystarczający do PKowania). 9 lvl nabijesz zanim 3 mlvl wskoczy. Jak ktoś ma PACC to może jeszcze szybciej ;)
Zrobiłem strone specjalnie dla składu:
www.haxoticus.gtw.pl
Haxoticus - nazwa składu i od tego powinno się zaczynać twoje imie jesli robisz chara specjalnie do PKowania z nami np. "Haxoticus Twoj Nick"
"gtw" - Grupa Trzymająca Władze ;)
pl - tylko polacy
Nie ma to jak dostać dobry adres :P (teraz pora przejąć władze na Morganie)
Większość strony tylko dla osób ze składu. Jak już wyjdziesz na maina to dostaniesz passy do swojego konta na stronie. Jak narazie strona nie zawiera dużo informacji, ale jutro coś napisze specjalnie dla członków (taktyki) i może zrobie skrypt pokazujący kto z składu jest online, a kto offline.
Nasza "siła ognia" (energi :P ) to ponad 400 na ture :P (w 20 osób), a najlepsze kombo jakie możemy walnąc całym składem to ponad 600!
owntibia.exe
24-05-2007, 01:16
Gesior, Ty masz na myśli combo za 400+hp za pomocą tych energy fieldów? Weź mi to jeszcze raz łopatologicznie wyjaśnij =)
Gesior, Ty masz na myśli combo za 400+hp za pomocą tych energy fieldów? Weź mi to jeszcze raz łopatologicznie wyjaśnij =)
Proste.
Ciskając fielda na początku zadaje on X dmg i potem jeszcze co ileś sekund po y
Energy field wali na wstępie po 30. Potem nieważne (ale po 25)
Jak tyle osób strzela, każdy po 30 to sie robią niezłe sumy.
24-05-2007, 01:57
Na pvp oczywiscie 50% ;) A ja sie moge pochwalic ubiciem 29 ED z brazolandi :P
Wykorzystalem do tego celu Ghoula ^^ Evaj Grimm
Owy kolega/kolezanka wykazal sie niezwykla inteligencja, wbil mi sie na tomb postawil monka, ale nie wzial manasow :S loot ok 2k w kasie :)
I jescze taki bonus :P
http://img181.imageshack.us/img181/8269/anzelmo0028alf2.jpg
;]
@siła fieldów
Pierwszy hit z energy field to 35, a nie 30, a na PvP 50%, więc za 17 ten pierwszy, a drugi za 12 lub 13 (ale on sie nie liczy, bo my walniemy 30 fieldów, zanim ten drugi dojdzie za 12 hp :p )
@owntibia***** (ty chyba miales z nami Pkowac isc?!), jak cos to mozesz na GG pytać :>
20x 17 (z EF) = 340
20x 5 (z różdzki) = 100
W sumie 440, a nie 400 :)
Z czego 7 osób z składu (jutro może juz 9, bo niektórzy mają 12-14 mlvl).
Jeśli zamiast 17 (z EF), te osoby walną średnio 45 (z SD) to combo urośnie do (licząc dla 7 z SD):
13x17= 221
20x5= 100
7x45= 315
Czyli w sumie nawet 636, 3 osoby z walących z SD mają już powyżej 20 lvl i mlvl. Pomyśl jak zaraguje 50 MS w którego poleci combo z energy field za np. 350 (nie wszyscy zdążą walnąć naraz - 50 lvl ma 395 hp)? Walnie Utamo vita. Ile ma many? ~1400, walimy 3 razy z energy field (1 runa w sumie) i nie ma mana shield (on w tym czasie moze 3 SD walnac po 150-200 w nas, a my mamy 190-250 hp, wiec nie wiadomo czy padnie ktos - UHany przez blokerow/knightow). Jak już nie ma mana shield to po nim, nie nadąży MFów pić w odpowiednim tempie, a UHów ludzie nie noszą sorcami/druidami (jedyny którego z UH widziałem na filmie w ciągu ostatniego miesiąca to 180+ MS na wojnie :> ). Zresztą jak już policzyłem 395 HP możemy spokojnie zdjąć na combo. Potem 2 min i nie mamy skulli, a i tak lecimy do kryjówki :)
Najważniejsze, że tych co z SD walić mogą znam z RL większość, więc mała szansa, że któryś z nich sie na combo nie zjawi :)
Pobawie sie z wami :P wlasnie robie chara :P
15:36 You advanced from Level 5 to Level 6. XDD
edit :P
16:12 You advanced from Level 6 to Level 7.
edit 2 :P
16:56 The Gatekeeper: IN DARASHIA! AND WHAT PROFESSION HAVE YOU CHOSEN: KNIGHT, PALADIN, SORCERER, OR DRUID?
