zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Temat tyczy sie "Poslkiej Mafi" i "Polish Power" - serverek Pacera

Wordi
30-09-2004, 13:54
Wiec temat zamieszczam w tym dziale gdyz idealnie sie do tego nadaje.
Wszystkie chwyty sa w nim dozwolone ( trzymajac sie regulaminu ).

Jak zapowiada sam tytul temat jest o 2 Polskich Guildach na serverku Pacera.
Chodzio o to ze mamy ---------->WoJnE<------------ i ten temat bedzie sluzyl do rozmow na temat poszczegolnych zatargow jak i samych problemow.

Wiec niech sie stanie poczatek trza zaczac wyciagac brudy na okno swiata.

Wojne wypowiedzielismy MY "POLSKA MAFIA" , lecz zostalismy do tego zmuszeni.Na poczatku byly tylko pogrozki i denerwujace nie tylko nas Lurowania i Blokowania przez czlonkow "Polish Power" w okolicach Ab i Zamku:P
To sa czynniki ktore zlozyly sie na wypowiedzenie wojny , dochodzily do tego klutnie itp itd.
Wojna nastapila wtedy jak pewnego razu mial byc w GH "Polskiej Mafi" slub.
Wpadla grupa PP i zaczeli wszystko co bylo przed GH rozwalac , wtedy miarka sie przebrala i zaczela sie WOJNA z PP.
Po "przepedzeniu" PP ze slubu , okazalo sie ze zlurowali BH w okolicach specjanie na nasz Guilde :) jak to przystalo na "Nisko levelowcow" za***alismy bez problemu bodajze 2 lub wiecej BH , buhahahaha z czym oni do ludzi przyszli :)

Ktos nam kiedys zarzucil ze PM to niby ma byc leprza slownie wersja PP.
WIec odpowiem tak "... ja nazwy nie wymyslilem ale kojazy sie czesciowo z polska wiec skoro jestesmy polakami to moglismy ja tak a nie inaczej nazwac , a od PP wzyciu bym nic nie wziol , a juz napewno nie klonowal nazwy ..."

A co do Noobow!! To wiesz jest kilka innych narodowosci co wyprzedzaja Polakow z tym zaszycztem.
Polska Polakowi nie rowna , Pokoj mial byc ale im chyba sie nei chce ... ktos od PP raz cos czy dwa powiedzial i koniec jak mialo dojsc do konkretow ...

Narazie to tyle , z czasem dodam wiecej. A teraz zapraszam do dyskusji i wypowiadania sie w tym temacie.

Napisalem ze kilka razy podejmowalismy wsponie dialog.
Chcialem miec to na Forum by bylo "Czarno na Bialym" wsio a nie ze powiecie tak i nas wykiwacie .... wiesz co to jest forma zabezpieczajaca ??
Jak wiesz to juz masz odpowiedz na twego posta :) a jak nie to zoonka masz ale zawsze cos ( bez urazy nie bede wsio tlumaczyl )

A co wy nam robicie ?? Buhahahah jednego czy dwa lub niech bedzie 3 bh lurneliscie i koniec ...
A wojna na Pacerku polega na blokach , taki ow blok moze spotakc kazdego z nienacka bo i 8 lev bloknie 100 lev wiec oczka szeroko otwarte ludziska z PP ( ci co zasluguja beda mieli problemy reszta niech wam exp leci ) :D

Jeden z punktow regulaminu Tibi " ... To co na ziemi nie jest niczyje" to po pierwsze.
Po 2 nie ja za***alem miecz a mi roz***aliscie Weslele tzn wasi czlonkowie i o to glownie poszlo :) wiec jak to sie mowi na takich jak ty NOOB chyba to tak ujme lagodnie ...

Koles wiesz co to jest FORUM !!??
Forum- Forum dyskusyjne sluzy do konwersacji w temacie przewodnim badz ogolnym ...
Wiec stworzylem ten temat bo jest wiele nie jasnosci a tak wszystko bedzie w nim zawarte wszystki za i przeciw ...

