Pokaż pełną wersje : Lagi;/
hmm prosze o pomoc jakies porady itp poniewaz mam lagi od 2 tygodni i nie wiem czym sa spowodowane mam neo 1mb ;/
edit:
@Qras \/ hehe no spoko a moze znasz jakies lepsze rady;) bo znajac poczte polska to troche potrwa ;D
..::QRAS::..
22-05-2007, 08:52
tibia.pl wyslala wlasnie list specjalnie dla ciebie do tpsa i niedlugo zwieksza ci neo do 2 mb , lagi tez mina.
kamillo-ja
22-05-2007, 09:19
jak masz neo to juz wszystko jasne. NEOSTRADA TO GOWNO. Zmien na petrotel.
ja mam neostrade 512 od ponad roku i nigdy nie miałem lagów ;o chyba że na otsie
ja mam neostrade 512 od ponad roku i nigdy nie miałem lagów ;o chyba że na otsie
To zalezy tez od sprzetu i konfiguracji chyba, bo ja mam ta sama neo co ty i lagi mam zawsze + kick/1 dzien.
Ja tam mam neo i jak grałem to nie miałem lagow (baaaardzo rzadko), od dawna nie gram, ale nie słyszałem żeby brachol narzekał. :confused: :confused:
No ale jeśli zmiana neta ma pomóc to nie zaszkodzi spróbować.
Ksingming
22-05-2007, 21:18
Ja z lagami nie mam problemu:D Ale za to mam problem z tym zje***** modemem :( Raz dziala normalnie a czasami coś go najdzie i sie nie chce się połączyć z internetem bo miga jakaś **** dioda ;[ A gdy już jest ok to zacznie migać podczas grania w tibie to wtedy mam ochotę wziąć go i rzucać nim po ścianach;(
Tak samo mam tą pie******* Neostrade
Nikast Shynix
22-05-2007, 21:34
Zmien na petrotel.
Nie wiem czy wiesz, ale Petrotel to mała firma działająca jedynie w Płocku i okolicach. Nawet w tych "okolicach" ciężko jest czasami Internet założyć.
zapomniałem dodać ze gram na furorze jak by ktos nie wiedział ;) hehe i no dlaczego mam te lagi :D? o to jest zagadka;)
Też mam lagi nie wiem czemu, mam internet w VectraNET 1024 kbs/s oraz kompa sempron 2200+ 1,5 ghz , 256 ram oraz radeon 9250, może mi ktoś doradzi jak sie pozbyc lagów skoro internet wydaje mi sie mam dobry, a sprzęt jak na tibie tez chyba nie najgorszy.
Ja z lagami nie mam problemu:D Ale za to mam problem z tym zje***** modemem :( Raz dziala normalnie a czasami coś go najdzie i sie nie chce się połączyć z internetem bo miga jakaś **** dioda ;[ A gdy już jest ok to zacznie migać podczas grania w tibie to wtedy mam ochotę wziąć go i rzucać nim po ścianach;(
Tak samo mam tą pie******* Neostrade
Pewnie uzywasz modemu Sagem F@st 800-840?
Ja miałem Neostrade i tibia mi działała bezproblemowo. Wydaje mi się, że duże znaczenie ma miejsce zamieszkania i jakość łącza w waszym mieście.
Co do rozłączania się Neo raz dziennie - ona tak ma, rozłącza się raz na 24 godziny połączenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.