Pokaż pełną wersje : Kto waszym zdaniem powinen wygrac wojnne?
aragorn uczciwy
21-05-2007, 20:34
Heeh.. kupie pacca, zrobie guildi How We Lole i zmieciemy wszytskich, nie Libner & Adelao?xD
Heeh.. kupie pacca, zrobie guildi How We Lole i zmieciemy wszytskich, nie Libner & Adelao?xD
NO pewnie tylko ze ja teraz jestem z Boltina, Babolkiem etc. bo VO robi wieksze od nich PA xD
Poznanski Rycerz
21-05-2007, 21:25
Naprawde nie macie co w rl robic ze takie tematy zakladacie? omigosh
wiadomo ze VO musi wygrac, bedzie wieksze PA i wybija ludzia z glowy galane
Ajron 88
21-05-2007, 21:33
Zagłosowałem na VO , ze względu na to że w ich składzie figuruje człowiek z którym zawsze się można konkretnie i bez nerwów dogadać , Keekz'lorenzo ftw !
thewojtek
21-05-2007, 23:48
Sinid Ftw!
Cataclism
22-05-2007, 00:59
sadze ze hummmm "twoja tata"
PS jak na moj gust zawsze bedzie pa ;p
a na którym kurwa serwerze pvp nie ma pa? -.- part of game.
Boltina89
22-05-2007, 10:38
Zagłosowałem na VO , ze względu na to że w ich składzie figuruje człowiek z którym zawsze się można konkretnie i bez nerwów dogadać , Keekz'lorenzo ftw !
Keekz to jeden z nielicznych z tamtej strony, ktorego szanuje i lubie..
Ja zaglosowalem na HWL (lol:P), bo wiekszego PA Xeio, Rici Thim, Vaero, Dredza po prostu robic sie nie da.
Toxo ma swoje za uszami, ale zasady posiada i stara sie ich trzymac ^.-
PoZdro,
Boltina
Ajron 88
22-05-2007, 14:36
Toxo = Vaero
E-penis i e-ego na chorym poziomie , z nimi nie pogadasz jak równy z równym zawsze będą sie do ciebie zwracać jakby niewiadomo kim byli , e-freakom mówimy stanowcze nie :D
Boltina89
22-05-2007, 16:53
Toxo = Vaero
E-penis i e-ego na chorym poziomie , z nimi nie pogadasz jak równy z równym zawsze będą sie do ciebie zwracać jakby niewiadomo kim byli , e-freakom mówimy stanowcze nie :D
Sorry, ale bzdury wygadujesz. Z Toxem , Alexem spokojnie i zawsze da sie pogadac. Moze i w grze prrobuje troche popanowac, pokozaczyc, ale do ugadania zawsze jest. Poza tym ma , jak juz wspomnialem, zasady.
Ale oczywiscie Twoje zdanie uszanuje ^.-
Pozdro,
Boltina
aragorn uczciwy
22-05-2007, 17:38
NO pewnie tylko ze ja teraz jestem z Boltina, Babolkiem etc. bo VO robi wieksze od nich PA xD
Zycie xD i tak VO wygra, chociaz nie wnikam kto robi mniejse PA...
a na którym kurwa serwerze pvp nie ma pa? -.- part of game.
Heeh... Gralem troche an celescie, it am PA nie bylo xD No mzoe troche... nooby M Wallami blokowali, trapowali i lurowali potforki..:P Na swiatach non-pvp najbardziej lubiany potforek to grorlam xD
Ajron 88
22-05-2007, 19:55
Sorry, ale bzdury wygadujesz. Z Toxem , Alexem spokojnie i zawsze da sie pogadac. Moze i w grze prrobuje troche popanowac, pokozaczyc, ale do ugadania zawsze jest. Poza tym ma , jak juz wspomnialem, zasady.
Ale oczywiscie Twoje zdanie uszanuje ^.-
Pozdro,
Boltina
Może tobie dogadać się kojarzy sie z "pay boh , <dajesz bohy> , thanks bye" , ale mnie niestety nie , i kiedykolwiek był jakiś konflikt pomiędzy mną a nim , czy moimi a jego znajomymi , czy moimi znajomymi a nim , nigdy nie dało sie sensownie dogadać , zawsze to on dyktował jakieś chore warunki .
Niewiem jak możesz napisać że wygaduje bzdury.
Pan Devon
22-05-2007, 20:04
Odnośnie sondy:
Pytanie jest postawione jasno : Kto powinien wygrać. Nie rozumiem dlaczego pojawiła się ostatnia odpowiedź "PA i tak będzie".
