PDA

Pokaż pełną wersje : Zablokowane IP... za nic?

BamboMambo
22-05-2007, 15:52
Lepiej opisze od razu całą sytuację...

Stoje sobie pod domkiem i pisze kumplowi żeby mi title zmienił i range (na vice lidera). No więc wpisał nowe title, zmienił range, powiedział żebym dał reloga, żeby zmiany się zatwierdziły i bam... IP blocked for 30 minutes.

Wie ktoś za co to może byc? Pierwszy raz coś takiego mi się zdarza ;(

H.L
22-05-2007, 15:54
Lepiej opisze od razu całą sytuację...

Stoje sobie pod domkiem i pisze kumplowi żeby mi title zmienił i range (na vice lidera). No więc wpisał nowe title, zmienił range, powiedział żebym dał reloga, żeby zmiany się zatwierdziły i bam... IP blocked for 30 minutes.

Wie ktoś za co to może byc? Pierwszy raz coś takiego mi się zdarza ;(

Dzielisz z kims ip wpisal tam kilka razy zle dane i masz ip blocked
Nie loguj sie jak masz blokade bo czas sie resetuje

BamboMambo
22-05-2007, 16:01
Po pierwsze nawet nie tykam tego linka bo chce mieć kompa czystego. Od brudnych rzeczy mam innego kompa. Po drógie nie dziele z nikim konta. Tylko ja znam passy. Po poprzednim sherowaniu innych charów i ściąganiu syfu z netu się nauczyłem. Także co to może być?

BamboMambo
22-05-2007, 16:08
hmm raczej to nie to... Kurde nerwa mam. Boje się, że jakiś hakerek się bawi i dorwał account number a ma problem z hasłem. Oby nie...

Bastash
22-05-2007, 16:18
drógie

Które?

nie dziele z nikim konta. Tylko ja znam passy. Po poprzednim sherowaniu innych charów i ściąganiu syfu z netu się nauczyłem. Także co to może być?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

BamboMambo
22-05-2007, 17:08
@ up Może jestem głupi, więc jeśli tak to mądrzy ludzie zwykli tłumaczyć głupim to czego nie rozumieją. Ja nie rozumiem twojej wypowiedzi. Mógłbyś wytłumaczyć o co Ci chodzi?

DxV
22-05-2007, 17:25
@ up Może jestem głupi, więc jeśli tak to mądrzy ludzie zwykli tłumaczyć głupim to czego nie rozumieją. Ja nie rozumiem twojej wypowiedzi. Mógłbyś wytłumaczyć o co Ci chodzi?

Albo jesteś trolem albo takim za przeproszeniem debilem że szok...

BamboMambo
22-05-2007, 17:37
Dobra bujaj sie. Jeden post za dużo napisałem i wszyscy mówią że karmie trola. Dobra nie moja wina, że ciemniaki na tym forum siedzą. Weź idź lepiej obrażaj noobków co odpowiadają na tematy, w których nikt nie pisze od miesięcy. A z resztą co się będę produkował. Proszę o pomoc a wchodzi koleś daje lewego linka i 10 osób pisze że jest w nim vir... A ja jestem ciemniakiem i karmie trola. BB

dawid000
22-05-2007, 17:59
Po drógie nie dziele z nikim konta. Tylko ja znam passy. Po poprzednim sherowaniu innych charów i ściąganiu syfu z netu się nauczyłem. Także co to może być?

dzielenie ip a dzielenie konta to 2 rozne rzeczy
dzielenie konta-kilka osob gra na tym samym koncie
dzielenie IP(siec lokalna)-kilka osob ma to samo IP

wrogonastawiony
22-05-2007, 18:05
Nikt nie mowi ze dzielisz konto.. chodzi oto ze jestes w sieci lokalnej i ktos z tej sieci to spowodował.
A co do tego ze ktos dorwal acc nr, jezeli by dorwal to zablokowalo by JEGO ip gdyby sie bawil :)
pzdr, odczekaj kulturalnie 30 minut i wbijaj xD

Slythia
26-05-2007, 18:58
Hm... Znam osobe, ktora ma ten sam problem.
Przykladowo dzis... Siedzimy sobie i skillujemy, nagle on ma kicka. Probuje wejsc - ip blocked for 30 min. Pol godizny pozniej - to samo. Na pewno nie myli hasla i chyba nie ma mozliwosci istnienia sieci lokalnej. O co chodzi i jak temu zaradzic?

Iontz
26-05-2007, 19:25
Przyczyną może być też zmienne ip Neostrady. Przy każdym logowaniu do Neo otrzymujesz nowe IP. Często zdarza mi się w grach online dostać zbanowane ip "po kimś". Przyczyna? Na świecie kończą się adresy ip, ale to tak na marginesie.
Jeżeli używasz neostrady to włącz ją i wyłącz, ban zniknie.

grzelu8
26-05-2007, 19:56
W twojej sieci ktoś wpisał kilka razy złe passy i w rezultacie nikt z sieci nie może się zalogowac