Pokaż pełną wersje : Historia wojny.
Witam.
Gra na furorze wygląda tak:
- pełno pk
- pełno noobcharów vision
- 3/4 servera ma pro u vision (ja nie jestem za wykupwaniem protekcji za kasę, bo ja jestem tylko po to by pograć a nie wtrącać się w wojnę)
- na trade slychać "Hail Duskinness", "Hail Vision"
Ale mam zasadnicze pytanie...czy większość z tych osób, które wypisują te rzeczy i czy wiedzą jak było kiedyś? Czy ktokolwiek z was wie, jak się zaczęła wojna Dusk~ i Vision ?
Osobiście jestem za Duskinness. Dlaczego? Bo jak kiedyś się grało, to można było być spokojnym. Teraz, żeby poexpić trzeba exivować każdą "podejrzaną" osobę...pewnie większość z was wie, że Vision nie jest święte. Że wchodzi i wyrzuca z expowisk, zabija noobcharami, rozkazuje płacić paymenty zwykle za free.
Wypowiedzcie się na pytanie zadane powyżej, ale zanim zaczniecie pisać pomyślcie jak jest tym osobom na serverze, które są neutralne.
Diablord
22-05-2007, 03:05
Jestem pierwszym który głosował:] Najpierw była wojna Aberratio VS Vision a dopiero później po włączeniu sie Imargama i Zwidka do wojny zaczeła się wojna Duskiness VS Vision.
Hellraiser
22-05-2007, 12:17
Staram się, być neutralny lecz jednak zagłosowałem na Duskiness, ponieważ oni lepiej panowali nad serwerem, i lepiej się z nimi dogadywało.
za Vision, ponieważ robią burdel z tego noob servera :P
sallceson
22-05-2007, 18:34
wlasciwie taka sama sonda jak poprzednia..
nie zaglosuje ani za vision ani to drugie bo razem podano dusk i wizje z in flames.. in flames robi burdel z serwera rownie dobrze jak na wspolnej nidzwiadki czy chociazby vision :)
wogole to co to za nazwa tematu ? myslalem ze tu jakies historyczne fakty z wojne a tu powielony temat
@Targean
wojna zrodziła się z buntu przeciwko taifunowi, ponieważ przez ten czas który poświęcił na wbicie ~280 powiem dosadnie wyje*ał kilka osób z servera do nich doszli następni etc. i tak wygląda to w duużym skrócie.
Zagłosowałem na Dusków ponieważ znam od nich kilka osób, które nie są nobami jak się niektórym wydaje.
wlasciwie taka sama sonda jak poprzednia..
nie zaglosuje ani za vision ani to drugie bo razem podano dusk i wizje z in flames.. in flames robi burdel z serwera rownie dobrze jak na wspolnej nidzwiadki czy chociazby vision :)
In Flames robi burdel? Kiedy? Gdzie?
Uległeś propagandzie Vision na tibia.com... To, że tak tam napisali, nie znaczy, że tak jest.
Jeżeli macie jakieś pretensje do nas, wygłoście je KONKRETNIE i poprzyjcie przykładami. Wszystko znaczy nic, więc to żaden argument.
Tyle.
sallceson
22-05-2007, 22:45
na tibia.com nawet nie wchodze juz bo ciagle to samo z obu stron
chcesz konkrety? podlicz wszystkie osoby zabite przez In Flames to bedziesz mial konkrety
Zagłosowałem na Neutralny - dlaczego ??
Bo mnie interesuje tylko miła gra na serwerze :)
na tibia.com nawet nie wchodze juz bo ciagle to samo z obu stron
chcesz konkrety? podlicz wszystkie osoby zabite przez In Flames to bedziesz mial konkrety
To, że zginęli nie znaczy, że zginęli bez powodu. Ale dalej nie wiem o kim mówisz, jak już wcześniej wspomniałem, wszystko czyli nic, więc to żaden argument.
Pamiętaj, że Opiekuncze Niedzwiadki, Vision, Vision friends, supporters, i ludzie co kupili sobie "pro" od Vision śa hunted, więc zabijanie ich jest uzasadnione.
Dziękuję za uwagę.
@up
Do ktorej z tych grup ja sie zaliczam?
sallceson
23-05-2007, 21:54
May 21 2007, 13:41:55 CEST Killed at Level 109 by Xoitzos
and by an orc leader of Dinox-Druid
to chyba wystarcza za odpowiedz
@up
Do tej co lize tyly Vision B) moj drogi Ratillt
A i jeszcze jedno wez nie botuj 100lvlmi + bo juz cie z 4-5x stuklem-.-
@up
A za to że znasz z rl khazula to należy Ci się rook ;f
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.