zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tjibja Maniaks

H.S.R.
23-05-2007, 15:13
Tibia Maniaks (http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=701598)
tutaj możesz posłuchać [Nie pobierać]mixu o maniakach tibijskich(Tvn O Tibia Techno) i nie pierdol*** odrazu że keylogger
Kawałek jest pierwszy na liście więc kliknąć Hi-fi jeśli macie szybki internet albo Lo-Fi jak macie wolny [można ją pobrać klikając na MP3]
piosenka jest moja.
Coment Blz.

Tak tak, teraz na mnie najeżdżajcie, czekam
Najeżdzamy.... o co ci chodziło ~ ?

Thoder
23-05-2007, 15:26
Sry ziomek, ale dla mnie to zwykłe gówno.
Nie wiem co może być fajnego w robieniu czy słuchaniu tego czegoś o_O

Tak tak, teraz na mnie najeżdżajcie, czekam :p

@edit, up
Najeżdżajcie, czyli facznie, mówcie jaki to ja nie jestem głupi, bo mi się to nie podoba i wogóle.

Vanhelsen
23-05-2007, 15:54
hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa weźmy dropsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa dropsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa yeeeee satisfe fe fe fe fe feeeekszyn.... hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa wziąłeś droprsa? hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa....

SZIT!!! I wracam do TRU muzyki...
/me słucha Feel Good Inc. - Gorillaz - Demon Days *****

Aversin
23-05-2007, 16:01
Podzielam twoje zdanie Wieszok. Bezmyślna łupanina z zacinającym się tekstem, to nie dla mnie.

Knight_Siedlce
23-05-2007, 16:53
Gorillaz - dirty harry
Gorillaz - feel good inc
Fergie - glamorous

to jest rox a nie jakies badziewie

Dego
23-05-2007, 17:19
Po kilku sekundach sluchania odechcialo mi sie

to polaczenie tekstu i jakis podlkad

Nie robi wrazenia...

Dozorca
23-05-2007, 17:51
Żałosne..
Umc Umc sucks:>

ripper
23-05-2007, 18:03
Spierdoliłeś się na głowę z łóżeczka, jak byłeś mały?

Kwadratowe Koło
23-05-2007, 23:22
@up

Niekoniecznie. Mógł spadając upaść dupą na nogę od przewróconego do góry nogami stołka, która wbiła mu się w odbyt i dotarła do mózgu miażdżąc jego zawartość.

@down

Dziękuje my master = *

Aversin
24-05-2007, 00:25
@ up & 2xup - wy dzięki swoim jakże kreatywnym komentarzom na pewno jesteście od niego dużo lepsi.

Oscypious
24-05-2007, 17:03
Powiem jedno.Szkoda klawiatury na komentowanie.Totalny kał

Aroonia
24-05-2007, 17:10
AxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaaaaaaaaAxaAxaAxaAxaA xaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaaaaaaa

Tak można pokrótce skomentować ta piosenkę, tak więc nie musicie w to nawet klikać. Myślę, że przedstawiłem tu cały ten utwór...

Oscypious
24-05-2007, 17:23
Dokladnie:)

Aggro
24-05-2007, 21:23
Hehe fajny song ;] Nie rozumiem tych co Cię jadą fajne to jest :)
Teraz mnie tyrać że się nie znam! xD

Ribery
24-05-2007, 21:48
Nie podoba mi się ale szacunek że coś tworzysz :)

Thoder
24-05-2007, 22:14
Hehe fajny song ;] Nie rozumiem tych co Cię jadą fajne to jest :)
Teraz mnie tyrać że się nie znam! xD
A proszę Cię bardzo :p

Powiedziałeś to z ironią, żeby się tu z niektórymi kłócić, czy na serio Ci się to podobało? Przecież w tym nie ma nic fajnego, zwykłe umcy umcy i kilka słów.

Nikast Shynix
24-05-2007, 22:23
Są ludzie, którzy lubią takie umcy, umcy i parę słów...

