Pokaż pełną wersje : 42 druid vs Dragon Lord
Da rade 42 druid zabić solo DLa (bez SD). Jeśli tak, to gdzie dla facc mozna znaleźć jakiś pojedynczy resp.
Bez sd.... szczerze wątpie... ale jeśli już to ze sporymi kosztami w explo i manasach (mana shield). Proponuję dl tower w venore dragon lair.
Bez sd.... szczerze wątpie... ale jeśli już to ze sporymi kosztami w explo i manasach (mana shield). Proponuję dl tower w venore dragon lair.
Zgadzam się z Tobą...jeśli masz zamiar go zabić tylko dla sportu , żeby mieć satysfakcję to powinno Ci się udać. Rada - weź dużo explo , mf i manasuj sie co rundę...
Ynabejop
21-05-2007, 21:13
Spokojnie dasz rade, nawet up/down. Mniejszy waste mf. Przy hiper mega farcie Ci sie nawet zwroci ;D Proponuje jak wyzej venore d lair, pojedynczy spawn na wiezy.
Jesli pojdziesz tam sam.Mowie tu o calej drodze przez dragi etc to skonczy sie to na 99.9% smiercia.Ale to tylko moje zdanie.
A czy ja dam rade zabic 6 sorem(99% do 7) demona ? Czytalem o nim bardzo duzo i chce sie na niego wybrac. Odrazu powiedzcie ile run light magic missile mam zabrac oraz czy zabrac jakies intense healing rune.
@up
raczej dasz radę. Polecam wziąć 1-2 bp of lmm, kilka IHów. Przydałby się jeszcze bloker ze skillami 15+ zebys przypadkiem nie padl. Ale demonów nie polecam, za mały exp/h. Najlepiej idź na Orsha. Możesz postawić fire fielda i on przez to nie przejdzie i go bedziesz walil z daleka.
:D B) :p :baby:
Ivanomen
21-05-2007, 22:16
Nie dash rady zabić demonkq na 6lvl, ale na 7lvl na pewno ci się uda!!!!!1, ale nie stshelaj z lijtów, tylko z mortaha!
YEAH ! wbilem 20expa na godzine moim 6 sorckiem to dobrze czy zle ?
Cytujac mojego trenera to jestes poprostu FACET PIEKLO!
@Fexo
A co trenujesz wychodzenie z domu i nie granie non-stop na kompie ? czy może remik ?
@Topic
BP SD 4fun :)
majac odpowiednia ilosc sd i mf zabijesz kazdego potwora druidem/sorcem 40 lvl (z magic shieldem),no, nieliczac orsha i innych healspammerow...
Ja Dl'a zabilem solo bez runek na 37 lv ale jestem ed, zwastowalem 1,5bp mf :p
miszko77
25-05-2007, 17:31
Nie dash rady zabić demonkq na 6lvl, ale na 7lvl na pewno ci się uda!!!!!1, ale nie stshelaj z lijtów, tylko z mortaha!
Co to ma byc?
Nastepny...
Wogole tak przegladam te forum i patrze co temat nie otworze to takie nooby jak powyzsi... Nie mozna ich jakos przefiltrowac?
@topic
Jesli Ci na tym tak zalezy to solluj. Wiadomo co zabrac. Mysle ze Ci sie uda.
42ed gdzie może zasolować dla na pacc ?
ok którego lvl opłacalnie można solo na dl expić?
Diego'Odin
26-05-2007, 18:31
ank d lair - czyscisz troche dragow i jest
oplacalnie solo to tak od 130~?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.