16:56 Haxoticus Vel'Tisse [8]: Druid
Świetne! Najlepszej jakości PKing w wykonaniu małych lvli.
A tak poza tym, lepiej było by porobić 8 lvle sorce na Infernie i tam jechać ostro bez ograniczeń! Byłbym chętny do teamu jak coś to PM.
24-05-2007, 19:39
Pomysl nie glupi ;] ^
a ja dalej jade z koxem :P ^^ chwila przerwy byla ale dalej stukam :P
18:32 You advanced from Level 9 to Level 10. ^^
19:07 You advanced from Level 10 to Level 11. ^^
PM me plxor fast :P
wyzej byl dobry pomysl - to samo co robicie ale na Infernie lub jakims e-pvp :D taka grupa to by byla jazda :D:D:D
20:26 21:43 You advanced from Level 7 to Level 8.
20:46 You see yourself. You are a sorcerer.
21:34 You advanced to magic level 1.
21:43 You advanced from Level 8 to Level 9.
Jadymy z tym koksem ;]
Pozdro
~Loleq Haxoticus.
22:19 You advanced to magic level 2.
22:23 You advanced from Level 9 to Level 10.
Na e-pvp to by byla taka jazda, ze by przyszedl 1 x 70 EK i nas wszystkich zabil zanim do bramy carlin bysmy doszli, a poza miastem nikogo nie ma, bo na servie jest po ... 200 osob online (i wiekszosc pacce). Chodzilibysmy przez godzine i zabili 1 osobe na 20 lvlu, a potem by jego pro przyszedl 40 lvl knighta i nas rozwalil, bo ma 1 bp uh :>
Skład ma już 26 osób. Nasza stronka jest już w cześci gotowa. Jest spis osób które zabiliśmy do tej pory (w ostatnim miesiącu tylko), informacja dla osób które padły, terminarz (ustalona data wydawania run, niedlugo termin PK bedzie), w dziale taktyki opisalem juz pierwsza taktyke PKowania i wariant "B" (sa screeny), w dziale taktyki jest tez link do TeamSpeak2, opis wlaczania i IP servera naszego. Jesli jestes w skladzie i nie masz loginu do naszej strony to napisz na GG do mnie jakie hasło chcesz miec, a wysle ci login i haslo do twojego konta.
Stronka:
www.haxoticus.gtw.pl
NIGDY WIECEJ TAKICH NUMEROW!
Jeden od nas pisze do mnie o 1 w nocy, ze poszedl solo PKowac i go gonil 18 sorc i 13 sorc red skull. Lognalem sie na knighta i pobieglem do niego. Zabilem tego 13 RS, 18 zwiał, przyszedł jakiś 16 sorc to go też zabił ten gosc nowy w skladzie (2 unjusty juz) i po chwili wpada 42 EK i zaczyna mnie lac. Mialem PZ po tym 13 RS i po zlozyciu 1.5 BP UH wyslalem BP parcelem i padlem knightem... czyli 1.5 BP UH w plecy i padl nasz 24 knight do trapowania (23 lvl teraz). Postanowilem, ze wypowiemy wojne (bez podawania nickow osob z skladu, oprocz mojego knighta nicka) gildi tego knighta (25-40 lvle, polowa na FACC). Jak sie juz kogos zabijemy od nich to napisze na forum tibia.com, ze prowadzimy w wojnie ;)
00:05 You advanced from Level 3 to Level 4.
Ide spac napki
25-05-2007, 01:41
nup ledwo zaczal a juz konczy :S
Torbalekk
26-05-2007, 17:24
no to sie postaraliscie :P ale loota za duzo nie bylo :D ale zawsze jakas zabawa ze ktos padnie :PP
Bez komentarza co sie dzis dzialo...
owntibia.exe
26-05-2007, 20:36
Bez komentarza co sie dzis dzialo...
Ty też z nami byłeś? =)
MY i ONI to chyba dwa rozne sklady, bo w skladzie Haxoticus do tej pory przewodzilem ja i Dimitri.. Dzisiaj tylko pare osob sie mnie sluchalo (glownie z starego skladu). Bylo 9 osob, dolaczylo 20. Dlaczego mamy mniejsza sile razenia? :> Cos jest nie tak.. mam filmy i znajde osob ktore nam wiecej szkodza niz pomagaja i od tej pory moga one sobie solo PKowac, bo w skladzie juz nie beda.
Taka walka jak dzisiaj wygladala mniej wiecej jak Duskiness na furorze. Najpierw zbiorka 30 minut, pakujemy runy, omawiamy plan, robimy szybki atak (robicie) i deadacie (ja nie padlem dzisiaj ani razu), i to w dodatku od sorca od nas z skladu, bo nie powiedzieliscie mu, ze jestescie z nim.
up@ Dokladnie tak to wygladalo, lepszy PK byl na foldzie.
