PDA

Pokaż pełną wersje : Ghoule i Ja:)

Tan-Kian
23-05-2007, 08:12
Mam 16 lvl, 12 mlvl i nudzą mi się trochę już roty i mino, więc chciałbym coś mocniejszego, dającego więcej expa... Moje EQ to: scraf, plate arm, plate legs, buciki, moonothing rod, tortoise shield. Czary wykupione do 16 lvl, jestem FACC:) Poradzę sobie?

Uci3kini3r
23-05-2007, 08:16
Oczywiście ze tak.... tylko nie stój w miesjcu, bo ghoul potrafi czasem mocno przywalic, tylko uciekaj i bij z różdzki. ja expilem na ghoulach swoim sorcererem od 13 lvl, ale widzialem i nawet 9 levele expiące tam, bo ghoule zeby uderzyc musi podejsc a ty musisz tylko uciekac....

Ynabejop
23-05-2007, 08:17
Bij go po prostu na dystans ;)

Tan-Kian
23-05-2007, 09:05
A jakie expowiska mi polecacie?

Fexo
23-05-2007, 09:22
Kolejny temat rodem z "Mi nab halp plix"
Swoja droga to ladna parka z was, na paradzie bede mial okazje was zobaczyc;>?

Argest Fog
23-05-2007, 10:21
porqadzisz sobie spokojnie :)
polecam dziura nr 1 na ghostlandzie pietro -2 (tylko uwazac na skorpiony)
a takze w podziemiach Mount Sternum przed quest na noble armor jest ich troche :)

GothicMaster
23-05-2007, 12:05
Ja jednak musze odradzic dziure nr 1. Prawie codziennie ropuja tam dsy, i spawn ghuli jest tam dosc spory. No i te skorpy. Ale na ghost landzie jest inna dziura chyba nr 2 gdzie jest tylko spawn skieletonow poison spiderow no i ghuli. W zaden sposob nie mozna ropnac nic z dolu bo tam sa schody. I na twoim lv nie radze ci tam schodzic bo szaleja f devile:p Taktyka tak jak wyzej wal i uciekaj. Ghule nie wala zbyt duzych ciosow z melee ale z bliska ssaja zycie, prawie zawsze rowno 25hp:D

Ujo
23-05-2007, 13:12
najlepszym miejsem z ghoulami jest isle of king ale niestety musisz wykonac piersze quiesta aby tam popłynąc polecam na początku ghost land a dokładniej fire devil cave radze ograniczac sie do pierszego piętra bo nadole wyskoczy na ciebie fire devil i isle of king cave tam jest troche ghouli tylko uwarzaj nie idz za głęboko i tam gdze są poisiony spidery bo spotkasz gsa.

to tyle co mam do powiedzenia :).