Ktoś wytłumaczy? Przecież nie pyta nikt o to, kto jest większym PA...
Odnośnie sondy:
Pytanie jest postawione jasno : Kto powinien wygrać. Nie rozumiem dlaczego pojawiła się ostatnia odpowiedź "PA i tak będzie".
Ktoś wytłumaczy? Przecież nie pyta nikt o to, kto jest większym PA...
Chodzi o to ze nie ma roznicy kto wygra bo i tak bedzie lipa, juz doszlo do Ciebie ?
W Tibii nie ma już chyba serverów pvp bez pa. Więc musisz to znieść albo grać na non-pvp albo kupić sobie WoW'a \o/.
Toxo = Vaero
A dla mnie Vaero był miły i w porządku jak narazie :D
W Tibii nie ma już chyba serverów pvp bez pa. Więc musisz to znieść albo grać na non-pvp albo kupić sobie WoW'a \o/.
Proponuję Guild Wars'a :> Świetna gra.
PvP na najwyższym poziomie
PvE jest także nie słabą stroną GW
Klucz kosztuje 60zł, brak abonamentu.
Grafika miód.
Gra nadal oceniania jako najlepsza gra MMORPG na świecie.
Czego więcej chcieć? I to w śmiesznie niskiej cenie :)
Naprawdę polecam! :p
~~Sorry za offtopa~~
Sir-Babolek
01-06-2007, 01:37
Witam
Wypowiem sie tak , mimo iż jestem w " HWL " niepopieram wspólnej polityki ale cóż. Teraz opowiem wam pewną anegdote :
Było 2 " złych " krasnali ^.-, jeden zły podobnnie do drugiego, jeden znich władał krajem przez 3-4 lata i ludzie byli przywzywczajeni, 2 znów krasnal trzymał z pierwszym lecz zdecydował że opuści pierwszego ze względu na władze. Podczas wojny ( 2 - 3 miechy ) kiedy to pierwszy krasnal " przyspiał " drugi sie panoszył i pa'ował i ownował wielu inncyh poddanych :p. Przyszłość krainy zapowiada sie tragicznie : same R-e-t-a-r-d-y wykorzystywaly każdy reason by zagarnąć payment, w niedługim czasie all poddani opuścili kraj i poszli na inne worldy gdzie było znośnie jak za dwanych czasów w własnym kraju....
Interpretacje zostawiam wam ... dlamnie niema znaczenia kto wygra i tak na galanie bede Retired bo niema po co wracać.
Enjoy
Witam
Wypowiem sie tak , mimo iż jestem w " HWL " niepopieram wspólnej polityki ale cóż. Teraz opowiem wam pewną anegdote :
Było 2 " złych " krasnali ^.-, jeden zły podobnnie do drugiego, jeden znich władał krajem przez 3-4 lata i ludzie byli przywzywczajeni, 2 znów krasnal trzymał z pierwszym lecz zdecydował że opuści pierwszego ze względu na władze. Podczas wojny ( 2 - 3 miechy ) kiedy to pierwszy krasnal " przyspiał " drugi sie panoszył i pa'ował i ownował wielu inncyh poddanych :p. Przyszłość krainy zapowiada sie tragicznie : same R-e-t-a-r-d-y wykorzystywaly każdy reason by zagarnąć payment, w niedługim czasie all poddani opuścili kraj i poszli na inne worldy gdzie było znośnie jak za dwanych czasów w własnym kraju....
Interpretacje zostawiam wam ... dlamnie niema znaczenia kto wygra i tak na galanie bede Retired bo niema po co wracać.
Enjoy
70~ roznych swiatow a ja wybralem najgorszy, affffffff
Witam
Enjoy
Czy tego chcesz czy nie, zawsze bedziesz uwazany za tego co pomagal niszczyc ten swiat. Twoja decyzja o dolaczeniu do tej bandy "decydentow" niesie za soba konsekwencje. Jeszcze troche czasu i znow cos sie stanie. Nie wierze zeby xeio w nieskonczonosc mogl tak sie panoszyc. On zabija wszystko co sie rusza :]
Tylko że kiedy Ty drogi Babolku byłeś w HWL (a może i nie, bo długo nie chcieli Ci dać invite nawet) razem z Keekzem jeszcze, które rzekomo roz*******ało serwer, to te PA Ci pasowało, bo byłeś agresorem, ale jak już dostajesz w pizde to jest zły serwer i PA itd.
kthxbye.
