Pokaż pełną wersje : Msem około 40 k/h
Gdzie mogę wyciągnąć tyle expa, waste + - max 3 k ;S
RobertoIchi
21-05-2007, 14:05
Jeżeli chodzi o Master Sorcera to na pewno tomby.
Gdzie mogę wyciągnąć tyle expa, waste + - max 3 k ;S
40 ms 46 mlvl no to mysle ze guardy wand + vis jak zrobisz lootbaga to nie bedzie wastu moze nawet wcale
no moze byc jeszcze tarpit tomb -3 tam duzo vampow i cryptow , jak masz fuksa i ci spadnie vampirka 8o to nie bedzie wastu ale watpie zebys tam na takim lvlu 40k/h wyciagnal polecam guardy
Jak jeszcze grałem to smigałem na Ghost Pirats exp 45k+/h szło 5bp mf miałem wtedy 45lvl+ waste żadko bo spadł zawsze ten s-ring i spike i kasy tez troche sie nazbierało czasem red robe to było na + :)
bartii10
21-05-2007, 14:29
tarpid -3 dobry
bierzesz 6bp mf i klepiesz wszystko woi + vis. exp ~40k
zwroci sie sie z tego jakies 2-3 k czyli bediesz waste 3k.
tarpid -3 dobry
bierzesz 6bp mf i klepiesz wszystko woi + vis. exp ~40k
zwroci sie sie z tego jakies 2-3 k czyli bediesz waste 3k.
Wątpie żeby bez żadnego itema miał 3,3k...a jak już coś tam spadnie to do dżina trzeba iść a wątpie żebyś takowego posiadał...no ale jak się poszczęści to spadnie vamp i jesteś dobre 10k do przodu...Ja na tarpit -3 expilem 75~ msem i też prawie zawsze był waste...co dopiero 40 gdzie będziesz musiał się leczyć co rundę...a do tego twoj vis jest marny
Stone tomb za teleportem. Weź gfb, postaw dsy.
małe sprostowanie, mam 46 lvl i 47 mlvl
nie lubie tomb, czasami na tarpicie wlasnie - 3 expilem, ale 1 harkore ze huj jak 2 vampy leca + bone beast a 2 ze waste bo sznasa ze wampka spadnie to ekhm mała ze tak powiem :P
mam blue djinna :>
bartii10
21-05-2007, 22:39
nie jestem pewien ile tam expa ale wpadlem teraz na pomysl ze moglbys isc do labiryntu bic dwarf guardy. czysicsz 2 ostatnie pietra woi + vis.
małe sprostowanie, mam 46 lvl i 47 mlvl
nie lubie tomb, czasami na tarpicie wlasnie - 3 expilem, ale 1 harkore ze huj jak 2 vampy leca + bone beast a 2 ze waste bo sznasa ze wampka spadnie to ekhm mała ze tak powiem :P
mam blue djinna :>
No bo wiesz ziom rekawiczki "wampirki" nie leca z ~V~ampirow to szansa nawet nie jest mala tylko zadna ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.