*Nikast Shynix spogląda przez okno i z płaczem wspomina dni, kiedy nikt nie puszczał tak dennej muzy na cały regulator w domu obok.

H.S.R.
24-05-2007, 22:23
A proszę Cię bardzo :p

Powiedziałeś to z ironią, żeby się tu z niektórymi kłócić, czy na serio Ci się to podobało? Przecież w tym nie ma nic fajnego, zwykłe umcy umcy i kilka słów.

może niektórzy lubią techno...
jak nie lubisz to nie pisz ;]

Thoder
24-05-2007, 23:38
Nie lubię techna, nie wiem jak można tego słuchać.
~
Tylko, że napisałeś coś w stylu "coment blz", więc to skomentowałem, a to, że nie powiedziałem, że to coś, co zrobiłeś jest ekstra, to już mam nie pisać?
A właśnie, że będę :)

Vanhelsen
25-05-2007, 00:02
może niektórzy lubią techno...
jak nie lubisz to nie pisz ;]techno... właśnie... powiem Ci, że pozytywny kawałek techno to i ja jestem w stanie słuchać, ale kolego... twoje "dzieło" to nie jest ŻADNE techno... to jest zwykła łupanina... powiedz mi, co to miało być w tych 2ch momentach: 0:20 i 0:25... to po prostu jest jeden wielki łupaninowy SYF i jako wielki antyfan techno, ku zaskoczeniu wielu powiem - NIE OBRAŻAJ TECHNIAWEK KATALOGUJĄC TO COŚ JAKO TECHNO!!!...

Bastash
25-05-2007, 00:15
Albo jesteś odważny, albo nieskończenie pierdolnięty, że podpisujesz się pod takim gównem.

>H.S.R.
Mózg Ci wyżarło? ; *

DR.UTi
25-05-2007, 01:42
Znieś jakoś krytykę. Przesłuchałem wszystkie kawałki, i widać, że nie poświęciłeś nad tym zbyt wiele czasu. To nawet nie jest dobrze sklejony bit. W tym drugim, to w ogóle hi-haty nie pasują, i zbyt melodyczne jak na zakładkę techno hardcore. Posiedź nad tym fruity loop'em trochę dłużej, naucz się robić moment kulminacyjny nuty, może się będzie dało słuchać czegoś, co wyszło spod twojej ręki...A to o tibii to co to jest? Zdanie z jednym wyrazem na loopie?

Honasolo
25-05-2007, 10:03
Co to ma byc??? Ta pierwsza minuta jest zalosna... (druga jej polowa troche lepsza od 1)
Lepiej jest juz w 1:05 -1:40, a byloby jeszcze lepiej gdby nie axa, axa, axa zbyt czesto sie nie pojawialo.
Po tym to juz byl burdel. Zdarzalo sie pare chwil, ale to tylko chwil.

Zle dopasowane slowa, ktore zbyt czesto sie pojawiaja.
Daje 3+, w ktorej + za dobre checi.

H.S.R.
25-05-2007, 13:36
techno... właśnie... powiem Ci, że pozytywny kawałek techno to i ja jestem w stanie słuchać, ale kolego... twoje "dzieło" to nie jest ŻADNE techno... to jest zwykła łupanina... powiedz mi, co to miało być w tych 2ch momentach: 0:20 i 0:25... to po prostu jest jeden wielki łupaninowy SYF i jako wielki antyfan techno, ku zaskoczeniu wielu powiem - NIE OBRAŻAJ TECHNIAWEK KATALOGUJĄC TO COŚ JAKO TECHNO!!!...

a słyszałeś o takimczymś jak Techno-HARDCORE ?
bo np. taki tiesto to nie produkuje techno hardocore...
Tu masz pożądny techno hardcore (http://Qlimax.nl)
^^ qlimax rox <Dance>
Dr.Uti Pm me ;]