Ja sam osobiscie chcialem polaczyc Dwie guildy w taki spsob ze w PP brakuje vicka wiec chcialem byc tym co go nie ma :) ale odzucono mnie ale oki ja to tylko proponowalem , wiecej opcji na pokoj nie mam , a jak beda to tylko tu na tym forum w tym temacie maja byc by nie bylo niejasnosci - tematu nie mozna skasowac tak sobie wiec bedzie to cos w stylu "Umowy"

Pokoj czeka tylko na nas w siwecie Tibi panuje nie na jednym serverku lecz na wielu a ze polak nie dogada sie z polakiem ehhh ...

Co do Nickow!!
Nick kazdy wybiera sam , nie swiadczy to wedle mego uznania o Guildzie lecz o danej osobie.Jak to odbierasz to twa sprawa , Tibia to nie miejsce dla Dzieci Maryi :P To gra w ktorej dozio mozna a co dokladnie to juz kazdego indywidualna sprawa .... Ich nie blokneli wiec im to nie przeszkadza a ty hmmmm ...

Co do Pokoju hmmmm Poprosilem o zniwelowanie ostatniego posta ( kto na nim bywal wie pewnie czemu ) i zamknieto posta do dyskusji nie mozna bylo dodwac nowych m tylko ja moge dytowac ...
Nagrod na tym nie chce osiagac w porownaniu chyba do ciebie lecz ty nie chcesz Nagrod tylko Podniesienia swego Ega , wojna trwa i bedzie trwac probowalismy pokoj nici wyszly.
Powstal nowy Temat w Nowym dziale i teraz mamy co pisac :) a na popularnosci mi nie zalerzy znaja mnie ci co powinni ....

CYTAT "Ten tekst mnie zainteresował szczególnie. Mówi "Gildia PP". Czy np zrobił mu coś Sabulus albo Danieluss? " z tego Tematu nicku juz mi si enei chce pisac ...
Sabulusa do tego teraz nie miaszam wiec odczep sie prost czlowieku ...
Co do Danielussa go chyba zaczne sie czepiac ... on juz wie co i jak!! :)

Co do zmiany Swiata spoko ale ktos jest tepy podajac takie rozwiazanie.
Gra pewnie od poczatku na innym swiecie ma gdzies z 45 lev i chce bym tam 8 lev wjechal buhahahaha tepota sie szezy a glupota przeuzy robi ...

Przed weselem byly tylko text na Forum w poprzednim temacie. I grozby ktore mialy wejsc w zycie. Wojne powiedzialem ja jak wjechala mi grupa PP byl z nimi Sabulus - on nic nie robil NIE CZEPIAM SIE GO , ale mogl upilnowac swych to wkoncu jego guilda!! Wtedy wypowiedzialem za zgoda LIDERA-Abedela WOJNE i bedzie trwac !!
A co za dzieciak pisze ze my odzucilismy wojne!! Chlopczyku idz do mamuci moze do ci na lizaka bardziej ci sie oplaca ...
Wojna jest byla i bedzie nawet na Pacerku da sie sobie uprzykszyc zycie...
Lurujecie oki!! My mamy inna taktyke ... taktyk jest wiele czasu jeszcze wiecej wiec ...

Wiec jak by wam to powiedziec !!
Odgrazac to wy sie umiecie wszyscy na Serverku NpVp --- LOL --- kazdy tu tak moze bo i tak co mu zrobicie , polaskotacie ?? :)

Kazdy jest dzieckiem , wiecznym dzieckiem!! Zabiesz mu zabawke to zacznie gryz kopac itp itd ...

Jestem z Zabrza to tak na marginesie :) GóRnIk ZaBrZe R U L E Z a reszta LIGI niech sie cenzuruje ...:)

Polska Mafia Rzadzi i poklada nadzieje na pokoj a co dalej .... Ehhh ludzie Tibia to gra a nie Zycie Pamiatajcie o tym ...

Czytajcie uwaznie kazdy post , nie doczytacie cos a potem wielkie ALE ze tego niema to klamstwo itp itd....

