Pokaż pełną wersje : WaŻne Pytania.
Viedzminek
22-05-2007, 15:00
Mam chara na mainie. Czy jeśli wyślę nim parcel na postać, która znajduję się na rooku, ale na tym samym świecie ofc to czy parcel dojdzie?
2 sprawa: Jak zrookują mi postać, na której miałem itemy w dp, czy jeśli wyjdę nią na maina po raz drugi, czy itemy nadal bedą ?
Proszę o szybką odpowiedz ;s
Darth'Knight
22-05-2007, 15:10
1. nie , bo gdzie bedzie ten parcel? dp tam nie ma
2. tak
Parcel dojdzie do wybranej postaci na rooku, ale musi być określone miasto na mainie.
1. Jeżeli zadresujesz go np do carlin to najprawdopodobniej dojdzie... zrób tak, zaadresuj parcel na twoją postać z rooka ale wyślij do carlin i zobacz czy wpadnie do skrzynki... jak wpadnie to znaczy że sie da :) sorki że ja tego nie sprawdzam ale w tym momencie nie moge.
2.Nie! Po zrookowaniu tracisz wszystko!
-Liutik-
22-05-2007, 17:17
To zależy. Tracisz wszystko co miałeś na sobie, ale to co miałeś w dp zostaje.
To zależy. Tracisz wszystko co miałeś na sobie, ale to co miałeś w dp zostaje.
No popatrz, a czy przypadkiem zrookowanie to nie jest całkowity reset chara O.o?
No popatrz, a czy przypadkiem zrookowanie to nie jest całkowity reset chara O.o?
Przed ostatnim update po zrookowaniu chara itemy ktore zostaly w depo nie znikaly , nie wiem jak jest teraz bo nie sprawdzalem.
Restart chara na pewno nie jest, ponieważ Red Skull zostaje i nawet fajnie się wygląda z takim na Rooku ;)
wrogonastawiony
22-05-2007, 18:16
Nie wprowadzaj go w blad, itemsy kulturalnie leza sobie w dp ;p
najmociej przepraszam :) na prawde o tym nie wiedziałem! byłem w 100% przekonany że rooked-zaczynasz od nowa :] jeszcze raz sorry
kamillo-ja
22-05-2007, 21:02
ZAmknijcie mordy jak nie wiecie,
Po zrokowaniu jest całkowity reset hara ^^
niestety nie, itemki zostaja w depo czekajac na wlasciciela w miescie w ktorym je zostawil.
Pomocny Murzyn
22-05-2007, 21:15
Podsumowując:
1. Jeśli postać jest na roku, a ty na mainie i na tą postać chcesz wysłać parcel to wpisujesz normalnie jak zawsze adresujesz. Parcel dojdzie, rook-char, gdy wyjdzie na maina będzie miał te itemki w tym mieście gdzie zostały wysłane.
2. Gdy postać zostaje zrokowana nie ma całkowitego reseta, itemki w dp zostają. Gdy postać znów wyjdzie na maina będzie miała itemki w tym mieście.
@Moderatorzy
Close Topic !
ZAmknijcie mordy jak nie wiecie,
Po zrokowaniu jest całkowity reset hara ^^
Juz wiem jaki poziom kultury panuje u Ciebie w domu.
A tak btw to sprawdzilem to jakas godzinke temu i niestety ale wyszedles na kretyna:|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.