zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WaŻne Pytania.

Viedzminek
22-05-2007, 15:00
Mam chara na mainie. Czy jeśli wyślę nim parcel na postać, która znajduję się na rooku, ale na tym samym świecie ofc to czy parcel dojdzie?

2 sprawa: Jak zrookują mi postać, na której miałem itemy w dp, czy jeśli wyjdę nią na maina po raz drugi, czy itemy nadal bedą ?

Proszę o szybką odpowiedz ;s

Darth'Knight
22-05-2007, 15:10
1. nie , bo gdzie bedzie ten parcel? dp tam nie ma
2. tak

Thoder
22-05-2007, 15:19
Parcel dojdzie do wybranej postaci na rooku, ale musi być określone miasto na mainie.

Toxic!
22-05-2007, 16:48
1. Jeżeli zadresujesz go np do carlin to najprawdopodobniej dojdzie... zrób tak, zaadresuj parcel na twoją postać z rooka ale wyślij do carlin i zobacz czy wpadnie do skrzynki... jak wpadnie to znaczy że sie da :) sorki że ja tego nie sprawdzam ale w tym momencie nie moge.
2.Nie! Po zrookowaniu tracisz wszystko!

-Liutik-
22-05-2007, 17:17
To zależy. Tracisz wszystko co miałeś na sobie, ale to co miałeś w dp zostaje.

Rater
22-05-2007, 17:52
To zależy. Tracisz wszystko co miałeś na sobie, ale to co miałeś w dp zostaje.

No popatrz, a czy przypadkiem zrookowanie to nie jest całkowity reset chara O.o?

Fexo
22-05-2007, 17:56
No popatrz, a czy przypadkiem zrookowanie to nie jest całkowity reset chara O.o?

Przed ostatnim update po zrookowaniu chara itemy ktore zostaly w depo nie znikaly , nie wiem jak jest teraz bo nie sprawdzalem.

Oju
22-05-2007, 17:58

Restart chara na pewno nie jest, ponieważ Red Skull zostaje i nawet fajnie się wygląda z takim na Rooku ;)

wrogonastawiony
22-05-2007, 18:16

Nie wprowadzaj go w blad, itemsy kulturalnie leza sobie w dp ;p

Toxic!
22-05-2007, 18:34
najmociej przepraszam :) na prawde o tym nie wiedziałem! byłem w 100% przekonany że rooked-zaczynasz od nowa :] jeszcze raz sorry

kamillo-ja
22-05-2007, 21:02
ZAmknijcie mordy jak nie wiecie,
Po zrokowaniu jest całkowity reset hara ^^

niestety nie, itemki zostaja w depo czekajac na wlasciciela w miescie w ktorym je zostawil.

Pomocny Murzyn
22-05-2007, 21:15
Podsumowując:
1. Jeśli postać jest na roku, a ty na mainie i na tą postać chcesz wysłać parcel to wpisujesz normalnie jak zawsze adresujesz. Parcel dojdzie, rook-char, gdy wyjdzie na maina będzie miał te itemki w tym mieście gdzie zostały wysłane.
2. Gdy postać zostaje zrokowana nie ma całkowitego reseta, itemki w dp zostają. Gdy postać znów wyjdzie na maina będzie miała itemki w tym mieście.

@Moderatorzy

Close Topic !

Fexo
22-05-2007, 22:53
ZAmknijcie mordy jak nie wiecie,
Po zrokowaniu jest całkowity reset hara ^^

Juz wiem jaki poziom kultury panuje u Ciebie w domu.
A tak btw to sprawdzilem to jakas godzinke temu i niestety ale wyszedles na kretyna:|