Jestem Polakiem i z tego dumnym czlowiekiem jestem...
Nie podoba ci sie ten post nie czytaj go zrob leprzy ... Powodzenia w dedowaniu :):)

MoA
30-09-2004, 14:33
To przykre ze Polacy ( ogulnie oznawani za noobow ) prowadza wojny domowe :( ... Ale jezeli jest jak mowisz to nawet polskosc tych z PP nie powinna uchronic ich przed reka sprawiedliwosci z waszej strony ... krotka mowiac . Palkowie strzaly brac , Knighci miecze w dlon , Druidz i Sorcowie Sd do plecaka wloz i za****c tych &*$%#@*^%$&^#$ ... Albo postarac sie rozwiazac to dyplomatycznie ;p ( ile osub licza oby dwie gildie :P ? )

czarownik iwanow
30-09-2004, 14:43
ojjj bylem w pp i to jest gitna gildia miecz w dlon sie niestety nie da bo to nonpvp a szkoda bo bym sie pobil troche za takie posty:[ a ty ziomus chyba jestes sadzac po proporczyku z zabrza wiec nic pisal wiecej nie bede

gorgi
30-09-2004, 15:15
O ja nie moge prosze was padaka aaaa kuźwa zawał . Wordii nie kłam już w żywe oczy , ile razy występowałem w roli gościa który zawiera pokój . A on tylko " to muso byc na forum : po co? wy nie chcecie końca wojny mówicie że nam coś zrobicie a tu nic na wodę pic .

Arrasekt
30-09-2004, 16:51
no i po co te kłótnie? PP z PM tyrają się, lurują sobie bhy i inne gówna, trapują się. Po co to? Co to da? Nie lepiej żyć w zgodzie?

Mis Jogi
30-09-2004, 17:28
Nie moja wina, ze macie idiote w swojej gildii który wywala miecze na ziemie,
ja se go kulturalnie podnioslem i se wzielem :tongue: !!! Sam jest sobie winny i nie miejcie do mnie prentensji za to ! Napaotoczyla sie okazja wiec z niej skorzystalem.Chyba ze togo nierozumiesz A----- to mozemy sobie inaczej porozmawiac ! Najbardziej mnie wqrwi*** dzieci które mysla, ze sa twardzi w grze.Gildia PP to banada idiotów i debili ! Tam rzadza niedojrzale plciowo dzieci ktore niezastanawiaja sie nad tym co robia !

Ja powiem krotko i zwiezle : Jak wojna to wojna, i wloze wszelikich staran aby udowodnic wszystkim ze PP to nOOby !!! Polska Mafia - rzadzila, rzadzi, i rzadzic bedzie !

Adnik
30-09-2004, 17:54
Gdy grałem jeszcze moją Paladynką of Pacera to byłem w PP i dalej z nimi trzymam. Wy z Polska Mafia nie jesteście tacy święci i już chyba nic nie macie do roboty jeśli piszecie na forum takie bzdury. Sabulus , Sillvestro , Exaequo pamiętacie mnie?? Ja zawsze będę z wami i jeśli będziecie potrzebowali pomocy to ja zawsze mam jeszcze postać na Pacerze i wam pomogę. Jak potrzebujecie pomocy to na forum napiszcie albo na Solerze (Adnik of Solera lub Dradnik)3majcie się. A wy PM &*^*(^%^**(%%.

Immortal Wasek
30-09-2004, 18:24
Niebede kometowal ale zwroce sie do gm gildi polska mafia awiec pytanie brzmi JAK MOZNA PRZYJMOWAC OSOBY Z TAK DEBILNYMI NICKAMI???? przeciez to hanbi wasza gildie podam dla przyklady Kasia lodziara , ****ik Pospolity = za takie nicki to ja bym banowal nonstop!!

Shin Chan
30-09-2004, 18:25
ja <CIACH> <CIACH> Wordii modki zalagodzily sytuacje na forum w gildiach to znowu zaczales tutaj, nikt sie nie czepia juz na forum a ty <CIACH> znowu zaczynasz........

Na popularnosci ci zalezy czy jak , Pulicera nie dostaniesz za takie posty.........Wez idz do kopalnii i sie zakop!

Chcecie Wojny, Zapraszam na Galane Tam jest spokojnnie ale do Czasu......i wez sie Uspokoj Bo Zlo Powroci Na Pacere!!!