Dokladnie Azenus ma 100% racji. Nawet Catri sie zrobil pokorny. Teraz kazdy syczy, ale wczesniej wykorzystywal wladze :] Ja na szczescie nigdy takowej nie mialem, wiec nie mozna mi nic zarzucic:D Babolek jezeli chcesz sie zalic, albo zachecic "nas" do wojny, to daj sobie spokoj.Wiecej polakow w gildi= zmiejszenie szans wygranej oraz panika :] Wszyscy wiedza jak to sie skonczy , przegrana wojna i paymenty, znam to dobrze bo sam sie 2 razy splacalem :)
Dokladnie Azenus ma 100% racji. Nawet Catri sie zrobil pokorny. Teraz kazdy syczy, ale wczesniej wykorzystywal wladze :] Ja na szczescie nigdy takowej nie mialem, wiec nie mozna mi nic zarzucic:D Babolek jezeli chcesz sie zalic, albo zachecic "nas" do wojny, to daj sobie spokoj.Wiecej polakow w gildi= zmiejszenie szans wygranej oraz panika :] Wszyscy wiedza jak to sie skonczy , przegrana wojna i paymenty, znam to dobrze bo sam sie 2 razy splacalem :)
Nie wszyscy polacy sa noobami, wiec nie mow ze zmiejsza szanse wygranej :P
Podaj mi nick naszego rodaka ktory wniosl cos do wojny. Zazwyczaj jest tak, ze jak tylko sie padnie to zaraz przychodzi mysl o splacie. To nas rozni od szwedow. Bo u nas sie przelicza postac na kase w rl, a oni raczej o to nie dbaja. Sam sprzedalem postac, ale tylko dlatego ze mi sie znudzilo granie na Galanie ;)
Podaj mi nick naszego rodaka ktory wniosl cos do wojny. Zazwyczaj jest tak, ze jak tylko sie padnie to zaraz przychodzi mysl o splacie. To nas rozni od szwedow. Bo u nas sie przelicza postac na kase w rl, a oni raczej o to nie dbaja. Sam sprzedalem postac, ale tylko dlatego ze mi sie znudzilo granie na Galanie ;)
"Adelao", nie no zartuje, ale gdy polacy walcza bez szwedow nie mszua rozmawiac po Angielsku idzie im znacznie lepiej ^^
Poznanski Rycerz
01-06-2007, 18:52
Rumcio, Catrishia ^^
+ Zocha = bo char polaka ogolnie xD
Sir-Babolek
02-06-2007, 01:24
Niezachęcam nikogo do wojny, każdy zrobi jak chce ... tylko podkreślam poczekajcie jeszcze troche kiedy " nas " może braknąć i posmakujecie zagrywek typu Xeio. Galana jest już i tak przegrana dziwie sie noobką które to zakłądają chary i graja, ja bym tego już nigdy nie popełnie.
Wszystkim którzy zdecydują się na pozostanie na Galanie życze " miłej " zabawy :D
Enjoy
Niezachęcam nikogo do wojny, każdy zrobi jak chce ... tylko podkreślam poczekajcie jeszcze troche kiedy " nas " może braknąć i posmakujecie zagrywek typu Xeio. Galana jest już i tak przegrana dziwie sie noobką które to zakłądają chary i graja, ja bym tego już nigdy nie popełnie.
Wszystkim którzy zdecydują się na pozostanie na Galanie życze " miłej " zabawy :D
Enjoy
I to jest moim zdaniem Debug Cip~ przeciez na takiej Galanie za 10 lat nikt nie bedzie gral. Za szybko zaczeli robic nowe swiaty, musza pomyslec nad tym czy nie zlaczycc jakies swiatow ze saba...GL ;]
A i jeszcze jak ty miales lekka wladze to bylo fajnie ? B)
Enjoy
Zaloze sie ze fajnie ci bylo sie panoszyc po Thais kiedys i w razie czego wolac rumcia i rikiego... nie zebym na tym ucierpial kiedy bo to nooby i bali sie wtedy mnie zaatakowac ale...
Jakos wtedy bylo moze z 20 moze 30 osob na serwerze mniej tylko.. bylo pelno postow ze Galana umiera itd.. wtedy zes nie plakal... co wiecej byles dumny ze jestes przydupasem przydupasow osob ktore doszly do wladzy :>
Ale mi sie ladnie napisalo..;]
Expiles/cie i bylo fajnie.. teraz gdy kampisz w pz juz nie jest tak fajnie??