Hail Gesior!
/Dimitri
MY i ONI to chyba dwa rozne sklady, bo w skladzie Haxoticus do tej pory przewodzilem ja i Dimitri.. Dzisiaj tylko pare osob sie mnie sluchalo (glownie z starego skladu). Bylo 9 osob, dolaczylo 20. Dlaczego mamy mniejsza sile razenia? :> Cos jest nie tak.. mam filmy i znajde osob ktore nam wiecej szkodza niz pomagaja i od tej pory moga one sobie solo PKowac, bo w skladzie juz nie beda.
Taka walka jak dzisiaj wygladala mniej wiecej jak Duskiness na furorze. Najpierw zbiorka 30 minut, pakujemy runy, omawiamy plan, robimy szybki atak (robicie) i deadacie (ja nie padlem dzisiaj ani razu), i to w dodatku od sorca od nas z skladu, bo nie powiedzieliscie mu, ze jestescie z nim.
Ja sie sluchalem xdd
btw
Hail Frapper!
owntibia.exe
26-05-2007, 21:34
Ja też się słuchałem.
Gesior (Tpl) 20:26:39
o 21:00 idziemy
//Xezetto
//XIII
Nagrajta i wrzucta, chetnie zobacze XIII w akcji xD
owntibia.exe
26-05-2007, 21:56
Zacznijmy od tego, że ja grać w Tibię nie potrafię =)
Filmik nagram i oczywiście wrzucę, będziecie mieli się z czego śmiać.
@down
Tak, ale przejąłem go na 40lvlu.
Głównie wbijałem mlvl, czasem na exp chodziłem na guardy =)
Nic poza tym.
Nie przesadzaj ;d
W koncu chyba miales 60 sorca na Refugii nie?
Hestoran
26-05-2007, 22:56
Hmm, can i join ?:D
Tosstice
Pan Kracy
26-05-2007, 23:20
ja również nie będe komentował tego co dziś ta "nasza ekipa" wyrabiała
27-05-2007, 00:07
szkoda ze mnie nie bylo :S
owntibia.exe
27-05-2007, 00:40
Nawet nie ma po co dawać filmika =)
Lataliśmy po Foldzie, nikogo nie było ^^. Potem migiem na Ghostland, to samo, ani jednego typa do ubicia. Następnie pobiegliśmy do Carlin i była jakaś rozróba =) Padło jakichś dwóch kolesi.
Nie byłem do końca, bo byłem umówiony na osiedle : ]
Gesior, co sie potem działo, jak dałem loga?
//XIII
Trapa walnelismy nad moim domkiem. Wchodzili tam goscie na ~15 lvl, atakowali nas i padali :)
Dzisiaj wieczorem znowu PKowalismy :)
Padlo 6-7 osob, a od nas 1. Nie ma jak dobry sklad ;)
sebito2000
27-05-2007, 13:02
witam
Mógłbym się dołączyć do teamu mam 10 lvl 3 mlvl jestem już przygotowany do pkowania kupiłem runki i mf ;p
Napiszcie mi na priv kiedy będzie pk i gdzie.
Albo w grze jak będę online mój nick Nirin Melus:cup:
Trapa walnelismy nad moim domkiem. Wchodzili tam goscie na ~15 lvl, atakowali nas i padali :)
Dzisiaj wieczorem znowu PKowalismy :)
Padlo 6-7 osob, a od nas 1. Nie ma jak dobry sklad ;)
Nie ma to jak chodzić po pustej foldzie ;)
Nie ma to jak chodzi po Dwarf Guardach, prawie od nich pasc i zaliczyc deada od 40 sorca, bo nie laska bylo poczekac 2 minuty na 5 dodatkowych osob z skladu. Jakbyscie nie zaczeli uciekac po tym jak ten sorc zaczal z wave walic to moze by padl od drugiego comba z SD, ale wy w dluga, a ja nie mialem co mowic, bo bylem z 1 min drogi za wami ....... rzeczywiscie lepiej 11 deadow zaliczyc za nic niz chodzic po pustej foldzie (na ktorej do tej pory mielismy najlepsze fragi - 27 i 28 lvla).
Dori99999
27-05-2007, 17:17
Jak będzie następna akcja przyłanczam się z chęcia do składu mam 27 druida i chętnie sie pobawie podobają mi się wasze akcje lubie takie pk.
Oby tak dalej troche znobione te ostatnie akcje ale wiadomo w składzie byli zdrajcy a ja sie przekonałem ,że morgana moze być bo dzisiaj solo poszedłem na pk
biłem 26 sorcem i spotkałem 86 elite knighta i powiedział że nie jest skull hunterem tylko kijowo ,że tak mało osób jest online na morganie żadko kogoś spotkasz jak nie patrzysz na liste online.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.