Rankor
30-09-2004, 19:18
No i kurfa znow se zaczyna wezcie sie ludzie uspokujcie bedzie ,ze jedni to mloty bo kradna, a drudzy ze debile bo looraja, znam leadera PP dosc dobrze, spoko koles.

Wole nie dochodzic do zadnej guildi, z reszta Royalties ruleZZZzzz

Ithelios
30-09-2004, 19:46
Widzicie-na PvP on wszystko by było taaakie prostsze:) Po co więc sobie utrudniać życie wybierając non-pvp?:D

gorgi
30-09-2004, 20:23
Eh wordii ty masz 18 lat czy nie 8 ? Naprawdę z tobą już sie wytrzymać sie nie da .
PS. 1
No angel nareszcie znow cie lubie XD
PS. 2
PM - ŚMIERDZI XD
odzruciliście pokój , pytalem sie chcecie pokoju , oni a wsadź se to w du.pe

KamilAires
30-09-2004, 21:51
Wordi palko nie rob z siebie niewiniatka. Wojna zostala wypowiedziana przed slubem. Dowody byly na forum o gildiach ale kazales wykasowac posty... a wiec jak wypowiedzieliscie wojne przed slubem to jest WAr wiec nadazyla sie okazja zeby wam doj..... Bh- bez problemu lider mial red hp. A i masz sie czym chwalic ze zabiliscie BH OMG gratz!!!! AA... I jeszcze jedno pozdrow odemnie nasty rabbit :
30.09.2004 18:26:44 CET Killed at Level 36 by a dwarf soldier

Wielki mafiozo afk w kopalni ;D fajnie sienadazylo ze ktos z PP expi niedalek...

PM Smierdzi kupa i siusiakiem X(

Vicka nam nie brakuje. Jutro najdalej po jutrze bede mial pacc.

No polacy powinni sobie pomagac... szczegolnie jak sie natrafi okazja zeby cos ukrasc drugiemu polakowi... widac odrazu krajowa solidarnosc...

<ScorEdit>: małe sprostowanko: posty wywalilem sam z siebie (a wlasciwie na usilne prosby Shin Chan'a).
A jak ci śmierdzi, to moze powinieneś się wreszcie umyć zamiast wietrzyć? :)

@ Sorc

OK ale byl dowod... I wcale nie poszlo o slub bo slub byl po wypowiedzeniu wojny! Ekhm .... ta dyskusje lepiej przeniesc do tibiii bo tu mody przekupieni....

@ down

Nie sikami tylko siusiakiem idz sie czytac naucz. W temacie o gildiach byl dialog z toba jaki ty jestes kulturalny i dobrze wychowany. Przestan mi grozic bo umre z brechtu.

Mis Jogi
30-09-2004, 22:21
Ręce mi już świerzbią, żeby ci przy***a* !
I kto to mówi, że nasza gildia śmierdzi gównem i siusiakiem - Ty sie downie zastanów co mówisz, zacznil się leczyć bo widać, że masz przegrzany łeb od tej tibii.Zapewne z tego co wynika to niestać cię na pieluchy bobasie :baby:
Jeszcze raz mówie, że sami pierwsi zaczeliście i w końcu odpier*ol*cie się od Wordiego bo jak ja się wqrwie to nie ręcze za siebie !!! X(

Damian vel Rugon
30-09-2004, 23:14
Mam pare spraw od misia i wordiego.

Wordi:

"Wojne wypowiedzielismy MY "POLSKA MAFIA" , lecz zostalismy do tego zmuszeni.Na poczatku byly
tylko pogrozki i denerwujace nie tylko nas Lurowania i Blokowania przez czlonkow "Polish Power" w
okolicach Ab i Zamku
To sa czynniki ktore zlozyly sie na wypowiedzenie wojny , dochodzily do tego klutnie itp itd.
Wojna nastapila wtedy jak pewnego razu mial byc w GH "Polskiej Mafi" slub.
Wpadla grupa PP i zaczeli wszystko co bylo przed GH rozwalac , wtedy miarka sie przebrala i zaczela
sie WOJNA z PP.
Po "przepedzeniu" PP ze slubu , okazalo sie ze zlurowali BH w okolicach specjanie na nasz Guilde
jak to przystalo na "Nisko levelowcow" za***alismy bez problemu bodajze 2 lub wiecej BH , buhahahaha
z czym oni do ludzi przyszli"

I pierwsze kłamstwo bo wojna wypowiedziana przed ślubem a skutki wojny widać i zwalasz na nas ze ci
rozwalilismy slub i to powod wojny, gowno prawda.