Smieszny jestes z tymi postami..
Swoja droga popracuj nad pisownia- jezeli juz robisz ogonki w literach typu "ą" to chociaz rob je w odpowiednich miejscach-.-
Zaloze sie ze fajnie ci bylo sie panoszyc po Thais kiedys i w razie czego wolac rumcia i rikiego... nie zebym na tym ucierpial kiedy bo to nooby i bali sie wtedy mnie zaatakowac ale...
Jakos wtedy bylo moze z 20 moze 30 osob na serwerze mniej tylko.. bylo pelno postow ze Galana umiera itd.. wtedy zes nie plakal... co wiecej byles dumny ze jestes przydupasem przydupasow osob ktore doszly do wladzy :>
Ale mi sie ladnie napisalo..;]
Expiles/cie i bylo fajnie.. teraz gdy kampisz w pz juz nie jest tak fajnie??
Smieszny jestes z tymi postami..
Swoja droga popracuj nad pisownia- jezeli juz robisz ogonki w literach typu "ą" to chociaz rob je w odpowiednich miejscach-.-
O wlasnie o to mi chodzilo B) , gdy nadejdzie czas gdy Mes~ bedzie mialo przewage znow zmieni zdanie...:confused:
Ajron 88
03-06-2007, 03:37
Witam
Ja również
i tak na galanie bede Retired bo niema po co wracać.
Stawiam diamenty przeciwko orzechom że jak twoja gildia zdobędzie przewage wrócisz expić.
zawsze bedziesz uwazany za tego co pomagal niszczyc ten swiat
W moim mniemaniu twój punkt wiedzenia jest absurdalny , bo Babolek jaki level by nie miał zawsze był pionkiem i kukiłekom na sznurakch , wszystko zależało od tego kto pociąga za linki.Gdybym był jego leaderem dał bym mu title "dziecko hotkeya" bo osobiście nie dostrzegam innego wkładu w niczym co robi.
"nas" może braknąć
Możesz moje słowa odebrać jako atak na twoją osobę , ale dla mnie jak i dla wielu Graczy byłeś niezauwarzalnym wpisem na liście osób online , nawet jak "wyhydrowałeś" level 120+ twoja obecność online nic nie zmieniała dla graczy "online". Powiem wprost jesteś tyle warty co naciskanie hotkeya , i osobiście jestem pewien że każdy tutaj się zgodzi , odliczając "kolegów" z gildii.
posmakujecie zagrywek typu Xeio
Nie każdemu Xeio straszny , osobiście wszedłem mu w droge dwukrotnie , doszło do jednej potyczki między mną i jego ferajną , jak się to ułozyło ? Czasem jeden z ownerów postaci zagaduje do mnie i pyta co tam słychać (podobnie Myrbossen , tylko znim jest tak jakby bardziej serdecznie a mniej formalnie).
I to jest moim zdaniem Debug Cip~ przeciez na takiej Galanie za 10 lat nikt nie bedzie gral.
Moim zdaniem to nie problem zakładania dużej ilości światów , nigdy problemem nie jest otwieranie "przestrzeni życiowej" gdy jest populacja by takową przestrzeńją zapełnić , problemem jest pozostawianie wolnej ręki graczom (open pvp + dosyć ogólnikowo i mało konkretne podejście do "destructive behaviour").Ale oczywiście nasze zdania mogą sie różnić :P.
Pozdrawiam wszystkich kumatych.. wsumie pomijając kukiełki. :)
Zagłosowałem na HWL bo wydaje mi się ze są bardziej zgrani, bo wiele ze sobą przezyli. Podsumowując wszystko i tak nie wazne kto wygra. Ważne zeby dało się grać tak jak kiedyś, by było można wbijać lvle dla swojej satysfakcji, a nie uważać a to by sie za bardzo nie pokazywać bo Cie dopadną. Jest to gra dla ludzi i nie ma roznicy czy ma się 150lvl czy 8lvl każdy jest taki sam, tylko moze robić wiecej w grze ale według jakis zasad etycznych a nie psuć innym zabawe.
Toukichiro
10-06-2007, 22:01
Prawie wszyscy Polacy, którzy biorą udział w wojnie na Galanie to zamiast walczyć to boją się samych siebie i nie grają w Tibię... Moim zdaniem :swe: Szwedzi itp. mają większe szanse wygrać tą wojnę, ponieważ tak już jest na tym servie, że żaden :flaga_pl: polak nie będzie górą. Nigdy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.