Pokaż pełną wersje : zamiast Tibi...
Ganwille
30-09-2004, 16:14
W co byście radzili grać zamiast Tibi? Prosze o odp. Pozdro!
Knight-online http://www.knight-online.com.my/
Dobra grafa, dosc rozbudowane, no i darmowa :P
Ganwille
30-09-2004, 17:20
A gry nie 3d? Znacie jakieś?
"Pong". Grywalność podobna, grafika taka sama, animacje na tym samym poziomie i te zaciekłe pojedynki... tylko Uhów brakuje.
LOL.
Ganwille
30-09-2004, 20:58
Powiem krotko:
xD
Dzieki Khan, napewno sproboje(j0k3);)
diablo 1, starcraft, eye of the beholder 2, dungeon master 2, master of magic, master of orion 1 i 2, terminator: future shock, terminator: skynet, doom 2, doom, civilization, ultima V, genghis khan 2, milionerzy, might & magic 3, dungeon master, the lost vikings, timeshock, duke nukem 3d, contra, scorch, scorched 3d, pacman, tetris, wolfenstein, civilization 2, warcraft, warcraft 2, age of empires, black crypt, doom 2d, teenagent,
jeszcze?
re up nonono nie wiedzialem ze tutaj siedza koneserzy :)
ja osobiscie jak mi sie nudzi gram w kolko i krzyzyk, a wlasciwie w ciemne kolko i jasne kolko na swojej komorce... polecam gre przygodowo zrecznosciawa "zmus windowsa do bezawaryjnego dzialania przez 9 dni" mi sie osobiscie jeszcze nie przytrafilo zebym potrafil podtrzymac windowsa przez dluzej niz 9 dni...nie mowie tu oczywiscie o zastosowaniach czysto serwerowych gdzie windows potrafi przetrwac przez 40+ dni, tylko o windowsie na ktorym "cos sie dzieje"
polecam gre przygodowo zrecznosciawa "zmus windowsa do bezawaryjnego dzialania przez 9 dni" mi sie osobiscie jeszcze nie przytrafilo zebym potrafil podtrzymac windowsa przez dluzej niz 9 dni...nie mowie tu oczywiscie o zastosowaniach czysto serwerowych gdzie windows potrafi przetrwac przez 40+ dni, tylko o windowsie na ktorym "cos sie dzieje"
And i saw pink elephants fly! :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.