"A co wy nam robicie ?? Buhahahah jednego czy dwa lub niech bedzie 3 bh lurneliscie i koniec ..."

Pozdro for Nasty Rabbit

"Jeden z punktow regulaminu Tibi " ... To co na ziemi nie jest niczyje" to po pierwsze.
Po 2 nie ja za***alem miecz a mi roz***aliscie Weslele tzn wasi czlonkowie i o to glownie poszlo
wiec jak to sie mowi na takich jak ty NOOB chyba to tak ujme lagodnie ..."

Ahhhh jestem gwiazda wszyscy sie bija o mnie ohhhh. Znowu gówno prawda.
Wszystko poszlo o firesworda zabranego przez misia.

"Jestem z Zabrza to tak na marginesie GóRnIk ZaBrZe R U L E Z a reszta LIGI niech sie cenzuruje ..."

Górnik and Petrochemia FOREVER.

Do misia jogiego:

"Nie moja wina, ze macie idiote w swojej gildii który wywala miecze na ziemie..."

Nie moja wina że masz niedobór mózgu.

"ja se go kulturalnie podnioslem i se wzielem "

Ja to se krowe na polu wydoje, a potem wypije mleko.

"Sam jest sobie winny i nie miejcie do mnie prentensji za to ! Napaotoczyla sie okazja wiec z niej skorzystalem"

Wiadomo jak okazja to zawsze korzystasz...zawsze pare groszy wiecej.

"A----- to mozemy sobie inaczej porozmawiac ! "

Serio? Ale sie umyj.

"Ręce mi już świerzbią, żeby ci przy***a* !

LOL tylko ręce, może łydki też? podrapać? lol

"Jeszcze raz mówie, że sami pierwsi zaczeliście i w końcu odpier*ol*cie się od Wordiego bo
jak ja się wqrwie to nie ręcze za siebie !!! "

A tyle razy ci powtarzalem NIE PIJ.

"Gildia PP to banada idiotów i debili ! Tam rzadza niedojrzale plciowo dzieci ktore niezastanawiaja
sie nad tym co robia ! "

Ten tekst mnie zainteresował szczególnie. Mówi "Gildia PP". Czy np zrobił mu coś Sabulus albo Danieluss?
To jest tylko przykład bo jest wielu takich co go nawet nie znaja i na odwrót.A jak ja bym poszeł jego tokiem
i powiedział że PM to debile i idioci to miło by było np Abedelowi? Nic mi nie zrobił nic ja mu i czemu mam go
wyzywać od debili i idiotów? A więc powiem tak : Miś jogi to idiota i debil który uważa siebie za jakiegoś Boga,
a nie widzi rzeczywistości, jest śmieciem.

Shin Chan
30-09-2004, 23:28
Zapraszam na Galane........Tam nie bedzie wojny na slowa tylko od razu Czyny......... szczegolnie yogiego, wordiego i $orcere ......yes u!

czy to wyzwanie w pewnym sensie Tak!!

Powypelzajcie Gnoje z Pacery , Secury i innych Zydowskim Gett,<jestem Rasista ale tylko antyzydowskim aha i albinosow tez nie lubie i gejow takze>

Czekam!!!

Kazdy kto napisze Nizej albo Ciachnie mi posta jest .........albo nie bo mam .
Jak ty to powiedziales $orc 2 stopien ostrzezenie ****a za cooooooooo,

za prawde kura , za to ze pisze prawde!!!!!zbanuj mi odrazu IP bo i tak tu wroce!!!

Chwala zwycezca! Smierc Przegranym!I Kop w Dupe Na dowidzenie!!!

,,L,
sabek ty tez wy*******aj z pacery , wez kamila, rugona strazaka , kojota i Rzadzmy Galana!!!

