zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rzecz o broni obuchowej.

Dragon Stone
30-09-2004, 00:52
Wiem jaka panuje opinia na temat broni obuchowej w Tibi (coś w rodzaju, tanie gó**no, dobre na początku gry, rycerze rzymajcie się od nie z daleka) jednak chciałem zapytać, czy wiecię coś na temat takich "zabawek" jak golden mace czy silver mace. Wiem że są raczej nie osiągalne, (może w grudniowym updejcie), ale może ktoś ze starych światów (np. Antice) miał tą przyjemność posiadania wymienionych przezemnie broni. Z drugiej strony co myślicie o takim potraktowaniu przez CIP-y ludzi walczących bronią obuchową, przecież to jawna dyskryminacja, jakby spojrzeć na kolejne etapy posługiwania się Clubami to jest tak: clerical mace, później Dragon Hammer i kończy się właściwie na Skull Staff, o Warhammerze nawet nic nie pisze bo to jakaś pomyłka (jeżeli mam walić Warhammerem to ustawiam SS na maksymalny atak i tak załatwiam sprawę).

Jeśli taki temat już był to przepraszam, ale jakoś się nie wczytałem, z góry dziękuje za spostrzeżenia.

Gremlin
30-09-2004, 02:01
Jeśli taki temat już był to przepraszam, ale jakoś się nie wczytałem, z góry dziękuje za spostrzeżenia.
Oczywiscie byl taki temat i nie przepraszaj tylko rusz tylek i poszukaj (polecam artykuly, tak wesolo z mieczami/toporami tez znowu nie ma).