Pokaż pełną wersje : Hity Palla!!!
Witam!
Chciałbym się zapytać czy to prawda ze gdy palladyn biegnie lub goni swoją ofiare to atakuje żadziej bo ostatnio zauważyłem że gdy biegłem i atakowałem potwora to atakowałem mniej więcej co 5 sek a knightem normalnie;( ?
Więc czy palladyn wbiegu atakuje wolniej czy nie??;:)
Mag Eragon
22-05-2007, 20:02
Tak, chyba, że będziesz co jakiś czas sie zatrzymywał :p
Michnik of Celesta
22-05-2007, 20:06
Tak , wystrzeliwujesz wtedy bolta co 2 ture , czyli 4 sek. natomiast jeśli biegniesz i się zatrzymujesz to hity wpadają normalnie.
Czyli jak myślicie grać pallem czy knightem
Czyli jak myślicie grać pallem czy knightem
sorkiem na pacc lub drutem na facc
kamillo-ja
22-05-2007, 21:06
sorkiem na pacc lub drutem na facc
ON SIE PYTA KNIGHTEM CZY PALLEM!!
wiesz, czytanie ze srozumieniem nie jest twoja najlepsza strona.
aaa co do pytania to jesli chcesz grac do h-lvla to biez pallka.
alkoOholik
22-05-2007, 22:37
Graj kim wolisz i nie sugeruj się odpowiedziami innych. Czy to takie trudne i trzeba zakładać miliony tematów? Dla jednych lepszy jest palek dla drugich No Vocation ludzie...
No ale pallem sie trudno treni i jest kosztowny a knightem sie trudno treni i jest mniej kosztowny chodzi mnie oto czym by sie lepiej grało a byście mi mogli pokazać albo znaleśc poradnik jak palem zorbić skille gdzie jak jak miec kas ena bolty/arrowsy itd plxxxx!!!
Venderer
22-05-2007, 23:35
No ale pallem sie trudno treni i jest kosztowny a knightem sie trudno treni i jest mniej kosztowny chodzi mnie oto czym by sie lepiej grało a byście mi mogli pokazać albo znaleśc poradnik jak palem zorbić skille gdzie jak jak miec kas ena bolty/arrowsy itd plxxxx!!!
POSZUKAJ K***A
Wg. twojego zaj***ego porównania to:
Pal trudny trejn drogi
Knight trudny trejn tani
Więc jak masz takie proste i mocne argumenty to bierz knighta i opuść te forum...
Niby jest po to, żeby pomagać, no ale ILEŻ MOŻNA?
Hity pallka zależą wiadomo od Skillowania tak samo jak i u knighta im większe skille tym większy HIT :cup:
Na skillach 60/40 (chyba)
z blokerem lub nie
mozna chyba już iść na draga z uhami :D
alkoOholik
28-05-2007, 23:09
Hity pallka zależą wiadomo od Skillowania tak samo jak i u knighta im większe skille tym większy HIT :cup:
Na skillach 60/40 (chyba)
z blokerem lub nie
mozna chyba już iść na draga z uhami :D
I wastowac jak chuj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.