Mis Jogi
30-09-2004, 23:30
Jaki ty odwarzny sie zrobiłeś, niewidzialeś mnie na żywo to nieudzielaj głosu pasorzycie taki mądry dawaj na solo dzieciaczku ! Ty mnie od brudasów niewyzywaj bo zapewne sam nim jesteś ! 24h przy kompie i tylko tibiaaaaa yeeeee Tibia my live co nie ? Qrwa nawet nie masz czasu aby sie wykapac i kto tu brudasem jest ćwoku !

***nie*y jestes bo obcym ludziom sie nie pokazuje broni !
Widać, że niedotarło to jeszcze do ciebie !
Idz lepiej se te krówki doic i ssij mleko z cycek rolniku. :]

Damian vel Rugon
30-09-2004, 23:35
A ja bym na twoim miejscu poszedl do szkoly.
I tak ty jesteś brudasem lol. Ja się myje w przeciwieństwie do ciebie.
Idiota głupek debil gej palant sukinkot :] Nie chce mi sie już do ciebie pisać głupolu.

Żebyś zrozumiał to dam pare **** bo z gwiazdkami chyba do ciebie dociera tekst nie?

Arrasekt
30-09-2004, 23:36
sir chan - co ty taki mądry? masz gdzieś z 50 lev na tym swoim " Świecie " wolnym od nazistów i chcesz aby ktoś se tam postać zrobił? 8 levele to qrwa sobie możesz rozwalać, a jak już chcesz wpi*rdol to se zrób postać na świecie gdzie gra $ocerer i wtedy zobaczysz.. Bym ( Byśmy!) cie na pacerze wykończyli. ( zj*ba*e non pvp X( )

Mis Jogi
30-09-2004, 23:37
Nie ma co rozmawiać z frajerem !

No comment.

Damian vel Rugon
30-09-2004, 23:39
Dupe byś se wylizał a nie go(nas) wykończył.

Mis Jogi
30-09-2004, 23:57
Kto nie odróżnia, co złe, a co dobre, ten miana człowieka nie jest godzien.

Shin Chan
01-10-2004, 11:31
sir chan - co ty taki mądry? masz gdzieś z 50 lev na tym swoim " Świecie " wolnym od nazistów i chcesz aby ktoś se tam postać zrobił? 8 levele to qrwa sobie możesz rozwalać, a jak już chcesz wpi*rdol to se zrób postać na świecie gdzie gra $ocerer i wtedy zobaczysz.. Bym ( Byśmy!) cie na pacerze wykończyli. ( zj*ba*e non pvp X( )

$orcer gra na securze ..........

Rankor
01-10-2004, 11:51
Po pierwsze jak macie sie wyzywac to zrobcie sobie kanal na Irc i se bluzgajcie

Wisi mi czy wychcecie wojny zakladac czy nie, obie guildie mysla ze kozacza Bo uwazaja ze Polska ruleZzzz (ja bym zalowal ze zalorzylem guidlie tylko dla Polakow ale to tak offtopic)

Po trzecie
Nie $orc tylko $cor

Royalties will be mastersand they rox Angelic Order of shadows too (jakos tak)
A poza tym poki ktos madry nie dobierze sie do pacery bedzie taki kit jak byl

gorgi
01-10-2004, 13:14
Zapraszam na Galane........Tam nie bedzie wojny na slowa tylko od razu Czyny......... szczegolnie yogiego, wordiego i $orcere ......yes u!

czy to wyzwanie w pewnym sensie Tak!!

Powypelzajcie Gnoje z Pacery , Secury i innych Zydowskim Gett,<jestem Rasista ale tylko antyzydowskim aha i albinosow tez nie lubie i gejow takze>

Czekam!!!

Kazdy kto napisze Nizej albo Ciachnie mi posta jest .........albo nie bo mam .
Jak ty to powiedziales $orc 2 stopien ostrzezenie ****a za cooooooooo,

za prawde kura , za to ze pisze prawde!!!!!zbanuj mi odrazu IP bo i tak tu wroce!!!

Chwala zwycezca! Smierc Przegranym!I Kop w Dupe Na dowidzenie!!!

,,L,
sabek ty tez wy*******aj z pacery , wez kamila, rugona strazaka , kojota i Rzadzmy Galana!!!

BUUUU A JA ? CZEMU MNIE NIE WEŹMIECIE NA GALANE PLX PLX XD

Prawo Kruka
01-10-2004, 13:22
@Rugon:
Nie badz taki ****a madry. Drzesz pape o swoj miecz a mnie dadas tez o*******il. I ja jakos nie robie z tego afery na pol pacery. A gdyby Mis wywalil fsa, nie wzialbys? Co? Szczerze watpie!
@ontopic
Glowny problem waszych gildi polega na tym, ze na 20-30 czlonkow max 10% to ludzie inteligentni. Reszta zajmuje sie odwalaniem kity i psuciem imienia gildi. Bo zamiast pomagac sobie nawzajem, kombinujecie jak sie dobrac do cudzej dupy. Pacera stala sie najgorszym swiatem non-pvp, wlasnie przez menelskich polaczkow grajacych z kafejek. Wstyd.

KamilAires
01-10-2004, 14:33
@Arras

Nie czepiaj sie shina bo to moj i saba jeden z best kumpli.

Arrasekt
01-10-2004, 14:41
@up

spoko, nie mam nic do Shin Cana.

gorgi
01-10-2004, 15:35
A teraz opowiem historie klanu PP :
Pewnego dnia sabulus wpadł na pomysł założenia grupy ludzi którzy by sobie pomagali , tak wyglądała pierwsza nieoficjalna grupa , gdy sabek miał pacc założyl gildie Polish Power . Przyjmował samym polaków , później kilku powyrzucał , gdyż jak sam mówił " byli tylko dla fazy " XD . Zosatwił tych co mieli minimum 25 lvl albo tych którzy byli jego kumpli ( w tym ja XD) i tak rozwijała się gildia dopóki jakis szaleniec se pomyślał może założe pm? I tak zrobiło sie pm napoczątku przyjmowali all polaków nooby ( mis jogi ) osoby myślące ( wordi) itp. i gdy pewnego dnia lovozu ( ja XD) wszedł na forum na gildie zoabczył " wszytsko o pm " poczytał napisał a potem wyszły mu jakieś duperele i zaczela sie wojna

Wordi
01-10-2004, 16:00
A teraz ja opowiem wam mniej wiecej historie guildy POLSKA MAFIA :
( nie umieszczam tego dla szpanu lecz dla informacji )

Nasz Lider Abedel i jego brat Movizoke ( obaj to moi wielcy kumple ) postanowili stworzyc Guilde i nie aby po to zeby zrobic konkurencje dla innych guild tylko po to by stowrzyc swoja wlasna EkIpE. Kupili sobie pacc i stwozyli wlasna POLSKA guilde. Zebrali Vickow i mieli juz oficjalna guilde w niedlugim czasie kupujac GH. Postanowili przyjmowac tylko polakow i tak sie to dzieje do tej pory. Pomagaja sobie w tej guildzie jak tylko mozna a nooby hmmm , to chyba w PP trza o nich pytac ...
Do guildy zadnej nie mielismy pretensji ...
Zalozylem temat na tym forum "Wszystko o Polskiej Mafi" i co sie nagle okazalo ze pewne osoby zaczely chyba zazdroscic i bluzgaja PM na tamtym temacie o ile si enei myle PP czlonkowie zaczeli a mysmy tylko ich ataki odpierali. Wojna slowna trfala . Lecz niestety kilka Osobek z PP wpadlo i rozjechalo wesele i tu sie zaczela WONA prawdziwa ...
Do Sabulusa nic nie mam procz tego ze nei umie nad swymi ludzmi panowac , sam nic nie psol ale ich tez nie chcial nawet powstrzymac a potem wraz z nimi BH lurnol ...
A dalsza czesc hitori to tylko .... Wojna slowna i nic pozatym bo co na pacerku zrobia na a my im :)

$corcerer
01-10-2004, 17:14
JESTESCIE SIEBIE WARCI

A co do przekupstwa, robienia w pieluchy, wyzwisk, unoszenia sie i tym podobnych, to dziękujcie Bogu, że właśnie leci "Anthem of the World" Stratovariusa, bo jakbym zasadzil sobie cos mocniejszego, to poszłyby bany. Zachowujecie się poprostu jak dzieci w piaskownicy.